Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117515 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #920 on: September 15, 2009, 17:50:00 »
Λοιπον εχουμε 3 επιθετικους... ο Μουσλι για τους πολλους ειναι αμπαλος.. ταγαρι.. Τοργκελε.. δεν σκοραρει ουτε με αιτηση... ποτε δεν σκοραρε αλλωστε... ενω οι Παπαζογλου και Φιλομενο εχουν ενα τσουβαλι γκολ στην καριερα τους... 50τοσα ματς 15 γκολ στιν Τριπολη ο ενας.. ο αλλος με 2 γκολ στον Ερυθρο Αστερα εγινε Φαν Νιστελρου σε μια νυχτα.. αλλα εμας ο Ζλαταν ειναι το προβλημα μας..

Αμα δουμε τις ανταγωνιστριες ομαδες στο Ελληνικο πρωταθλημα... με εξαιρεση ισως μονο τον Μπλανκο(και αυτον επειδη βαζει γκολ.. ουτε τεχνικη εχει ουτε ξερει μπαλα και ας λετε οτι θελετε.. κατι σαν τον Ιντσαγκι των φτωχων ενα πραμα) ο Ζλαταν δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα... 10εκ ευρω εσκασε για Ντιογκο ο Κοκκαλιαρης και η αξια του μεσα σε ενα χρονο εχει πεσει στα 10 ευρω μετα τις σουπερ εμφανισεις και τα 5 γκολ περισυ.. ξεκινησε φουριοζος και φετος για αυτο ειναι και η αλλαγη του Μητρογλου πλεον... απο την αλλη ο Σισε των 10εκ ευρω επισης εχει τρομοκρατησει τους παντες με τις εμφανισεις του.. 1 γκολ στον Εργοτελη.. μαλλον σε λιγο καιρο θα αποτελεσει τον αγαπημενο παιχτη της κερκιδας του βαζελου παιρνοντας επαξια την θεση του Βυντρα... οσο για Αρη και Αμπρεου ειναι νωρις ακομα αλλα και αυτος μεχρι τωρα λιγα πραματα εχει δειξει.

Και μιλαμε οτι συγκριτικα με τους αλλους ο ΠΑΟΚ εδωσε 600χιλιαρικα για να τον αποκτησει..

Περυσι ξεκινησε σουπερ τραυματιστηκε στο ματς με την Λαρισα και δεν επανηλθε ποτε στην ιδια κατασταση.. φετος ξεκινησε πολυ καλα με γκολαρα και πολυ καλη εμφανιση στην Νορβηγια για ενα ημιχρονο και ξανατραυματιστηκε..

Μπορειτε να μας πειτε αν ειναι τυχαια τα 13 γκολ σε 18 εμφανισεις με την εθνικη Βοσνιας?
Οπου Ιβιτς βαλτε Μισιμοβιτς και θα καταλαβετε αν ειναι τυχαια η οχι.. λεω εγω..

Ο Μουσλι και καλος παιχτης ειναι και μπαλα ξερει.. και γκολ μπορει να βαλει.. και γκολ μπορει να μοιρασει(σπουδαιο πραμα για επιθετικο)

Ο ΠΑΟΚ και το συστημα που επιλεγει να αγωνιζεται στο 99% των παιχνιδιων αχρηστευει δυστυχως τον Μουσλι... τον κανει να τρεχει αριστερα δεξια αναμεσα στα 2 στοπερ να παλευει να παρει κεφαλιες που εξ αρχης ειναι χαμενες.. γιατι και να τις κερδισει που θα τις στειλει? σε ποιον? αφου μονο αυτος ειναι εκει.. επισης τον κανει να γυρναει πολυ πισω να ξεμαρκαριστει και να παρει μπαλα.. την οποια να την δωσει που μετα? στον Ιβιτς? αντε και την δινει.. την συνεχεια την ξερετε ολοι..

Χιλιες φορες το χω πει και εδω μεσα στο φορουμ και στο live... ο Μουσλιμοβιτς θελει παιχτη διπλα του.. και οχι απο πισω του και αριστερα δεξια του..  η αλλιως θελει ενα 10αρι με μαγικο ποδι.. μην ξεχνατε οτι τα περισσοτερα γκολ του περισυ τα εβαλε απο τρομερες πασες του δεν μας κανει παχυνε δεν λεει να ξεκουμπιστει με τιποτα Ματιας Βερον... και αυτος ο παιχτης φετος ειναι εκτος πλανων...

