Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #3060 on: August 09, 2011, 01:42:17 »
απο που να ξεκινησω και που να τελειωνω..τουλαχιστον 4 επιχειρηματα (στημενο, αιχμη για βρυζα υπερ ζαγορακη , αφορμη επενδυτες , παραπλανηση κοινης γνωμης  τσιμουδια για ανοιγμα, μειωμενα συμβολαια βιερινια γκαρσια και λοιπων που εφερε αυτος που επιτιθονται στο αρθρο, γιατι οχι ενα αρθρο για αλλους αζητητους κτλ)που θα βουλωσουν το στομα μεχρι και του τελευταιου ΠΑΟΚτση που διαβασε αυτο το αρθρο.πραγματικα απαξιω να αφιερωσω χρονο να γραψω τοσες σειρες (ζλαταν καλα εκαναν και τον εδιωξαν για να προλαβω μερικους) απλα σας αφηνω στην πρασινη αναπτυξη σας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3061 on: August 09, 2011, 14:25:48 »
Δεν θα μιλησω για λεφτα αλλα για μπαλα...Χιλιες φορες Μουσλι παρα το παλτο ο Παπαζογλου...

SKAILS

• Guest
« Reply #3062 on: August 09, 2011, 15:58:47 »
συμφωνω κατισι!μακαρι τα 240 χιλιαρικα που μας κοστιζει ο παπαζογλου να τα διναμε στον μουσλι κ να εμενε..για καμια κυπρο τον βλεπω τον μουσλι με τις απαιτησεις που εχει η εμιρατα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3063 on: August 09, 2011, 16:03:06 »
Παιρνει 240 ο παπαζογλου? :o
ΠΑΟΚ G4Α

SKAILS

• Guest
« Reply #3064 on: August 09, 2011, 16:04:55 »
διαβασα οτι παιρνει 200.000 βαλε και 20% εφορια(οταν υπεγραψε η εφορια ηταν 20 κ οχι 40)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3065 on: August 09, 2011, 16:12:44 »
Αμα παιρνει 200 ο παπαζογλου ειναι ο πιο μαγκας ανθρωπος που ξερω...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3066 on: August 09, 2011, 16:13:37 »
Τοσα παιρνει. Ισως το μεγαλυτερο λαθος του Βρυζα... Αν δεν τον δωσουμε φετος δανεικο (και αγυριστο) θα ειναι εγκλημα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3067 on: August 09, 2011, 18:47:43 »
δεν απεδωσε αυτα που επρεπε αλλα απο μενα respect στον Musli.....εβαλε καποια σπουδαια γκολ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3068 on: August 09, 2011, 20:44:55 »
και γιαυτά που έχασε?? πάλι respect??? Το παλτό δυο χρόνια μας έβγαλε την ψυχή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3069 on: August 09, 2011, 21:34:30 »
Λίγος για τον ΠΑΟΚ που έχουμε στο μυαλό μας ο αστραχάν,άσχετα άμα τώρα δεν έχουμε πάρει αντικαταστάτη του-εντάξει από το τίποτα είναι καλύτερος.....

Για να τα λέμε όλα όμως και πως δουλεύει η παε,με αυτό το γκολ στην τουρκια -και μονο- ...αν ήταν πόντιος από την πολίχνη και κολλητός τους στην παε θα τον έκαναν αύξηση...
Να είναι καλά πάντως,γιατί βοηθησε  να πάρουμε τεραστια χαρά στην τουρκια...τέτοιες μέρες πέρσι...(στο ίδιο παιχνίδι για να μην ξεχνιόμαστε...ο κύριος 800000 και ούτε συζήτηση για μειώσει,το χάνει σε κενη εστία)

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3070 on: August 09, 2011, 21:58:50 »
δεν απεδωσε αυτα που επρεπε αλλα απο μενα respect στον Musli.....εβαλε καποια σπουδαια γκολ....

respect κι απο μένα. Στα περισότερα ντέρμπι που ήταν ''καλά'' σκόραρε. Ήταν παίχτης μεγάλων αγώνων.
προφανώς θα υπάρχει, αλλά αυτή τη στιγμή δε μου 'ρχεται κάποιος άλλος επιθετικός του ΠΑΟΚ που σε 1.5-2 χρόνια σκόραρε εναντίων γαύρου, βάζελου, χανουμιού, σκουλικιού και γριάς
και μάλιστα x2 σε κάποιους.

Οτι καλύτερο μεγάλο αλάνι.

