Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 102030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1320 on: March 17, 2011, 00:48:08 »
δεν ξερω αμα ειναι ραδιο αρβυλα αλλα ακουστηκε οτι ο βιειρινια την κανει, και αυτο γιατι μεχρι τελος μαρτιου ειναι οι μεταγραφες στην ρωσια και την κανει για εκει μεριά
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1321 on: March 17, 2011, 00:49:43 »
Κακός ΚΑΙ σήμερα. Μεγάλο ταλέντο αλλά κρύφτηκε ΚΑΙ σήμερα. Σίγουρα δεν εισαι για 15 μύρια. ΔΕΝ είσαι ρε αγόρι μου. Θέλω να μείνεις γιατί ξέρεις μπάλλα. Έχεις το μεγαλύτερο ταλέντο εκεί μέσα. ΑΛλά και οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια που θέλουν μεγάλα αρχίδια

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1322 on: March 17, 2011, 01:03:56 »
σιγά μην κλάψουμε κιόλας....

mosxos

• Guest
« Reply #1323 on: March 17, 2011, 01:12:11 »
Με την κινηση που εκανες στο τελος ρε πουστροπαιδο εσβησες...
(Προτου το κραξιμο δειτε τι εκανε...)

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1324 on: March 17, 2011, 01:16:59 »
Που υπάρχει το βίντεο;

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1325 on: March 17, 2011, 01:37:42 »
Φάτε πρόλογο πάλι και βρίστε τον ήδη πουλημένο παίχτη. Πανηγυρίστε που θα φύγει κιόλας. Δώστε άλλοθι. Έτσι μπράβο!

Χωρίς αυτόν πάντως και τους 2 Παύλους θα πέφταμε φέτος και θα είμασταν ΑΚΟΜΗ 5-6 μύρια μέσα. Στ' αρχίδια μας τι έκανε, αν έκανε. Αντί να μας νοιάζει η σαπίλα που μας έχει φάει τις σάρκες, ας ασχοληθούμε όλοι μαζί με έναν περαστικό παίχτη που θα παίζει σύντομα αλλού. Ο καθένας όπως επιλέγει βέβαια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #1326 on: March 17, 2011, 03:04:05 »
Το αντίο του Βιεϊρίνια

Ο αποχαιρετισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια προκαλεί ερωτήματα ακόμα και για το μέλλον του. Ο Πορτογάλος, μετά το τέλος του αγώνα, έβγαλε τη φανέλα του, την έδωσε στον Κώστα Ιωσηφίδη και στράφηκε στην κερκίδα των «επισήμων».

Έδειξε μερικούς, προφανώς κάποιους που θεωρεί δικούς του ανθρώπους και χτύπησε με το δεξί του χέρι στην καρδιά, λέγοντας ουσιαστικά ότι θα τους έχει για πάντα μαζί του.
Έμοιαζε περισσότερο με οριστικό αντίο από τον ΠΑΟΚ, παρά με προσωρινό αποχαιρετισμό.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=43727&catid=25
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1327 on: March 17, 2011, 04:01:40 »
Μας προδωσες και συ..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1328 on: March 17, 2011, 04:52:57 »
κιουρ εσυ εχεις την αποψη σου που διαφωνω καθετα.κι αν το παω απο την αναποδη και το παιξω θιγμενος(λεμε τωρα κουβεντα να κανουμε) θα σου λεγα οτι κατι τετοιες νοοτροπιες μας φεραν εδω σημερα...οτι δεν φταινε τα τσογλανια...στο απυροβλητο μονο αυτοι γενικα

εγω ο μαλακας να μην σκεφτω πονηρα οταν βλεπω εναν παικτη που ακομα και κουτσος κοντρολ ξερει να κανει και σημερα αναθεμα κι αν την κατεβασε μια φορα σωστα;

