Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1600 on: August 02, 2011, 12:15:31 »
http://olapaok.gr/podosfairo/den_exw_idea_gia_protash.1314782.html

"Δεν έχω ιδέα για πρόταση"
Ποδόσφαιρο 02 Αυγ. 2011 08:16 - Από

Τι δήλωσε, την Τρίτη (2/8), σε αθλητική εφημερίδα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που τον φέρνουν μια... ανάσα από την Μπλάκμπερν
0 σχόλια Σχολιάστε σχόλιο

Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία όλο και φουντώνουν για την επικείμενη πρόταση που έχει καταθέσει η Μπλάκμπερν στον ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και μάλιστα τον φέρνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό κάτοικο του "μεγάλου νησιού".

Ο Πορτογάλος, όμως, με δηλώσεις την Τρίτη (2/8) στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμφωνία με την αγγλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

"Μαθαίνω και εγώ για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχω, όμως, ιδέα για καμία πρόταση. Ούτε από τον ΠΑΟΚ με έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο ούτε ο μάνατζερ μου δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα από την Αγγλία. "Έχω κουραστεί να ακούω για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα μέσω των ΜΜΕ".

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1601 on: August 02, 2011, 12:28:24 »
Επειδη για μενα δεν υφισταται θεμα εμπιστοσυνης οσον αφορα τις μπαλαδοφατσες (ουκ ολιγες φορες εκαναν τραγικα λαθη τα οποια ζημιωσαν την παε τοσο αγωνιστικα αλλα κυριως οικονομικα, αν θες τις αναφερω) τοτε ΝΑΙ πρεπει να φωναζει ο κοσμος, να πιεζει, γιατι αν τους αφησεις ελευθερους ειναι ικανοι να βγαλουν το ανοιγμα 100 μυρια να πουλησουν Βιερινια στο βαζελο και Κοντρερας στο γαυρο. ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ειναι ικανοι..

Δεν τους εχω ικανους να κανουν συμφερον νταραβερι για την παε στη μεταγραφη του ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Και επειδη κατι τοξα σε διαφορα σαιτ αναφερουν σαν πουλακια σιγα σιγα κατι αηδιες του τυπου δεν ειναι και οτι καλυτερο εχουμε (εδω κλαιμε), να μη σταθει ο ΠΑΟΚ εμποδιο στην καριερα του, οτι πρεπει να καλυψουμε το ανοιγμα και και και...αστο.

ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1602 on: August 02, 2011, 12:32:04 »
Θα πω κάτι το αιρετικό, αν και δεν πιστεύω ότι πρόκειται να φύγει. Αλλά με σκάουτινγκ α λα Λαζάρ και 4,5 εκ. ζεστά, παίρνεις και διηπειρωτικό.

edit, απάντηση σε δάσκαλο: Μα τα 4,5εκ. για το 67% (δηλαδή 6,75εκ. σύνολο) ΕΙΝΑΙ παράλογα λεφτά σήμερα. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παίκτη που παίζει στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πρωταθλητή που μαζεύει πεντάρες στα φιλικά από μικρομεσαίες ολλανδικές ομάδες... Τώρα για την εμπιστοσύνη στην οικονομική διαχείρηση, είναι άλλο θέμα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1603 on: August 02, 2011, 13:23:01 »
Vieirinha dismisses Blackburn rumours

PAOK Saloinka winger Vieirinha has played down reports linking him with a move to Blackburn, insisting the first he heard of Rovers' interest was in the media.

Blackburn have been rumoured to be lining a £4 million bid up for Vierinha, with a number of reports on Tuesday suggesting that a bid had alread been put in for the ex-Porto man.

But Vierinha, 25, says he is unaware of any contact from Blackburn and claimed to be "tired" of rumours regarding his future surfacing in the press.

"I'm learning of the interest of Blackburn from the media," he told Greece's Gazetta. "There have, however, been no offers. I am tired of hearing about teams being interested in me through the media."

Vierinha has played for Portugal at every level up to Under-23, though never the senior side, and is believed to have a buy-out clause in excess of £10 million.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/939176/paok-salonika-winger-vieirinha-dismisses-blackburn-rovers-rumours?cc=5739
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1604 on: August 02, 2011, 13:54:35 »
Θα πω κάτι το αιρετικό, αν και δεν πιστεύω ότι πρόκειται να φύγει. Αλλά με σκάουτινγκ α λα Λαζάρ και 4,5 εκ. ζεστά, παίρνεις και διηπειρωτικό.

edit, απάντηση σε δάσκαλο: Μα τα 4,5εκ. για το 67% (δηλαδή 6,75εκ. σύνολο) ΕΙΝΑΙ παράλογα λεφτά σήμερα. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παίκτη που παίζει στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πρωταθλητή που μαζεύει πεντάρες στα φιλικά από μικρομεσαίες ολλανδικές ομάδες... Τώρα για την εμπιστοσύνη στην οικονομική διαχείρηση, είναι άλλο θέμα.

δικιο εχεις, αλλα το ρισκο στο να επενδυσεις σε παικτες για να σου αποδωσουν το ιδιο παικτικα με τον Βιερα, ειναι πολυ μεγαλο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1605 on: August 02, 2011, 15:14:04 »
αντε να δουμε  :)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1606 on: August 03, 2011, 13:15:25 »
Ο Τσαρτας νεος μανατζερ του Βιερινια...  ??? ??? ???
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1607 on: August 03, 2011, 13:26:39 »
νετ ειδησεις χτες : Στην μπλακμπερν θα συνεχισει την καριερα του ο βιερινια μετα απο προταση που εκανε η αγγλικη ομαδα προκειμενου να ολοκληρωσει την μεταγραφη

ΓΙΑΤΙ τετοια ενασχοληση με τον βιερινια ρε ζωα?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1608 on: August 03, 2011, 13:32:32 »
Γιατι ο καλυτερος παικτης στην Ελλαδα αγωνιζεται στον ΠΑΟΚ φιλε μου...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1609 on: August 05, 2011, 00:03:11 »
Μεγαλος μπαλαδορος ειναι το τσογλανι...οταν δεν βαριεται....χαιρεσαι να τον βλεπεις με την μπαλα...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1610 on: August 17, 2011, 00:06:25 »
ÅËÁ ÍÁ ÔÓÉÔÙÈÏÕÌÅ ËÉÃÏ ÂÑÁÄÕÁÔÉÊÁ

¸ôóé Ýìåéíå ï Âéåúñßíéá óôïí ÐÁÏÊ!
16 Áõãïýóôïõ 2011

Ôþñá, ðïõ ðëÝïí ôï õðáñêôüôáôï åíäéáöÝñïí ôçò ÌðëÜêìðåñí ãéá ôïí Áíôåëßíï Âéåúñßíéá Ýðáøå íá õößóôáôáé, ìå ôïí ÐïñôïãÜëï íá ðáñáìÝíåé (ãéá ôá êáëÜ) êÜôïéêïò Èåóáëëïíßêçò, ôï transfernews óáò ðáñïõóéÜæåé ôï äåêáÞìåñï story ôïõ, ðïõ ðïõèåíÜ äåí äéáâÜóáôå…ÐáñáóêåõÞ, 29 ÉïõëßïõÏ åîïõóéïäïôçìÝíïò áðü ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç íá áíáæçôÞóåé ðñïóöïñÜ ãéá ôïí Âéåúñßíéá áðü ïìÜäá ôçò ÐñÝìéåñóéð, ÌÜñêïò Ëáãüò, ï ÂñáæéëéÜíïò áôæÝíôçò ÌáñóÝëï ÓáíôÝñ, åîïõóéïäïôçìÝíïò áðü ôçí ÌðëÜêìðåñí, ï Êýðñéïò óõíåñãÜôçò ôïõ, ÁíäñÝáò Äçìçôñßïõ êé ï äéåýèõíùí óýìâïõëïò ôùí Éíäþí éäéïêôçôþí ôùí «ñüäùí», ÆïÜï, öôÜíïõí óå ñáíôåâïý ìå ôçí äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Èåóóáëïíßêç.Åêåß, êáôáèÝôïõí ðñüôáóç 3,65 åêáô. åõñþ, óõí 425 ÷éëéÜäåò õðü ôçí ìïñöÞ ìðüíïõò ãéá ôçí áãïñÜ ôïõ ÐïñôïãÜëïõ, éó÷õñéæüìåíïé ìÜëéóôá üôé Ý÷ïõí óõìöùíÞóåé ìå ôçí Ðüñôï ãéá ôçí êáôáâïëÞ (åê ìÝñïõò ôçò ÌðëÜêìðåñí) ôïõ 13% ôïõ ðïóïóôïý ðïõ äéêáéïýíôáé ïé «äñÜêïé», ïé ïðïßïé êáé èá êñáôÞóïõí ôï õðüëïéðï 20% óå ðåñßðôùóç ìåôáðþëçóçò ôïõ Âéåúñßíéá áðü ôçí ÌðëÜêìðåñí.Ôï êëßìá, èåôéêü. Ç ôåôñÜäá åðéóôñÝöåé Üìåóá óôçí ÁèÞíá, üðïõ êé åíçìåñþíåé ôçëåöùíéêÜ ôïí ßäéï ôïí Âéåúñßíéá, ï ïðïßïò äåí äåß÷íåé áñíçôéêüò óôçí ðñïïðôéêÞ ôçò ÌðëÜêìðåñí.ÓÜââáôï 30 ÉïõëßïõÓå åðéêïéíùíßá ôïõ ìå ôïõò åêðñïóþðïõò ôùí «ñüäùí», ï ÆÞóçò Âñýæáò äçëþíåé èåôéêüò óôçí áðïäï÷Þ ôçò ðñüôáóçò, áñêåß íá ìåôáôñáðåß ôï ìðüíïõò óå ìåôñçôÜ, äçëáäÞ ç ðñïóöïñÜ ôçò ÌðëÜêìðåñí íá öôÜóåé óôá 4 åêáô. åõñþ.ÄåõôÝñá 1 ÁõãïýóôïõÇ ôåôñÜäá áíåâáßíåé êáé ðÜëé óôçí Èåóóáëïíßêç ãéá äåýôåñï ñáíôåâïý. Ðáñþí ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò, ôçëåöùíéêÜ (êáé óõíå÷þò) åíçìåñþíïíôáé Âñýæáò êáé ÆáãïñÜêçò.Ç ðëåõñÜ ôçò ÌðëÜêìðåñí éêáíïðïéåß ôïõò üñïõò ðïõ åß÷å èÝóåé ðñï äéçìÝñïõ ï Âñýæáò, ðñïóöÝñïíôáò 4 åêáô. åõñþ ìåôñçôÜ. ÐÝöôåé óôï ôñáðÝæé êáé ìéá åíáëëáêôéêÞ ðñüôáóç, ìå ðñïóöïñÜ 3,5 åêáô. åõñþ êáé ôïí Åë ×áôæß Íôéïõö ðëçñþìåíï áðü ôçí ÌðëÜêìðåñí, áëëÜ áðïññßðôåôáé.Ï ÐÁÏÊ áðáíôÜ èåôéêÜ, æçôþíôáò ðëÝïí ôçí Ýããñáöç åðßóçìç ðñïóöïñÜ ôùí «ñüäùí», èÝôïíôáò ùò êáôáëçêôéêÞ çìåñïìçíßá ãéá íá áðïóôáëëåß ôçí ÐÝìðôç, áíÞìåñá äçëáäÞ ôçò ñåâÜíò ìå ôçí ÂáëåñÝíãêá. Ôï ßäéï âñÜäõ, ç åí ëüãù ôåôñÜäá óõíáíôÜôáé óôï áåñïäñüìéï ôçò Èåóóáëïíßêçò ìå ôïí Âéåúñßíéá. Ï ëüãïò; Ôï know us better…ÔåôÜñôç, 3 ÁõãïýóôïõÇ ðñþôç ðñïóöïñÜ óôïí Âéåúñßíéá. ÐñïâëÝðåé ôñéåôÝò óõìâüëáéï (ìå option ãéá Üëëá äýï ÷ñüíéá) Ýíáíôé 3,4 åêáô. åõñþ ìåéêôþí (ëßãï ðåñéóóüôåñï áðü 1,8 «êáèáñÜ»).ÐñïâëÝðïíôáé ìðüíïõò ãéá êÜèå íßêç (1000 ëßñåò) êáé éóïðáëßá (800), áýîçóç 10% óôéò áðïëáâÝò áí ï Âéåúñßíéá áãùíéóôåß óå ôïõëÜ÷éóôïí 20 ðáé÷íßäéá ìå ôçí öáíÝëá ôçò ÌðëÜêìðåñí êáé ìðüíïõò ãéá ãêïë.ÐÝìðôç, 4 ÁõãïýóôïõÌåôÜ ôç ñåâÜíò ìå ôçí ÂáëåñÝíãêá, êé åíþ ïé Üíèñùðïé ôçò ÌðëÜêìðåñí Ý÷ïõí áíÝâåé îáíÜ óôçí Èåóóáëïíßêç, åíçìåñþíïíôáé ãéá ôéò åîåëßîåéò ïé íÝïé «åðåíäõôÝò». Öëùñßäçò êáé Óá÷ðáæßäçò êÜèåôïé êáé áñíïýíôáé ïðïéáäÞðïôå êïõâÝíôá ãéá ðáñá÷þñçóç ôïõ Âéåúñßíéá.ÐáñáóêåõÞ, 5 ÁõãïýóôïõÔï ðïóü ðïõ åß÷å ôÜîåé ç ðëåõñÜ ôùí åðåíäõôþí äåí ìðáßíåé óôá ôáìåßá ôïõ ÐÁÏÊ êé Ýôóé, ìå Ýêäçëç áíçóõ÷ßá ï… ðáëéüò ÐÁÏÊ (ÆáãïñÜêçò-Êùíóôáíôéíßäçò), äßíïõí ôï ok óôçí ÌðëÜêìðåñí íá îåêéíÞóåé äéáðñáãìáôåýóåéò ìå ôïí ßäéï ôïí Âéåúñßíéá.Áìåóá, êáôáôßèåôáé íÝá ðñüôáóç óôïí ÐïñôïãÜëï. ÔñéåôÝò óõìâüëáéï óõíåñãáóßáò ìå óõíïëéêÝò «êáèáñÝò» áðïäï÷Ýò 2,1 åêáô. åõñþ, ìå ôïí Âéåúñßíéá íá áîéþíåé 2,4 åêáô. åõñþ.Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ï ðñþçí (íõí êáé áåß; Êáíåßò äåí îÝñåé…) åêðñüóùðïò ôïõ Âéåúñßíéá, ï ÐïñôïãÜëïò ÃêáóðÜñ, êáôáöèÜíåé óôçí Èåóóáëïíßêç åíçìåñþíïíôáò ãéá ðñïóöïñÜ åê ìÝñïõò ôçò Óåíô ÅôéÝí. ×ùñßò êáìßá ðåñáéôÝñù, üìùò, ëåðôïìÝñåéá Þ óáöÞíåéá.ÄåõôÝñá, 8 ÁõãïýóôïõÔá óõíå÷Þ ðñïóêüììáôá êé áîéþóåéò åê ìÝñïõò ôïõ Âéåúñßíéá, ï ïðïßïò åìðñÜêôùò áðïäåéêíýåé ðùò äåí… êáßãåôáé êéüëáò, âÜæïõí ðÜãï óôçí åíôïíüôáôç ðñïóðÜèåéá ôçò ÌðëÜêìðåñí (10 ìÝñåò Ýìåéíáí óôçí ÅëëÜäá…).Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ç êáôáâïëÞ ôùí ÷ñçìÜôùí åê ìÝñïõò ôùí åðåíäõôþí, áëëÜæåé ôçí óôÜóç êáé ôïõ ÐÁÏÊ.Äýï ìÝñåò áñãüôåñá, êáé ìåôÜ áðü ìéá ôåëåõôáßá ðñïóðÜèåéá åê ìÝñïõò ôùí Áããëùí, ï ÐÁÏÊ áðïóôÝëëåé åðßóçìï Ýããñáöï óôïí áããëéêü óýëëïãï ìå ôï ïðïßï êáé ôïõò åõ÷áñéóôåß ãéá ôçí óõíÝðåéá, ôï åíäéáöÝñïí êáé ôçí åîáéñåôéêÞ ðñüôáóç, äçëþíïíôáò áðëÜ, üôé ïé óõãêõñßåò äåí åðéôñÝðïõí ôçí ðáñá÷þñçóç ôïõ Âéåúñßíéá….

http://transfernews.gr/news/greece/vierinha-paok-10822.html
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1611 on: August 17, 2011, 11:56:48 »
Το αλλο το διαβασατε;

Η Ρούλα και η Σταμάτεια

Μια φορά και έναν καιρό
σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Κίτρινης Πόλης ζούσαν δύο άσπονδες φίλες:
η Ρούλα -από το Γρηγορούλα- και η Σταμάτεια.
Κατοικούσαν μόνιμα στο ίδιο φανάρι και προειδοποιούσαν τους πεζούς διερχόμενους για το αν έρχονται ή όχι αυτοκίνητα. Κι ενώ ήταν ολόιδιες, είχαν και σημαντικές διαφορές, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο χαρακτήρα.

Η Ρούλα ήταν στρογγυλή και φορούσε ένα καταπράσινο φόρεμα. Πάντοτε βιαστική και αυστηρή φώναζε με την τσιριχτή φωνή της:

- Εμπρός, γρήγορα, περάστε, πριν έρθουν τα αυτοκίνητα και σας χτυπήσουν.
- Άντε κοριτσάκι, μη στέκεσαι.
- Γρήγορα σκυλάκι, θα σε πατήσουν.
- Α, αν δεν ήμουν εδώ, σκεφτόταν, τι θα γινόταν με όλους αυτούς τους απρόσεκτους ανθρώπους; Σίγουρα θα τους πατούσαν τα αυτοκίνητα. Θα πρέπει να με ευγνωμονούν...

Η Σταμάτεια από την άλλη πλευρά ήταν πάντα νωχελική και νυσταγμένη. Ήταν ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα και μιλούσε ευγενικά μα πάρα πολύ αργά:

- Παρακαλώ σταματήστε. Τώρα πρέπει να περιμένετε γιατί θα περάσουν τα αυτοκίνητα.
- Ααχ, λίγο ακόμα παρακαλώ. Μανούλα, κράτα το μωράκι σου να μη βγει στο δρόμο.
- Περίμενε γιαγιάκα. Θα σου πω εγώ πότε να ξεκινήσεις. Α, να ένας κύριος. Βοηθάτε παρακαλώ, κύριε, την καημένη τη γιαγιούλα; Ευχαριστώ πολύ.

Στα διαλείμματα της δουλειάς τους, δηλαδή όταν δεν περνούσε κόσμος από εκεί,
οι δύο φίλες μιλούσαν μεταξύ τους: πότε «ευγενικά»:

Ρ: Γλυκιά μου, πώς τα πας: Πολύ κόκκινη είσαι σήμερα. Μήπως έχεις πυρετό; Εγώ ενδιαφέρομαι για σένα. Μήπως να σου φέρουμε γιατρό; Δε μιλάς σήμερα.
Σ: Εγώ, μια χαρά είμαι. Εσύ κοντεύεις να τρελλαθείς από τη βιασύνη σου. Αν δεν είχες εμένα τι θα έκανες!

...και πότε όχι τόσο «ευγενικά»:

Ρ: Άντε, κοκκινομουρίτσα, ακόμα κρατάς τον κόσμο; Άστους να πάνε στη δουλειά τους. Είσαι αργόσχολη, βαρετή και χαζή!
Σ: Εσύ είσαι πράσινη από την κακία σου και επικίνδυνη. Δεν ξέρεις ότι τα αυτοκίνητα δεν σταματούν εύκολα και μπορεί να χτυπήσει κανείς; Ανόητη, δεν σου ξαναμιλάω!

Μια μέρα πέρασε από το δρόμο ένα μικρό κοριτσάκι, όμορφο, εξυπνούλικο και πολύ ζωηρό. Είχε χάσει το δρόμο του και ήταν λυπημένο. Όταν είδε το φανάρι σταμάτησε και το κοίταξε σκεφτική.

Ρ: Τι κοντοστέκεσαι μικρό κοριτσάκι; Δε βλέπεις πώς λάμπει το πράσινο χρώμα μου; Άντε πέρνα λοιπόν...

- Μα πού να πάω; Ρώτησε το κοριτσάκι. Έχασα το δρόμο μου και φοβάμαι πολύ.

Σ: Πώς σε λένε καλό μου κοριτσάκι; Ρώτησε τότε η Σταμάτεια που μόλις είχε ανάψει την κόκκινη φορεσιά της.

- Με λένε Ασπασάκι, απάντησε το κοριτσάκι.
Σ: Και πού πηγαίνεις;

- Πηγαίνω στον παιδικό σταθμό. Έχουμε σήμερα αποκριάτικη γιορτούλα.

Σ: Γι΄ αυτό είσαι τόσο ωραία ντυμένη; Τι είσαι αλήθεια;

- Χιονάτη. Ντύθηκα την αγαπημένη μου πριγκίπισσα των παραμυθιών. Φοβάμαι όμως ότι χάθηκα. Είπε το Ασπασάκι και ένα δάκρυ κύλησε από τα όμορφα μάτια του.

Ρ: Γιατί κλαις μυξιάρικο; Δεν ξέρεις ότι τα παιδάκια δεν κυκλοφορούν μόνα τους στο δρόμο; Πού είναι η μαμά ή ο μπαμπάς σου;

Σ: Πάψε να μιλάς έτσι άκαρδη. Στενοχωρείς το Ασπασάκι.

- Έχει δίκιο η Ρούλα, κλαψούρισε το Ασπασάκι. Έφυγα από το σπίτι κρυφά, γιατί νόμιζα ότι μπορούσα μόνη μου να βρω το σχολείο μου και να, που τώρα χάθηκα και μου λείπει το σπίτι μου. Θέλω το μπαμπά μου!!. Έσκουξε τώρα πια το μικρό παιδάκι.

Σ: Σίγουρα θα σε ψάχνει η μαμά σου. Μείνε μαζί μας για λίγο. Μπορεί να έρθει να σε βρει. Α, να η δασκάλα του παιδικού, η κυρία Μαρίνα. Κυρία δασκάλα, το βλέπετε το Ασπασάκι; Μπορείτε να το πάρετε γιατί χάθηκε και να ειδοποιήσετε τους γονείς του που θ' ανησυχούν;

- Και βέβαια, είπε η καλή δασκάλα και αγκάλιασε το κοριτσάκι που σταμάτησε αμέσως να κλαίει. Μόνο θέλω μια χάρη, Ασπασάκι μου.

- Ό,τι θέλεις κυρία. Και σε ευχαριστώ που βρέθηκες εδώ.

- Θέλω, τώρα που θα πάμε στο σχολείο, να διηγηθείς σε όλα τα παιδιά το πάθημά σου για να τους γίνει μάθημα.

- Ω ναι, θα τους πω ποτέ να μη φεύγουν από τους γονείς τους και πάντα να προσέχουν στο δρόμο. Να σταματούν στο φανάρι και να υπακούν στη Ρούλα και στη Σταμάτεια. Από σήμερα έχω δυο καινούργιες φίλες. Θα πω σε όλα τα παιδιά τα χαρίσματά τους και...θα ήθελα κι εγώ μια χάρη κυρία.

- Τι, κοριτσάκι μου;

- Να έρθουμε μια μέρα όλοι μαζί για να γνωρίσουν και τα άλλα παιδιά τη Ρούλα και τη Σταμάτεια. Σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμη η γνωριμία μαζί τους.

- Εντάξει, απάντησε η δασκάλα, έσκυψε και αγκάλιασε το κοριτσάκι. Τότε η Ρούλα ξέσπασε σε ένα δυνατό χειροκρότημα, ενώ η Σταμάτεια δεν έκρυψε ένα ζεστό δάκρυ που λαμπύρισε στο κατακόκκινο πρόσωπό της.

Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης, - τα φανάρια των αυτοκινήτων -, χαμογελούσαν και χαιρετούσαν το μικρό κοριτσάκι, που σαν τη Χιονάτη των παραμυθιών είχε χάσει το δρόμο της, όχι στο δάσος αλλά στον αυτοκινητόδρομο και που η αγάπη των καλών ανθρώπων και η αγνή καρδούλα της την έσωσαν για άλλη μια φορά.

http://www.paidika.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1688&Itemid=83

apostolos

• Guest
« Reply #1612 on: August 17, 2011, 13:59:24 »

zagorakis

• Guest
« Reply #1613 on: August 17, 2011, 14:04:18 »
Διέρρηξαν το αμάξι του Βιεϊρίνια!

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Αντρε Βιεϊρίνια, ο οποίος διαπίστωσε ότι άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο του.

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι και πήραν σημαντικά έγγραφα από το αυτοκίνητο του Πορτογάλου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος σήμερα το πρωί.

Ηδη το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για να βρεθεί ο δράστης, ενώ προσπάθειες εντοπισμού του, γίνονται και από άλλους και όχι μόνο από την Αστυνομία...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10874

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1614 on: August 17, 2011, 14:23:26 »
Αυτό το "και από άλλους" το γράφετε για να ψαρώσει κανένας χθεσινός ή για να κρατήσετε μυστική την παράλληλη αυτή έρευνα; "Μην είστε δύσπιστοι απέναντι στους δημοσιογράφους, τη δουλειά τους κάνουν".
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1615 on: August 19, 2011, 08:27:30 »
Για Βιερινια μετριοτατος εχθες. Απο εσενα περιμενει η ομαδα το γκολ της προκρισης αδερφε μου στην Ουκρανια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1616 on: August 21, 2011, 12:12:52 »
Δικαιουται και μια μετρι εμφανιση, αλλα οι 2 ευκαιριες που εχασε, αν τις εχανε αλλος ακομα θα βριζαμε. Ειμαι σιγουρος οτι στην Ουκρανια εσυ θα το παστελωσεις.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1617 on: August 21, 2011, 12:24:18 »
Ποιες ειναι οι 2 ευκαιριες που εχασε ???
ΠΑΟΚ G4Α

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1618 on: August 21, 2011, 12:39:54 »
Στα τελειωματα των 2 ημιχρονων! Ειδικα στο πρωτο, που ειχε ολο τον χωρο να μπει μεσα, αλλα σουταρε χαλαρα εκτος περιοχης.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1619 on: August 24, 2011, 13:14:12 »
Αμφιβολος ο Vierinha :cwm23: μολις ειπε η βασιλο. Ξερει κανεις τιποτα? >:(
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!