ΥΓ ο Άγγελος είχε δίκιο τελικά...Η θεσσαλονίκη δε κάνει για μπάλα...δε γίνεται ο παίχτης που πλάσαρε το χανούμι στι πρεμιέρα στο 1-1 (08) να είναι ο ίδιος που έχασε το πλασέ με το βάζελο στα playoff (11). Γαμώ τα ουίσκια σου.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3071 on: August 09, 2011, 22:07:27 »
με αποκορυφωμα για μενα το 2-1 με βαζελο που μας εβαλε γερα στη διεκδικηση του πρωταθληματος περσι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3072 on: August 09, 2011, 22:16:33 »
(στο ίδιο παιχνίδι για να μην ξεχνιόμαστε...ο κύριος 800000 και ούτε συζήτηση για μειώσει,το χάνει σε κενη εστία)

http://www.youtube.com/watch?v=wYdtW7ma8BY&feature=related

Την αλλη την κενη εστια στη ρωσσια που την βαζεις; Δεν πρεπει να εχω βρισει ποτε τοσο πολυ ανθρωπο στη ζωη μου.
Ο ζλαταν οτι και να ειναι, οσα και να επερνε, μας αφησε στιγμες να τον θυμομαστε για παντα. Τωρα σαν αντικαταστατη του θα εχουμε το καδρονι που μας κουβαλησαν απο τα σκουλικια για ταλεντο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3073 on: August 10, 2011, 11:35:06 »
Μετά το άρθρο του νομίζω-ότι-είμαι-πολύ-έξυπνος-να-κοροϊδεύω-με-ηλίθια-επιχειρήματα-ολόκληρο-το-λαό-του-ΠΑΟΚ-κουβεντίδης (από το οποίο όνομα όμως μπορούμε άνετα να αφαιρέσουμε το νομίζω στην αρχή γιατί ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ το κάνει όντως) τα μπλέξαμε όλα σε ένα μίξερ και βγάλαμε (ή ξαναβρήκαμε ευκαιρία να ξαναματαπει) ο καθένας την αρχική του άποψη για τον παίχτη. Δεν πάει όμως έτσι my friends γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία που μας έβαλε ο παραπάνω μαλάκας, να κάνουμε μπακαλίστικες σκέψεις τόσα πήρε-τόσα γκολ έβαλε-τόσα έπρεπε να πάρει κτλ.
Ένα ένα λοιπόν να βρούμε μία άκρη.

Καταρχήν γι' αυτό που λέει ο north. Το χειμώνα εγώ ήμουν αυτός που είπα ότι ο Ζλάταν φεύγει γιατί έχει κλείσει αλλού. Η φάση είναι απλή. Το είπε ο ίδιος μπροστά μου και το μετέφερα. Ούτε κολλητός του είμαι, ούτε σε εκείνη τη παρέα με ένα ποτό στο χέρι ο Ζλάταν θα έλεγε τα πάντα. Απλά είπε χαλασμένος ότι φεύγει και (λέω με το μυαλό μου) έβαλε και τη σάλτσα ότι έχει κλείσει. Η ουσία λοιπόν από εκείνο το post μου είναι ότι μετέφερα μία πληροφορία που αφορά τον ΠΑΟΚ που έτυχε να μάθω και που βγήκε αληθινή και είναι άσχετο είναι η συνέχεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας. Όσο για την αξία του ο north ξέρει τη γνώμη μου και πέρα από τη πλάκα, γιατί αυτά τα έχουμε πει μαζί πολλές φορές.

Σε ότι αφορά το τι πληρώσαμε και το τι πήραμε: κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να συγκρίνει σωστά πόσα μας στοίχισε ένας παίχτης και αν "έβγαλε τα λεφτά του". Αυτό που νομίζω ότι μετράει και νομίζω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι είναι το εξής:
όταν αγοράσαμε τον Μουσλίμοβιτς πληρώσαμε όσα ακριβώς άξιζε; Ναι μάγκες. Δεν μας παρουσίασαν ένα παλτό για τον Ετό για να τον υπερκοστολογήσουν, όπως κάνουν έκτοτε. Ο Μουσλίμοβιτς του ματς με την κούλα και γενικά του πρώτου γύρου άξιζε τόσα λεφτά και μη πούμε και περισσότερα.

