Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #1140 on: January 24, 2011, 00:22:09 »

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1141 on: January 24, 2011, 00:36:00 »
Παιχτρόνι

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1142 on: January 24, 2011, 08:25:37 »
γαμαει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1143 on: January 24, 2011, 09:37:20 »
άντε μπουλάρετε ρε το παλτό. 17 γκολ έχει βάλει ο Σισσές και αυτός 3-4
δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, τον πληρώνουμε κιόλας.
σουτάρετε τον! φέρτε Villa να δει ποιότητα ο λαός!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1144 on: January 24, 2011, 11:46:06 »
θα το γραψω τώρα,

μλκες οταν ειχε τελειωσει ο δανεισμός του Βιειρινια απο Πορτο σε εμας και παλεύαμε μετά να τον κλείσουμε σα μεταγραφή, ειχαν αρχισει οι αρδ να γράφουν οτι **εντάξει μωρε σιγά και οτι μπορει να πάρουμε καλβο αν δεν κλείσει ο βιειρινια** ΚΑΙ κάποιοι απο εδω μέσα ειχαν γράψει οτι ο κάλβο είναι καλύτερος.

Ασχετο και ανούσιο απλά το αναφέρω.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1145 on: January 24, 2011, 12:12:49 »
Τοτε chuck πολλοι αμφισβητουσαν τις δυνατοτητες του γιατι τον ειχαν δει σε λιγα ματς (...).
Το θυμαμαι και εγω γιατι εκραζα αβερτα  :'(
Λες και θελει πολλα ματς ο αντελινο για να καταλαβεις ποσο παιχτουρα ειναι...
Θυμησου εκεινη την εποχη το τελευταιο ματς των πλαυ οφ με βαζελο που ειμασταν αδιαφοροι, που ειχε μπει για λιγο και τους ειχε κανει γιογιο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1146 on: January 24, 2011, 12:48:38 »
Βιεϊρίνια: «Εφικτός στόχος το Κύπελλο»

Το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό έχει φέρει την αισιοδοξία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να θέτει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα «ΣΠΟΡ του Βορά»

Για τους τρεις στόχους του ΠΑΟΚ: «Στην Ευρώπη πάμε βήμα-βήμα. Νομίζω ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά ως τώρα και κανένας στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία. Τώρα μπροστά μας είναι η ΤΣΣΚΑ, ένας πολύ δύσκολος και δυνατός αντίπαλος, ο οποίος πρέπει να μας απασχολήσει όταν θα έρθει η στιγμή να τον αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι εφικτός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα ο πρώτος έχει μεγάλη διαφορά. Θέλουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτόν τον σκοπό».

Για τη φετινή σεζόν: «Νομίζω ότι η ομάδα πάει καλύτερα φέτος από πέρυσι. Πέρσι δεν είχαμε τους ευρωπαϊκούς αγώνες και το Κύπελλο, αφού είχαμε αποκλειστεί νωρίς. Οσον αφορά το πρωτάθλημα είμαστε στην τρίτη θέση και η ομάδα μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα έχει βρει το δρόμο της. Το βασικό είναι γίναμε ξανά μία οικογένεια. Οι πολλές αλλαγές δεν μπορούν να κρατήσουν ένα σύνολο δεμένο. Πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε ξανά ένα, σαν μια γροθιά».

Για τον πουτανας γιο: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στα πρώτα ματς είχε ατυχία με το σκοράρισμα, αλλά ακόμη και τότε τα έδινε όλα για την ομάδα και βοηθούσε τα μέγιστα. Είναι πολύ καλό που έχουμε τον πουτανας γιο φέτος στην ομάδα. Όλα γίνονται πιο... εύκολα όταν παίζεις μαζί του».

