Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #820 on: August 28, 2009, 20:04:24 »
ασε τις κλαψες οταν δεν παιρνεις φουλ και κανε επιτελους αυτο για το οποιο πληρώνεσαι!!!!ΞΥΠΝΑ!!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #821 on: August 29, 2009, 12:01:56 »
Ραδιο και κιτρινος τυπος εγινε το φορουμ.τιμη και δοξα στο ciao και το avanti....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #822 on: August 29, 2009, 12:26:55 »
πες μας τι σε πείραξε χθες? το φαγητό στο ξενοδοχείο? ο καιρός τι?

απογοήτευση ΠΛΗΡΗΣ! από το Φλεβάρη δεν έχει πάρει ούτε μια προσωπική μονομαχία, κοντρόλ με το καλάμι, ατσουμπαλιά και άγιος ο θεός...ΓΙΑΤΙ?
ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται έναν Overated επιθετικό ο οποίος να παίζει 4 ματς (με Λεβαδειακούς και νιώνιους) και να είναι ντεφορμέ άλλα 15 (με σοβαρές άμυνες) και να τον πληρώνει τα χοντρά πακέτα! Σύνελθε! η ομάδα σε χρειάζεται! δεν είναι δυνατόν να ΜΗΝ υπάρχεις ποτέ όταν σε χρειαζόμαστε!

έχω πειστεί πλήρως ότι είναι καθαρά στο μυαλό μερικών η "ποδοσφαιρική καλλιτεχνία" Μουσλίμοβιτς! και τείνω να πιστεψω ότι το στυλ αυτού του παίκτη ΔΕΝ ταιριάζει στον ΠΑΟΚ...επίσης μπορούμε πάλι να λέμε ότι δεν τροφοδοτήθηκε, δεν έκανε δεν έρανε...αλλά όπως απάντησε και ο HOMO PAOKUS σε ένα ποστ σε άλλο thread...πήρε 4 φορές τη μπάλα! και ούτε κοντρόλ δεν μπόρεσε να κάνει υπό πίεση! ούτε τα προφανή δλδ!

πολυ σωστα φιλε..και αυτον εδω τον πληρωνουμε 700.000 τον χρονο...ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε..παρα πολυ λιγος......
Οχι+ετσι ρε Λουκ.Οχι τη μια αλανι+την αλλη πολυ λιγοσ.Λιγη τυχη+προσπαθεια θελει,μια 15αδα μπαλακια τα χει.Ασ μη βαλει+15,ασ βαλει 9+αλλα 6 να ναι μεσ τη φαση+ασ τα βαλει ο Βιερινια,δν με νοιαζει.Ουτε Γιασεμη ειναι,ουτε Τοργκελε-Σαλμον,που+αυτοι μια 200-300αρα την επαιρναν,τοτε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #823 on: August 29, 2009, 12:27:31 »
πες μας τι σε πείραξε χθες? το φαγητό στο ξενοδοχείο? ο καιρός τι?

απογοήτευση ΠΛΗΡΗΣ! από το Φλεβάρη δεν έχει πάρει ούτε μια προσωπική μονομαχία, κοντρόλ με το καλάμι, ατσουμπαλιά και άγιος ο θεός...ΓΙΑΤΙ?
ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται έναν Overated επιθετικό ο οποίος να παίζει 4 ματς (με Λεβαδειακούς και νιώνιους) και να είναι ντεφορμέ άλλα 15 (με σοβαρές άμυνες) και να τον πληρώνει τα χοντρά πακέτα! Σύνελθε! η ομάδα σε χρειάζεται! δεν είναι δυνατόν να ΜΗΝ υπάρχεις ποτέ όταν σε χρειαζόμαστε!

έχω πειστεί πλήρως ότι είναι καθαρά στο μυαλό μερικών η "ποδοσφαιρική καλλιτεχνία" Μουσλίμοβιτς! και τείνω να πιστεψω ότι το στυλ αυτού του παίκτη ΔΕΝ ταιριάζει στον ΠΑΟΚ...επίσης μπορούμε πάλι να λέμε ότι δεν τροφοδοτήθηκε, δεν έκανε δεν έρανε...αλλά όπως απάντησε και ο HOMO PAOKUS σε ένα ποστ σε άλλο thread...πήρε 4 φορές τη μπάλα! και ούτε κοντρόλ δεν μπόρεσε να κάνει υπό πίεση! ούτε τα προφανή δλδ!

