Αν το post μου είναι τραγικό τότε το δικό σου είναι αστείο. Και είναι αστείο γιατί δεν απαντάς στο πνέυμα και στην ουσία των όσων λέω αλλά σε κάτι άλλο που έχεις μάλλον στο μυαλό σου. Και εξηγούμαι:
1ο σχόλιο
Που χάντονται τα πάρα πολλά εκαταμμύρια? Μπορείς να μου πεις? Για να συμφωνήσω μαζί σου. Θυμήσου όμως απαντώντας ότι μιλάς για πάρα πολλά μύρια. Περιμένω λοιπον απάντηση
2ο σχόλιο
Δεν είπα να είναι sold out τα παιχνίδια για να μείνει ο Βιερίνια. Λέω ότι ΑΝ ήταν sold out όλα τα παιχνίδια τότε τα έσοδα θα ήταν πολλά περισσότερα και θα είχε μεγαλύτερη άνεση και η διοίκηση
3ο σχόλιο
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ο μπροστάρης. Συμφωνώ μαζί σου. Αν δεις παλιότερα post το αναφέρω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για άλλα θέματα
Και ένα άλλο σχόλιο. Βαρέθηκα για τις θυσίες του κόσμου να ακούω. Αυτό κι αν είναι κλασσικό πρωτοσέλιγο. Ο οπαδός πληρώνει το διαρκείας και το εισιτήριο του όπως κάθε οπαδός ομάδας.
Επίσης πέραν αυτού πήραμε όλοι μετοχές. Αυτό είναι το μόνο παραπάνω. Και πάνω σε αυτό έχω μια άποψη αλλά δεν είναι του παρόντος
Καταρχήν χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις. Κατά δεύτερο εγώ κατάλαβα ότι η ουσία του post σου είναι πως ο τίποτα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με τα χρήματα που διαχειρίστηκε και αν είχε περισσότερα θα έκανε περισσότερα "έργα". Εγώ πάλι λέω ότι αν γεμίζεις νερό έναν άδειο κουβά, πάλι άδειος θα μένει. Και το παράδειγμα δεν πάει μόνο στο οικονομικό, αλλά και στην ανικανότητα.
1ο σχόλιο
Αδερφέ μου που να ξέρω εγώ που χάθηκαν τα μύρια; Δεν ρωτάς αυτούς που τα έχασαν και το ανακοίνωσαν επίσημα για τη τρύπα; Τα πολλά μύρια τα ανέφερα για τα έσοδα. Δεν διάβασες σωστά
2ο σχόλιο
Εγώ λέω ότι αρκετή άνεση είχε και με αυτά τα εισιτήρια για να μη μπει μέσα, όπως μας ανακοίνωσαν.
Αν θες τη γνώμη μου και καταλαβαίνω ότι είναι εικασία και τη λέω για να περάσει η ώρα, αν είχαν πιο πολλά έσοδα θα κάνανε περισσότερες μαλακίες. Η πράξη αυτό έδειξε. Όσο αυξάνονταν τα έσοδα, τόσο μεγάλωνε η τρύπα. Η δική σου άποψη λοιπόν είναι η εικασία δυστυχώς (για τον ΠΑΟΚ)
3ο σχόλιο
Αφού συμφωνείς τότε γιατί δίνεις άλλοθι στον τίποτα ή γράψε πώς μπορεί να ξεκινήσει από τον κόσμο. Τι εννοείς δηαλδή με την πίεση. Που να πάω να πιέσω.
Τέλος εγώ δεν γόγγυσα για τις "θυσίες" μου που σωστά λες δεν είναι τετοιες. Γόγγυσα για τις άσκοπες "θυσίες" μου. Έχει διαφορά. Τεράστια διαφορά