Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1240 on: March 01, 2011, 20:29:13 »
οπως τα λεει ο κινγκ ακριβως για ροτεισον, κουραση και επιλογη παιχνιδιων. το μανατζμεντ της ομαδας ειναι αστειο εντελως, κ ο χαβος δε φταιει κ αυτος, οτι μπορει κανει απο ποτε ειναι προπονητης και το κρινουμε προπονητικα...μπορει να βλεπει καποια πραματα στο γηπεδο, εχει δωσει κ στους παιχτες (αυτους που παιζουν) αυτοπεποιθηση γιατι ειναι μεσα βρεξει χιονισει κ καπως ετσι γινεται οτι γινεται...

υπευθυνη η αφραγκια, ποιος ειναι υπευθυνος για την αφραγκια? καποιες επιλογες, που γιναν μαζεμενες σε ενα χρονο μεσα. για να μη παει το μυαλο μας στο πονηρο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1241 on: March 01, 2011, 21:15:12 »
Tο να επιλεγεις ματς οκ ειναι θεμιτο αμα γινει 2-3 φορες.. αλλα σε μας ισχυει στο 90% των παιχνιδιων στο πρωταθλημα..στα 2 του κυπελλου με Εορδαικο και Γιαννενα και για μενα και σε 2 ευρωπαικα με την Μπριζ που μπηκαν λες και παιζαμε με την ανω κατω ραχουλα και χασαμε 4 βαθμους χωρις λογο. Ε τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε μονο για κουραση και για προπονητες.. καπου το εχουν γαμησει και οι παιχτες.

Φυσικα και ειναι κουρασμενοι.. φυσικα και εχουν βγαλει 40 παιχνιδια ως τωρα 14-15 παιχτες.. φυσικα δεν εγινε προετοιμασια το καλοκαιρι επειδη ειχαν τον Μπερετα του χεριου τους τα κουμαντα φυσικα γιναν χιλιες δυο μαλακιες! Ως ενα βαθμο ειναι δικαιολογιες αλλα δεν μιλαμε για ερασιτεχνες μιλαμε για επαγγελματιες που ξεραν οτι παιζει και αυτο το σεναριο οτι φετος μπορει να βγει η χρονια με 50+ παιχνιδια. Τους ορους για τα μπονους συμμετοχων και πριμ προκρισεων σε κυπελλα και ευρωπες ξερουν να τα υπογραφουν στην αρχη της χρονιας ολοι τους.. μετα οταν στραβωσει το πραγμα εχουμε την κουραση.. μαλιστα..ευχαριστω δεν θα παρω.

Τωρα ομως εχουμε φτασει σε μονοδρομο.. τελος τα γλυκολογα ειμαστε μεσα και στους 3 στοχους, καναμε φοβερη εμφανιση στη Μοσχα κτλ... αυριο και την Κυριακη παιζεις τα ρεστα σου.. και αφου οι μαγκες αποφασισαν αποχη(και ειδαμε ηδη συνεπειες οπως περυσι απλα δεν φαγαμε 4 αυτη τη φορα) να γαμηθουν να γυρισουν το κλιμα μονοι τους και να παρουν αυτα τα παιχνιδια.. και την προκριση στον τελικο και την κουπα και 6/6 μεχρι το τελος του πρωταθληματος και διεκδικηση με λυσσα για την εξοδο στα προκριματικα του τσαμπιονς λιγκ!

