Χαίρομαι όποιος και αν σκοράρει στην ομάδα μου γιατί αυτό χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.
Χαίρομαι αν βάζει γκολ ο Ζλάταν, δεν λέω ότι δεν χαίρομαι, αν δεν χαιρόμουν δεν θα ήμουν ΠΑΟΚ και θα ήθελα το κακό της ομάδας. Αλλά τι να το κάνεις όταν έχει να σκοράρει μήνες... Τι να το κάνεις όταν παίζεις 40 παιχνίδια και δεν βάζει γκολ, μπορεί να βάζει σε νορμαλ χρόνους γκολ;; Ας το κάνει δεν λέμε όχι.
Όταν τα έχανε ο άλλος χθες ούρλιαζα και εκεί.. αλλά οκ μου έβαλε και ένα γκολ.. Ο Ίβιτς έχασε πέναλτι (το κρισιμότερο σημείο του αγώνα ήταν) αλλά μου έβαλε γκολ (το συνηθίζει).. Αυτός περισσότερα χάνει...
Για χθες δεν μπορώ να τον κρίνω και πολύ καθώς ελάχιστα τον είδα γιατί κουβαλούσα μπύρες στον κόσμο, ΔΕΝ λέω για χθες αλλά γενικά.
Ναι γούσταρα που πέταξε 2 (

στον παπάρη μετά από καιρό... αλλά από εκεί και μετά αν είναι άσφαιρος τι να τον κάνω;; Έβαλε ένα από τα κρισιμότερα γκολ στον λαγό.. αλλά πριν και μετά τι γίνετε;
Μπορεί να κάνει αυτό που ήρθε να κάνει;;; Ας πάρει και 2 μύρια αρκεί να το κάνει...
Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί δεν γουστάρω παρεξηγήσεις για μαλακίες..
Όλοι έχουμε την γνώμη μας και τα πιστεύω μας είτε μας αρέσει είτε όχι...
Από την στιγμή που δεν τον γουστάρω μπορεί να μην τον κρίνω και δίκαια οπότε ας το αφήσουμε, μία κουβέντα με αντιπαραθέσεις είναι.