πολυ σωστα φιλε..και αυτον εδω τον πληρωνουμε 700.000 τον χρονο...ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε..παρα πολυ λιγος......
Οχι+ετσι ρε Λουκ.Οχι τη μια αλανι+την αλλη πολυ λιγοσ.Λιγη τυχη+προσπαθεια θελει,μια 15αδα μπαλακια τα χει.Ασ μη βαλει+15,ασ βαλει 9+αλλα 6 να ναι μεσ τη φαση+ασ τα βαλει ο Βιερινια,δν με νοιαζει.Ουτε Γιασεμη ειναι,ουτε Τοργκελε-Σαλμον,που+αυτοι μια 200-300αρα την επαιρναν,τοτε.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #824 on: August 29, 2009, 16:16:59 »
παιρνει λιγοτερα απο μπλανκο και σκοκο αυτος ο παιχτης?μην τρελαθουμε τελειως.αν δεν ειχε καλλιεργησει αυτην την σχεση με τον κοσμο θα εφευγε με τις κλωτσιες..δεν μπορω να βλεπω την ομαδα μου με αυτον σεντερ φορ ...τρελενομαι!!!!!!!!!!!!λειτουργει σαν στοπερ του αντιπαλου..Ο ιβιτς που πολλες φορες τα ακουσε απο εμας ειναι παρα μα παρα πολυ καλυτερος και με περρισοτερη διαθεση..απλα δεν ειναι δημοσιοσχετιστας οσο ο μουσλι...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #825 on: August 29, 2009, 18:46:37 »
ρε παιδια νταξει ειπαμε και στα δυο ματς ηταν τραγικος μη το γαματε ομως!ρε συ luc αραξε λιγο ρε φιλαρακι.στο οσλο ειχε κανει ματσαρα μη ξεχνιομαστε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #826 on: August 29, 2009, 18:53:29 »
ρε παιδια νταξει ειπαμε και στα δυο ματς ηταν τραγικος μη το γαματε ομως!ρε συ luc αραξε λιγο ρε φιλαρακι.στο οσλο ειχε κανει ματσαρα μη ξεχνιομαστε.
οχι ρε φιλε ειναι τραγικος εδω και 9 μηνες!!!!!!!!!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #827 on: August 29, 2009, 18:59:02 »
anyway οπως θες.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #828 on: August 29, 2009, 19:10:20 »
Zlatan τουλάχιστον ένα γκολάκι αύριο.. δεν ξέρω τι, και πώς και πότε.. τουλάχιστον το ένα απ'τα 3 να ναι δικό σου.....  μετα το στραπάτσο στην Ολλανδία λίγο πολύ χρωστάτε στο ΛΑΟ.. ΟΛΟΙ !! κανονήστε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #829 on: August 29, 2009, 19:19:19 »
εγω εχω ακομα ελπιδες για τον ζλαταν....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #830 on: August 29, 2009, 19:30:13 »
Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο να μου πει αν κάνω λάθος , θα το χαρώ και θα βελτιώσει τις γνώσεις μου.
Στο σύστημα του Δον ο Ζλάταν έχει ως κύριο ρόλο να τραβάει τα δύο στόπερ καθώς όταν σεντράρει ο δεξιός χαφ πρέπει το ψηλό και βαρύ σέντερ φόρ να τραβάει τα στόπερ του αντιπάλου έτσι ώστε Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.Αντίστοιχα και όταν σεντράρει ο αριστερός χαφ...Νομίζω...

Υ.Γ. Όλα αυτά εννοείται όταν ο ίδιος είναι μπλοκαρισμένος από τα δύο στόπερ της αντιπάλου

Υ.Γ.2.Έχετε δει πως σφυρίζουν επιθετικό φάουλ στον Ζλάταν στην Ελλάδα?Λες και είναι στραγάλια...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #831 on: August 29, 2009, 20:00:54 »
ΕΣΑΣ ΡΕ !@#$%&^*! , ναι ρε ΕΣΑΣ όλους που με σκάτε στο forum να πετάξετε
τις μαλακίες σας σε κάτι τέτοιες αποτυχίες και μόνο,
σας σιχαίνεται η ψυχή μου, δεν αξίζετε ούτε
την μούχλα κάτω από τα νύχια του νεκροθάφτη ρε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

giannis80

• Guest
« Reply #832 on: August 29, 2009, 22:53:20 »
Θα ήθελα να δω την ομάδα να ''παίζει'' για τον Μουσλίμοβιτς, να κάνει επιθέσεις κατά κύματα, να πιέζει ψηλά έτσι ώστε να κλέψει την μπάλα το χαφ και να δώσει πάσα μπροστά στον μουσλίμοβιτς με αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη, θα ήθελα γενικά τον μουσλίμοβιτς να τον δω να κινείται το πολυ μέχρι 20-25 μέτρα από την αντίπαλη εστία.Αντ'αυτού, τον βλέπω να κάνει άμυνα σχεδόν από το κέντρο, άντε και λίγο πιο μπροστά, και αν κλέβουμε την μπάλα πολλές φορές να έχει να αντιμετωπίσει 3 αμυντικούς.Σαν γενική εικόνα όλο αυτό έχω για τον μουσλίμοβιτς.Όταν του βγουν 5 πάσες ή σέντρες με πολύ καλές συνθήκες για γκολ, να είναι μες στην περιοχή με έναν αντίπαλο κι όχι με ολόκληρη την άμυνα, και τα χάσει και τα 5, τότε ναι, θα τον κρίνω αυστηρα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #833 on: August 29, 2009, 23:08:03 »
Πολυ σωστος φιλε. Συμφωνω 100%
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #834 on: August 29, 2009, 23:11:32 »
Ραδιο και κιτρινος τυπος εγινε το φορουμ.τιμη και δοξα στο ciao και το avanti....

