Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1360 on: March 25, 2011, 01:26:24 »
Αδέρφια να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα...εγώ μπάλα δεν ξέρω...ξέρω ότι ο πιτσιρικάς είναι παικταρας, όχι με βάση την ´´επιστημονική´´ μου άποψη (είμαι άσχετος με το αντικείμενο),αλλα με βάση ´´αυτό´´ που βλέπω...τελευταία όμως αδιαφορεί (και αυτό τα ματια μου το βλέπουν)...υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κατα τη γνώμη μου δεν επιτρέπεται η αδιαφορία απο επαγγελματία...δηλαδή οι δυο Παυλαρες που έχουν και κάποια χρόνια στην πλάτη τους γιατί δεν αδιαφορούν?(άσχετα απο την απόδοση τους)....συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μας, αλλα εγώ προσωπικά με την αδιαφορία έχω πρόβλημα και ιδιαίτερα απο τον καλύτερο...το γεγονός ότι είμαστε κολοχανειο δεν του δίνει το δικαίωμα να αδιαφορεί...και βέβαια δεν θέλω να φύγει αλλα αν ήμουν προπονητης του, τσογλανι θα τον ανεβαζα,ρεμπεσκε θα τον κατέβαζα αν αντιλαμβανομουν αδιαφορία....και σε τελική ανάλυση τον εαυτό του και τις ικανότητες του υποτιμά... δεν το παίζω ειδημων (δε νομιζω να δημιουργησα αυτη την εντυπωση) αλλα είμαι αρκετό καιρό στον κουρμπετι και την αδιαφορία την μυριζομαι ακόμα και στη μακρυά γαιδουρα...και δεν είμαι μπαλαδοφατσα  ;D ;D

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1361 on: March 25, 2011, 14:15:59 »
οταν θα εχει την εμπειρια τον δυο Π θα ειναι και σε θεση να καταλαβει οτι οταν παιζεις μπαλα ειτε αυτο λεγετε ΠΑΟΚ ειτε μπαρτσα κ.ο.κ η τα δινεις ολα (οσα εχεις) η φευγεις
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1362 on: March 25, 2011, 17:13:11 »
ενταξει μωρε....και με τσσκα υποτιθεται τον εβλεπε ολη η ευρωπη αλλα και παλι ανυπαρκτος ηταν....ασε που στο δευτερο ματς ολη η υπολοιπη ομαδα πετουσε φωτιες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1363 on: March 25, 2011, 17:39:57 »
ε θα ηταν μαλακες τον αφηναν να κανει παιχνιδι
πορτογαλος χαστης ;)ειναι εφεγε κανα 2-3 κλωτσιες αντε να ξαναβαλει τα ποδια του

zagorakis

• Guest
« Reply #1364 on: April 04, 2011, 17:02:19 »
«Ανανέωση; Γιατί όχι»

Ο Αντρε Βιεϊρίνια με δηλώσεις του, στο «Αθλητικό Metropolis», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, μετά το 2013 που τελειώνει το συμβόλαιο του, αλλά υπογράμμισε ότι δεν του έχει γίνει τέτοια πρόταση.

Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε τους τρεις βαθμούς. Το θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και για τον κόσμο και ήταν σημαντικό που νικήσαμε».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος εδώ. Για αυτό το λόγο μπορώ και παίζω καλά. Δεν το ξέρω το μέλλον. Θέλω να μπούμε στα πλέι οφ και να κάνουμε κάτι καλό εκεί».

Για την εξέλιξη του: «Ηξερα από την αρχή ότι θα φτάσω ψηλά. Δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο με τον ΠΑΟΚ για να λέει ο κόσμος ότι είμαι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το οφείλω στις δυνάμεις μου και στον κόσμο, αλλά και στον τρόπο που με υποστηρίζουν».

Για τη φιλοδοξία των παικτών για τα πλέι οφ: «Ο στόχος είναι ο γνωστός. Να παίρνουμε πάντα νίκες και δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρώτη θέση των πλέι οφ».

Για το αν τον αγγίζει η μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: «Γράφονται πολλά και όσοι γράφουν, γράφουν ότι θέλουν. Εγώ σκέφτομαι πως θα βοηθήσω την ομάδα μου. Αν υπάρχουν ή όχι σενάρια αφορούν την ομάδα και εγώ προτιμώ να είμαι προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για μία ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δε μου έχει έρθει καμία τέτοια πρόταση. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 αν προκύψει κάτι τέτοιο καλώς να έρθει».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το κυριότερο είναι να μη διακινδυνεύσουμε τα πλέι οφ. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας και θέλουμε να μείνουμε σε μία τροχιά νικών μέχρι το τέλος».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7236

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1365 on: April 04, 2011, 20:43:30 »
εχει παρει γραμμη οτι  γινετε μεγαλος ντορος με το ονομα του και με την θεση του προπονητη ΑΔΕΙΑ ειναι λογικο να χανεται αφου κοιταει να δειξει το ταλεντο του σε φασεις χωρις ουσια....

