Προκάλεσε απορίες κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα της Τούμπας, με την ολοκλήρωση του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Τετάρτη (16/3), ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Εβγαλε τη φανέλα του, την έδωσε στο γενικό αρχηγό του "Δικεφάλου", Κώστα Ιωσηφίδη, και έκανε κίνηση προς την κερκίδα, έχοντας το χέρι στο θώρακα.
"Το ότι έδωσα τη φανέλα μου στον Ιωσηφίδη δεν σημαίνει τίποτα, το κάνω σε κάθε παιχνίδι. Εγώ θα μείνω στην ομάδα και θα παλέψω, όπως όλοι, για το καλό του ΠΑΟΚ", εξήγησε για την κίνησή του ο Πορτογάλος μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport".
Είπε ακόμη για τα όσα βιώνει ο ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό από τον τελικό της δεύτερη τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης:"Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά η ομάδα. Έχουμε ματώσει τη φανέλα από την αρχή της χρονιάς και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Γύρισα την πλάτη σ΄ αυτούς, που μπήκαν στο γήπεδο και έβριζαν τους παίκτες και χειροκρότησα όλο τον υπόλοιπο κόσμο, που ήταν στο πλευρό μας."
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/den_aksizei_tetoia_symperifora_h_omada.808808.htmlΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 25.ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ.ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.