Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #880 on: September 13, 2009, 20:06:42 »
Έχασε πάλι 2 ευκαιρίες αλλά νομίζω πως άδικα κρίνεται τόσο αρνητικά. Πάλεψε πολύ σήμερα. Χαραμίζεται σε μεγάλο βαθμό λόγω έλειψης σωστής τροφοδότησης. Δε μπορεί να κηνυγάει συνεχώς τις γιόμες του Τσιρίλο ...
Αν τον δείτε σε ματς της Βοσνίας θα δείτε έναν άλλο ποδοσφαιριστή
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

bagos1

• Guest
« Reply #881 on: September 13, 2009, 20:09:26 »
O TORGELE της Βοσνίας

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #882 on: September 13, 2009, 20:15:30 »
Καλα γιδι και αχρηστος ο τοργκελε.Οταν εβγαλε την ασιστ στην εθνικη του λεμε για παικτουρα.Σημερα εβγαλε δυο ασιστ παρε βαλε.Και τις χαραμισαμε.Λεμε οτι παιζει δεξι χαφ.Τι να κανει δηλαδη?Προσπαθει να βρει στηριγματα.Θελει παικτες κοντα του.Οταν τα χαφ τον τροφοδοτουν σωστα με σωστες πλαγιες σεντρες και καθετες μπαλιες στην πλατη να τον κρινουμε τοτε.
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι νευριαζει στο ξυλο που τρωει και τοτε δεν εχει καθαρο μυαλό.Και ωρες ωρες δειχνει να μην εχει διαθεση.Ισως τον προδιδουν οι δυναμεις του
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #883 on: September 13, 2009, 20:16:15 »
όπως ξεμπούκωσε πέρσι!!
ας του εδινε τη μπαλα ο χουτος!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

DimNaoussa

• Guest
« Reply #884 on: September 13, 2009, 20:28:56 »
δεν ξερει μπαλα...οποιος γνωριζει και μπορει να κρινει ποδοσφαιρικα θα το χει καταλαβει..καιρος ηταν να το πω...ας με κραξετε..ειμαι σιγοθρος οτι το πιστευετε και σεις μεσα σας...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #885 on: September 13, 2009, 21:45:15 »
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ??ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΙΕΤΣΕΛ, Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ??? ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #886 on: September 13, 2009, 21:52:16 »
με τον μιετσελ οποιος τον συγκρινει θα ειναι ιεροσυλια...
δεν ξερω παιδια ειλικρινα εχω σηκωσει τα χερια μου ψηλα με αυτον τον παικτη.
θυμαται κανεις να μου πει, στον περσυνο α' γυρο, επαιζε σαν καθαρο 9αρι και ηταν καλος η γυρνουμε παλι πισω οπως τωρα; δεν ξερω ρε παιδια...το παιδι απλα δεν παιζει στην θεση του κ οταν βρισκεται σε θεση βολης αγχωνεται γιατι νιωθει οτι θα εχει μια ευκαιρια ολο το παιχνιδι να κανει κατι. δεν εχει δλδ το αλλοθι του "δεν πειραζει, στο επομενο"

ειμαι σε απογνωση με αυτον τον παικτη, περιμενω ειλικρινα τα 3 επομενα παιχνιδια και αν δεν γινει κατι θελω να δω Παπαζογλου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #887 on: September 13, 2009, 22:21:52 »
πέρσυ πολύ απλά έπαιρνε πάσες από τον Βερόν. Οταν άρχισε να πέφτει η απόδοση του Βερόν και να περνάει η μπάλα από τα πόδια του καημένου Ιβιτς ο Μουσλί δε μπορεί να τροφοδοτηθεί σε καίρια θέση για γκολ, και όταν παίρνει την μπάλα αναγκάζεται να την βασανίζει, αφού δεν έχει άλλες επιλογές. Δεν είναι ο παικταράς που θα βάλει 18 γκολ την χρονιά αλλά και αυτά τα 10-11 που θα μπορούσε να βάλει, δε μπορεί λόγω της αχρηστίας του 10αριού μας (ο θεός να το κάνει!) και επειδή ο προπονητής μας σπάνια παίζει με 2 επιθετικούς.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #888 on: September 13, 2009, 22:24:08 »
Μην ακους τιποτα παιχταρα... θα ερθει το γκολ!

Σημερα ηταν πολυ καλος.. εχασε 2 ευκαιριες... μοιρασε σωστα το παιχνιδι.. εβγαλε σε 2 φασεις σε θεσεις βολης τους Κονσεισαο(σπαστην διπλα να το απλουστευσεις Φωτακης Ιβιτς ειχαν παρει ηδη θεση) και μια τον Ιβιτς στο 75 που την γυρισε ωραια στον Κουτσιανικουλη αλλα δεν κατεληξε σε γκολ.

Οσο θα παιζει μονος του σε αυτο το 4-3-3 μην περιμενετε πολλα παραπανω.. λογικο να βγαινει πολυ πισω να παρει μπαλα.. και οσο θα συνεχισουμε τις γιομες λογικο να παλευει σαν χαζος με τα αντιπαλα στοπερ για να παρει κεφαλια στο πουθενα(α ρε Κοντρερας που εισαι να ηρεμησεις το παιχνιδι.. θυμιζει ΠΑΟΚ επι Κνολ αυτο το πραμα με τις συνεχομενες γιομες)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #889 on: September 13, 2009, 22:38:21 »
ειμαι σε απογνωση με αυτον τον παικτη, περιμενω ειλικρινα τα 3 επομενα παιχνιδια και αν δεν γινει κατι θελω να δω Παπαζογλου.
Και εγω το ιδιο φιλε!