που φοβαται να βαλει τα ποδαρακια του στην φωτια;αν εχει παρει και μεταγραφη πςςςςςς μεγαλυτερος λογος απο αυτον δεν υπαρχει για την σημερινη εμφανιση

5 η ωρα το πρωι και μιλαω για εναν απο τους 11 μπασταρδους.....αι σιχτιρια απο κει

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1329 on: March 17, 2011, 06:46:41 »
επειδη γραφτηκε εδω μεσα οτι δεν ειναι για μεγαλα παιχνιδια, παραθετω απλως τα γκολ του σε ολα σχεδον τα ευρωπαικα φετος κ το μισο γκολ του στην κωσταντινουπολη... το εχουμε γαμησει με την υπερβολη

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1330 on: March 17, 2011, 09:01:41 »
Εγώ φίλε μου το υπονόησα. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω το ταλέντο του. Δεν υπάρχει αυτό το ταλέντο στην Ελλάδα. Φέτος όμως χάθηκε σε ΠΑΡΑ πολλά παιχνίδια. Και επειδή λες για την Ευρώπη θα σου πω ότι δεν ήταν πουθενά στο Ζάγκρεμπ, στο Βέλγιο και στην Ισπανία. Στα 3 εκτος έδρας. Ούτε βέβαια στη Ρωσσία.

Για την Ελλάδα δε θέλω να θυμήσω την απόδοση του στο καραισκάκη και στο ΟΑΚΑ. Και σε πολλά άλλα ματσ βέβαια. Έπαιξε μήπως καλά στο χαριλάου?

Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο μας. Φέτος όμως επέλεξε παιχνίδια. Μπορεί να φταίει η προετοιμασία, μπορεί η συνολικά κακή οργάνωση κ λειτουργία της ομάδας. Η αλήθεια όμως είναι αυτή.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1331 on: March 17, 2011, 11:01:56 »
δε γαμιεται....

και που ξερει τη μπαλα που ξερουν ολοι μαζι τι εγινε?? το μαγαλυτερο ταλεντο που περασε απο την ελλαδα και ειχαμε την τυχη να τον εχουμε στην ομαδα μας... ειδαμε μπαλα.. πολυ ωραια ολα αυτα... θα ξεχαστει ομως.. αργα η γρηγορα... αντε να τον θυμαται κανενας αρδ που θα τον φωτογραφιζει με την εφημεριδα του με λεζαντα "εχω τον ΠΑΟΚ παντα στην καρδια μου".. φυσικα μετα και το σημερινο χεσμενο θα τον εχουμε ολοι μας...

γτ η ιστορια θα γραψει οτι δεν εφερε αυτα που αξιζε πρωτα ο κοσμος κ μετα ο ιδιος..

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1332 on: March 17, 2011, 11:15:41 »

Και λίγα έκανε!

Έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε αγανακτισμένος άνθρωπος μ αυτά που έγιναν χθες.

Σήκω φύγε ρε παιχταρά. Φύγε γιατί δεν σου αξίζει η συμπεριφορά αυτού του λαού. . .

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1333 on: March 17, 2011, 11:24:16 »
κουραδας και πουστοπαιδο ο βιερινια μαλιστα.. τι αλλο θα διαβασουμε;;

καποιοι νομιζουν οτι η μπαλα ειναι προ εβολουσιον να περνας 5 παικτες και να βαζεις γκολ.. ολοι δικοιουνται κακα παιχνιδια και ιδιως μετα απο τραυματισμο και με 10 αλλους ανυπαρκτους επιθετικα να σε βοηθησουν

εχουμε εναν ποδοσφαιριστη που πανω του μπορουμε να χτισουμε μια σοβαρη ομαδα και δεν θα τον καψουμε επειδη το θελουν μερικοι.. αλλα τετοιοι ποδοσφαιρστες θελουν οραμα εκτος απο χρηματα για να μεινουν σε μια ομαδα, μην τον κατηγορειτε που ξενερωσε με αυτην την κατασταση και τους 20 μαλακες, καποιοι εχουν μαθει να παιζουν μπαλα και καποιοι να παιζουν ξυλο

