Προφανως δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα, αν θες να κρατησεις τους παικταραδες που σε εχουν 6ο στο πρωταθλημα στο απυροβλητο με αστειες δικαιολογιες ειναι κουρασμενα τα παλικαρια καλως., εγω δεν θα το κανω για συγκεκριμενους λογους και κυριως γιατι δεν συνεβει 1.2.3.4.5 φορες αλλα σε 16 ματς τουλαχιστον στο πρωταθλημα που μπηκαν με σταρχιδισμο και καναν αγγαρια.Οσο φταιει ο προπονητης που ειναι λιγος ,ισως για σενα και αθλιος αλλο τοσο φταινε και οι επαγγελματιες στην αποχη που διαλεγουν ματς.Θες να τους εχεις στην ζαχαρη καντο αλλα μην μου λες πως ειμαι λαθος Νικολα γιατι ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα.
Και ποτε δεν αμφισβητησα πρωτιστος την ευθηνη της διοικησης στον σχεδιασμο του καλοκαιριου αντιθετα πηγα παραπερα και στο περασμενο καλοκαιρι απο τοτε που το ροστερ εμεινε γυμνο ασχετα αν δεν το δεχοσουν.ΟΙ παικτες ειναι επαγγελματιες ειναι οι περισσοτεροι ανω των 30 και πανω απο 2 χρονια στην ομαδα για να ξερουν τι γινετε και εχω την απαιτηση να μπαινουν μεσα και να γαμανε μανες και να μην μου το παιζουν κουρασμενα παλικαρια γιατι εμεις πιο κουρασμενοι ειμαστε να τους βλεπουμε να μας ξεφτιλιζουν στην ελλαδα.Ειναι οι ιδιοι που σου καναν περσυ 2 φορες την ομαδα μπουρδελλο ,ειναι οι ιδιοι που φετος καλοκαιρι αδειασαν τον "εκλεκτο" νυν μπαλλμπου πιλαβιου διωχνοντας τον ιταλο προπονητη ,επειτα τον δερμιτζακη,διαλεγουν παιχνιδια και κανουν κατα πασα πιθανοτητα την ενδεκαδα,αποχες και ξεφτιλιστηκα σκορ εντος ελλαδος.Απο μενα καμια ανοχη σε κανεναν,με τον ΠΑΟΚ δεν παιζει κανενα παικτακι της 3ετιας και να παν να γαμηθουν ολοι αν κοιταν την παρτυ τους.Απλα και ΠΑΟΚσηδικα.
Περαστικα στον παικταρα και καλα μυαλα.
υγ σαφως και ειναι βολικο φιλε,στην ζαχαρη τα αλανια που νιωθουν και προφανως δεν εχουν υποχρεωσεις περα απο το να τσεκαρουν τον λογαριασμο τους.
υγ2. οταν οι παικτες με αλλες διοικησεις απο το 80 ως σημερα εχαναν και σερνοταν στο γηπεδο τρωγαν το κραξιμο που τους αναλογει,πλεον δεν γινετε αυτο ,βλεπεις αλλαξαν οι καιροι.
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του συνονόματου, ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα και φαίνονται με γυμνό μάτι, ιδίως απο αυτούς που χροοοονια τώρα παρακολουθούν στο πετσί ΠΑΟΚ κ έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τα τεκταινόμενα γυρω απ το αγωνιστικό της ομάδας, που νιώθουν στο μεδούλι, ακόμα και σε ποιό λεπτό κλάνει ο ταδε, πότε φυσάει μύτη ο δείνα. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί αδερφέ και κάτι άλλο το οποίο είναι αλληλένδετο και φυσική συνέχεια των όσων λες.
Η διοικητική ανυπαρξία μας απο τον Μάρτη του 2010 εως σήμερα είναι αυτή που ευθύνεται γι' αυτό το χάλι. Είναι σαφές πως δεν υπάρχει χαλινάρι στις εκάστοτε 18αδες, όχι μόνο τις Κυριακές, αλλά στην καθημερινότητα όλης της ομάδας. Το υπόκωφο αυτό εκκρεμές τρέφει τέτοιες συμπεριφορές γτ δυστυχώς δεν υπάρχει Διοικητική Αρχή στην ομάδα, δεν υπάρχει Μπαμπούλας, δεν υπάρχει μαστίγιο κ καρότο με αποτέλεσμα, κοινώς, οι παίκτες να βρίσκουν και να τα κάνουν. Η ομάδα δεν χτίστηκε με στεγανά, δεν πέρασε απο ηχο υαλο μόνωση, δυστυχώς δεν βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι να κρατήσουν τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα, συνεπικουρούμενου κ του γεγονότος οτι η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, να βγάζουμε τόσο δυσάρεστη εικόνα. Εμένα η λύπη μου έγκειται στην γαμημένη διαίσθηση που έχω οτι ζούμε την κατάρευση ενός υγιούς οικοδομήματος, τις τελευταίες μέρες του, προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε τις τελευταίες δυνατότητες του συνόλου, χωρίς επόμενη μέρα.
Μεγάλη συζήτηση, ίσως λάθος στιγμή την κάνουμε, πάντως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εκτός αυτού που οδηγεί στην 30 Απριλίου, ο, τιδήποτε άλλο θα χαρακτηρίσει τη χρονιά ΑΠΟΦΡΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
Δε θέλω να βγάζω απαισιοδοξία για τα διπλά ματς με τους κίτρινους λαγούς, αλλά με κάνει τρομερή εντύπωση ο γραικυλισμός, η νότα ΝΙΑΝΙΑ ΝΙΑΝΙΑ - ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ των ΕΓΚΡΙΤΩΝ Α.Ρ.Δ. της ΠΑΕ.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΡΑΜΑ , ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ? Πολύ λίγοι για τον ΠΑΟΚ πραγματικά, ούτε τα στοιχειώδη παντελόνια, μόνο κρυφτό στο λίγο τους και άρθρα που ουσιαστικά δικαιολογούν το ενδεχόμενο αποκλεισμού. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