Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1940 on: August 05, 2010, 14:19:49 »
Από την στιγμή που έχασε το άχαστο με την ΑΕΚ,
ακομα θα του το χτυπατε αυτο???επανορθωσε με τις εμφανισεις του στα πλαιοφ και με το παραπανω!
για μενα ηταν καλος εχτες.εδειξε διαθεση και προσπαθησε οσο μπορουσε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1941 on: August 05, 2010, 14:28:21 »
2 κλάσεις κάτω από τον κοντοπούτανο. Και ο πιο χαζός το καταλαβαίνει....
Βρε fontana κόψε να χαρείς μία κλάση τουλάχιστον για μας τους πολύ χαζούς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1942 on: August 05, 2010, 14:39:33 »
καλα ειστε για γελια ολοι ο αλλος λεει εχασε το αχαστο με αεκ ο αλλος 2 κλασεις κατω απο κοντο ο παραλος λεει ταγαρι επειδη πηγε κοντα στον κοντο κ δν πηγε ν παρει κεφαλια ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΓΕΤΕ Κ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1943 on: August 05, 2010, 15:55:47 »
αν πλεον θα πρεπει να τον βλεπουμε να προερχεται απο παγκο να μη περιμενουμε και πολλα....

δυο φορες χρειαστηκε 10 μετρα για να κανει κοντρολ σε αντεπιθεση...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1944 on: August 05, 2010, 16:09:59 »
2 κλάσεις κάτω από τον κοντοπούτανο. Και ο πιο χαζός το καταλαβαίνει....
Βρε fontana κόψε να χαρείς μία κλάση τουλάχιστον για μας τους πολύ χαζούς

Θεωρείς τον Μούσλι καλύτερο? Αν σε ενοχλεί πόσες κλάσεις το συζητάμε. Είναι όμως η όχι καλύτερος?
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1945 on: August 05, 2010, 17:46:08 »
όταν ο θερμοσίφωνας βάλει τέτοιο γκολ

http://www.paokmedia.com/play.php?vid=957

ή τέτοιο γκολ

http://www.paokmedia.com/play.php?vid=855

ή τέτοιο γκολ

ξαναμιλάμε για κλάση. Μέχρι τότε είστε απλά άκυροι

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1946 on: August 05, 2010, 18:05:20 »
Γιατι το γυριστο που εκανε χθες (με κοντρολ) μπορει να το κανει ο κοντος?
300 φορες να τον βαλεις να το κανει, και τις 300 θα πεσει κατω.

Απο τεχνικη ο ζλαταν μπροστα στον κοντο ειναι ζιζου.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1947 on: August 05, 2010, 18:52:18 »
Όταν ο θερμοσιφωνας καταφέρει να χάσει αυτό που έχασε ο βοσνιος με το αεκακι ναι ίσως να υπαρξει ένα μετρό σύγκρισης....μην πάμε όλοι 3 μήνες πίσω και βάζουμε replay αυτής της φάσης.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1948 on: August 05, 2010, 18:55:06 »
Θεωρείς τον Μούσλι καλύτερο? Αν σε ενοχλεί πόσες κλάσεις το συζητάμε. Είναι όμως η όχι καλύτερος?
Σου απαντώ καθαρά πως όχι. Την όποια "διαφορά κλάσης" του όμως τη χρυσοπληρώνεται. Οπότε είναι κουτό σαν επιχείρημα και δεν άξιζε τον κόπο να μπεις στο topic του Μούσλι να τον μειώσεις, να πεις συνοπαδούς σου χαζούς κι όλα αυτά απλά και μόνο για να υπερασπιστείς τον "κλάσεις ανώτερο".
Αφού λοιπόν συμφωνούμε πως ο άσωτος είναι τόσο παιχταράς κι εμείς λογικά θα έχουμε ανάλογες απαιτήσεις από αυτόν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1949 on: August 05, 2010, 19:13:43 »
Εγώ απλώς  πριν γράψω οτιδήποτε λέω πως δεν τον γουστάρω τον Ζλάταν, δεν θέλω να τον βλέπω στο γήπεδο.
Μπορεί όταν ήρθε να ήταν καλός αλλά γιατί πιστεύετε πως αξίζει 600,000 κάποιος που σκοράρει κάθε δεκάμηνο; Και επειδή αναφέρθηκε το όνομα του Δ.Σ, αν για μένα ο ζλάταν αξίζει τα 600 τότε και ο σαλπιγγίδης αξίζει τα 800 που παίρνει.

