Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #460 on: March 10, 2009, 13:58:19 »
γιατι ο μπάκα δεν το έχει?

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #461 on: March 10, 2009, 14:01:50 »
Ο τύπος κατεβάζει μπάλια 70 μέτρων με 120 χλμ και την φέρνει  στο καλό του πόδι.      Αυτη είναι η διαφορά.

GeorgT

• Guest
« Reply #462 on: March 10, 2009, 14:12:50 »
ναι ένταξή σε αυτο ειναι παρα πολύ καλος ο ζλαταν αλλα τελευταια δείχνει πιο φορμαρισμένος ο μπακα + εχει αυτο το πλεονέκτημα να βρίσκεται μεσα στην περιοχή στην σωστή στιγμη στο σωστό σημείο ο πστς!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #463 on: March 10, 2009, 14:17:38 »
@Davids4...σωστά! αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο θα κάνει τρίπλα όπου θα πατήσει ή θα χάσει την μπάλα...ΑΝ δεν έχει προηγηθεί κοντρόλ με το στήθος όπου και η μπάλα θα φύγει 5 μέτρα μπροστά και δεν έχει σταματήσει να διαμαρτυρηθεί στο

Ο Μούσλι έχει αποδείξει ότι είναι παικταρας...και τα παραπάνω τα παθαίνουν όλοι! απλα αυτός τα παθαίνει πιο συχνά τώρα τελευταία...
Πιστεύω ότι όλο αυτό οφειλετε (το έχω ξαναπεί στην αρχή) στο ότι από την αρχή της χρονιάς έχει φάει πολύ ξύλο...χωρίς καμία προστασία! όταν είδε ότι τρώει ξύλο και οι διαιτητές τον έχουν γραμμένο στα @@ τους...άρχισε να πιέζει (ενίοτε και με κουφό τρόπο) τότε ξαφνικά οι διαιτητές τον ξαναγράψαν! στο μπλοκ με τις κίτρινες...εκεί έχασε πάσα ιδέα πιστεύω ο άνθρωπος

είναι φανερό ότι έχει πέσει (λόγο εκνευρισμού πιστεύω!!!) και όχι γιατί ξέχασε τη μπάλα...
είναι παικτάρα και χρειάζεται στήριξη... ΑΛΛΑ οχι απύθμενη ασυλία εις βάρος (καταχρηστική η λέξη το ξέρω) των άλλων γιατί πιστεύω ότι και ο Μπάκα (το κοντρολ του οποίου είναι για να το κάνω εγώ που δε ξέρω μπάλα Davids) θέλει στήριξη...είναι ΟΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...πρέπει να έχουμε ισορροπίες

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #464 on: March 11, 2009, 20:15:40 »
Θα σου απαντούσα απλά επειδή ντράπηκα που έγραψα και γω για ποδοσφαίρο λόγο της δοκιμασίας που περνάνε για ακόμη μια φορά άτομα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8836.msg254215.html#msg254215
κατάλαβα απλά οτι θα είναι προκλητικό για τα παιδιά  corrupt skyclad4 κλπ.

Με κάθε ειλικρίνια είχα πλήρη άγνοια μετα το ματς για τυχόν συλλήψεις κλπ και τυχαία το διάβασα εδώ μεσα. Το πέρασα λίγο στο ντούκου το γαυρο τόπικ.

Όλοι μας πιστεύω έχουμε ζήσει έστω και σε φιλικό μας πρόσωπο μια τέτοια διαδικασία για άλλους με καλό αποτέλεσμα και για άλλους δυστηχώς με πολύ κακό αποτέλεσμα (ασχέτως με τον ΠΑΟΚ). Ακόμα και να φταίνε  ακόμα και μην φταίνε ακόμα και να προκάλεσαν ακόμα και να προκαλέστηκαν.