Με τον Σαντος ηταν πολυ διαφορετικος....δεν ειχε αυτην την αυθαιρετη ελευθερια να κανει οοοοτι του ερθει....

Κριμα....Ζαγορακη εκανες ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ......ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1366 on: April 04, 2011, 23:05:34 »
Ξυπνάτε μαλάκες , σας κάνει έκκληση ο άνθρωπος , σας λέει " εδώ είμαι θέλω να μείνω που να τρέχω σε ρωσσίες ουκρανίες και άλλες μαλακείες"  σκάστου τα  τα πακέτα για να μείνει και κάνε ομάδα πάνω του.... Άντε εδώ τον χασογκόλη τον έχετε με 700-800 χιλιαρικα , αν του δώσετε και αυτού τα ίδια τρέχοντας θα μείνει ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ θέλει να μείνει ΡΕΕΕΕΕΕ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

ive4

• Guest
« Reply #1367 on: April 04, 2011, 23:10:16 »
1 μήνα πριν άφηνε υπονοούμενα ότι θα φύγει.
Πάντως διαμαρτυρόμαστε λες και η διοίκηση δεν θα του έχει ήδη κάνει κρούση να μάθει τις απαιτήσεις του. Προφανώς σε αυτό το στάδιο ζητάει πάρα πολλά για να μείνει, περιμένοντας δυνατή πρόταση από το εξωτερικό. Ο αντίστοιχος Βιερίνια της Μάντσεστερ, σήμερα παίζει στην Ρεάλ.

opws_mathame

• Guest
« Reply #1368 on: April 11, 2011, 20:43:42 »
ο βιερινια θα πουληθει
με τα λεφτα απο τη μεταγραφη η ομαδα δεν θα ενισχυθει(για πρωταθλητισμο)
οι εφημεριδες θα γραψουν οτι επρεπε να γινει
αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ κι αλλο θα μικρυνει
απο τον κοσμο κανεις δε θα αντιδρασει
του θοδωρακη η σκεψη παλι θα περασει
μακαρι να βγω ψευτης
αλλα ο προεδρος ειναι τζαναμπετης
εχει τσιρακια γυρω του πολλα
κ τρωνε απο τα δικα σας τα λεφτα
  ΠΡΟΦΗΤΗΣ-4-

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1369 on: April 11, 2011, 21:24:56 »
Και αν δε φύγει? Υπάρχει από τώρα έτοιμη θεωρία ή θα βρούμε τότε...?

opws_mathame

• Guest
« Reply #1370 on: April 11, 2011, 21:32:58 »
σε ειπα φιλε μακαρι να βγω ψευτης.δεν εχω κανενα συνδρομο να θελω να δικαιωθω.απλα ο αυτοματος πιλοτος παει σε ολες τις επιλογες κ ειναι αρκετα προβλεψιμοι στους ερασιτεχνικους χειρισμους τους

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1371 on: April 11, 2011, 21:35:20 »
τι να πει κανεις?????αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι για μια ακομη φορα?????που ειναι ρε οτι πουληθηκε και λοιπα????ουστ αλητες!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1372 on: April 11, 2011, 22:04:33 »
σε ειπα φιλε μακαρι να βγω ψευτης.δεν εχω κανενα συνδρομο να θελω να δικαιωθω.απλα ο αυτοματος πιλοτος παει σε ολες τις επιλογες κ ειναι αρκετα προβλεψιμοι στους ερασιτεχνικους χειρισμους τους

Εγώ το λέω στη βάση πολλών θεωριών τύπου Κρέσιτσ ότι πουλήθηκε κτλ.  Και μετά άρχισε να θεωρείτε προδοσία σχεδόν το να πουληθεί στα 2 μύρια γιατί είναι ελάχιστα κτλ.