Για το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων: «Αν φύγω από τον ΠΑΟΚ τότε θα το κάνω μόνο για μια ομάδα του εξωτερικού και όχι για κάποια άλλη ελληνική. Νομίζω ότι η φετινή σεζόν μου είναι ως τώρα καλύτερη από την περυσινή. Όχι ότι κάνω κάτι το διαφορετικό, απλά τώρα ήρθαν και τα γκολ και αισθάνομαι πραγματικά καλά που βοηθώ την ομάδα μου σκοράροντας».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/131650-%CE%92%CE%B9%CE%B5%CF%8A%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%95%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%C2%BB

Αν ειμουν ο αντελινο και μου καναν την ερωτηση σχετικα με το ενδιαφερον των αλλων ομαδων, θα απαντουσα πως το καλοκαιρι φευγω γιατι μου σπασατε το πουτσο καθε μερα με την ιδια ερωτηση... Νισαφι πια ρε..

bagos1

• Guest
« Reply #1147 on: January 24, 2011, 12:59:04 »
εγω αμα ειμουνα ο αντελινο στην ερωτηση για τον κοντοπουτανο θα εξεφραζα την απορεια μου πως ειναι δυνατον να περνει τα τριπλάσια απο εμενα??

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1148 on: January 24, 2011, 13:37:24 »
σωστο και αυτο.

makptol

• Guest
« Reply #1149 on: January 24, 2011, 13:43:53 »
εγω αμα ειμουνα ο αντελινο στην ερωτηση για τον κοντοπουτανο θα εξεφραζα την απορεια μου πως ειναι δυνατον να περνει τα τριπλάσια απο εμενα??

βρε ειπε καλα λογια για τον σαλπι στην πυρα και αυτος παρεα με χαλκια κοντο ...........  ;D ;D ;D ;D
γκαρσια προσεχε μην πεις και εσυ κανενα καλο λογο για τον κοντο γιατι οι "θοδωρακηδες" ειναι ετοιμοι να σε βαλουν και σενα στην μαυρη λιστα ......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1150 on: January 24, 2011, 13:58:29 »
Δημητρακη πιασε την μανικα γιατι το ποτιστηρι αδειασε απο το overdose.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1151 on: January 24, 2011, 18:54:47 »
Δε ξέρω αν μπορούν να γεννήσουν λεφτά στη Διοίκηση αλλά ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Να έχουμε sold out ΟΛΑ τα παιχνίδια ως το τέλος και στην επόμενη αύξηση κεφαλαίου να μαζέψουμε τα διπλάσια από τις προηγούμενες. Ακόμα μπορούμε να πιέσουμε περισσότερο για τακτοποίηση των χρεών κτλ.
Αλλιώς με τελεσίγραφα "γεννήστε λεφτά, δουλειά δε γίνεται"
Τραγικό Post με απίθανες απόψεις. Θα μπορούσα να τρελαθώ με την αναζήτηση περισσότερων θυσιών από το λαό και την παντελή δικαιολόγηση του απόλυτου τίποτα που έχει τη μεγαλύτερη στήριξη στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και μέσα είναι κάμποσα μύρια και με χρέη δεν ασχολείται καν, αλλά δεν αξίζει πραγματικά να πλατιάσω. Θα μείνω μόνο στη παράμετρο Βιερίνια, γιατί ήδη κάποιοι μοιρολάτρες αποδέχονται τη πώλησή του για να πληρώνεται το μυγόχεσμα ο προδότης και τα κολλητάρια του:
1ο σχόλιο
Κανείς δεν ψάχνει διοίκηση που να χέζει λεφτά. Αρκεί να μη "χάνει" τα πάρα μα πάρα πολλά εκατομμύρια που περνάνε από τα ταμεία της
2ο σχόλιο
Εδώ και 3 χρόνια κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από το λαό και τη παρουσία του... το να λέμε να γίνουν ΟΛΑ τα παιχνίδια SOLD OUT για να κρατήσουν τον Αντελίνο είναι εντελώς τραγικό ή μάλλον κωμικό. Δηλαδή αν είχαν περισσότερα έσοδα θα είμασταν ΟΚ; Ή θα πήγαιναν πάλι δεξιά κι αριστερά σε μαλακίες; Η πράξη λέει πως με πάρα πολλά εισιτήρια εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια και πάλι κάνανε κονέ με σέλουκ για να τον σκοτώσουν. Αλλά το εύκολο είναι να λέμε φταίει ο κόσμος πάλι και το ριζικό μας, όταν ο Αντελίνο πληρώνεται τα μισά από τον μπλόκερ κολλητό, έτσι;
3ο σχόλιο
Αν δεν υπάρχει μπροστάρης να πιέσει για τα χρέη εκμεταλευόμενος το λαό δεν μπορεί κανείς να βγάζει λάδι τον τίποτα και να κατηγορεί ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ το λαό. Όποιος θέλει να ζητήσει ευθύνες να ξεκινάει από τον θεσμικά υπεύθυνο.