Επρεπε ηδη να παιζει ο μικρος. Το βιογραφικο του Μουσλι να εχει αλλαξει ενα σωρο ομαδες κατι δειχνει.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

tilemachos

• Guest
« Reply #890 on: September 13, 2009, 22:40:37 »
δεν ειναι για τα μπαζα, αλλα δεν τραβαει πλεον. με 4 λεξεις: χρειαζομαστε ΑΛΛΟ βασικο επιθετικο!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #891 on: September 13, 2009, 22:47:40 »
Γεια σου ρε Ζλαταν φονιά.Στα 10 τετ α τετ χανεις τα 11.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #892 on: September 13, 2009, 23:19:58 »
ποιο τετ α τετ εχασε σημερα?? εκεινο που τεντωθηκε να προλαβει?? πραγματικα αχαστο...

η κριτικη να γινεται οταν σερνεται οχι οταν δε βαζει γκολ. σημερα ηταν θετικος και μεσα στις φασεις

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #893 on: September 13, 2009, 23:45:32 »
Τι γκρινια ειναι αυτη ρε πουστη μου? Ειστε απιστευτοι μερικοι! Τι μαλακας ειναι ο Βρυζας που δεν τον εκανε ανταλλαγη με τον Ibrahimovic?

Γκρινια, γκρινια, γκρινια. Ο Μουσλιμοβιτς ειναι αμπαλος, ο Ιβιτς δεν μπορει να δωσει πασα και ο Τσιριλο ειναι γτπ... Για να μην πιασω το θεμα του Σαντος. Σας εχει βαρεθει η ψυχη μου.   

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #894 on: September 14, 2009, 00:04:22 »
Μουσλίμοβιτς πάτα στην γαμημένη την περιοχή ρε γαμώ το στανιό μου
ΑΡχίΔια

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #895 on: September 14, 2009, 10:09:07 »
ήθελα από πολύ καιρό να αναφερθώ στον συγκεκριμένο παίκτη, απλά από συγκυρίες δεν το έκανα. και τώρα το κάνω όχι λόγω του χθεσινού παιχνιδιού, στο οποίο ήταν καλύτερος από τα περισσότερα προηγούμενα, απλά επειδή μου ήρθε.   
ταχύτητα ριπλέϊ, ντρίμπλα που δεν πιάνει ούτε σε κώνο της τροχαίας και το κυριότερο, τελειώματα σέντερ μπακ και όχι σέντερ φορ. τι να το κάνω που σπάει μπάλλες αριστερά και δεξιά. όταν παίζω με ένα σεντερ φορ μονίμως το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να είναι αποτελεσματικός. 

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #896 on: September 14, 2009, 11:32:57 »

Σημερα ηταν πολυ καλος.. εχασε 2 ευκαιριες... μοιρασε σωστα το παιχνιδι.. εβγαλε σε 2 φασεις σε θεσεις βολης τους Κονσεισαο(σπαστην διπλα να το απλουστευσεις Φωτακης Ιβιτς ειχαν παρει ηδη θεση) και μια τον Ιβιτς στο 75 που την γυρισε ωραια στον Κουτσιανικουλη αλλα δεν κατεληξε σε γκολ.

Οσο θα παιζει μονος του σε αυτο το 4-3-3 μην περιμενετε πολλα παραπανω.. λογικο να βγαινει πολυ πισω να παρει μπαλα.. και οσο θα συνεχισουμε τις γιομες λογικο να παλευει σαν χαζος με τα αντιπαλα στοπερ για να παρει κεφαλια στο πουθενα(α ρε Κοντρερας που εισαι να ηρεμησεις το παιχνιδι.. θυμιζει ΠΑΟΚ επι Κνολ αυτο το πραμα με τις συνεχομενες γιομες

πεστα ρε μπιβιτς

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #897 on: September 14, 2009, 16:09:03 »
Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #898 on: September 14, 2009, 16:19:40 »
ρε παιδιά ο μουσλίμοβιτς χτες έβγαλε δυό φορές τετ α τετ, μια τον σέρτζιο στο πρώτο και μια στο δεύτερο τον ίβιτς,άσχετα που ο δεύτερος ενώ είχε πιάτο μπροστα του το τέρμα την έδωσε στον κουτσιανικούλη που για να το βάλει το γκολ έπρεπε να περάσει την μπάλα από την τρύπα της βελώνας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #899 on: September 14, 2009, 17:02:44 »

Οσο θα παιζει μονος του σε αυτο το 4-3-3 μην περιμενετε πολλα παραπανω.. λογικο να βγαινει πολυ πισω να παρει μπαλα.. και οσο θα συνεχισουμε τις γιομες λογικο να παλευει σαν χαζος με τα αντιπαλα στοπερ για να παρει κεφαλια στο πουθενα(α ρε Κοντρερας που εισαι να ηρεμησεις το παιχνιδι.. θυμιζει ΠΑΟΚ επι Κνολ αυτο το πραμα με τις συνεχομενες γιομες

πεστα ρε μπιβιτς