Τι να το κάνω αν έχω έναν επιθετικό ο οποίος σκοράρει 2-3 φορές όλη την χρονιά και ο αμυντικός ή ο αναπληρωματικός να έχει περισσότερα τέρματα μέσα στην χρονιά; Να περιμένω να σκοράρει στα πιο κρίσιμα ματς;

Εγώ είμαι από αυτούς που δεν τον γουστάρουν με τίποτα και σε όποιους αρέσει.

Τώρα αν κολλάμε σε ένα γυριστό που έκανε αυτός αν θα μπορεί να το κάνει άλλος και πόσα μπουκάλια πίνει αυτός και δεν τα πίνει ο άλλος δεν με ενδιαφέρουν.
Εγώ ξέρω πως ο Ζλάταν σκοράρει (μέχρι στιγμής) όταν γκρεμίζετε κανένας φούρνος..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1950 on: August 05, 2010, 19:38:23 »
εχει κουρασει αυτη  καραμελα δλδ με γρια με ρουλη με κουλα με βαζελο με γαυρο ποσοι φουρνοι γκρεμιστηκαν μπορεις να μας πεις ? αμα εχανε ο μουσλι τα τετ α τετ που εχασε χθες ο κοντος θα απαιτουσατε ολοι δημοσιο λιθοβολισμο στην αριστοτελους τον βοσνιο, η αχαριστια σας εχει ξεπερασει καθε οριο, με ζλαταν φορ 2 χρονιες βγηκες 2ος να δω με την κοντη ψολη που θα πας, αλλα εσεις εκει βρικατε κ τον κραζετε ξανα που χθες μπηκε μεσα κ τα δωσε ολα κ ηταν απο τους καλυτερους κανεις δεν το αναφερει απλα γιατι ουτε καν σας νοιαζει μπραβο λαε του ΠΑΟΚ..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1951 on: August 05, 2010, 19:53:54 »
Στην πρώτη γραμμή αναφέρω πως δεν τον πάω μία, όπως μπορεί να μην πηγαίνεις εσύ κάποιον άλλον παίχτη.

Το ότι βγήκαμε 2 χρονιές δεύτεροι δεν μου λέει κάτι για τον Ζλάταν, μάλιστα την μία είχε να σκοράρει 10 μήνες, δηλαδή εκείνη την χρονιά βοήθησε αρκετά την ομάδα..
Δεν μπορεί όλος ο Λαός του ΠΑΟΚ να έχει την ίδια άποψη και γνώμη με την δική σου... Εγώ θέλω να βάζει γκολ η ομάδα, γιατί χωρίς γκολ, δεύτερος από το τέλος μπορεί να βγεις..
Το ότι σκοράρισε στα πιο κρίσιμα ματς πάλι δεν μου λέει κάτι, δεν του δίνω 600,000 για να σκοράρει στον gay, τον βάζελο και τον αρη 1 φορά τον χρόνο.

Εγώ δεν θέλω να το συνεχίσω, πείτε ότι θέλετε αλλά τελευταία όλο μύλος γίνετε το φόρουμ γιατί ορισμένοι θέλετε να περάσετε τον δικό σας τρόπο σκέψης σε όλους...

Και ναι, ΜΠΡΑΒΟ Λαέ του ΠΑΟΚ που αντιδράς και δεν είσαι φυτό..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1952 on: August 05, 2010, 20:55:05 »
kαλα ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα ? ποιος θελει να περασει το δικο του εγω ? εγω απλα λεω να ειστε δικαιοι κ οχι αχαριστοι γιατι αμα τα χανε αυτα ο ζλαταν θα ουρλιαζετε και αν δεν σου λενε κατι τα γκολ που εκανε τοτε εισαι εμπαθης, κ συγκεκριμενα χθες ηταν πολυ καλος οσο αγωνιστηκε κ παλι μας λες αλλα ντ'αλλων, εγω ξερω πως ο βασικος φορ που ηρθε για να σε κανει γκολ εχασε 2 τετ α τετ που ετσι οπωε ηταν οι φασεις δν χρειαζεται να σαι κ ο μπατιστουτα για να τα κανεις γκολ τωρα εσυ κατσε κ κραξε μουσλι..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1953 on: August 05, 2010, 21:00:53 »
η κουβεντα για το ποιος ειναι περισσοτερο ταγαρι απο τον αλλον μου θυμιζει την κουβεντα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη...ξεκολλατε ρε τα μυαλα σας

