Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #660 on: May 14, 2009, 15:51:57 »
εν το μεταξύ ο μούσλι συμπλήρωσε 9 κάρτες και στην επόμενη κίτρινη θα χάσει 2 αγώνες να δείτε που θα την φάει ή μάλλον θα του την δώσει ο δαλούκας σε κανα πανυγηρισμό

makptol

• Guest
« Reply #661 on: May 14, 2009, 16:41:35 »
και ειμαι σιγουρος οτι θα σκοραρει με αεκ.....

makptol

• Guest
« Reply #662 on: May 14, 2009, 16:47:34 »
ας χαναμε και θα βλεπαμε μετα τι παιχταρας θα λεγατε....αν ο μουσλι συνεχισει την ιδια αφλογιστια στα κρισιμοτατα παιχνιδια που ακολουθουν θα ειναι αδικαιολογητος και το καλοκαιρι πρεπει να βρουμε αλλες λυσεις...και ουδολως με ενδιαφερει αν ειναι αγχωμενος, ή ...ματιασμενος θελω να βαζει γκολ να τελειωνει τις φασεις που δοξα το θεο του κανουν καμποσες
Στα μεγαλα παιχνιδια φαινονται οι μεγαλοι παιχτες ...στο χερι του ειναι απο δω και στο εξης να το αποδειξει αλλιως μπαι -μπαι ή πλαι - πλαι στο παγκο με τον σαντος.

οτι ναναι να απαξιωσουμε αμεσως τον παικτη.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ......τα γκολ θα ερθουν και αυτα ηρεμιστε θα αφησουμε τον σαντος θα πιασουμε τους παικτες ? ΦΩΝΗ ΡΕ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #663 on: May 14, 2009, 17:37:15 »
Μουσλι μαζι σου ρε μαλακα.Γαμησε τους απλα.Τελος

Offline lik4

• Αλλαγή

kostas4

• Guest
« Reply #665 on: May 14, 2009, 17:50:30 »
αρα @kestrel θεωρεις οτι η διοικηση γουμενου εχει κανει πιο πετυχημενες κινησεις στα μεταγραφικα για να λες για τον μιετσελ.ρε μερικους δεν σας καταλαβαινω με τιποτα...

βριζετε αυτους που μας εφεραν στην 2η θεση!ειστε απιστευτοι!(***********)

Edit Capricorn : Δεν χρειαζότανε το τελευταίο

« Last Edit: May 14, 2009, 17:55:51 by Capricorn »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #666 on: May 14, 2009, 17:57:22 »
Kestrel αυτό που λες με τον Miechel δεν στέκει...
δε διαφωνώ και καλός ήταν και χρυσός
αλλα δες ποσα goal είχε βάλει ο Miechl τότε και ποσα οι υπόλοιπη συμπαίχτες του
και δεν τώρα ποσα έχει βάλει ο Μούσλι και ποσα οι υπόλοιπη επιθετική
εχτές για μένα και τα 2 goal είναι δικά του, στο πρώτο τρανή 2 αμυντικούς πάνω του και είναι μονος ο Μπάκα από πίσω
και στο δεύτερο κάνει χαζό τον αμυντικό και αφήνει τον Sergio να τελειώσει
για μένα ο Μούσλι είναι ένας επιθετικός που και goal βάζει και παίζει και για την ομάδα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest
« Reply #667 on: May 14, 2009, 18:13:15 »
Ποιόνα λες?Τον Αργεντίνο Μαχλά με την μερέντα στο πηγούνι ή τον Γκαλέτι που δεν είναι φορ?
θα πεθανω,τι εγραψε παλι το ατομο,μερεντα στο πηγούνι,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,να σαι καλα ρε μαν,πραγματικα,να σαι καλα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #668 on: May 14, 2009, 18:14:24 »
Πρέπει να κάθεται μία ώρα μετά το τέλος κάθε προπόνησης και να κάνει τελειώματα.
Παικταράς είναι, δυνατός, γρήγορος, μπουκαδόρος και με καλό σουτ αλλά δε μπορεί επιθετικός να χάνει αυτά που έχασε ο Μούσλι εχθές.
Η ψυχολογία του είναι φανερά στο μηδέν. Κάθε φορά που χάνει μια ευκαιρία είναι έτοιμος να κλάψει. Το χρειάζεται το γκολ, το χρειάζεται επειγόντως.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kestrel