Αλλά ξέρω τι μαλακία θα ακούσω. Αν δεν ήταν η μπαλαδόφατσα θα τον είχες; Ε αν είναι έτσι ρε να τον σκοτώσει το καλοκαίρι. Να πάτε να κουνήσετε και μαντήλι καμαρώνοντας που θα πάει σε "μεγαλύτερη" ομάδα με τα μυαλά σας. Στο κάτω κάτω εδώ θα είμαστε να σχολιάσουμε και το που θα πάει και κυρίως το πόσο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1152 on: January 24, 2011, 19:11:23 »
Καλά ρε είναι όρος απαράβατος όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ που δίνουνε συνεντέυξεις να ερωτούνται και για την τεράστια προσφορά του κοντού στην ομάδα....?

Ήμαρτον δηλαδή...

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1153 on: January 24, 2011, 19:15:33 »
Αν το post μου είναι τραγικό τότε το δικό σου είναι αστείο. Και είναι αστείο γιατί δεν απαντάς στο πνέυμα και στην ουσία των όσων λέω αλλά σε κάτι άλλο που έχεις μάλλον στο μυαλό σου. Και εξηγούμαι:

1ο σχόλιο
Που χάντονται τα πάρα πολλά εκαταμμύρια? Μπορείς να μου πεις? Για να συμφωνήσω μαζί σου. Θυμήσου όμως απαντώντας ότι μιλάς για πάρα πολλά μύρια. Περιμένω λοιπον απάντηση

2ο σχόλιο
Δεν είπα να είναι sold out τα παιχνίδια για να μείνει ο Βιερίνια. Λέω ότι ΑΝ ήταν sold out όλα τα παιχνίδια τότε τα έσοδα θα ήταν πολλά περισσότερα και θα είχε μεγαλύτερη άνεση και η διοίκηση

3ο σχόλιο
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ο μπροστάρης. Συμφωνώ μαζί σου. Αν δεις παλιότερα post το αναφέρω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για άλλα θέματα

Και ένα άλλο σχόλιο. Βαρέθηκα για τις θυσίες του κόσμου να ακούω. Αυτό κι αν είναι κλασσικό πρωτοσέλιγο. Ο οπαδός πληρώνει το διαρκείας και το εισιτήριο του όπως κάθε οπαδός ομάδας.
Επίσης πέραν αυτού πήραμε όλοι μετοχές. Αυτό είναι το μόνο παραπάνω. Και πάνω σε αυτό έχω μια άποψη αλλά δεν είναι του παρόντος

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1154 on: January 24, 2011, 20:09:38 »
ρε τομαρια μην λερωνετε το τοπικ του παιχταρα,

πειτε ενα χρονια πολλα στο αλανι που εχει γενεθλια σημερα!!

χρονια πολλα παιχταρα μου,μακαρι να σε βλεπουμε πολλα χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ αλλα δυσκολα.

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1155 on: January 24, 2011, 20:12:15 »
πολυχρονος και σιδερενιος και ας σε βλεπω στην μπαρτσα... θα σε καμαρωνω
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1156 on: January 24, 2011, 20:17:58 »
Αν το post μου είναι τραγικό τότε το δικό σου είναι αστείο. Και είναι αστείο γιατί δεν απαντάς στο πνέυμα και στην ουσία των όσων λέω αλλά σε κάτι άλλο που έχεις μάλλον στο μυαλό σου. Και εξηγούμαι:

1ο σχόλιο
Που χάντονται τα πάρα πολλά εκαταμμύρια? Μπορείς να μου πεις? Για να συμφωνήσω μαζί σου. Θυμήσου όμως απαντώντας ότι μιλάς για πάρα πολλά μύρια. Περιμένω λοιπον απάντηση

2ο σχόλιο
Δεν είπα να είναι sold out τα παιχνίδια για να μείνει ο Βιερίνια. Λέω ότι ΑΝ ήταν sold out όλα τα παιχνίδια τότε τα έσοδα θα ήταν πολλά περισσότερα και θα είχε μεγαλύτερη άνεση και η διοίκηση