ive4

• Guest
« Reply #1242 on: March 01, 2011, 22:26:44 »
Πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον Κλάμπ (1-3-2011 :P). Όταν προετοιμάζεσαι όλη τη χρονιά για το Κύπελλο, δεν έχεις το δικαίωμα να επικαλείσαι απουσίες. Πρέπει να είσαι έτοιμος. Ας μην έρθει με 2 νίκες, δε με νοιάζει καθόλου αυτό, αλλά η πρόκριση είναι υποχρέωση.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1243 on: March 02, 2011, 03:17:11 »
Άλλο θέμα το αν η ομάδα υποχρεούται να περάσει με ή χωρίς το Βιερίνια και άλλο θέμα το γιατί τελικά δεν θα έχει τον Βιερίνια σήμερα. Απ' ολα όσα έγιναν το πιο αστείο είναι ότι ο γιατρός του ΠΑΟΚ ανακάλυψε ΜΕΤΑ τη θλάση ότι ο παίχτης είναι πτώμα!!!!!!!! Έχουν καταργηθεί εργομετρικά, εξετάσεις, μετρήσεις κι όλες αυτές οι διαδικασίες που γίνονται σε Β και Γ εθνικές ακόμη;
Και άντε δεν ασχολείται κανείς με αυτές τις "βλακείες" γιατί δεν έμαθε στο χωριό του. Με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις; Δηλαδή αν έπιανες 100 τυχαία άτομα έξω από τη Τούμπα τον τελευταίο μήνα και τους ρωτούσες ποιοι παίχτες μας τα έχουν φτύσει θα είχες λιγότερες από 99 ίδιες απαντήσεις (όπως και αν απορούν μα τη συμμετοχή κάποιων άλλων αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Ο north διαμαρτύρεται πως είναι βολικό να κράζουμε Ζαγοράκη ΚΑΙ γι' αυτό. Μα αν δεν τον κράξεις γι' αυτό πρωτίστως, για τι άλλο να τον κράξεις; Εγώ τον έφερα τον κολλητό μου προπονητή στον ΠΑΟΚ; Καλά εγώ προτιμώ να κράζω για το θέμα που ο dave τρέμει μην αφήσει έστω υπόνοια να καταλάβει κανείς ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σε όσα λέει και ξεκαθαρίζει δυο και τρεις φορές τι εννοεί :D :P αλλά στα αγωνιστικά θέματα είναι που πραγματικά δεν έχει δικαιολογία. Στα άλλα έχει.
Ε λοιπόν η αναρχία λόγω έλλειψης προπονητή, η επιλογή παιχνιδιών λόγω έλλειψης τεχνικού διευθυντή και ισχυρής διοίκησης, οι τραυματισμοί λόγω ασχετοσύνης προπονητικού τιμ και ιατρικού μαζί κτλ κτλ είναι όλα μα όλα απόρροια των επιλογών του. Αν αυτή η πολιτική τώρα μας οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, σε συνδυασμό με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία, τότε εγώ θα του βγάλω το καπέλο ειλικρινά γιατί θα έχει καταφέρει έστω με αυτό τον περίργο τρόπο να τους πάρει το 110% και να πετύχει. Αν όμως αποτύχουμε και στο κύπελλο εκτός από το πρωτάθλημα θα χρεωθεί αναγκαστικά όλη τη φετινή ξεφτίλα εντός συνόρων.

Και μεταξύ μας φίλε north το ποδοσφαιρικά λογικό θα είναι να πληρώσουμε με αποτυχία το πανηλίθιο διοικείν του τελευταίου χρόνου. Αν πετύχουμε με όλα όσα έγιναν και γίνονται θα πρόκειται περί ποδοσφαιρικού θαύματος. Θα μου πεις όμως οι άλλοι καλύτερη χρονιά είχαν; Για το πούτσο είναι κι αυτοί. Όχι αλλά δεν είμαστε τελικό και δεν τελειώνουμε με αυτούς. Έχει κι άλλο δρόμο και το κακό είναι πλέον πως από όποιον και να χάσεις πλέον το κύπελλο θα πρόκειται περί αυτοκτονίας. Μόνο αν τους το χαρίσουμε με τις μαλακίες μας μπορούμε να το χάσουμε, αλλά εκεί εμείς, δεν το αφήνουμε το πουλί μας ήσυχο. Ντάπα ντούπα το έχουν μαδήσει εκεί μέσα όλοι. Φτάνει ρε