Οσο αυτος ο παιχτης στην εντεκαδα του ΠΑΟΚ που θα εχει το ρολο του 10ριου θα ειναι ο Ιβιτς... λυπαμαι που το λεω..ολοι εσεις θα βρισκετε συνεχως πατηματα να την λετε στον Μουσλι... ενας καλος επιθετικος ειναι.. δεν ειναι ο θεος...
« Last Edit: September 15, 2009, 17:55:48 by biv »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #921 on: September 15, 2009, 17:57:33 »
υποκλίνομαι .-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #922 on: September 15, 2009, 18:02:21 »
ΣΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ. ΤΙ ΧΑΦ ΕΙΧΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΙΕΤΣΕΛ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΕ ΓΚΟΛ??ΦΤΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΜΟΥΣΛΙ???? Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΕΤΣΕΛ ΒΑΖΑΝΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΧΑΦ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΦ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.. ΠΟΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ??? ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡ.ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ..ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΕΡΙΟΥ

σταμάτα ρε μ'αυτά τα κεφαλαία !
« Last Edit: September 15, 2009, 18:07:26 by BillYpoglwssioS »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #923 on: September 15, 2009, 18:05:27 »
μπιβ  :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #924 on: September 15, 2009, 19:02:11 »
Κάρφωσέ το ρε αγορίνα την κυριακή να τελειώνουμε. Μετά σα ΘΕΟ θα σε έχουν!!! Άντε γαμώ την πουτάνα μου
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #925 on: September 15, 2009, 19:04:11 »
BIV ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα και ευχαριστω που με βγαζεις απο τον κοπο να καθομαι να γραφω και εγω τα ιδια  ;D

Ρισπεκτ

:prosk:

.... Και αφηστε λιγο το τρελακι ρε.. Τον εχετε γλωσσοφαει τοσες μερες και την κυριακη εχει να γαμησει πουστη! Απο δευτερα παλι ρε μαγκες!! Μην τον γλωσσοτρωτε αλλο.. Απο δευτερα παλι!! (βεβαια απο δευτερα ευχομαι να αρχισουν οι κωλοτουμπες αλλα 'νταξ... ;D αργα ή γρηγορα θα ερθει και αυτη η ωρα... αναποφεκτα...  ;) )

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #926 on: September 15, 2009, 19:24:26 »
Άντε ρε Ζλατανόσκυλα με τον τελειωμένο..

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #927 on: September 15, 2009, 20:36:38 »
έτσι δάσκαλε..

biv σίγα μη πάρουμε κ όλη την εθνική βοσνίας για να σκοράρει ο μουσλίμοβιτς  :P
εγκάθετος -4-

εγώ το ξαναλέω ρε μουσλίμοβιτς πάτα κ λίγο τη γαμημένη τη περιοχή ρε χχχ δεν γίνεται αυτό το πράμα..
και ναι δεν ξέρω μπάλα, ότι βλέπω λέω
« Last Edit: September 16, 2009, 08:35:44 by toy »
ΑΡχίΔια

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #928 on: September 15, 2009, 20:55:02 »
Εγώ πάντως ρε αδέρφια λέω ότι με αυτό το συστημα που παίζει ο Δον το πρόβλημα με τη δυστοκία προκύπτει από τα χαφ και το ότι δεν έιναι μέσα στην περιοχή μπορεί ναλέω κι εγώ τη μαλακεία μου τώρα αλλά απότη λίγη μπάλα που ξέρω σε αυτό το σύστημα όταν πχ σεντράρει ο αριστερός χαφ - εξτρέμ πρέπει να είναι μέσα στην περιοχη ο σέντερ φορ  , ο δεξιός χαφ , το μπάλαντερ και το αμύντικό αφ να είναι στην γραμμη της περιοχής για να κάνει σουτ από μέση απόσταση στο ριμπάουντ.Και για όσους θεωρούν τον Ζλάταν άμπαλο στο επόμενο ματς παρακολουθήστε πόσες φορές βγαίνει σε θέση για σουτ και πόσες φορές έχει τα δύο αντίπαλα στόπερ πάνω του βδέλες.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #929 on: September 16, 2009, 00:35:54 »
Επανέρχομαι στο αγαπημένο μου θέμα.Αν και κάηκα λίγο,άξιζε τον κόπο,το διασκέδασα.Ραμπιτ να κάνεις το ίδιο,στο συνιστώ!
Έχουν παραληφθεί πολλά.Είναι άξια σχολιασμού πάντως σχεδόν όλα.

