Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1920 on: August 02, 2010, 19:30:39 »
Τον μούσλι τον κράζουν οι περισσότεροι όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά γιατί παίρνει 700 χιλιάρικα. Με τα μισά λεφτά κανείς δεν θα έλεγε το παραμικρό. Αν βάλεις και τα 600 που δώσαμε στην αταλάντα για να τον αγοράσουμε τα 14 γκολάκια που έβαλε στα δύο χρόνια βγαίνουν κανένα 150άρι το ένα. Εγώ θα ήθελα να μείνει στην ομάδα με τα μισά λεφτά όπως έκανε και ο πάμπλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1921 on: August 02, 2010, 19:45:04 »
Ας εμενε ο Αραμπας, ο Τσιρλιος, ο Μουνης και λοιποι με 12.000 (δωδεκα, με την εφορια)το χρονο και ας επαιρνε ο Μουσλι 300.000. Μη ξεχναμε οτι μεγαλες ομαδες - μεγαλα συμβολαια, μεσαιες-μεσαια κτλ...Μη σου πω οτι κατι Ντομι, Μαρεσκα καθαριζουν 1-1.5 το χρονο..Τωρα αυτα για οικονομικη συγκυρια στον ΠΑΟΚ κτλ τα ακουω βερεσε κυριολεκτικα. Ο Μουσλι , ο Παμπλο και λοιποι επρεπε να καθαριζουν ενα χαρτι και παιρνουν 700. Και επειδη ειμαστε πανεξυπνοι εμεις παιρνουν 600-700 και επειδη πετυχαμε "τρελο" που βαζει και λιγο την αγαπη του κοσμου και κυριως το καλο σχολειο των παιδιων του, τη γυναικα του, τα παιδια του και χαριζει 300.000 δε σημαινει οτι θα το κανουν ολοι. Ο Μουσλι τι να χαραμισει. Τα μαμουνια? Παιρνει το τζετ μαζι με τον Ρονι και ερχεται αν γουσταρει. Ωπα!  :D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1922 on: August 02, 2010, 20:49:19 »
Δεν σε προλαβα για λιγο παιχταρα μου στην χτεσινοβραδινη προπονηση να σε δωσω 1-2 αμστελ ετσι για το καλο να τους καρφωσεις την Τεταρτη.. αλλα ετσι και αλλιως θα τους καρφωσεις!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1923 on: August 02, 2010, 23:20:23 »
:smiley4: :smiley4:

Επρεπε να τον πετυχεις ρε πστ  :'( :'(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1924 on: August 03, 2010, 08:58:30 »
άντε biv μην χαλιέσαι τώρα που τον στεγνώνει ο Δερμι...έτσι...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1925 on: August 05, 2010, 00:28:23 »
Δεν θέλω να γράψω τίποτα εν βρασμώ αλλά η αποψή μου παραμένει ίδια και απαράλαχτη.

Απλά δεν το κατέχεις, παίζεις ποδόσφαιρο 20ατιας.

Κακός παίκτης, δεν έχει νόημα να είσαι επιθετικός εν έτη 2010 αν δεν ξέρεις να σπάσεις την μπάλα και να κάνει ένα κοντρόλ. Αν δεν ξέρεις πως, πάρε δες τι έκανε ο Σουάρες δυο παιχνίδια τώρα.
oooooooo PAOKara exo trela...

bagos1

• Guest
« Reply #1926 on: August 05, 2010, 01:08:20 »
φιλε ολο το συστημα του αγιαξ ειτανε προσαρμοσμενο στον σουαρεζ ολοι αυτον ψαχνανε δες ποσες φορες αναγκαστικε ο βοσνιος να ανεβει στο κεντρο να παρει την μπαλα οσο ο σουαρεζ περιμενε αραχτος να παρει την πασα

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1927 on: August 05, 2010, 01:14:20 »
εγώ είδα ένα σουάρες να μπορεί να κάνει κοντρολ - γυρισμα - σουτ στην γωνία σε 1 sec. βρες εσύ που το έκανε ο άλλος αυτό.
επίσης είδα να παίρνει την μπάλα από πλάγια και να βγάζει πάρε-βαλε γκολ.

μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. μπάλα ξέρουμε και βλέπουμε. ο άνθρωπος δεν ξέρει από κοντρολ, ένα τελείωμα έχει και αυτο ΑΝ. για 200-300 χιλιάρικα καλός είναι, αλλά όχι και 700

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1928 on: August 05, 2010, 01:15:40 »
Λαγωνίδης στην τεχνική και στη δύναμη. Σε λάθος θέση παίζει το παιδί. Το είχα παρεξηγήσει. Μόνο που τραυματίζεται όποτε τον κοιτάει αντίπαλος με γαλάζια μάτια.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1929 on: August 05, 2010, 01:16:27 »
Καλά ρε Polman δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά πρώτα ρε μεγάλε ασχολήσου με το πουλέν σου που έχασε δύο άχαστα τετ α τετ και άσε τον Ζλάταν σε αυτό το παιχνίδι. Αν τα έχανε αυτά θα τον τρώγατε, ενώ για τον "30 γκολ θα βάλει και 800 χιλιάρικα στο παντελόνι" το κάνουμε μούχτι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

bagos1

• Guest
« Reply #1930 on: August 05, 2010, 01:19:04 »
συγνωμη για να καταλαβω συγκρινουμε μουσλι με σουαρεζ???