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1954 on: August 05, 2010, 21:51:15 »
Χαίρομαι όποιος και αν σκοράρει στην ομάδα μου γιατί αυτό χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.
Χαίρομαι αν βάζει γκολ ο Ζλάταν, δεν λέω ότι δεν χαίρομαι, αν δεν χαιρόμουν δεν θα ήμουν ΠΑΟΚ και θα ήθελα το κακό της ομάδας. Αλλά τι να το κάνεις όταν έχει να σκοράρει μήνες... Τι να το κάνεις όταν παίζεις 40 παιχνίδια και δεν βάζει γκολ, μπορεί να βάζει σε νορμαλ χρόνους γκολ;; Ας το κάνει δεν λέμε όχι.

Όταν τα έχανε ο άλλος χθες ούρλιαζα και εκεί.. αλλά οκ μου έβαλε και ένα γκολ.. Ο Ίβιτς έχασε πέναλτι (το κρισιμότερο σημείο του αγώνα ήταν) αλλά μου έβαλε γκολ (το συνηθίζει).. Αυτός περισσότερα χάνει...
Για χθες δεν μπορώ να τον κρίνω και πολύ καθώς ελάχιστα τον είδα γιατί κουβαλούσα μπύρες στον κόσμο, ΔΕΝ λέω για χθες αλλά γενικά.

Ναι γούσταρα που πέταξε 2 (;) στον παπάρη μετά από καιρό... αλλά από εκεί και μετά αν είναι άσφαιρος τι να τον κάνω;; Έβαλε ένα από τα κρισιμότερα γκολ στον λαγό.. αλλά πριν και μετά τι γίνετε;

Μπορεί να κάνει αυτό που ήρθε να κάνει;;; Ας πάρει και 2 μύρια αρκεί να το κάνει...

Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί δεν γουστάρω παρεξηγήσεις για μαλακίες..

Όλοι έχουμε την γνώμη μας και τα πιστεύω μας είτε μας αρέσει είτε όχι...

Από την στιγμή που δεν τον γουστάρω μπορεί να μην τον κρίνω και δίκαια οπότε ας το αφήσουμε, μία κουβέντα με αντιπαραθέσεις είναι.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1955 on: August 11, 2010, 14:25:47 »
http://www.sport-fm.gr/article/286883

Το ενδιαφέρον της Α.Ε. Λεμεσού για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς επιβεβαίωσε ο Νικόλας Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίπτωση του Βόσνιου επιθετικού.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μουσλίμοβιτς. Είναι δύσκολη περίπτωση αλλά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Μπορεί άνετα αν έρθει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και να αναλάβει ταυτόχρονα ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Θέλουμε το θέμα του επιθετικού να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου με την επιστροφή των υπόλοιπων να ενσωματωθεί και η νέα προσθήκη είτε αυτή είναι ο Μουσλίμοβιτς είτε κάποιος άλλος» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1956 on: August 19, 2010, 13:04:20 »
Δεν με νοιαζει αν εισαι η δεν εισαι καλυτερος απο τον θερμοσιφωνα. Εγω σαν οπαδος δεν ειμαι ικανοποιημενος και νοιωθω οτι μου χρωστας. Κανονισε σημερα να με ξοφλησεις, να μου βουλωσεις το στομα και μενα και ολων των αλλων και να αποδειξεις οτι λεγεται για σενα, δηλαδη οτι εισαι για μεγαλα παιχνιδια. Κανονισε....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
« Reply #1957 on: August 19, 2010, 13:23:04 »
Ε, μπορεί ρε Homo να μην χρειαστεί να αποδείξει τίποτα. Αφού μάλλον δεν ξεκινάει.Εκτός κι αν προβλέπεις να πηγαίνει 0-0 το ματσακι μέχρι το Β', να μπει μέσα και να το καρφώσει. Πάντως θα τον γούσταρα στην 11αδα με τους 2 κοντούς στα πλαινά του, αλλά με ίβιτς εκτός. 4-3-3 δηλαδή με τον σορλεν αριστερά του γκαρσία να καλύπτει τον λίνο και τον βίτο δεξιά του γκαρσία να καλύπτει τον μπους.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1958 on: August 19, 2010, 13:36:54 »
Φιλε την ψυχη μου παρε, αλλα μην μου βγαζεις εξω τον Ιβιτς, σε παρακαλω :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1959 on: August 19, 2010, 13:47:45 »
gianni μπορει να ειναι και το ιδανικοτερο στησιμο για το ροστερ που εχουμε :thumbok: :thumbok: