Συνήθως δεν ασχολούμαι με δηλώσεις παικτών, προπονητών, φυσιοθεραπευτών η των παιδιών που φέρνουν τις μπάλες.
Αυτά που έχουν να πουν είναι τυποποιημένα και μερικές φορες εκτος τόπου και χρόνου. Δεν είναι da και τελειόφοιτοι του αριστοτελειου - ποδοσφαιριστές είναι.
Όσο άσχετες είναι οι απαντήσεις άλλο τόσο για τον πούτσο είναι οι ερωτήσεις των βλάχων. Τα κοινώς επονομαζόμενα μαζέματα που αυτοχαρακτηρίζονται ως δημοσιογράφοι.
Πιο τρανταχτό όμως από όλα είναι το επίπεδο μετάφρασης τον λεγομενων. Έχω την τύχη να μιλώ και να καταλαβαίνω 3- 4 ξένες γλώσσες ( όχι όμως πορτογαλικά ) και παθαίνω φοβερή πλακα με την απόδοση - μετάφραση μιας συνέντευξης από τον x μεταφραστή.
Αλλα λένε ο ποδοσφαιριστής / προπονητής αλλα αντί άλλων μεταφράζουν αυτοί οι μπούφοι που στέκονται διπλα τους.
«Είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, έχουμε προβληματιστεί αλλά δεν νομίζω πως μετράει η κόπωση. Ίσως να δώσαμε περισσότερη ενέργεια στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα λιγκ και δεν κάναμε καλό καταμερισμό κινήτρου στους αγώνες που ακολούθησαν.
EEE? Καταμερισμού του κινήτρου? eeeee....
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνω στις προπονήσεις, ποτέ δεν ένιωσα πως έδωσα το 100% για να βελτιωθώ. Κάποια παιδιά όμως είχαν πιο βαρύ πρόγραμμα από εμένα και ίσως ήταν πιο κουρασμένα. Πάντως εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν πήγα καλά στους αγώνες
Μα τους θεούς δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο ο αντελίνο. Δηλ. είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του που δεν έδωσε ΠΟΤΕ το 100 %? για την βελτίωση του? #
Αυτά λοιπόν από άλλη μια συνέντευξη συν τα κλασσικά ... εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ( ο προεδροs μιλάει για πρωτάθλημα βλάκα- ο santos έφυγε ) , Στα αποδυτήρια όλα είναι tsamenia ( τόσο καλά που διαρρέουν όλα από όλες τις μεριές τούβλο, και αφήνεται και συμπαίκτη να του πουλούν τσαμπουκά οι gay του βόλου μέσα στο παιχνίδι ) και φυσικά το κλασσικό "εμείς δεν παίζουμε για τα λεφτά, για την ψυχή της μάνας μας..... "