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1334 on: March 17, 2011, 12:55:41 »
στα δυο ποιο σημαντικα ματς του ΠΑΟΚ περσι και φετος ηταν απων....περσι στο χαριλαου που παιζοταν ενα πρωταθλημα και στο χθεσινο που παιζοταν ενα κυπελλο....ολοι οι μεγαλοι παικτες μειναν στην ιστορια επειδη παιζαν καλα στα μεγαλα παιχνιδια!!!!

καλος παικτης αλλα τον υπερτιμησαμε και σ αυτο σιγουρα δεν φταιει αυτος....και ναι blue eyes ειχα απαιτησεις απο αυτον εχθες να κανει μια ατομικη προσπαθεια και να αλλαξει κατι η εστω να προσπαθησει να αλλαξει κατι....

η μονη μεγαλη προσπαθεια που ειδα επιθετικα ηταν η πασα του γκαρσια στον ιβιτς αλλα το ταγαρι την χαραμισε....ασιστ μεγαλου παικτη που μπορει να κρινει εναν τελικο....

και αν θελουμε συγκριση ο γιωργος γεωργιαδης ηταν ενας μεγαλος παικτης και ηγετης που ολη η ομαδα ηταν στηριγμενη πανω του....ο βιερινια απλα ειναι ενας καλος παικτης....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1335 on: March 17, 2011, 15:18:34 »
οταν ο γχ καρφωνε το γκολ στο οακα με 10 αμπαλους και πηγαινε το ματς στην παραταση η φλεβα ηταν τιναγμενη και το ματι γυαλιζε.34 τοτε ο γχ
δεν εξυμνω τον γχ

κραζω τον βιερινια.α και που στε 24 στα 25 δεν ειναι ταλεντο.

δεν υπερβαλλω ποτε για παικτες.χθες ομως μας πουλησανε ολοι τους.χθες δεν σεβαστηκαν οτι αυτος ο λαος 4 χρονια τους ταιζει για να μην φαει αυτος.οι ομαδες μεγαλες γινονται και παιρνουν τροπαια οταν οι παικτες που παιζουν σε αυτες καταλαβαινουν που βρισκονται  και βαζουν το εγω τους λιγο πιο χαμηλα απο την ομαδα

mosxos

• Guest
« Reply #1336 on: March 17, 2011, 15:28:08 »

Και λίγα έκανε!

Έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε αγανακτισμένος άνθρωπος μ αυτά που έγιναν χθες.

Σήκω φύγε ρε παιχταρά. Φύγε γιατί δεν σου αξίζει η συμπεριφορά αυτού του λαού. . .

Ρε Αλεξη αυτος ο λαος τον πληρωνε ομως,δεν τον πληρωναν αυτοι που χειροκροτουσε και εδειχνε επιδεικτικα οτι χειροκροταω μονο εσας και μπλα-μπλα...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1337 on: March 17, 2011, 16:26:49 »
σήκω και φύγε ρε παιχταρά και πάρε μαζί σου και μερικούς από την κερκίδα για να γλιτώσουν από την συμπεριφορά κάποιων αλητών που δεν αγπάνε τον Π.Α.Ο.Κ. παρά μόνο την πάρτη τους...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1338 on: March 17, 2011, 22:53:31 »
κιουρ εσυ εχεις την αποψη σου που διαφωνω καθετα.κι αν το παω απο την αναποδη και το παιξω θιγμενος(λεμε τωρα κουβεντα να κανουμε) θα σου λεγα οτι κατι τετοιες νοοτροπιες μας φεραν εδω σημερα...οτι δεν φταινε τα τσογλανια...στο απυροβλητο μονο αυτοι γενικα
Φίλε μου έχω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα και θα το ξαναπώ γιατί νομίζετε ότι βγάζω λάδι τους παίχτες. Όχι φυσικά. Απλά εγώ θα τη ψάξω στα εκκ φύσεως τσογλάνια όταν έχω λύσει τα του οίκου μου. Ακόμα και στην έσχατη περίπτωση που όπως υπονοείς πούλησαν το ματς, πάλι πρέπει να κοιτάξουμε το σπίτι μας πώς έγινε τόσο μπουρδέλο και μπορούν και γίνονται αυτά.
Τους παίχτες τι να τους κάνεις; να τους δείρεις; να τους διώξεις όλους; Ε και; Γλίτωσε ο ΠΑΟΚ; Όποιον και να φέρεις θα είναι σαν να αλλάζεις πουτάνες στο μπουρδέλο. Το θέμα είναι να αλλάξουμε το μαγαζί από μπουρδέλο σε κάτι άλλο κι αν συνεχίσουν να σκυλογαμιούνται οι υπάλληλοι, ε τότε να τους διώξουμε όλους και να φέρουμε ταιριαστούς.