Περαστικά στον παιχταρά μας!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #1244 on: March 02, 2011, 04:22:58 »
Προφανως δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα, αν θες να κρατησεις τους παικταραδες που σε εχουν 6ο στο πρωταθλημα στο απυροβλητο με αστειες δικαιολογιες ειναι κουρασμενα τα παλικαρια καλως., εγω δεν θα το κανω για συγκεκριμενους λογους και κυριως γιατι δεν συνεβει 1.2.3.4.5 φορες αλλα σε 16 ματς τουλαχιστον στο πρωταθλημα που μπηκαν με σταρχιδισμο και καναν αγγαρια.Οσο φταιει ο προπονητης που ειναι λιγος ,ισως για σενα και αθλιος αλλο τοσο φταινε και οι επαγγελματιες στην αποχη που διαλεγουν ματς.Θες να τους εχεις στην ζαχαρη καντο αλλα μην μου λες πως ειμαι λαθος Νικολα γιατι ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα.
 Και ποτε δεν αμφισβητησα πρωτιστος την ευθηνη της διοικησης στον σχεδιασμο του καλοκαιριου αντιθετα πηγα παραπερα και στο περασμενο καλοκαιρι απο τοτε που το ροστερ εμεινε γυμνο ασχετα αν δεν το δεχοσουν.ΟΙ παικτες ειναι επαγγελματιες ειναι οι περισσοτεροι ανω των 30 και πανω απο 2 χρονια στην ομαδα για να ξερουν τι γινετε και εχω την απαιτηση να μπαινουν μεσα και να γαμανε μανες και να μην μου το παιζουν κουρασμενα παλικαρια γιατι εμεις πιο κουρασμενοι ειμαστε να τους βλεπουμε να μας ξεφτιλιζουν στην ελλαδα.Ειναι οι ιδιοι που σου καναν περσυ 2 φορες την ομαδα μπουρδελλο ,ειναι οι ιδιοι που φετος καλοκαιρι αδειασαν τον "εκλεκτο" νυν μπαλλμπου πιλαβιου διωχνοντας τον ιταλο προπονητη ,επειτα τον δερμιτζακη,διαλεγουν παιχνιδια και κανουν κατα πασα πιθανοτητα την ενδεκαδα,αποχες και ξεφτιλιστηκα σκορ εντος ελλαδος.Απο μενα καμια ανοχη σε κανεναν,με τον ΠΑΟΚ δεν παιζει κανενα παικτακι της 3ετιας και να παν να γαμηθουν ολοι αν κοιταν την παρτυ τους.Απλα και ΠΑΟΚσηδικα.

Περαστικα στον παικταρα και καλα μυαλα.

υγ σαφως και ειναι βολικο φιλε,στην ζαχαρη τα αλανια που νιωθουν και προφανως δεν εχουν υποχρεωσεις περα απο το να τσεκαρουν τον λογαριασμο τους.

υγ2. οταν οι παικτες με αλλες διοικησεις απο το 80 ως σημερα εχαναν και σερνοταν στο γηπεδο τρωγαν το κραξιμο που τους αναλογει,πλεον δεν γινετε αυτο ,βλεπεις αλλαξαν οι καιροι.
« Last Edit: March 02, 2011, 04:27:59 by northeagle_4 »

opws_mathame

• Guest
« Reply #1245 on: March 02, 2011, 05:05:23 »
αυτο βεβαια συνεβαινε και σε παικτες και σε διοικησεις.δηλ κανεις δεν ηταν στο απυροβλητο

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1246 on: March 02, 2011, 08:54:43 »
Τα τελευταία 30 χρόνια πρώτη φορά το κάνεις αυτό πάντως οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με το παρελθόν να είναι ποιό προσεκτική.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
« Reply #1247 on: March 02, 2011, 08:59:23 »
ποιο πραγμα κανουμε πρωτη φορα?

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1248 on: March 02, 2011, 09:11:42 »
Σε μια 2ετία σερί να σε δευτεροτρίτος, να φτάνεις στους 32 και να δικεδικείς κύπελλο και cl στην ίδια χρονιά
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
« Reply #1249 on: March 02, 2011, 09:31:28 »
δευτεροτριτος βγηκα αδερφε κ στο αντιστοιχο ουεφακι επαιξα με απολυτη στηρικη απ το συνολο του κοσμου και τουμπεκι σε ενεργειες που προσεβαλαν την περηφανεια μας.δεν απαξιωνουμε τπτ.μακαρι να παρουμε το κυπελλο.π το 2001 ηταν κυπελλακι κ το 2003 γαμημενο κ θα το αντιμετωπισουμε ως κυππελλαρα.με μια εντος εδρας ηττα ακομα ισοφαριζουμε το μεγαλυτερο αρνητικο ρεκορ ολης της ιστοριας