Έτσι λοιπόν βγάζουμε ότι θα τον πουλήσει για να πληρώσει τους άλλους και πιθανώς για να τα φάει αυτός (Ζαγοράκης) ή κάποιοι εκεί γύρω του. Αν πουληθεί λοιπόν ξέρουμε γιατί το κάνει και το κατηγορητήριο το έχουμε έτοιμο. Αν δεν πουληθεί?? Τι θα πούμε.
Μπορεί να μην έχει σχέση με σένα αυτό. Αλλά έχει σχέση με τις διάφορες θεωρίες που βγαίνουν

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1373 on: April 13, 2011, 15:05:28 »
Βιερίνια: "Όλα είναι φήμες..." 
11/4 21:08

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο Sport 103fm και ξεκαθάρισε πολλά πράγματα σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του σε μεταγραφικά σενάρια...

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ:

Για το πως έζησε τον αγώνα με τον Ηρακλή: "Κάναμε τα πάντα καλά στον αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και τον αγώνα με την Κέρκυρα."

Για την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ: "Είναι ανάλογα με τη μέρα που βρίσκεται η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που δημιουργείς 100 ευκαιρίες και δε βάζεις γκολ. Υπάρχουν, όμως, και ματς που κάνεις μία ευκαιρία και το πετυχαίνεις. Το σημαντικότερο είναι να δημιουργούνται οι ευκαιρίες. Τότε, αργά ή γρήγορα, θα έρθει και το γκολ."

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος: "Παίζει ρόλο και αυτό. Δημιουργούμε φάσεις, κάνουμε συνδυασμούς, αλλά το γκολ δεν έρχεται. Το είπα και πριν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να το ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για ατυχία ή τύχη, αλλά και για την αντίπαλη ομάδα. Στον αγώνα με τον Ηρακλή έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα για την απόκρουση στην δική μου ευκαιρία. Είναι άξιος συγχαρητηρίων."

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: "Φυσικά. Παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μας αρκεί και η ισοπαλία, αλλά αυτό είναι λάθος. Αν πάμε για τον έναν βαθμό, θα χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη."

Για την απόδοση του Μπαλάφα στη θέση του στόπερ: "Είδα ό,τι είδε όλος ο κόσμος. Έπαιξε πολύ καλά σε μία άγνωστη για εκείνον θέση. Του έδωσε συγχαρητήρια μετά τον αγώνα, του δίνω και τώρα, γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις σε λάθος θέση. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές που αν και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους τα πάνε πολύ καλά."

Για τα πλέι οφ: "Απομένει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δεν μπορείς να μιλάς για κάτι στο οποίο δε βρίσκεσαι ακόμη εκεί. Παρ' όλα αυτά με δεδομένη ότι θα βρεθούμε εκεί, θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι και να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και την περασμένη σεζόν."

Για την κατάταξη του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Είναι κάτι πολύ καλό για εμάς και τον σύλλογο. Δε θέλω να μιλήσω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι είδαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη ισχύον άλλοι κανόνες. Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι αυτή η θέση λέει πολλά. Μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα."

Για τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: "Είναι φήμες. Τον πρώτο λόγο σε αυτό το θέμα έχει ο ΠΑΟΚ. Είμαι ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο και την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και συγκεντρωμένος να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του."

Στο τέλος της συνέντευξης ο Βιεϊρίνια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί ξέρουν καλύτερα από όλους τους φιλάθλους του κόσμου τι να κάνουν. Πρεπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα και στους παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ξεκινήσαμε την περασμένη σεζόν".

υ.γ Λες? Αντε καλα...
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=79010&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16657&Player=17015&Period=196737

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1374 on: April 19, 2011, 10:18:11 »
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, και όχι μόνο, τοποθετήθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» (19/4) ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος ερωτηθείς σχετικά για το πόσες είναι οι πιθανότητες παραμονής του στον «Δικέφαλο» απάντησε χαρακτηριστικά: "Ιδιες με το να φύγω. Είναι 50-50."

Επανέλαβε, δε, ότι εντός συνόρων δε θα μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην του ΠΑΟΚ.

"Οταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν ήξερα πολλά για τον ΠΑΟΚ. Με τον καιρό κατάλαβα πως από τη στιγμή που συνεργάστηκα με αυτή την ομάδα, δεν μπορώ να πάω αλλού. Δεν θα το έκανα ποτέ. Αν είναι να παίζω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θα παίζω μόνο στον ΠΑΟΚ", ήταν τα λόγια του.

Πρόσθεσε λέγοντας για το σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να παίξει, εκτός του ελληνικού: "Στο ιταλικό, το ισπανικό ή το αγγλικό. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Ειδικά το αγγλικό θεωρώ πως είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο όμως να παίξω εκεί. Δεν θα με πείραζε να παίξω στη Ρωσία, όμως πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις για αυτό. Πάντως, όλα όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες που παράγουν τα MM Ε και αποσπούν την προσοχή των παικτών. Εγώ το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να είμαι συγκεντρωμένος."