Αλλα αυτοι οι πανηγυρισμοί του ειναι τρέλα!!!

αν βρει κανεις τη φωτο που φιλαει το δικεφαλο μετα το πεναλτυ να τη βαλει να μας καυλωσει.

Εγώ χαίρομαι όσο δεν σκοράρει ο Ζλάταν. Γιατί μαζεύει, μαζεύει και θα αδειάσει το ντεπόζιτο πάνω στις λούγκρες. Δύο φορές μέσα σε μία βδομάδα. Λίγη αποχή απ' το σεξ κάνει καλό... Για να τις ξεκολλιάσει

+1000000000000000000 :tsigaro:

Ο Ζλαταν θα την τυναξει την ωρα που πρεπει. Δεν τον φοβαμαι.
1 γκολ πριν το ματς με τον πουστη για να ανοιξει η κάνουλα και μετα ολα μια χαρα.

ειναι ντεφορμε τελευταια.

Δεν είναι και ντεφορμέ.Παίζει μια χαρά,βοηθάει πολυ την ομάδα στο να πετυχαίνει γκολ και ας μη σκοράρει αυτός.Όπως στα 2 πρώτα γκολ με το λεβαδειακό. Θέμα χρόνου είναι να το καρφώσει και αυτός.

Μην λέτε μλκς ρε!!! Τα κρατάει για το τηγάνι λέμεεεεεεε!! Έχουν να φάνε πολλά φλόκια στη μάπα τα ψαράκια

για μενα ειναι ντςεφορμε. εδω και 4-5 αγωνες δεν εχει την αποδοση της αρχης. τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο.

Θα το καρφώσει με τη δαφνοστεφανωμένη λούγκρα την Τετάρτη...θα τους κλείσει το σπίτι και το γκρόβερ

Πιο καλα τωρα ντεφορμε παρα στα πλει οφ

οπωσδηποτε να παιξει με θρασυβουλο να βαλει κανα γκολακι να ξεθυμανει γιατι το αγχος πλεον του κανει κακο.
ζλαταν γερα!

του χρειάζεται  το γκολ...έμενα θα μου αρέσει  να βάλει με τον πανσερραικο πχ για να φορμάρει στα play off...

ο μουσλιμοβιτς θα δωσει απαντησεις στα play off,του χρειαζεται να βαλει ενα γκολ στα 3 ματς που μενουν για το πρωταθλημα,να παρει αυτοπεποιθηση και να αρχισει να τα πεταει τα τεμαχια.

Αδερφια ενα ξεματιασμα επειγοντως στο αλανι.Δεν εξηγειται αλλιως.Καλη ανταμωση την Κυριακη στο ναο

Λοιπον, επειδη ξερω ξεματιασμα-και δεν κανω πλακα- αυριο θα τον ξεματιασω...
κ αμα με χανουμι σκοραρει σημαινει οτι τα καταφεραμε!

κρατάμε το θετικό ότι αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του. θα το βάλει!
είναι μεγάλος παίχτης και θα τον βρεί το δρόμο για τα δύχτια.

τα γκολ θα ερθουν αλανι και θα ερθουν μαζεμενα .....

Είσαι μεγάλος παιχταράς ρε Ζλάταν! Εύχομαι να ξεμπουκώσεις μια και καλή στα παιχνίδια με τις ξαδέρφες.
Επίσης

Θα ρωτησω κανενα μαγο να σε ξεματιασει παλικαρε γιατι ολα τα αλλα τα εχεις.Εισαι παικταρας και χαιρεται η ψυχη μου να σε βλεπω με την ασπρομαυρη φανελα

τα γκολ θα ερθουν και αυτα ηρεμιστε θα αφησουμε τον σαντος θα πιασουμε τους παικτες ? ΦΩΝΗ ΡΕ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ.....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΤ 3!!
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Είναι σίγουρα μάτι..
είμαι 99% σίγουρος οτι θα το καρφώσει..

Θα ξεμπουκωσει αυριο ο Βοσνιος απεναντι στην αστεια παιδικη χαρα αμυνα της αεκ...

