πω πω! με τον καφέ το διαβάζω το thread!!!
χαχαχα @fatal! πρέπει να σου πήρε ώρα! αλλά ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι έψαχνες σε πολλά διαφορετικά ποστς! με τη σειρά τα πήρες ε?
κάθικε bivoula έγραψες ωραιότατη ανάλυση και θα σου απαντήσω παρακάτω! (στον τόνο και το πνεύμα του Lioste)
θα ήθελα να μείνω σε αυτό:
Εντάξει δε πειράζει που στην αρχή όταν έπαιζε μόνος του έβαζε γκολ αλλά μετά βρήκαμε το άλλοθι τους ενός επιθετικού.
το οποίο θεωρώ και σημαντικό. Αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει πέρισυ σύστημα (παρά σε κανα 2-3 αγώνες) και σε όλους έπαιζε (από την αρχή δλδ) με ένα επιθετικό. Στην αρχή ο Ζλάταν τα παστέλωνε μετά ούτε με αίτηση...πρωτόκολλο και έξω!
μήπως καταρρίπτεται το βασικό σας επιχείρημα ότι ο Ζλάταν δε θέλει να είναι μόνος (ακούστηκε περίεργα ε?

) στην επίθεση? Αν όχι έχω και άλλο επιχείρημα:
@Biv αν έχω καταλάβει καλά ο Ζλάταν θέλει ένα άλλο super γαμάω επιθετικό - 10άρι - παίκτη εν γένη που κοστίζει περί τα 50 μύρια ευρώ και άλλους 2
που κοστίζουν 30 ο καθένας για να βάλει 10 γκολ? Δλδ αν στον ΠΑΟΚ είχα Ντζέκο, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς και Πιανιτς εγώ θα ασχολιόμουν με τον αν βάζει γκολ ο Μουσλίμοβιτς?
γιατί με άλλους 10 στην 11άδα να σπέρνουν και τον Καούνο (ρε κόλλημα που βρήκα) να έβαζα ε 10 γκολ απο τις 40 ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ πάσες που θα του βγάζαν θα έβαζε δεν μπορεί!!!
Επίσης Biv στο ποστ αναφέρεσε μόνο στο τι μπορεί να κάνει ο Μουσλίμοβιτς στο γήπεδο! όχι στο τι έχει κάνει ο Μουσλίμοβιτς 20 ματς! (αυτό το απέδειξε ο fatal με το δικό του ποστ!). και ξαναλέω με αυτή τη λογική και εγώ μπορώ να βάλω 15 γκολ...(είναι αυθαίρετο το κατανοω! αλλά άλλο τόσο αυθαίρετο είναι να λέμε ο Μούσλι θα βάλει τσουβαλάτα μόλις παίξει με τον Μισίμοβιτς στον ΠΑΟΚ)
Το ερώτημα μου λοιπόν (κατ εμέ εύλογο) είναι με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ άντε να πάρει ένα λίγο καλύτερο χαφ (ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ) και άντε να πάρει ένα καλύτερο επιθετικό για 4-4-2. Σε αυτό τον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς έχει τίποτα να προσφέρει? στο σημερινό ΠΑΟΚ με το ρόστερ που έχει (μέτριο έως κακό στο κέντρο) ο Μουσλίμοβιτς έχει τίποτα άλλο να προσφέρει?
Ή εμείς οι άμπαλοι θα κάνουμε τουμπεκί γιατί δεν ξέρουμε από μπάλα και ο Μουσλίμοβιτς θα περιφέρετε σε άλλα 20 ματς χωρίς να βάλει γκολ...γιατί όσο και να προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλοι θεωρείται ότι σε ένα σχήμα παιχνιδιού όπου κυνηγάμε το μισό - μηδέν το να μη βάζει ο CF σου γκολ...δεν είναι και τόσο σημαντικό (αρκέι να σπάει τη μπάλα

...) δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω!
Εγω το ειπα εξαλλου, και τεχνικη πιστευω οτι εχει και τελειωματα
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ POTITIONING ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Απλα δεν ειναι εκει που πρεπει, δεν παταει περιοχη!
και αυτό είναι κάτι που πραγματικά μετράει! τι θα γίνει με το να παίζει και στη θέση του CF? θα το κάνει? πήγε να το κάνει με τον Αστέρα (τι σουτάρα!!!) και έγινε απειλητικός...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??
και συνεπώς η ερώτηση είναι: αφού ο Μουσλίμοβιτς δεν το έχει το ένα επιθετικός μόνος...γιατί δεν δοκιμάζουμε τότε να παίξει και σε 2-3 ματς ο Παπαζογλου (ο Αθανασιάδης αν τον είχαμε) και δε ξέρω εγώ ποιος άλλος..που μπορεί τελικά να το έχει το "ένας επιθετικό μόνος ψάνχει"!!! μήπως τελικά και ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ!
Επειδή όμως βλέπω ότι από όσα λέμε (και με πολύ ωραία συζήτηση οφείλω να παραδεχτώ!) γίνονται "κάτι άλλο" στα αυτιά μερικών θα συμφωνήσω ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και εγώ ! ο Μουσλίμοβιτς και καλύτερος του Μίετσελ είναι και καλύτερος του Τόργκελε (καλά από αυτόν είναι καλύτερο CF και ο North ρε...)! αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και είναι μηδενισμός να αυθαιρετεί κάποιος βγάζοντας άλλο συμπέρασμα!
όπως μηδενισμός είναι (και αυτό είναι που με ενοχλεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) το ότι...ο Μουσλίμοβιτς είναι κακός γιατί ο ίβιτς δεν παίζει και για αυτόν! (μέσες άκρες αυτό λέτε μερικοί) ο Ιβιτς είναι κρέας και ο Μούσλι καλός...απλά δε βοηθιέτε!
άδικο αδέρφια! πολύ άδικο!
είναι και οι 2 παίκτες του ΠΑΟΚ! και προσπαθούν και ο ένας κρέας ο άλλος παικτάρα! κρίμα!
ΥΓ...είδες χθες hulk toy? είδες πως κατέβαζε το κοντρόλ και πως έφευγε από το μαρκάρισμα του αμυντικού (και ποιο αμυντικού ε...του Τέρυ! όχι του Φυντανίδη)? είδες από που σούταρε προς το τέρμα? είδες ότι τα δύσκολα άρχιζαν όταν κλεινόταν από 3ο και όχι μόνο με το 2ο αμυντικό? ε τότε προς τι η σύγκρισή?