Μεταξύ άλλων είπε ακόμη:

Για το "ταμείο" της χρονιάς: "Καταφέραμε να φτάσουμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Europa League. Στην Ευρώπη πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά και, παρότι αγωνιστήκαμε με τόσες δυνατές ομάδες, τελικά αποδείξαμε ότι είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι παλέψαμε για όλους τους στόχους μας μέχρι το τέλος."

Για το αν επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών: "Με κάθε προπονητή τα πάντα είναι διαφορετικά. Είσαι υποχρεωμένος να υπακούς και να ακολουθείς ό,τι σου λέει. Μαθαίνεις καινούργια πράγματα, αποκτάς γνώσεις, όμως, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο να αλλάζει ξαφνικά το πρόσωπο στον πάγκο. Τον Μπερέτα δεν τον ζήσαμε, οπότε δεν θέλω να εκφράσω άποψη. Με τον Δερμιτζάκη το ποδόσφαιρο ήταν επιθετικό και μου άρεσε. Τώρα με τον Χάβο βλέπουμε και αισθανόμαστε την αγάπη που έχει στον σύλλογο. Εχει να δώσει πολλά ακόμα."

Για το τι πείραξε περισσότερο ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή αυτός στο Κύπελλο από την ΑΕΚ: "Εγώ είμαι πιο πολύ απογοητευμένος από τον αποκλεισμό με την ΑΕΚ. Ηταν και ο στόχος των παικτών και όλης της ομάδας να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Σίγουρα μας πείραξε πολύ και ο αποκλεισμός στη Ρωσία, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά. Ομως η μεγάλη πικρία για όλους ήταν με την ΑΕΚ."

Για το αν πιστεύει στην πρωτιά στα πλέι οφ: "Ναι, πρέπει να πάμε από την αρχή πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, όπως κάναμε και πέρυσι. Υπάρχει σίγουρα η διαφορά των τριών βαθμών με τον Παναθηναϊκό, όμως είμαστε συνειδητοποιημένοι, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και δεν θα μας επηρεάσει τίποτα."

Για το πόσο επηρέασε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος αγώνες κεκλεισμένων των θυρών: "Οι νίκες που έχουμε πάρει φέτος ανήκουν στον κόσμο. Είναι αδιανόητο να παίζουμε χωρίς αυτόν. Το κλίμα είναι πολύ παράξενο. Προσωπικά κρίνω άδικες τις τιμωρίες της έδρας μας."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/50-50.838758.html
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1375 on: April 19, 2011, 10:28:13 »
bye bye
My Own WoRST ENeMy.....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1376 on: April 19, 2011, 15:23:36 »
με τον δερμι του αρεσε το ποδοσφαιρο γιατι ηταν επιθετικο :)
τωρα με τον χαβο βλεπει και αισθανεται την αγαπη που εχει ο μακης για τον συλλογο :-\
δεν εχεις τιποτα αλλο να δεις απο τον χαβο μονο οτι αγαπαει τον συλλογο

ρε ανανεωστε στον παιχταρα χθες

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1377 on: May 09, 2011, 17:46:38 »
http://www.gazzetta.gr/article/item/192420-gkarsia-semadiko-vema-protias

Από την πλευρά το ο Βιεϊρίνια τόνισε: ««'Oλη η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος μας. Την Πέμπτη υπάρχει ακόμα ένας τελικός» τόνισε ο Πορτογάλος.  Όσο για την δική του απόδοση, ο MVP της σημερινής αναμέτρησης είπε «Δεν μπορώ να ξέρω, αν είμαι πιο φρέσκος. Τα πόδια μου πάντως τα αισθάνομαι... σκοτωμένα. Μας βγήκαν κάποια πράγματα, κερδίσαμε αυτοπεποίθηση και φάνηκε στο γήπεδο».

PAOK-Hersonissos (Kriti)

zagorakis

• Guest
« Reply #1378 on: May 10, 2011, 00:06:45 »

Uploaded with ImageShack.us

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1379 on: May 10, 2011, 00:16:00 »
Βάλτε τον 10αρι του χρόνου, το καλύτερο attacking midfield της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια, θα βγάλει μάτια.

Δείτε τη φάση του γκολ του Ελ Ζαρ και του Μουσλίμοβιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Δεξιά Ελ Ζαρ και αριστερά Κουτσιανικούλης. Αμυντικό χαφ Βιτόλο.