ειναι δυνατον να συγκρινουμε τα 30 μυρια με τα 700 χιλιαρικα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1931 on: August 05, 2010, 01:20:35 »
ναι..ναι... ας κάνουμε μια σύγκριση  γιδης με τον σουάρες...να γελάσει και ο κάθε πικραμένος...  :-* κατα τα αλλα αχαρος ο ρολος του μουσλι μονος εκει μπροστα,οπωσ ακουγαμε για το καλυτερο ποντιο σεντερ φορ...γελαει ο κοσμος χωρις να εχει κουραγιο  :-*
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1932 on: August 05, 2010, 01:32:37 »
...., αλλά πρώτα ρε μεγάλε ασχολήσου με το πουλέν σου που έχασε δύο άχαστα τετ α τετ και άσε τον Ζλάταν σε αυτό το παιχνίδι.

άντε πάλι.. άντε πάλι... φιλε μου cure το έχεις ξανακάνει να μου βάζεις λόγια που δεν είπα.

που είπα εγώ ότι είναι πουλέν μου ο ΔΣ?! πραγματικά δηλαδή που το είπα? διάβασες την κριτική μου για τον ΔΣ?

και επίσης bagos1 εσύ αναφέρθηκες σε Σουάρες οπότε και εγώ απάντησα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1933 on: August 05, 2010, 03:43:29 »
Γράψε λάθος μπερδεύτηκα. Είδα μετά τι έγραψες και για τον άλλον κι ήσουν δίκαιος. Αλλά για τον Μούσλι γίνεσαι ψιλοάδικος σήμερα. Βοήθησε όσο έπαιξε και κέρδισε κι ένα πέναλτι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1934 on: August 05, 2010, 08:56:34 »
συγκινητικός χθες! και κέρδισε και μαρς πέναλτυ που δεν έδωσε ο τάγρος τραγικός διαιτητής.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1935 on: August 05, 2010, 11:53:44 »
Γράψε λάθος μπερδεύτηκα.

στη πυρά, στη πυρά  ;D ;D

on a serious note, για μένα ο συγκεκριμένος παίκτης είναι σαν τον Καραμανλή (ναι τον κωστάκη).
Είναι πολύ καλοί για να βγείτε έξω μαζί και να πιείτε, θα βγάλετε καλά γούστα με την παρέα τους, θα δείχνουν μεγάλοι "παίκτες" εμφανισιακά, αλλά όταν φτάσουμε στο ζουμί αποτυγχάνουν να κάνουν την δουλειά τους.

Από την στιγμή που έχασε το άχαστο με την ΑΕΚ, οι συχνοί τραυματισμοί του, παραπονιέται συνέχεια, έχουν σβήσει οι ελπίδες μου για αυτόν τον παίκτη δυστυχώς. Για καμία εναλαμπή είναι μόνο.

Ξέρω εγώ, μακάρι να με διαψεύσει οικτρά, αλλά παράληλλα κλαίμε τα 600k που παίρνει

υγ. και μην γυρίσετε και πείτε και αυτός και αυτός παίρνει τόσα, γιατί δεν λές τίποτα-θέλω την μαμά μου,  :smiley4:
δεν θα κάνουμε τα 9χρονια

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1936 on: August 05, 2010, 12:56:03 »
μεγαλος ζλαταν χθες μπηκε μεσα εδωσε αλλη πνοη στην επιθεση, κ αμα τα εχανε τα τετ α τετ που εχασε ο κοντος ολοι θα τον ειχατε σταυρωσει ολοι οι καλοθελητες...ζλαταν συνεχισε να βουλωνεις στοματα..

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1937 on: August 05, 2010, 14:09:28 »
2 κλάσεις κάτω από τον κοντοπούτανο. Και ο πιο χαζός το καταλαβαίνει....
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1938 on: August 05, 2010, 14:13:15 »
Φαρσοκωμωδια. Ηταν μια φαση που ο κοντος ειχε μπαλα πανω δεξια και το ταγαρι αντι να παει στο κεντρο μπας κ παρει κεφαλια, παει διπλα του, οπως κανουμε στο 5χ5. Παικτης χεστης, ποθ φοβαται να δει το τερμα. Επαναπροσδιοριζει την θεση 9 κανοντας της 6.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1939 on: August 05, 2010, 14:19:30 »
τουλαχιστον αυτος μας εχει αποδειξει πολλες φορες οτι οταν καιει η μπαλα τα βαζει τα τετ α τετ...
τραγικοι οσοι κρινετε παικτη σχεδον ανετοιμο και με μολις 30 λεπτα συμμετοχη και αφηνετε στο απυροβλητο αλλους κι αλλους