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1250 on: March 02, 2011, 09:48:47 »
Δε λέει κανείς το αντίθετο, απλά συνηθίζουμε να πέρνουμε το χάρακα και να τραβάμε γραμμή σε όλα και κουράζει η αναφορά στο παρελθόν, όπως λέει και το μικρό λικόπουλο, όπου επίσης είχες τρυπήματα με την μορφή περήφανων πωλήσεων και δε συμμαζεύεται.
Τες πα ον τόπικ κάψαμε ακόμη ένα παίκτη, μετράτε να μαζέψουμε τον λογαρισαμό στο τέλος...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1251 on: March 02, 2011, 11:51:36 »
Προφανως δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα, αν θες να κρατησεις τους παικταραδες που σε εχουν 6ο στο πρωταθλημα στο απυροβλητο με αστειες δικαιολογιες ειναι κουρασμενα τα παλικαρια καλως., εγω δεν θα το κανω για συγκεκριμενους λογους και κυριως γιατι δεν συνεβει 1.2.3.4.5 φορες αλλα σε 16 ματς τουλαχιστον στο πρωταθλημα που μπηκαν με σταρχιδισμο και καναν αγγαρια.Οσο φταιει ο προπονητης που ειναι λιγος ,ισως για σενα και αθλιος αλλο τοσο φταινε και οι επαγγελματιες στην αποχη που διαλεγουν ματς.Θες να τους εχεις στην ζαχαρη καντο αλλα μην μου λες πως ειμαι λαθος Νικολα γιατι ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα.
 Και ποτε δεν αμφισβητησα πρωτιστος την ευθηνη της διοικησης στον σχεδιασμο του καλοκαιριου αντιθετα πηγα παραπερα και στο περασμενο καλοκαιρι απο τοτε που το ροστερ εμεινε γυμνο ασχετα αν δεν το δεχοσουν.ΟΙ παικτες ειναι επαγγελματιες ειναι οι περισσοτεροι ανω των 30 και πανω απο 2 χρονια στην ομαδα για να ξερουν τι γινετε και εχω την απαιτηση να μπαινουν μεσα και να γαμανε μανες και να μην μου το παιζουν κουρασμενα παλικαρια γιατι εμεις πιο κουρασμενοι ειμαστε να τους βλεπουμε να μας ξεφτιλιζουν στην ελλαδα.Ειναι οι ιδιοι που σου καναν περσυ 2 φορες την ομαδα μπουρδελλο ,ειναι οι ιδιοι που φετος καλοκαιρι αδειασαν τον "εκλεκτο" νυν μπαλλμπου πιλαβιου διωχνοντας τον ιταλο προπονητη ,επειτα τον δερμιτζακη,διαλεγουν παιχνιδια και κανουν κατα πασα πιθανοτητα την ενδεκαδα,αποχες και ξεφτιλιστηκα σκορ εντος ελλαδος.Απο μενα καμια ανοχη σε κανεναν,με τον ΠΑΟΚ δεν παιζει κανενα παικτακι της 3ετιας και να παν να γαμηθουν ολοι αν κοιταν την παρτυ τους.Απλα και ΠΑΟΚσηδικα.

Περαστικα στον παικταρα και καλα μυαλα.

υγ σαφως και ειναι βολικο φιλε,στην ζαχαρη τα αλανια που νιωθουν και προφανως δεν εχουν υποχρεωσεις περα απο το να τσεκαρουν τον λογαριασμο τους.

υγ2. οταν οι παικτες με αλλες διοικησεις απο το 80 ως σημερα εχαναν και σερνοταν στο γηπεδο τρωγαν το κραξιμο που τους αναλογει,πλεον δεν γινετε αυτο ,βλεπεις αλλαξαν οι καιροι.

Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του συνονόματου, ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα και φαίνονται με γυμνό μάτι, ιδίως απο αυτούς που χροοοονια τώρα παρακολουθούν στο πετσί ΠΑΟΚ κ έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τα τεκταινόμενα γυρω απ το αγωνιστικό της ομάδας, που νιώθουν στο μεδούλι, ακόμα και σε ποιό λεπτό κλάνει ο ταδε, πότε φυσάει μύτη ο δείνα. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί αδερφέ και κάτι άλλο το οποίο είναι αλληλένδετο και φυσική συνέχεια των όσων λες.
Η διοικητική ανυπαρξία μας απο τον Μάρτη του 2010 εως σήμερα είναι αυτή που ευθύνεται γι' αυτό το χάλι. Είναι σαφές πως δεν υπάρχει χαλινάρι στις εκάστοτε 18αδες, όχι μόνο τις Κυριακές, αλλά στην καθημερινότητα όλης της ομάδας. Το υπόκωφο αυτό εκκρεμές τρέφει τέτοιες συμπεριφορές γτ δυστυχώς δεν υπάρχει Διοικητική Αρχή στην ομάδα, δεν υπάρχει Μπαμπούλας, δεν υπάρχει μαστίγιο κ καρότο με αποτέλεσμα, κοινώς, οι παίκτες να βρίσκουν και να τα κάνουν. Η ομάδα δεν χτίστηκε με στεγανά, δεν πέρασε απο ηχο υαλο μόνωση, δυστυχώς δεν βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι να κρατήσουν τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα, συνεπικουρούμενου κ του γεγονότος οτι η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, να βγάζουμε τόσο δυσάρεστη εικόνα. Εμένα η λύπη μου έγκειται στην γαμημένη διαίσθηση που έχω οτι ζούμε την κατάρευση ενός υγιούς οικοδομήματος, τις τελευταίες μέρες του, προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε τις τελευταίες δυνατότητες του συνόλου, χωρίς επόμενη μέρα.
Μεγάλη συζήτηση, ίσως λάθος στιγμή την κάνουμε, πάντως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εκτός αυτού που οδηγεί στην 30 Απριλίου, ο, τιδήποτε άλλο θα χαρακτηρίσει τη χρονιά ΑΠΟΦΡΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.

Δε θέλω να βγάζω απαισιοδοξία για τα διπλά ματς με τους κίτρινους λαγούς, αλλά με κάνει τρομερή εντύπωση ο γραικυλισμός, η νότα ΝΙΑΝΙΑ ΝΙΑΝΙΑ - ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ των ΕΓΚΡΙΤΩΝ Α.Ρ.Δ. της ΠΑΕ.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΡΑΜΑ , ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ? Πολύ λίγοι για τον ΠΑΟΚ πραγματικά, ούτε τα στοιχειώδη παντελόνια, μόνο κρυφτό στο λίγο τους και άρθρα που ουσιαστικά δικαιολογούν το ενδεχόμενο αποκλεισμού. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1252 on: March 03, 2011, 02:06:32 »
@north
Δεν ξέρω αν σε κατάλαβα ή όχι, αλλά εγώ δεν θα ζητήσω ποτέ ευθύνες από παίχτες φίλε, για κανένα στραβό. Θεωρώ απλά όλους τους παίχτες στη γη αφιλότιμα κακομαθημένα εγωιστικά κωλόΠΑΙΔΑ, ΠΑΙΔΙΑ σε όλα, που στο μυαλό έχουν χρήμα, γκόμενες και δόξα με οποιαδήποτε σειρά ο καθένας και είναι μεγάλα τεμπελόσκυλα.

Όταν λοιπόν κάποιος βασίζεται σε αυτούς, όπως εμείς 99,9% τρώει τα μούτρα του, ακόμη κι αν έχει τον Μέσι και τον Κακά. Μια στις χίλιες, όπως πάλι συμβαίνει σε μας, να τους κάνεις οπαδούς ή να πετύχεις "ιδιαίτερες" προσωπικότητες που δεν σηκώνουν αδικίες και μαγκιές και να κερδίσεις κάτι ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ. Μεγαλύτερο παράδειγμα από το μπουρδέλο τη βασίλισσα του κώλου με τους γκαλάκτικος δεν υπάρχει για του λόγου το αληθές.

Επειδή λοιπόν κατά τη γνώμη μου η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών είναι παιδάκια δεν περιμένω ποτέ τίποτα από αυτούς. Είναι σαν να ζητάς ευθύνες για το πόσο μπουρδέλο είναι η παιδεία από τους μαθητές. Δεν έχω καμία απαίτηση. Απαίτηση έχω από τους ανθρώπους που η δουλειά τους είναι να βάζουν αυτά τα παιδάκια να παίζουν, να δουλεύουν και να είναι επαγγελματίες και περισσότερο από τους υπεύθυνους να διαλέξουν τους κατάλληλους ανθρώπους γι' αυτό.

Ο δικός μας λοιπόν λειτουργώντας ως παίχτης και όχι ως πρόεδρος έκανε τον ΠΑΟΚ προτεκτοράτο των παιχτών. Δεν είναι τόσο κακό, εφόσον ο κύκλος αυτής της ομάδας κλείσει με την κούπα. Ειδάλλως θα πρόκειται για ξεφτίλα και τραγική επιλογή να πάμε σε τέτοιο μοντέλο. Ξαναλέω πως η λογική θα έλεγε πως θα το πληρώσουμε φέτος αγωνιστικά. Θες όμως οι ιδιαιτερότητες καποιων παιχτών, θες αυτό που περνάει ο κόσμος στην ομάδα, παίζει να δικαιωθεί μερικώς αυτή η χαζή επιλογή.

Αυτό δεν θα απαλύνει τον πόνο για όσα έρχονται γιατί δεν θα αποτρέψει το χάος που έρχεται σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι και που δυστυχώς θα μας κυνηγάει και τα επόμενα χρόνια. Θα κάνουμε όμως τότε απολογισμό της τετραετίας Ζαγοράκη και θα τα πούμε όλα αυτά. Ένα πράγμα μόνο να σε τσιγκλίσω λίγο. Δύο χρόνια ο φωτοστέφανος, που λες, σούζα τα είχε τα κακομαθημένα.  8)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #1253 on: March 03, 2011, 02:16:37 »
συμφωνω στην επεξηγηση το πως φτασαμε στην κατασταση αυτη αλλωστε το χουμε πει πολλες φορες αλλα διαφωνω στο πρωτο σκελος που λες δεν ζητας ευθηνες παικτες.απλα διαφορετικη αντιληψη,δεν λεω σωστη και λαθος,διαφορετικη απλα και το κλεινω εδω.αλλωστε και σημερα φανηκε ξεκαθαρα οτι οταν θελουν με τον ιδιο προπονητη "μαλακα",με τον ιδιο "ανικανο" προεδρο,με τον ιδιο "λιγο" ΤΔ κανουν καταθεση ψυχης και αυτο το επιλεκτικο κριτικαρω και τονιζω το μεριδιο κραξιματος που τους αναλογει.
  τιποτα αλλο απο μενα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1254 on: March 03, 2011, 16:05:54 »
Αν δεν είσαι εσύ παιχτάρα μου τότε δεν γίνετε τίποτα.....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1255 on: March 04, 2011, 11:52:12 »
Η Ζενίτ, ο Βιεϊρίνια και ο Μέντες

Τι αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας την Παρασκευή (4/3) για το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας για τον Πορτογάλο άσο, αλλά και ο ρόλος του γνωστού μάνατζερ

Το θέμα της μεταγραφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια επαναφέρει η εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ" την Παρασκευή (4/3). Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου από τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπλοκή του πασίγνωστου ατζέντη Ζορζ Μέντες, ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με τη ρωσική αγορά, αλλά και με την Πόρτο, η οποία θα καρπωθεί χρήματα, όταν ο Βιεϊρίνια αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο".

Ο σημαντικός ρόλος του Μέντες

Αυτό θα συμβεί γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα πλήρη δικαιώματα του Πορτογάλου, αφού το 33% του παίκτη ανήκει ακόμη στην Πόρτο. Έτσι, είναι λογικό οι "δράκοι" να θέλουν να πουληθεί σε μία ομάδα που θα διαθέσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ο Μέντες, που αυτήν τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους μάνατζερ στον κόσμο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Ζενίτ τις τελευταίες ώρες την οποία προσπαθεί να πείσει, ώστε να διαθέσει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ

Σε περίπτωση που τελικά αυτή η προσφορά πάρει... σάρκα και οστά, τότε ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το ποσό των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανόν να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βιεϊρίνια από τη Ζενίτ, αφού στη Ρωσία βρίσκονται σε μεταγραφική περίοδο (έως τις 31 Μαρτίου). Αν συμβεί αυτό, τότε ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη από τώρα και όχι από το καλοκαίρι!

http://olapaok.gr/podosfairo/h_zenit_o_vieirinia_kai_o_mentes.795757.html

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τα κέρδη της ζεντίτ, η οποία θα πάρει πακέτο απο τώρα στην ίδια τιμή Πρόεδρο, προπονητή, τεχνικό διευθυντή, υπεύθυνο επικοινωνίας, γενικό διευθυντή και καμιά 5-6 παρατρεχάμενους που΄χω στο μυαλό μου.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1256 on: March 04, 2011, 12:41:37 »
4.7 ε...ψψψψψ θα χεστουμε στο χρημα παλι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #1257 on: March 04, 2011, 14:44:37 »
Με 4,7 θα τον έδινα και θα έκανα και τούμπες.
Από καιρό ο Βιερίνια έχει στείλει το μήνυμα και στους ίδιους τους οπαδούς. Ψάχνει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης που θα του κάνει πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Ενώ δε θέλει να πάει σε ελληνική ομάδα. Προκειμένου να τον χάσουμε ελεύθερο και να μη πάρουμε ούτε ευρώ, τα 4,7 είναι λίγο πιο πάνω από τη σημερινή αξία του, οπότε ξέρω γω ντάξει.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1258 on: March 04, 2011, 15:15:49 »
Καλα,στανταρ αυτη η "αθλητικη εφημεριδα" ειδε τα 7μυρια απο το transfermarkt και εβγαλε και ρεπορταζ..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1259 on: March 04, 2011, 17:22:52 »
μην εισαι και τοσο σιγουρος katz.