• Guest
« Reply #669 on: May 14, 2009, 19:14:25 »
Θα το ξαναπω αλλιως, απο την στιγμη που ξεκιναει ενα 90λεπτο , δε με ενδιαφερει η ατομικη ψυχολογικη ή συναισθηματικη κατασταση κανενος παιχτη του ΠΑΟΚ
δε με ενδιαφερει αν ο μουσλι αγχωνετε, αν στεναχωριετε αν ειναι ερωτευμενος ή οτιδηποτε αλλο, οπως δε με ενδιαφερει αν ο γκαρσια ειναι ντομπρος, τσαμπουκας  αν εχει πληγωθει ο εγωισμος του ή αν νοιωθει αδικημενος.
Απο την στιγμη που παιζουν στον ΠΑΟΚ οφειλουν να παιζουν για τον ΠΑΟΚ οχι για τους εαυτους τους
Αν για οποιοδηποτε λογο δεν ειναι καλα το λενε στον προπονητη και παιζει αλλος στην θεση τους, θεμιτο.
Απο την στιγμη που θα μπουν στην 11αδα οφειλουν να κανουν τη δουλεια τους με παθος, τιμια (το τονιζω)για την νικη και μονο την νικη.
Εδω ο Μπακαγιοκο εκανε κρατητηριο εχει τετοια προβληματα οικογενειακα και ο τυπος επαιξε ετρεξε σκοραρε, αυτος δεν ηταν αγχωμενος?
Ο μουσλι εχει να αποδειξει ακομα πολλα το οτι ειναι ομορφοπαιδο, τσαμπουκας το οτι φιλαει το σημα της φανελας ή οτι πανυγηριζει με βγαλμενη φανελα στην θυρα 4 εμενα δε μου λεει τιποτα.
πιστευω και φανηκε κατα διαστηματα, οτι το παλληκαρι ξερει πολυ μπαλα, καιρος ειναι ομως να το δειξει βαζοντας το τοπι στο πλεχτο αυτη ειναι η δουλεια του. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα το κανει, πιστευω σ'αυτον αλλα οφειλουμε να ειμαστε αυστηροι στις απαιτησεις μας, .....ΠΑΟΚ εισαι ρε φιλε!

dimos8enis

• Guest
« Reply #670 on: May 15, 2009, 00:14:35 »
αντε ρε Ζλαταν, ξεκολλα να πουμε, και βαλε κανα δυο γκολακια με την αεκουλα, ετσι να φυγουν τα χοντραδια...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #671 on: May 16, 2009, 09:48:07 »
τα ψεμματα τελειωνουν! ριχνω ενα τελευταιο ξεματιασμα σημερα στον μουσλι και αυριο ξεκινω για θεσ/νικη...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΤ 3!!
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #672 on: May 16, 2009, 13:11:12 »
Είναι σίγουρα μάτι..
είμαι 99% σίγουρος οτι θα το καρφώσει..
ΑΡχίΔια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #673 on: May 16, 2009, 14:39:22 »
Ισως να φταιει το πολυ καλο παιχνιδι που ειχε κανει ο ζλαταν με την κουλα στην τουμπα στον πρωτο γυρο, δεν ξερω, αλλα και εγω τον βλεπω να βαζει γκολ(ς) στο αυριανο ματς...
ΖΛΑΤΑΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΛΑ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ.

υγ. ΒΕΡΟΝ φτιαξε το παλικαρι μας μια καλη ασσιστ... ξερεις εσυ...  ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #674 on: May 16, 2009, 23:27:53 »
Θα ξεμπουκωσει αυριο ο Βοσνιος απεναντι στην αστεια παιδικη χαρα αμυνα της αεκ...

Το νου σου στον πανηγυρισμο μονο παιχταρα μου γιατι το πουτανοσπερμα ο Δαλουκας ευκαιρια θα ψαχνει για να βγαλει καρτα.. που θα ναι η 10η και θα χασεις 2 παιχνιδια μετα!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #675 on: May 17, 2009, 00:27:24 »
Εχω το ιδιο προαισθημα για Μουσλι. Σωστα αυτα που λες, μακαρι να σκοραρει αλλα προσοχη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zan

• Guest
« Reply #676 on: May 17, 2009, 09:17:38 »

ο Δαλουκας ευκαιρια θα ψαχνει για να βγαλει καρτα.. που θα ναι η 10η και θα χασεις 2 παιχνιδια μετα!
Το πολυ πολυ την κανει δευτερη κιτρινη ο Μουσλι δηλαδη κοκκινη και θα λειψει σε ενα ματς.... ;)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #677 on: May 17, 2009, 14:37:55 »
τελικα εχουμε τρελαθει και μεις στην ιδεα του να ξανασκοραρει ο μουσλι!εβλεπα στον υπνο μου οτι σκοραρε με καρφωτη κεφαλια υστερα απο σεντρα του σερτζιο...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

JamaicaN

• Guest
« Reply #678 on: May 17, 2009, 16:57:45 »
τελικα εχουμε τρελαθει και μεις στην ιδεα του να ξανασκοραρει ο μουσλι!εβλεπα στον υπνο μου οτι σκοραρε με καρφωτη κεφαλια υστερα απο σεντρα του σερτζιο...

Εγω ειδα απο σεντρα Λινο...  ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #679 on: May 17, 2009, 18:31:41 »
Απο λαθος του τερματζη θα μπει

(Εγω δεν το ειδα στον υπνο μου.. ;))
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