Σας φταιει ο Μουσλιμοβιτς τωρα.... οχι που παιζουμε σαν κοτες με τον Βοσνιο μονο μπροστα με καφενεια τυπου ρεγκας και νουφαρων... 4-3-3.. 4-5-1... 4-2-3-1.. και τα αρχιδια μου κουνιουντε.. εκτος απο τον Ζλαταν μονο ο Ιβιτς παταει περιοχη.. οποτε το θυμηθει και αυτος... ειπαμε δεν ειναι και Ιμπραιμοβιτς.. αλλα μην τον απαξιωνετε ετσι νυσαφι πια...

Ας παιζαμε για κανα διμηνο τριμηνο με 2 φορ μπροστα... και αν εκανε παρομοιες εμφανισεις τοτε και γω μαζι σας... η αν υπηρχε ενα γαμω 10αρι που φωναζουμε απο Ιουνιο οτι εχουμε αναγκη να του περασει καμια σοβαρη μπαλια.. μονο τον Βερον θυμαμαι να το κανει αυτο.. αλλα και αυτος δεν μας κανει ειναι χοντρος, αργος, εχει μακρυ μαλλι, ειναι αξυριστος.... ας τον στειλουμε στην Κυπρο να ησυχασουμε.... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #835 on: August 29, 2009, 23:14:57 »
+1926

Callahan

• Guest
« Reply #836 on: August 29, 2009, 23:15:23 »

Είπα, να μην γράψω τίποτα μετά τον αποκλεισμό, και να αφήσω τον κάθε πικραμένο να γράψει τη βλακεία του και τα "σου τα 'λεγα" του, για τον πρόεδρο, τους παίκτες, τον προπονητή, τον φροντιστή, τον παγουρά, τον πορτιέρη... Αλλά το παραπάνω με εκφράζει. Πολύ.

makptol

• Guest
« Reply #837 on: August 30, 2009, 00:07:46 »

Είπα, να μην γράψω τίποτα μετά τον αποκλεισμό, και να αφήσω τον κάθε πικραμένο να γράψει τη βλακεία του και τα "σου τα 'λεγα" του, για τον πρόεδρο, τους παίκτες, τον προπονητή, τον φροντιστή, τον παγουρά, τον πορτιέρη... Αλλά το παραπάνω με εκφράζει. Πολύ.

kai μενα αδερφε και μενα ......ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΑΛΛΗ DEAD LINE ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΚΛΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Ε ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΒΗ .....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
ΠΙΚΡΕΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #838 on: August 30, 2009, 20:16:29 »
20’ Êüñíåñ áðü ôá äåîéÜ ãéá ôïí ÐÁÏÊ ìå ôïí Âéåñßíéá êåöáëéÜ ôïõ Ìïõóëßìïâéôò ðïëý êÜíù áðü ôï ïñéæüíôéï äïêÜñé ôïõ ÌðëÜæéôò.

52’ Ï ÖéëïìÝíï ðÝôáîå ôçí ìðÜëá ìðñïóôÜ ï Ìïõóëßìïâéôò îÝöõãå áðü ôïí ÊáøÞ ,ôåô á ôåô ìå ôïí ÌðëÜæéôò âãÞêå ï ÊñïÜôçò ôåñìáôïöýëáêáò êáé ìðëüêáñå.

58’ Áðßóôåõôç åõêáéñßá ãéá ÐÁÏÊ. Ï ÖùôÜêçò âëÝðåé ôïí Ìïõóëßìïâéôò íá êÜíåé êßíçóç ôï ðëáóÝ üìùò ôïõ Âüóíéïõ âñßóêåôáé ôï áñéóôåñü êÜèåôï äïêÜñé ôïõ ÌðëÜæéôò.
78’ ÄéðëÞ áëëáãÞ ãéá ôïí ÐÁÏÊ ï Âåñüí óôçí èÝóç Ìïõóëßìïâéôò êáé ï Óáâßíé óôçí èÝóç ôïõ ÌðéæÝñá
http://www.gazzetta.gr/content/view/45014/2/

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #839 on: August 30, 2009, 20:17:36 »
Δηλαδή.. πόσο μόνος πρέπει να είσαι ρε αδερφέ για να σκοράρεις;;; εσύ και ο τερματοφύλακας ήσουν.. :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...