3ο σχόλιο
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ο μπροστάρης. Συμφωνώ μαζί σου. Αν δεις παλιότερα post το αναφέρω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για άλλα θέματα

Και ένα άλλο σχόλιο. Βαρέθηκα για τις θυσίες του κόσμου να ακούω. Αυτό κι αν είναι κλασσικό πρωτοσέλιγο. Ο οπαδός πληρώνει το διαρκείας και το εισιτήριο του όπως κάθε οπαδός ομάδας.
Επίσης πέραν αυτού πήραμε όλοι μετοχές. Αυτό είναι το μόνο παραπάνω. Και πάνω σε αυτό έχω μια άποψη αλλά δεν είναι του παρόντος
Καταρχήν χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις. Κατά δεύτερο εγώ κατάλαβα ότι η ουσία του post σου είναι πως ο τίποτα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με τα χρήματα που διαχειρίστηκε και αν είχε περισσότερα θα έκανε περισσότερα "έργα". Εγώ πάλι λέω ότι αν γεμίζεις νερό έναν άδειο κουβά, πάλι άδειος θα μένει. Και το παράδειγμα δεν πάει μόνο στο οικονομικό, αλλά και στην ανικανότητα.

1ο σχόλιο
Αδερφέ μου που να ξέρω εγώ που χάθηκαν τα μύρια; Δεν ρωτάς αυτούς που τα έχασαν και το ανακοίνωσαν επίσημα για τη τρύπα; Τα πολλά μύρια τα ανέφερα για τα έσοδα. Δεν διάβασες σωστά

2ο σχόλιο
Εγώ λέω ότι αρκετή άνεση είχε και με αυτά τα εισιτήρια για να μη μπει μέσα, όπως μας ανακοίνωσαν.
Αν θες τη γνώμη μου και καταλαβαίνω ότι είναι εικασία και τη λέω για να περάσει η ώρα, αν είχαν πιο πολλά έσοδα θα κάνανε περισσότερες μαλακίες. Η πράξη αυτό έδειξε. Όσο αυξάνονταν τα έσοδα, τόσο μεγάλωνε η τρύπα. Η δική σου άποψη λοιπόν είναι η εικασία δυστυχώς (για τον ΠΑΟΚ)

3ο σχόλιο
Αφού συμφωνείς τότε γιατί δίνεις άλλοθι στον τίποτα ή γράψε πώς μπορεί να ξεκινήσει από τον κόσμο. Τι εννοείς δηαλδή με την πίεση. Που να πάω να πιέσω.

Τέλος εγώ δεν γόγγυσα για τις "θυσίες" μου που σωστά λες δεν είναι τετοιες. Γόγγυσα για τις άσκοπες "θυσίες" μου. Έχει διαφορά. Τεράστια διαφορά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1157 on: January 24, 2011, 20:18:28 »

Είναι πολύ καλό που έχουμε τον πουτανας γιο φέτος στην ομάδα.
:D :D

χρονια πολλα αντελινο να σε χαιρομαστε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1158 on: January 24, 2011, 20:35:38 »

Δεν μπορεί να έχεις ξεχάσει τον έρανο του Γεωργιάδη.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις ξεχάσει τον ραδιοφωνικό έρανο και τα σουβλάκια στου Στρεμπενιώτη για τον Σαλπιγγίδη.
Και το διαρκείας/εισιτήρια ακόμη που το γράφεις ως αυτονόητο, να σε θυμίσω ότι κόψαμε 8.000 διαρκείας για να βλέπουμε Μπαρκαουάν και Τόργκελε, τη στιγμή που αντίπαλες ομάδες είχαν επενδυτές και παικταράδες και έπαιρναν μαστραπάδες.
Πως μπορεί να έχουμε σβήσει μονοκοντυλιά τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ που είχε δοθεί με μαζικές εγγραφές/συνδρομές για να μη μας φάνε το γήπεδο.
Κανένας άλλος οπαδός δεν έχει ματώσει τόσο οικονομικά και δεν έχει πάρει τόσο την ομάδα στα χέρια του όσο ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ.
Μέχρι παρεξηγήσεως και εμπαιγμού.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1159 on: January 25, 2011, 11:27:23 »
Τελειωνετε! Ανανεωστε τον!   ;D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...