Κι επειδή θα πεταχτεί στη συζήτησή μας κανένας περήφανος στο μυαλό πάλι και θα πει ότι συζητάμε σενάρια για πουλήματα παιχνιδιών, επειδή έχουμε μεγάλη φαντασία εμείς, ας ξεκαθαρίσω καλού κακού ότι δεν μιλάω για πουλήματα. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε γιατί η ομάδα είναι άρρωστη βαθιά και αν έπαιρνε τίτλο αυτό το τσίρκο θα αποτελούσε υπέρβαση της λογικής. Τα ξανάπα

Εγώ λοιπόν προτιμώ φιλάρα να εστιάσω στο εξής: φαντάζεσαι οι ξεφτίλες να τον πούλησαν από τώρα; αν έγινε κάτι τέτοιο μαγικό, θα ήταν σωστό να ασχοληθώ με την απόδοση του παίχτη της Ζενίτ; Αλλά και το καλοκαίρι να πάει... ο παίχτης και ο μάνατζέρ του δεν ξέρουν από το καλοκαίρι ότι του έχει κρεμαστεί ταμπέλα από τους "δεν ξέρω πόσο μέσα είμαι" και γι' αυτό στην Ευρώπη το παιδί διεγματίζει τα κάλλη του περισσότερο; Ε όποιος γουστάρει ας νιώσει προδομένος. Εγώ που τους έχω όλους για τσογλάνια δεν νιώθω προδομένος. Προδομένος νιώθω από τους "δικούς μου".
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1339 on: March 18, 2011, 10:32:59 »
Προκάλεσε απορίες κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα της Τούμπας, με την ολοκλήρωση του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Τετάρτη (16/3), ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Εβγαλε τη φανέλα του, την έδωσε στο γενικό αρχηγό του "Δικεφάλου", Κώστα Ιωσηφίδη,  και έκανε κίνηση προς την κερκίδα, έχοντας το χέρι στο θώρακα.

"Το ότι έδωσα τη φανέλα μου στον Ιωσηφίδη δεν σημαίνει τίποτα, το κάνω σε κάθε παιχνίδι. Εγώ θα μείνω στην ομάδα και θα παλέψω, όπως όλοι, για το καλό του ΠΑΟΚ", εξήγησε για την κίνησή του ο Πορτογάλος μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport".

Είπε ακόμη για τα όσα βιώνει ο ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό από τον τελικό της δεύτερη τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης:"Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά η ομάδα. Έχουμε ματώσει τη φανέλα από την αρχή της χρονιάς και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Γύρισα την πλάτη σ΄ αυτούς, που μπήκαν στο γήπεδο και έβριζαν τους παίκτες και χειροκρότησα όλο τον υπόλοιπο κόσμο, που ήταν στο πλευρό μας."
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/den_aksizei_tetoia_symperifora_h_omada.808808.html

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 25.ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ.ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα