Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #920 on: September 21, 2010, 14:35:38 »
εκεί κατηγορείς τον μαλακα τον δημοσιογράφο που δεν έκανε καμια ερώτηση
αλλα και ερώτηση να έκανε η απάντηση θα ήταν διπλωματική...
αέρα δεν νομίζω να του έχουν πάρει οι παίχτες...
τον αέρα θα τον πάρουν άμα αρχίζουμε και κράζουμε εμείς τον Paulo και δουν οι παίχτες ότι τους παίρνει να τον καβαλήσουν
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #921 on: September 21, 2010, 14:45:16 »
η σχεση παιχτων προπονητη σπινο ειναι αμεση, δε χρειαζεται κανεναν εξωτερικο παραγοντα για να επηρεαστει...

κ να σαι σιγουρος οτι οι παιχτες μυριζονται αμεσως τυχον ανασφαλειες, αδυναμιες, φιλικοτητες κλπ...

baron

• Guest
« Reply #922 on: September 21, 2010, 15:12:01 »
Συνήθως δεν ασχολούμαι με δηλώσεις παικτών, προπονητών, φυσιοθεραπευτών η των παιδιών που φέρνουν τις μπάλες.
Αυτά που έχουν να πουν είναι τυποποιημένα και μερικές φορες εκτος τόπου και χρόνου. Δεν είναι da και τελειόφοιτοι του αριστοτελειου - ποδοσφαιριστές είναι.

Όσο άσχετες είναι οι απαντήσεις άλλο τόσο για τον πούτσο είναι οι ερωτήσεις των βλάχων. Τα κοινώς επονομαζόμενα μαζέματα που αυτοχαρακτηρίζονται ως δημοσιογράφοι.

Πιο τρανταχτό όμως από όλα είναι το επίπεδο μετάφρασης τον λεγομενων. Έχω την τύχη να μιλώ και να καταλαβαίνω 3- 4 ξένες γλώσσες ( όχι όμως πορτογαλικά ) και παθαίνω φοβερή πλακα με την απόδοση - μετάφραση μιας συνέντευξης από τον x μεταφραστή.
Αλλα λένε ο ποδοσφαιριστής / προπονητής αλλα αντί άλλων μεταφράζουν αυτοί οι μπούφοι που στέκονται διπλα τους.

«Είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, έχουμε προβληματιστεί αλλά δεν νομίζω πως μετράει η κόπωση. Ίσως να δώσαμε περισσότερη ενέργεια στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα λιγκ και δεν κάναμε καλό καταμερισμό κινήτρου στους αγώνες που ακολούθησαν.

EEE? Καταμερισμού του κινήτρου? eeeee....

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνω στις προπονήσεις, ποτέ δεν ένιωσα πως έδωσα το 100% για να βελτιωθώ. Κάποια παιδιά όμως είχαν πιο βαρύ πρόγραμμα από εμένα και ίσως ήταν πιο κουρασμένα. Πάντως εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν πήγα καλά στους αγώνες

Μα τους θεούς δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο ο αντελίνο.  Δηλ. είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του που δεν έδωσε  ΠΟΤΕ το 100 %? για την βελτίωση του? #

Αυτά λοιπόν από άλλη μια συνέντευξη  συν τα κλασσικά ... εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ( ο προεδροs μιλάει για πρωτάθλημα βλάκα- ο santos έφυγε ) , Στα αποδυτήρια όλα είναι tsamenia ( τόσο καλά που διαρρέουν όλα από όλες τις μεριές τούβλο, και αφήνεται και συμπαίκτη να του πουλούν τσαμπουκά οι gay του βόλου μέσα στο παιχνίδι ) και φυσικά το κλασσικό "εμείς δεν παίζουμε για τα λεφτά, για την ψυχή της μάνας μας..... "

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #923 on: September 21, 2010, 20:26:02 »
Αρνητική εντύπωση το θάψιμο του θέματος των 5 συλληφθέντων και της μη θέσης του (όπως και κάθε άλλου παίκτη της ομάδας) απέναντι στο ζήτημα. Όποιος βγαίνει για συνέντευξη και δεν αναφέρεται στους συλληφθέντες, είναι συνεργός των μπάτσων και των ρουφιάνων.-

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #924 on: September 26, 2010, 20:42:22 »
leto γινε ξανα vierinha

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #925 on: September 26, 2010, 21:06:06 »
συνελθε... εισαι για μεγαλα πραγματα...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #926 on: September 26, 2010, 21:11:26 »
ρε παιδες γινανε παλτα οι παιχταραδες μας?? μας φτυνουν κ νομιζουμε οτι βρεχει...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #927 on: September 26, 2010, 21:21:50 »
ποιος σου ειπε φιλε οτι ειναι παλτο? μην γραφετε οτι να ναι
εγω σαν lik σου λεω οτι παιζει για την παρτη του τα τελευταια ματς,δεν θα κατσω να σε πεισω ομως γι αυτο  :)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #928 on: September 26, 2010, 21:23:12 »
leto γινε ξανα vierinha

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

zan

• Guest
« Reply #929 on: September 26, 2010, 21:24:10 »
Πολλα νευρα στο παιχνιδι του.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #930 on: September 26, 2010, 21:26:22 »
καταρχην δεν απαντουσα σε σενα συγκεκριμενα που δεν εκραξες καν. ειπα κ στο τοπικ του παμπλο οτι δεν εχει νοημα να κραζουμε ολους τους παιχτες, ειναι προφανες οτι κατι αλλο φταιει.

ολοι παιζουν χαλια, αυτος επειδη ΜΠΟΡΕΙ να παιξει κ μονος του κανει ακριβως αυτο κ ετσι φαινεται ατομιστης

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #931 on: September 26, 2010, 22:26:13 »
τσαλιμάκια, προσποιήσεις, τακουνάκια, ατομική ενέργεια καμιά(ενώ από σένα περιμένουμε να περάσεις έναν παίχτη, γιατί οι άλλοι δεν το έχουν) και πάλι προσποιήσεις και στο τέλος τίποτε.Α να μην ξεχάσω 2 σουτ από τα 50 μέτρα.
θα τα έφτιαχνες αυτά πέρυσι με τον Σάντος? αλλά δε πειράζει τώρα το ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο που παίζεις .
Προσγειώσου γιατί το καβάλησες το καλάμι μου φαίνεται. Πέρσι ήσουν θρασύς και τσαμπουκάς και έπαιρνες την ομάδα πάνω σου.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #932 on: September 27, 2010, 08:34:27 »
Θολος σε ολο το παιχνιδι.Οταν ακουσα για αλλαγη του Κριστιανο πιστευα οτι εσενα επρεπε να βγαλει.Αλλα απο την αλλη εχθες ειχε τοσες πολλες επιλογες.... για να βγαλει...
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #933 on: October 04, 2010, 00:00:23 »
Αν και εσυ ξηγιέσαι έτσι, εγω προσωπικά την σβήνω αγωνιστικά για φέτος. Ντροπή.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #934 on: October 05, 2010, 01:01:54 »
Ντεφορμέ και αδιάφορος.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #935 on: October 05, 2010, 08:30:24 »
Δεν ξέρω αν είναι αδιάφορος αλλά ντεφορμέ είναι σίγουρα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #936 on: October 05, 2010, 09:09:46 »
Παρατεταμένη ανομβρία... πάλι καλά που έρχετε χειμώνας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #937 on: October 16, 2010, 22:11:40 »
συνεχισε να (τον) παιζεις ετσι, να δουμε αν θα ενδιαφερθει κανεις με σενα κ αν θα παιξεις ποτε εθνικη

δυστυχως εχεις σταματησει να βελτιωνεσαι κ νομιζεις οτι επειδη εισαι γρηγορος με τριπλα εισαι ο ροναλντο. δεν προσφερεις τπτ, εκτος απο την επαναληψη της ιδιας φασης ξανα κ ξανα, τριπλα σε ενα παιχτη 10 μετρα εξω απο τη περιοχη κ σουτ αμεσως απο τα 30 μετρα, ενω απο εκεινο το σημειο ΞΕΚΙΝΑΝΕ οι φασεις, δε τελειωνουνε...

αλλα να μου πεις υπαρχει κανεις που να βελτιωνεται φετος?....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #938 on: October 16, 2010, 22:15:28 »
σε μια τοσο στατικη ομαδα οπως ο φετινος ΠΑΟΚ θα μπορουσε να δωσει τη σπιρταδα που χρειαζομαστε....

τον πηρε η μπαλα κι αυτον... ουτε το παθος που ειχε περυσι δεν εχει φετος... αν δεν συνελθει θα ζησουμε πολυ ασχημες καταστασεις...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #939 on: October 16, 2010, 22:25:29 »
Ξεκάθαρα δεν μπορεί να παίξει αριστερά, δεν μπορεί να πλαγιοκοπήσει το μόνο που κάνει είναι να συγκλίνει τον πήραν χαμπάρι όλοι και είναι ακίνδυνος. Βγαίνει ενας με έναν με τον σαριέγκι που έχει και κάρτα και δεν μπορεί να τον περάσει ή να του πάρει την δεύτερη κίτρινη. Στην άμυνα ανύπαρκτος ο βύντρα τον έκανε πλάκα. Νομίζω τον έχουμε υπερτιμήσει και η θέση του είναι στον πάγκο αφού δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