Τώρα μετά από 3 χρόνια παρουσίας που τον άφησαν ελεύθερο κάνανε καλά; Ναι κατά γενική ομολογία (αν και αν μείνουμε με κανα Σάκη βλέπω rabbit, egoist και σία να βγάζουν πανώ "Ζλάταν έλα πίσω στο λαό σου").  ;D

Τι μας μένει από τον Ζλάταν; Αρνητικό ότι στον ΠΑΟΚ μας έχασε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του, λόγω ξυδιών κυρίως αλλά και θετικό: ας μη ξεχνάμε ότι με αυτόν σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ κατέληξε πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια. Σαν μεταβατικό στάδιο από τον ΠΑΟΚ του πούτσου στον ΠΑΟΚ που έκανε ένα βήμα προς την αγωνιστική ευπρέπεια ήταν μια χαρά. Για τον παραπάνω ΠΑΟΚ όχι.

Θα κλείσω σχολιάζοντας με πικρό γέλιο την κατάληξη του άρθρου του μαλάκα που άγει και φέρει τα μυαλά χιλιάδων συνοπαδών μας ή αν τους προσβάλλει ο όρος να πω φιλάθλων του ΠΑΟΚ: μετά λέει αναρωτιούνται πώς γίνονται τα ανοίγματα. Λες και ήταν κάτι έκτακτο ως έξοδο και μας έβαλε μέσα. Τα τακτικά έξοδα ήταν να μπαίνουν σε συγκεκριμένες τσέπες μάλλον. Πραγματικά σοκάρομαι που τους ακούνε/διαβάζουν τόσοι και τόσοι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #3074 on: August 10, 2011, 11:43:41 »
αδερφε δεν αφησα καποιο υπονοουμενο γιαυτο εγραψα "αθελα" για να το ξεκαθαρισουμε  ;)  επισης δεν ησουν μονο εσυ αλλα δεν εχει σημασια απλα φτασαμε σε σημειο να γραφεται εδω μεσα οτι θα μας γαμησει ο μουσλι οπου μας βρει δλδ οτι να ναι λες και μιλαμε για την καλαμαρια.

επισης στον παπαρα τον κουβεντιδη δεν σχολιασα τπτ παρα μονο την ειδηση οτι ειναι ακομα ελευθερος και εχει προτασεις απο ανυπαρκτες ομαδες.

για ολα τα αλλα οικονομικο,ανταποδωση,αξια παικτη και το κατα ποσο τον πληρωσαμε οσο αξιζε διαφωνω και το ξερεις επιδη τα εχουμε πει αναλυτικα  μεταξυ μας  ;D  επισης εβαλα θετικο προσημα στην παρουσια του στην ομαδα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3075 on: August 10, 2011, 12:49:49 »
Πρόταση της ΑΕΚ αρνήθηκε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Όπως προκύπτει από την Βοσνία, η Ένωση προσπάθησε να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ προσφέροντας του διετές συμβόλαιο, αλλά ο Βόσνιος στράικερ είπε όχι, αφού ψάχνεται για καλύτερο πρωτάθλημα.

Όπως τόνισε ο Μουσλίμοβιτς πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Γερμανίας ή την Αγγλία και μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα στην Αγγλία. Ο Βόσνιος στράικερ αποχώρησε το καλοκαίρι από την Τούμπα μετά από τρία  παρουσίας.

http://www.gazzetta.gr/article/item/215503-hulopita-mouslimovits-se-aek

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3076 on: August 10, 2011, 13:07:34 »
Καταντια το αεκ να σε ριχνει χυλοπιτα ο ζλανταν ετσι ομορφα...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3077 on: August 10, 2011, 13:40:53 »
Αν ισχύει φυσικά... Σε κάθε περίπτωση, αν ο Ζλάνταν ήθελε να μείνει Ελλάδα, πήγαινε Γιάννενα ή κάτι τέτοιο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3078 on: August 10, 2011, 14:28:07 »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3079 on: August 10, 2011, 14:43:21 »
αδερφε δεν αφησα καποιο υπονοουμενο
Εννοείται ρε φίλε. Ούτε να σκεφτείς ότι στράβωσα με κάτι. Απλά προσπαθώ να ξεκαθαρίζω κάτι που μπορεί να οδηγήσει κάποιον αδερφό να σκεφτεί κακοπροαίρετα για μένα ότι είμαι δυστυχισμένος κομπλεξικός που βγάζει σενάρια για να ξεκαβλώνει και να γινόμαστε άδικα κώλος, ενώ είμαστε οπαδοί της ίδιας ιδέας και δεν πρέπει να μαλώνουμε.

Είδατε πώς είμαι μέσα στο νέο πνεύμα του forum. ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω