Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #380 on: September 21, 2009, 03:14:08 »
στον ΠΑΟΚ θα μεινει για να μεγαλωσει κ αυτος μαζι με την ομαδα μας.δεν χρειαζεται να μας ενδιαφερουν οι ρητρες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #381 on: September 21, 2009, 08:51:28 »
για αυτό είσαι πουλέν! μπράβο ρε παίκτουρα!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #382 on: September 21, 2009, 10:08:36 »
Είσαι τεράστιος παιχταράς και χθες μία όαση μαζί με τον Πάμπλο. Εσένα σε χειροκροτώ παρόλο το κλαρίνο γιατί σου αξίζει παιχταρά.

Είναι δυνατόν ρε παιδιά να αφήνει δυο φορές σε σπριντ τον παράλυτο τον Μπράβο 3 μέτρα πίσω και να μη του δίνουν ποτέ μία μπαλιά μπροστά να ξεπεταχτεί; Είναι δυνατόν να του στέλνουν μετά ψηλά τη μπάλα για να πηδάει για κεφαλιές; Τόση πολύ μυαλό χρειάζεται πια για να αξιοποιήσεις έναν τέτοιο παιχταρά;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #383 on: September 21, 2009, 10:19:33 »
Πες τα cure, ελα ντε? Τα γραφω και στου Τσιριλο, για μενα μεγαλη ευθυνη φερνει η αμυνα. Δεν ηρεμει το παιχνιδι της ομαδας. Τελος.

Δωστου την μπαλα στα ποδια, η στην χειροτερη πετα του μια καθετη. Με αυτο το γιδι τον μπραβο πισω θα λεγαμε, "μπραβο, αυτος ειναι εμετος".

Μικρε εισαι οαση για τα πονεμενα μου ματια. Γερος να εισαι.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #384 on: September 21, 2009, 10:37:13 »
Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις και συ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #385 on: September 21, 2009, 14:07:48 »
η ευχαριστη εκπληξη φετος...ευγε

mpougatsas

• Guest
« Reply #386 on: September 21, 2009, 14:08:51 »

Γκολάρα! Ιδανική αρχή για μια συντριβή-ξεβράκωμα της ομάδας-κράτος μες την Τούμπα
τελικά δεν ήταν πάρα μια σταγόνα στον ωκεανό.. μια τρύπα στο νερό για μας.. και οτι καλύτερο για τους ακατανόμαστους να κάνουν το παιχνίδι τους και να φύγουν για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ατσαλάκωτοι και μάγκες απ το γήπεδο που κάποτε φτύναν αίμα για να μη διασυρθούν..

Μπράβο(ειρωνικό) σε όσους επέτρεψαν για μια ακόμη χρονιά να είμαστε στο ίδιο χρόνο θεατές, και πλέον να μας έχουν πιάσει και τα υπαρξιακά μας, αναλογιζόμενοι το τι ήμασταν και το τι έχουμε γίνει
« Last Edit: September 21, 2009, 14:21:30 by mpougatsas »

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #387 on: September 21, 2009, 15:45:48 »
το παλικαράκι φαινόταν από πέρυσι ότι κατέχει από τακτική k ξέρει μπαλάρα k το αποδεικνύει φέτος με το παραπάνω.....ΜΟΝΟ ΕΣΥ !

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #388 on: September 21, 2009, 16:26:51 »
Πέρυσι αν και είχε τραυματιστεί, πριν γίνει αυτό είχε δείξει σημάδια πως είναι ΜΕΓΑΛΟΣ.. Φέτος σε κάθε αγώνα για μένα είναι ο MVP.. είναι αυτός που ίσως κατάλαβε που βρίσκετε τι σημαίνει να είσαι στον σύλλογο που ονομάζετε ΠΑΟΚ... ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΡΕ!!!!

Τέλειο γκολ χθες και ίσως είχε ευκαιρίες να σκοράρει ξανά.. κρίμα που μείναμε μόνο σε αυτό..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #389 on: September 21, 2009, 18:00:37 »
Αν είχαμε κερδίσει χθες αυτός ο πανηγυρισμός του με τα αίματα να τρέχουν από το στόμα, αφού μόλις έχει φάει σούσι τον πουστόγαυρο θα έμενε στην ιστορία. Αααααχ ρε πούστη

zagorakis

• Guest
« Reply #390 on: September 22, 2009, 15:44:47 »
Ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ για την 4 αγωνιστική. Συνέχισε έτσι παιχταρά μου. Τρελαίνομε να σε βλέπω να φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος. 

Diego-4

• Guest
« Reply #391 on: September 22, 2009, 16:12:55 »
Ο Βιερίνια είναι μία απο τις πολλές αποδείξεις οτι ο ΠΑΟΚ έχει φέτος αν οχι το καλύτερο αλλα απο τα καλύτερα υλικά στην Ελλάδα.
Όταν μας αφήσει η γκαντεμιά των τραυματισμών και δούμε την 11άδα έτσι όπως πρέπει να είναι , τότε θα καταλάβουν και οι τελευταίοι αναξιοπιστοι , οτι αυτή η ομάδα έχει πολλή μέλλον και δυνατό παρόν.
Θα τα ξαναπούμε τον Μάη...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #392 on: September 23, 2009, 16:00:09 »
Ρε μάγκες, υπάρχει πουθενά καθαρή η φωτογραφία του Vierinha που έχουν τα Σπορ στο πρωτοσέλιδο σήμερα;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #393 on: September 23, 2009, 16:12:04 »
Καρφωσε το και σημερα παιχταρα μου!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #394 on: September 23, 2009, 21:30:53 »
Το κάρφωσε φίλε και του το έκλεψαν τα μουνιά. Πρώτος σκόρερ θα βγει ο παλίκαρος.

Απλά ήθελα να σχολιάσω και κάτι αρνητικό. Άρχισε πάλι να φουσκώνει το μαγουλάκι και η κοιλίτσα. Πρόσεξε ρε Αντελίνο και προσέξτε τον εκεί οι διατροφολόγοι.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #395 on: September 23, 2009, 21:39:07 »
Θα παιξει και φορ στον ατρομητο..Στανταρ θα το χωσει και εκει αν δεν το ακυρωσουν παλι..
ΠΑΟΚ G4Α

stelukos

• Guest
« Reply #396 on: September 24, 2009, 05:40:27 »
Ο Βιερίνια είναι μία απο τις πολλές αποδείξεις οτι ο ΠΑΟΚ έχει φέτος αν οχι το καλύτερο αλλα απο τα καλύτερα υλικά στην Ελλάδα.
Όταν μας αφήσει η γκαντεμιά των τραυματισμών και δούμε την 11άδα έτσι όπως πρέπει να είναι , τότε θα καταλάβουν και οι τελευταίοι αναξιοπιστοι , οτι αυτή η ομάδα έχει πολλή μέλλον και δυνατό παρόν.

αδερφε diego είσαι ενας λογος να χαιρομαι που ειμαι ΠΑΟΚτσης... Συμφωνω απόλυτα και σ'ευχαριστώ

Το Μαη αδερφε...
Το Μαη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #397 on: September 24, 2009, 10:08:58 »
Φτούσου φτούσου παικταρά....ένα κουβά σκατά στα μούτρα μου να μη σε ματιάξω..φτου φτου φτου

Το καημένο το πιτσιρίκι ρε παιδιά τι φλας έφαγε όταν κατάλαβε ότι του ακύρωσαν το γκολ...αν δείτε την αντίδρασή του είναι από τη μία να γελάς και από την άλλη να κλαίς....

Σκατά στα μούτρα μας.....

guest4

• Guest
« Reply #398 on: September 24, 2009, 10:15:25 »

αδερφε diego είσαι ενας λογος να χαιρομαι που ειμαι ΠΑΟΚτσης... Συμφωνω απόλυτα και σ'ευχαριστώ

Το Μαη αδερφε...
Το Μαη...

Το πιστεύω κι εγω αυτό, αρκει να μείνουν όλοι στις θέσεις τους (στην παε εννοώ) και να βγάλουν
το σκασμό οι διαφοροι "μακεδονομάχοι"

zagorakis

• Guest
« Reply #399 on: September 25, 2009, 15:05:53 »
Βιεϊρίνια: «Συνέχεια κοντά μας ο Ζαγοράκης»

Στην εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέρθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, παραλαμβάνοντας από τον Γιώργο Τουρσουνίδη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι μόνο ότι μίλησε ο πρόεδρος χθες στα αποδυτήρια. Ήταν και πέρυσι συνέχεια κοντά μας και μας έδειχνε εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να έρχονται και αποτελέσματα», δήλωσε.

«Παρελθόν ο Πανιώνιος»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της ομάδας: «Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ψήφισε για να πάρω το βραβείο. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε νίκες για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και να κάνουμε καλή χρονιά. Ξέρετε όλοι τι έγινε με τον Πανιώνιο όμως το παιχνίδι αυτό είναι ήδη παρελθόν. Έχουμε άλλο παιχνίδι, αυτό με τον Ατρόμητο, και εύχομαι να σκοράρω και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

«Κάνω τη δουλειά μου»

Όσο για τη δική του παρουσία, που φέτος είναι καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή, ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι δύσκολο να πω αν είμαι στο 100%. Είμαι καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Απλώς φέτος υπάρχουν οι ευκαιρίες και σκοράρω. Προσπαθώ να κάνω συνέχεια την δουλειά μου στο γήπεδο».

«Κι άλλα ωραία γκολ»

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Γιώργος Τουρσουνίδης, ανέφερε παραδίδοντας το βραβείο στον Βιεϊρίνια: «Είναι η επιβράβευση για έναν παίκτη της ομάδας. Για την συνολική του παρουσία και όχι μόνο για το γκολ. Να είναι υγιής, καθώς είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον χρειαζόμαστε. Να πετύχει και άλλα ωραία γκολ στην καριέρα του».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=108296