Στο δικαστήριο δεν θα είμαι όπως είναι λογικό, αν και οικονομικά μπορώ να βοηθήσω εαν χρειαστεί - ζητηθεί. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αναρωτηθώ τι σημαίνει πραγματικά να δηλώνεις ΠΑΟΚ σε αυτό τον τόπο, τι σημαίνει το ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ και ποιός ο λόγος της βουλγάρικης σημαίας.

Με παίκτες και προπονητές δεν μπορώ να ασχοληθώ σήμερα.

Το μόνο που μπορώ να σ πω αγωνιστικά  είναι οτι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που η φανέλα του φιλάθλου του είναι πιο βαρια απο την φανέλα του παίκτη.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #465 on: March 15, 2009, 06:37:53 »
οπωσδηποτε να παιξει με θρασυβουλο να βαλει κανα γκολακι να ξεθυμανει γιατι το αγχος πλεον του κανει κακο.
ζλαταν γερα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zan

• Guest
« Reply #466 on: March 15, 2009, 10:20:58 »
Κακος που δεν πηρε καρτα εχτες..Λογικα πρεπει να ειχε τετοια εντολη οπως και ο Χαλκιας. Τεσπα ο Μουσλι χρειαζεται ξεκουραση.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #467 on: March 15, 2009, 10:37:28 »
τι ξεκούραση;βρήκαμε άλλοθι;Άμα δε μπορεί,υπάρχει και ο πάγκος.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: March 15, 2009, 10:50:34 »
και γω συμφωνώ να κάτσει λίγο πάγκο. όταν το σκορ είναι 0-0 και είναι sifktes οι amines δυσκολεύεται να βάλει goal και στην ευκαιρία που του δίνετε φαίνεται το ντεφορμάρισμα του. (σαν προπονητής τις κερκίδας και εγώ) πιστεύω ότι καλύτερα στα mats που ακολουθούν να μπει ως αλλαγή εφόσον έχουμε ανοίξει το σκορ και έχει ανοίξει η άμυνα του αντιπαλου.. μονο έτσι βλέπω να σκοράρει πιο εύκολα και να "ξεκαβλωνει" σιγά σιγά
My Own WoRST ENeMy.....

biggeorge

• Guest
« Reply #469 on: March 15, 2009, 11:25:03 »
εγώ πιστεύω επειδή είναι πολύ νευρικός παίκτης τα εχει παρι που δεν μπορει να βαλει γκολ και να τα αποτελέσματα...του χρειάζεται  το γκολ...έμενα θα μου αρέσει  να βάλει με τον πανσερραικο πχ για να φορμάρει στα play off...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #470 on: March 15, 2009, 11:53:56 »
μάγκες εντάξυ το σεντερ φορ πρέπει να σκοράρει!! αλλά δείτε χτές από το 70 που βγήκε ο ζλάταν επιθετικά ημασταν ανύπαρκτοι!!! όσο ήταν μέσα κρατούσε πίσω και τα σεντερ μπακ αλλά και το αμυντικό χαφ τον χούλιο ινγκλέσιας, βρέθηκε μέσα στις φάσεις και πάλεψε, εμένα αυτό μου αρκεί. Σε αντίθεση με το ματς με τον γαύρο που δεν είχε καθόλου πάθος και δεν πάλεψε καθόλου!!!! Εγώ θέλω από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παλεύουν να σκυλιάζουν και να τα δίνουν όλα και χτες είδα όλη την ομάδα να παλεύει να κυνηγάει μπαλιές χαμένες και να τα δίνει όλα στο γήπεδο και αν τα κωλοδόκαρα είχαν λίγο γράσο το ματσάκι θα ήταν χαλαρά 0-2.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #471 on: March 15, 2009, 14:21:47 »
Παρατηρήσατε ότι μετά την αλλαγή του εχθές η ομάδα δεν υπήρχε επιθετικά;
Συμφωνώ ότι έχει χάσει τελευταία την επαφή του με το γκολ, αλλά έχει συνεχώς επάνω του δύο και τρεις αμυντικούς. Από την Ιταλία ακόμη, ο Ζλάταν δεν ήταν γκολτζής. Έκανε όλα τα υπόλοιπα όμως. Στον ΠΑΟΚ του έβγαιναν και τα γκολ στην αρχή. Ας μη κρίνουμε μόνο εκ του αποτελέσματος. Εμένα μου άρεσε εχθές ο Μούσλι. Έκανε όλα όσα πρέπει να κάνει ένας επιθετικός του σωματότυπου του, δε του βγήκε όμως σε δύο φάσεις το γκολ. Πρέπει να δουλέψει τα τελειώματα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #472 on: March 15, 2009, 14:27:23 »
Παρατηρήσατε ότι μετά την αλλαγή του εχθές η ομάδα δεν υπήρχε επιθετικά;

Οντως η ομαδα μετα την αλλαγη του Zlatan σαν να κοπηκε στα δυο..απασχολουσε τους αμυντικους του τυριου συνεχεια ανοιγοντας χωρους συνεχεια για τους συμπαικτες του ωστε να ξεκινησει μια καλη επιθεση.κατα τα αλλα πρεπει να βαλει κανα γκολακι και να μην τον χαιδευουμε..αντε ζλαταν βαλε ενα γκολ παλικαρι μου,αφου το χεις..

guest4

• Guest
« Reply #473 on: March 15, 2009, 14:31:11 »
μην ξεχνάτε ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα
αποσυντονίστηκε από κόκκινες και τραυματισμούς.
Ο ζλάταν μόνος του δεν μπορει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.
μοιαζει λιγο με τη δουλεια που έκανε ο ζήσης.
απασχολουσε τη μισή αμυνα...

chiltsid

• Guest
« Reply #474 on: March 15, 2009, 15:01:01 »
μην αγχωνεστε μαγκες,ετσι πως τον εκοψα χθες,προβλεπω:2 γκολακια στον θρασυ και στο δευτερο ερχετε στην 4 βγαζει την φανελα,την πεταει,παιρνει κιτρινη,γινεται αλλαγη για να μπει ο κλαυς.

θα σκοραρει,θεμα χρονου ειναι,μονο μην τον κανετε παλι θεο οταν το κανει,ειπαμε,δουλεια του ειναι.

GeorgT

• Guest
« Reply #475 on: March 15, 2009, 15:18:51 »
γαματω σενάριο ρε chiltsid, κανονισμένα ολα στο ματς με το Θρασυβουλα  :thumbok:

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #476 on: March 15, 2009, 15:30:12 »
Κανονικα θα επρεπε να φαει την κιτρινη χθες.
Θα συμπληρωσει 7 κιτρινες και θα χασει 2 παιχνιδια.
Καλο θα ηταν αυτα τα 2 παιχνιδια να ηταν με Θρασυβουλα και Σερρες για να
τον ειχαμε στα 2 εκτος.

Βεβαια εγινε αλλαγη και ισως να "σχεδιαζε" να φαει την καρτα στις
καθυστερησεις...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #477 on: March 15, 2009, 19:20:03 »
Βεβαια εγινε αλλαγη και ισως να "σχεδιαζε" να φαει την καρτα στις
καθυστερησεις...

e τότε ας έβγαινε αργά αργά σαν την χελώνα την ώρα της αλλαγής,
να καθυστερούσε χαρακτηριστικά και θα την άρπαζε.....  :P

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #478 on: March 15, 2009, 20:54:58 »
Ο μόνος αποδεκτός τρόπος να φάνε κάρτα είναι να βγάζουνε την φανέλα όταν σκοράρουν.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #479 on: March 15, 2009, 21:19:03 »
Ολες οι ομαδες θα ηθελαν ενα φορ σαν το ζλαταν ειναι παιχτουρα οτι καλητερο εχουμε μην γιελιομαστε. Περνει την μπαλα ανορθοδοξα πολλες φορες και τις κανει φασεις λειπουν οι καλες καθετες τελευταια απο βερον-ιβιτς εχει πεσει και λιγο. περιμενω εκτος απο το γκολ του που το χρειαζεται η ομαδα και την ανιδραση του.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