πάντως ρε παιδιά θυμάμαι την αντίδραση του μούσλι στο τετ α τετ που είχε χάσει με την άεκ πριν το γκολ που το είχε βγάλει πάνω από την γραμμή και το συγκρίνω με την αντίδραση του προχτές που πάλι έχασε τετ α τετ!!! Τότε ήταν έτοιμος να φάει τις πινακίδες ενώ προχτές σαν να μην έγινε τίποτα!!! Τα δημοσιεύματα στον αθηναικό τύπο πάνε και έρχονται, νομίζω ότι πρέπει να μην είμαστε τόσο αγαθοί εμείς γιατί και τίποτα να μην συμβαίνει ένα κλίμα όσο να'ναι το δημιουργούν. Και λέω εγώ τώρα πως θα αντιδρούσαν αυτοί κάτω αν δημοσιεύματα λέγανε ότι ο σαλπιγγίδης έρχεται στον ΠΑΟΚ , ή ο μπλάνκο ξέρω γω φεύγει 100% κι ας είναι μούφα , γιατί μόνο αυτοί να δημιουργούν κλίμα ενόψη play offs?? εμείς μαλάκες είμαστε 
Δημοσιευματα για τον Μπλανκο ΥΠΗΡΞΑΝ και μαλιστα πολυ προσφατα (οτι ο Νικολαιδης ειναι ακομη στα πραγματα και σχεδιαζει να τον πουλησει, κλπ., κλπ.) παντου συμβαινουν, μην βλεπετε σχεδια καταδιωξης παντου.
Τωρα ως προς τα δημοσιευματα γενικοτερα υπαρχουν δυο δεδομενα
1. Οι εφημεριδες θελουν να πουλησουν φυλλα και οταν δεν υπαρχει αγωνιστικη κινηση γραφουν πολλες μαλακιες εκ των οποιων ζητημα ειναι ενα 10% να εχει δοση αληθειας.
2. Απο τη στιγμη βεβαια που πλεον εχουμε και λαυρακια στην ομαδα και οχι μονο σαρδελες, φυσικο ειναι να υπαρχει κατα καιρους και αληθινο ενδιαφερον για παικτες της ομαδας μας και θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο χωρις να μας "τρωει" τα σωθικα.