Εχω το ιδιο προαισθημα για Μουσλι. Σωστα αυτα που λες, μακαρι να σκοραρει αλλα προσοχη

τελικα εχουμε τρελαθει και μεις στην ιδεα του να ξανασκοραρει ο μουσλι!εβλεπα στον υπνο μου οτι σκοραρε με καρφωτη κεφαλια υστερα απο σεντρα του σερτζιο...

Απίστευτα δεμένος ο Ζλαταν με τον κόσμο! Έκανε χθες το γύρο κ χειροκρότησε ολο το κόσμο! Ας μην έκανε τη καλύτερη χρονιά του! Ζλαταν ψυχαρα!

Οχι μονο αυτα.ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ 4 με 2 σερι χαρακτηριστικεσ κινησεισ των χεριων. .

Μπουκώσαμε απο την πολυ Μύκονο τρελάκι........Καιρός για ασάλιωτο comeback.....

http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.300637.asp?tp=pu&iInd=4

ο ζλαταν θα ειναι αυτος που πρεπει,

Ξεκίνησε η καραμέλα περί παίχτη ψυχολογίας.(Προσωπικά δεν το δέχομαι).Ο μόνος λόγος που ποστάρω είναι να για υπενθυμήσω τι λεγόταν πιο παλιά για παίκτες όπως ο μπαλάφας σχετικά με την ψυχολογία του.(και στον ΠΑΟΚ θα την βρει;Εμεις θελουμε ετοιμους παικτες που θα παιζουν ανα πασα στιγμη,όχι όποτε θυμηθει).     

Έχει πολύ πλάκα η αλλαγή στάσης προς ένα άνθρωπο,ανάλογα με την προκατάληψη/μεροληψία που έχουμε προς αυτόν.

επιτέλους
Tι γκολάρα έβαλε ρε......

Γρήγορα πίσω παιχταρά μου

και επειδή επιτέλους σκόραρε
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΥΓ:μακαρι το παλικαρι να ναι καλα!!!!

μουσλι επιβαλλεται πλεον να ξυπνησεις!σ εχουμε αναγκη περισσοτερο απο ποτε!

ρε παιδια νταξει ειπαμε και στα δυο ματς ηταν τραγικος μη το γαματε ομως!ρε συ luc αραξε λιγο ρε φιλαρακι.στο οσλο ειχε κανει ματσαρα μη ξεχνιομαστε.
οχι ρε φιλε ειναι τραγικος εδω και 9 μηνες!!!!!!!!!!!!

εγω εχω ακομα ελπιδες για τον ζλαταν....

Άργησε να αναρρώσει και δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Αυτό έχει. Μετά τη διακοπή θα πετάει.

Θέμα χρόνου είναι να ξεμπουκώσει και αυτός. ήταν άτυχος σήμερα με το δοκάρι αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθει στον περσινό καλό εαυτό του  (Α γύρος). Υπομονή 2-3 ματς

Παρε τα πανω σου παιχταρα μου... αντε θελω 2 μπαλακια στην Τριπολη χαλαρα..

Θα ξεμπουκώσει με γαύρο. Και μετά θα γίνει παιχταράς

Μην ακους τιποτα παιχταρα... θα ερθει το γκολ!

ειμαι σε απογνωση με αυτον τον παικτη, περιμενω ειλικρινα τα 3 επομενα παιχνιδια και αν δεν γινει κατι θελω να δω Παπαζογλου.

Δε ξέρω αν είναι παικταράς ή όχι. Ξέρω ότι έχει να βάλει γκολ κάτι μήνες.

Κάρφωσέ το ρε αγορίνα την κυριακή να τελειώνουμε. Μετά σα ΘΕΟ θα σε έχουν!!! Άντε γαμώ την πουτάνα μου

Συμπέρασμα:Ο μουσλίμοβιτς έχει βάλει 8 γκολ στον Ολυμπιακό και άλλα 5 στην Άεκ.

Ξεκόλλα ρε μαλάκα φάταλ.Είναι παικταράς,θα ξεμπουκώσει.όλα μαζεμένα θα τα ρίξει λέεεεμε.

Εντάξει δε πειράζει που στην αρχή όταν έπαιζε μόνος του έβαζε γκολ αλλά μετά βρήκαμε το άλλοθι τους ενός επιθετικού.

Επίσης δε πειράζει που ήσουν ντεφορμέ και είχες ψυχολογικά γιατί θα γαμήσεις στο επόμενο ματς,το νιώθω..Μη κοιτάς που κράζαμε τον μπαλάφα και λέγαμε άμα δεν έχει ψυχολογία ας μη ζημιώνει τον ΠΑΟΚ,υπάρχουν και οι ψυχολόγοι.

Παικτούρα μου,άντε γάμησε τους.Βάλε ένα γκολ να κλείσουν τα στόματα και βάλε το επόμενο σε 6 μήνες δε πειράζει.Απλά κάνε ένα καλό παιχνίδι να στηριχτούμε κάπου..

« Last Edit: September 16, 2009, 00:45:20 by fatal_invasion »

MetroStar

• Guest
« Reply #930 on: September 16, 2009, 01:01:36 »
Δικό μου γιατί δεν έβαλες κανένα ρε μαλάκα?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #931 on: September 16, 2009, 01:35:08 »
fatal...ΘΕΟΣ   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω απο τις ελπιδες που ειχα, τελικα κατεληξα στην απογνωση  :-[ ::) ::)

Ρε παιδια μην κραζετε εμας που...τον κραζουμε λιγο οτι δεν ξερουμε μπαλα η οτι ειμαστε εμπαθεις. Μακαρι να βαλει 10 γκολ και να μας βουλωσει το στομα.

Εγω το ειπα εξαλλου, και τεχνικη πιστευω οτι εχει και τελειωματα
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ POTITIONING ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Απλα δεν ειναι εκει που πρεπει, δεν παταει περιοχη!

Παντως γελασα πολυ, να'σαι καλα fatal.

Βiv πολυ καλη η αναλυση σου αδερφε...αλλα πες μου, βλεπεις στις κινησεις του τις κινησεις ενος CF? Ας μου βαζει 15 γκολ και ας μην ξερει μπαλα...να ειναι εκει που πρεπει μπορει; τι να το κανω να γυρναει πισω για να περνει μπαλιες, μπροστα πρεπει να ειναι κ να περιμενει....καποια θα βγει...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #932 on: September 16, 2009, 02:05:11 »
Fatal...προσκυναω αδερφε... τι πηγες και εκανες ρε τρελε... ;D ;D

Το νου σου ομως γιατι και σενα για κωλοτουμπιδι σε βλεπω σε λιγο καιρο στο θεμα Ζλαταν..(ενταξει και εξω να πεσω το πολυ πολυ να βαλεις αυτη την παραθεση τον Μαιο σε κανα αναλογο ποστ σου... :D :D)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #933 on: September 16, 2009, 08:43:16 »
Ο καλύτερος παίκτης της Πόρτο για την χρονιά που μας πέρασε σύμφωνα με τους συμαίκτες του και τον τύπο ήταν ο σέντερ φόρ της ομάδας ονόματι χαλκ(Hulk) που σημιωτέον δεν έχει σκοράρει...
« Last Edit: September 16, 2009, 09:06:14 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

GeorgT

• Guest
« Reply #934 on: September 16, 2009, 09:06:15 »
Εγω πάντως ακομα δηλώνω ακομα ζλατανοσκυλο! Τη να κάνω, τον εχω μεγάλη συμπάθεια τον πστη (αν κ τα νυχτοπερπατήματα του μου την εχουν σπάσει λιγο αλλα πολύ λιγο)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #935 on: September 16, 2009, 09:19:43 »
πω πω! με τον καφέ το διαβάζω το thread!!!

χαχαχα @fatal! πρέπει να σου πήρε ώρα! αλλά ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι έψαχνες σε πολλά διαφορετικά ποστς! με τη σειρά  τα πήρες ε?

κάθικε bivoula έγραψες ωραιότατη ανάλυση και θα σου απαντήσω παρακάτω! (στον τόνο και το πνεύμα του Lioste)
 θα ήθελα να μείνω σε αυτό:

Εντάξει δε πειράζει που στην αρχή όταν έπαιζε μόνος του έβαζε γκολ αλλά μετά βρήκαμε το άλλοθι τους ενός επιθετικού.

το οποίο θεωρώ και σημαντικό. Αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει πέρισυ σύστημα (παρά σε κανα 2-3 αγώνες) και σε όλους έπαιζε (από την αρχή δλδ) με ένα επιθετικό. Στην αρχή ο Ζλάταν τα παστέλωνε μετά ούτε με αίτηση...πρωτόκολλο και έξω!

μήπως καταρρίπτεται το βασικό σας επιχείρημα ότι ο Ζλάταν δε θέλει να είναι μόνος (ακούστηκε περίεργα ε?  ;D ;D) στην επίθεση? Αν όχι έχω και άλλο επιχείρημα:

@Biv αν έχω καταλάβει καλά ο Ζλάταν θέλει ένα άλλο super γαμάω επιθετικό - 10άρι - παίκτη εν γένη που κοστίζει περί τα 50 μύρια ευρώ και άλλους 2
 που κοστίζουν 30 ο καθένας για να βάλει 10 γκολ? Δλδ αν στον ΠΑΟΚ είχα Ντζέκο, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς και Πιανιτς εγώ θα ασχολιόμουν με τον αν βάζει γκολ ο Μουσλίμοβιτς?
γιατί με άλλους 10 στην 11άδα να σπέρνουν και τον Καούνο (ρε κόλλημα που βρήκα) να έβαζα ε 10 γκολ απο τις 40  ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ πάσες που θα του βγάζαν θα έβαζε δεν μπορεί!!!

Επίσης Biv στο ποστ αναφέρεσε μόνο στο τι μπορεί να κάνει ο Μουσλίμοβιτς στο γήπεδο! όχι στο τι έχει κάνει ο Μουσλίμοβιτς 20 ματς! (αυτό το απέδειξε ο fatal με το δικό του ποστ!). και ξαναλέω με αυτή τη λογική και εγώ μπορώ να βάλω 15 γκολ...(είναι αυθαίρετο το κατανοω! αλλά άλλο τόσο αυθαίρετο είναι να λέμε ο Μούσλι θα βάλει τσουβαλάτα μόλις παίξει με τον Μισίμοβιτς στον ΠΑΟΚ)

Το ερώτημα μου λοιπόν (κατ εμέ εύλογο) είναι με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ άντε να πάρει ένα λίγο καλύτερο χαφ (ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ) και  άντε να πάρει ένα καλύτερο επιθετικό για 4-4-2. Σε αυτό τον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς έχει τίποτα να προσφέρει? στο σημερινό ΠΑΟΚ με το ρόστερ που έχει (μέτριο έως κακό στο κέντρο) ο Μουσλίμοβιτς έχει τίποτα άλλο να προσφέρει?
Ή εμείς οι άμπαλοι θα κάνουμε τουμπεκί γιατί δεν ξέρουμε από μπάλα και ο Μουσλίμοβιτς θα περιφέρετε σε άλλα 20 ματς χωρίς να βάλει γκολ...γιατί όσο και να προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλοι θεωρείται ότι σε ένα σχήμα παιχνιδιού όπου κυνηγάμε το μισό - μηδέν το να μη βάζει ο CF σου γκολ...δεν είναι και τόσο σημαντικό (αρκέι να σπάει τη μπάλα  :P...) δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω!

Εγω το ειπα εξαλλου, και τεχνικη πιστευω οτι εχει και τελειωματα
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ POTITIONING ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Απλα δεν ειναι εκει που πρεπει, δεν παταει περιοχη!

και αυτό είναι κάτι που πραγματικά μετράει! τι θα γίνει με το να παίζει και στη θέση του CF? θα το κάνει? πήγε να το κάνει με τον Αστέρα (τι σουτάρα!!!) και έγινε απειλητικός...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??

και συνεπώς η ερώτηση είναι: αφού ο Μουσλίμοβιτς δεν το έχει το ένα επιθετικός μόνος...γιατί δεν δοκιμάζουμε τότε να παίξει και σε 2-3 ματς ο Παπαζογλου (ο Αθανασιάδης αν τον είχαμε) και δε ξέρω εγώ ποιος άλλος..που μπορεί τελικά να το έχει το "ένας επιθετικό μόνος ψάνχει"!!! μήπως τελικά και ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ!

Επειδή όμως βλέπω ότι από όσα λέμε (και με πολύ ωραία συζήτηση οφείλω να παραδεχτώ!) γίνονται "κάτι άλλο" στα αυτιά μερικών θα συμφωνήσω ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και εγώ ! ο Μουσλίμοβιτς και καλύτερος του Μίετσελ είναι και καλύτερος του Τόργκελε (καλά από αυτόν είναι καλύτερο CF και ο North ρε...)! αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και είναι μηδενισμός να αυθαιρετεί κάποιος βγάζοντας άλλο συμπέρασμα!  

όπως μηδενισμός είναι (και αυτό είναι που με ενοχλεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) το ότι...ο Μουσλίμοβιτς είναι κακός γιατί ο ίβιτς δεν παίζει και για αυτόν! (μέσες άκρες αυτό λέτε μερικοί) ο Ιβιτς είναι κρέας και ο Μούσλι καλός...απλά δε βοηθιέτε!
άδικο αδέρφια! πολύ άδικο!
είναι και οι 2 παίκτες του ΠΑΟΚ! και προσπαθούν και ο ένας κρέας ο άλλος παικτάρα! κρίμα!

ΥΓ...είδες χθες hulk toy? είδες πως κατέβαζε το κοντρόλ και πως έφευγε από το μαρκάρισμα του αμυντικού (και ποιο αμυντικού ε...του Τέρυ! όχι του Φυντανίδη)? είδες από που σούταρε προς το τέρμα? είδες ότι τα δύσκολα άρχιζαν όταν κλεινόταν από 3ο και όχι μόνο με το 2ο αμυντικό? ε τότε προς τι η σύγκρισή?

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #936 on: September 16, 2009, 09:30:44 »
Ρε ράμπιτ ο Hulk έχει και 20 μύρια σήμερα που μιλάμε, ο λόγος που το ανέφερα πάντως δεν ήσουν εσύ, πιστεύω ότι απλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και σ αυτά που λες εσύ και σε αυτά που λέει ο PAOKCURE ή ο biv, λίγο κάλμα θέλει από όλους μας μπας και αλλάξει το γούρι και ας τα βάζει και ο χαλκιάς...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #937 on: September 16, 2009, 10:31:10 »
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=15511&Ln=En
ΠΑΟΚ-Ουντινέζε (Φιλικό): κάθετη Ιβιτς

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=17164&Ln=En
ΠΑΟΚ-Κούλα: κάθετη Βερόν

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=17538&Ln=En
πανθρακικός-ΠΑΟΚ: κάθετη Βερόν

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19208&Ln=En
ΠΑΟΚ-λεβαδειακός: σέντρα Κονσεϊσάο

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19226&Ln=En
ΠΑΟΚ-λεβαδειακός: κάθετη Κωνσταντινίδης

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=20165&Ln=En
ΠΑΟΚ-πανιώνιος: κάθετη Βερόν

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=22222&Ln=En
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: πάσα κωνσταντινίδης

ΚΟΥΙΖ: Σε πόσα από τα γκολ που πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς είχε συμμετοχή το βασικό μας 10άρι ονόματι Ίβιτς? (χωρίς να γνωρίζω αν έπαιζε ή όχι σε όλα τα ματς. Αυτό ας μας το πει οποιος θυμάται)

Θα έπρεπε να ψάξω και τα 13 γκολ (αν δεν κάνω λάθος) που έχει ο Ζλάταν με την εθνική βοσνίας έτσι για να κάνουμε τις συγκρίσεις μας και να καταλάβουμε τελικά εάν είναι άμπαλος ή κάτι άλλο φταίει...  Αν κάποιο αλάνι έχει υπομονή ας τα ψάξει και ας τα βάλει να τα δούμε. Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω άμεσα

Προσωπικά τον πιστεύω πού τον παίκτη. Ναι συμφωνώ ότι είναι ντεφορμέ στον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι φταιει. ΠΙστεύω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων (δεν έχει βοήθειες?, εξωγηπεδική ζωή?, κάτι άλλο? δεν ξέρω) αλλά όχι και άμπαλος ρε μάγκες. ΕΛΕΟΣ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #938 on: September 16, 2009, 13:05:55 »
κι εγω εχω δηλωσει ζλατανοσκυλο και περα απ αυτο προφανως και πιστευω οτι ειναι μεγαλο σεντερ φορ αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε ν αρχισει να σκοραρει!!!οτι και να λεμε οταν ενας επιθετικος εχει πετυχει μονο 3 γκολ,σε 2 φιλικα και με τη βαλερεγκα,απο το γεναρη ως σημερα ε κατι λεει...ας ελπισουμε να γινει η αρχη την κυριακη!!!
                                            ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #939 on: September 16, 2009, 22:46:55 »
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=15511&Ln=En
ÐÁÏÊ-ÏõíôéíÝæå (Öéëéêü): êÜèåôç Éâéôò

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=17164&Ln=En
ÐÁÏÊ-Êïýëá: êÜèåôç Âåñüí

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=17538&Ln=En
ðáíèñáêéêüò-ÐÁÏÊ: êÜèåôç Âåñüí

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19208&Ln=En
ÐÁÏÊ-ëåâáäåéáêüò: óÝíôñá ÊïíóåúóÜï

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19226&Ln=En
ÐÁÏÊ-ëåâáäåéáêüò: êÜèåôç Êùíóôáíôéíßäçò

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=20165&Ln=En
ÐÁÏÊ-ðáíéþíéïò: êÜèåôç Âåñüí

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=22222&Ln=En
ÐÁÏÊ-ÏÖÇ: ðÜóá êùíóôáíôéíßäçò

ÊÏÕÉÆ: Óå ðüóá áðü ôá ãêïë ðïõ ðÝôõ÷å ï Ìïõóëßìïâéôò åß÷å óõììåôï÷Þ ôï âáóéêü ìáò 10Üñé ïíüìáôé ºâéôò? (÷ùñßò íá ãíùñßæù áí Ýðáéæå Þ ü÷é óå üëá ôá ìáôò. Áõôü áò ìáò ôï ðåé ïðïéïò èõìÜôáé)

Èá Ýðñåðå íá øÜîù êáé ôá 13 ãêïë (áí äåí êÜíù ëÜèïò) ðïõ Ý÷åé ï ÆëÜôáí ìå ôçí åèíéêÞ âïóíßáò Ýôóé ãéá íá êÜíïõìå ôéò óõãêñßóåéò ìáò êáé íá êáôáëÜâïõìå ôåëéêÜ åÜí åßíáé Üìðáëïò Þ êÜôé Üëëï öôáßåé...  Áí êÜðïéï áëÜíé Ý÷åé õðïìïíÞ áò ôá øÜîåé êáé áò ôá âÜëåé íá ôá äïýìå. Åãþ äõóôõ÷þò äåí ðñïëáâáßíù Üìåóá

ÐñïóùðéêÜ ôïí ðéóôåýù ðïý ôïí ðáßêôç. Íáé óõìöùíþ üôé åßíáé íôåöïñìÝ óôïí ÐÁÏÊ êáé äåí îÝñù ôé öôáéåé. ÐÉóôåýù üôé åßíáé óõíäõáóìüò ðñáãìÜôùí (äåí Ý÷åé âïÞèåéåò?, åîùãçðåäéêÞ æùÞ?, êÜôé Üëëï? äåí îÝñù) áëëÜ ü÷é êáé Üìðáëïò ñå ìÜãêåò. ÅËÅÏÓ!!!

ìåñéêÜ ðñü÷åéñá ðïõ ìðüñåóá íá âñù åýêïëá. âñåßôå ôéò äéáöïñÝò ìå ôá ðáé÷íßäéá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ

Armenia - Bosnia and Herzegovina → ãáìÜôç ðÜóá óôïí æÝêï, ôïí âãÜæåé ìüíï ï æÝêï , ãêïë
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=30899&Ln=En

Bosnia – Turkey  → (áðßóôåõôç!!) êÜèåôç ìéóßìïâéôò
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=12846&Ln=En

Bosnia and Herzegovina - Armenia 2nd (4-1 15/10/2008)  → êÜèåôç ìéóßìïâéôò
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=18737&Ln=En

Norway - Bosnia and Herzegovina 0-2 (25/3/2007) → (áðßóôåõôç êÜèåôç!!) ìéóßìïâéôò
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=12453&Ln=En

Bosnia and Herzegovina - Malta 1-0 (6/7/2007) → êÜèåôç ìéóßìïâéôò óôïí æÝêï, êüâåé áñéóôåñÜ, ôÝëïò
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=12859&Ln=En

ÓõìðÝñáóìá:Ï ìïõóëßìïâéôò èá åß÷å âÜëåé 8 ãêïë óôïí Ïëõìðéáêü êáé Üëëá 5 óôçí ¢åê áí åß÷å áðü ðßóù Ýíá 10Üñé ðïõ êÜíåé êáëÜ ôç äïõëåéÜ ôïõ. 

ÔÝëïò áðü ìÝíá.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