Μετά το άρθρο του νομίζω-ότι-είμαι-πολύ-έξυπνος-να-κοροϊδεύω-με-ηλίθια-επιχειρήματα-ολόκληρο-το-λαό-του-ΠΑΟΚ-κουβεντίδης (από το οποίο όνομα όμως μπορούμε άνετα να αφαιρέσουμε το νομίζω στην αρχή γιατί ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ το κάνει όντως) τα μπλέξαμε όλα σε ένα μίξερ και βγάλαμε (ή ξαναβρήκαμε ευκαιρία να ξαναματαπει) ο καθένας την αρχική του άποψη για τον παίχτη. Δεν πάει όμως έτσι my friends γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία που μας έβαλε ο παραπάνω μαλάκας, να κάνουμε μπακαλίστικες σκέψεις τόσα πήρε-τόσα γκολ έβαλε-τόσα έπρεπε να πάρει κτλ.
Ένα ένα λοιπόν να βρούμε μία άκρη.
Καταρχήν γι' αυτό που λέει ο north. Το χειμώνα εγώ ήμουν αυτός που είπα ότι ο Ζλάταν φεύγει γιατί έχει κλείσει αλλού. Η φάση είναι απλή. Το είπε ο ίδιος μπροστά μου και το μετέφερα. Ούτε κολλητός του είμαι, ούτε σε εκείνη τη παρέα με ένα ποτό στο χέρι ο Ζλάταν θα έλεγε τα πάντα. Απλά είπε χαλασμένος ότι φεύγει και (λέω με το μυαλό μου) έβαλε και τη σάλτσα ότι έχει κλείσει. Η ουσία λοιπόν από εκείνο το post μου είναι ότι μετέφερα μία πληροφορία που αφορά τον ΠΑΟΚ που έτυχε να μάθω και που βγήκε αληθινή και είναι άσχετο είναι η συνέχεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας. Όσο για την αξία του ο north ξέρει τη γνώμη μου και πέρα από τη πλάκα, γιατί αυτά τα έχουμε πει μαζί πολλές φορές.
Σε ότι αφορά το τι πληρώσαμε και το τι πήραμε: κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να συγκρίνει σωστά πόσα μας στοίχισε ένας παίχτης και αν "έβγαλε τα λεφτά του". Αυτό που νομίζω ότι μετράει και νομίζω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι είναι το εξής:
όταν αγοράσαμε τον Μουσλίμοβιτς πληρώσαμε όσα ακριβώς άξιζε; Ναι μάγκες. Δεν μας παρουσίασαν ένα παλτό για τον Ετό για να τον υπερκοστολογήσουν, όπως κάνουν έκτοτε. Ο Μουσλίμοβιτς του ματς με την κούλα και γενικά του πρώτου γύρου άξιζε τόσα λεφτά και μη πούμε και περισσότερα.
Τώρα μετά από 3 χρόνια παρουσίας που τον άφησαν ελεύθερο κάνανε καλά; Ναι κατά γενική ομολογία (αν και αν μείνουμε με κανα Σάκη βλέπω rabbit, egoist και σία να βγάζουν πανώ "Ζλάταν έλα πίσω στο λαό σου").

Τι μας μένει από τον Ζλάταν; Αρνητικό ότι στον ΠΑΟΚ μας έχασε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του, λόγω ξυδιών κυρίως αλλά και θετικό: ας μη ξεχνάμε ότι με αυτόν σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ κατέληξε πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια. Σαν μεταβατικό στάδιο από τον ΠΑΟΚ του πούτσου στον ΠΑΟΚ που έκανε ένα βήμα προς την αγωνιστική ευπρέπεια ήταν μια χαρά. Για τον παραπάνω ΠΑΟΚ όχι.
Θα κλείσω σχολιάζοντας με πικρό γέλιο την κατάληξη του άρθρου του μαλάκα που άγει και φέρει τα μυαλά χιλιάδων συνοπαδών μας ή αν τους προσβάλλει ο όρος να πω φιλάθλων του ΠΑΟΚ:
μετά λέει αναρωτιούνται πώς γίνονται τα ανοίγματα. Λες και ήταν κάτι έκτακτο ως έξοδο και μας έβαλε μέσα. Τα τακτικά έξοδα ήταν να μπαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες μάλλον. Πραγματικά σοκάρομαι που τους ακούνε/διαβάζουν τόσοι και τόσοι