Author Topic: Adelino Freitas Vierinha  (Read 101788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Adelino Freitas Vierinha
« Reply #140 on: January 04, 2009, 22:35:08 »
να τον αγορασουν?με την καμια δεν τον δινει η πορτο ειναι ταλενταρα..
εγω πονταρω στο οτι δεν θα κανει πολλα παιχνιδια φετος λογο του τραυματισμου και ετσι θα τον κρατουσουμε και για εναν ακομη χρονο..
Το συμβόλαιό του με την Πόρτο πρέπει να λήγει σε ενάμισι χρόνο. Άρα ή θα τον αγοράσουμε ή θα τον πάρει πίσω και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ας βγούμε φέτος ΟΥΕΦάκι και ας πάρουμε τα δικαιώματά του μετά με κάνα 700άρικο. Θα κερδίσουμε πολλά περισσότερα απ' ότι άμα βγούμε στο ΤσουΛου. Για τέτοια κλάση παίκτη μιλάμε.

edit: Όντως, με την Πόρτο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010.

shaman4

• Guest
« Reply #141 on: January 04, 2009, 22:48:00 »
2 παιχτες επρεπε και πρεπει να κρατηθουν
βιερινια και σικα...

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: January 04, 2009, 22:49:36 »
κομματάκι δύσκολο να πάρουμε τέτοιον παιχταρά έτσι εύκολα από την Πόρτο.
Εκτός άμα κανείς από την Πόρτο δεν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο...
και νομίζουν ότι ο Βιερίνια είναι απλά ένα ακόμα ταλεντάκι στο ρόστερ τους ;D

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: January 04, 2009, 22:51:26 »
2 παιχτες επρεπε και πρεπει να κρατηθουν
βιερινια και σικα...
από το στόμα μου το πείρες...ερε να χαμε από τότε τον Τέο πρόεδρο...
δεν θα γινότανε αυτά τα πανηγύρια.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: January 05, 2009, 01:24:12 »
Επανήλθε σωστά και πατούσε γερά σήμερα το παλλικαράκι...όντως θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τον κρατήσουμε

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #145 on: January 05, 2009, 02:14:33 »
Με το που επενήλθε άρχισε τις σακούλες. Μακάρι το παλικαράκι να είναι γερό στο εξής και να μείνει στην ΠΑΟΚάρα να τον χαιρόμαστε, τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Ο Χουανφράν, ο Γεωργέας, ο Πλιάτσικας και οι λοιποί κωμικοί αμυντικοί της κούλας ας δηλώσουν τραυματίες, ή στη τελική να πάρουν ένα εμετοστοπ. Πόσο μάλλον τα επόμενα κιτρινιάρικα θύματα, που τα έχει και στη μπούκα πλέον. Θα τους διαλύσει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #146 on: January 12, 2009, 02:09:59 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK_Aris/226871.html

åíþ ï ÐïñôïãÜëïò áéóèÜíèçêå åíï÷ëÞóåéò êáé ãé’ áõôü Ýãéíå áëëáãÞ óôçí áëëáãÞ. Ç óõììåôï÷Þ ôïõ óôïí áãþíá ôçò ÔåôÜñôçò êñßíåôáé áìößâïëç.

PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #147 on: January 12, 2009, 10:36:39 »
Θα ναι τεράστια επιτυχία της ΠΑΕ να κρατήσει άλλον ένα χρόνο αυτό το εξωγήινο παλικαράκι στην Τούμπα....Παίκτης που χαραμίζεται στο ελλάντα....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #148 on: January 12, 2009, 10:42:20 »
απο την ωρα που μπηκε συνεχεια κρατουσε το ποδι του κ δν πηγαινε κ πολυ καλα ειναι φανερα ακομα ανετοιμος, πολλα κιλα μπαλα ομως κ ακομα κ ετσι για ενα ημιχρονο μπορει να δωσει ποιοτητα στην ομαδα αμα το πουστοπαιδο ο βιτολο(μουνακι θα λιωσεις την τεταρτη) δν τον σακατευε θα ειχαμε 3 4 βαθμους πραπανω

bagos1

• Guest
« Reply #149 on: January 12, 2009, 10:43:16 »
μετά τον τραυματισμό που πέρασε το κόβω χλωμό να μας τον ξαναδίνει η πόρτο, μακάρι πάντως και ελπίζω να μην του μείνει κανενα κουσούρι

chiltsid

• Guest
« Reply #150 on: January 12, 2009, 15:08:55 »
αμα δεν ειναι την τεταρτη στην αποστολή,τοτε μην περιμενετε να παιξει μεχρι τον βαζελο βασικος.η πρώτη αλλαγή θα ειναι κ ίσως σε κανα εντος να τον βάλει μετα,μακαρι να ειναι καλα για τα πλαυ-οφφ.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #151 on: January 19, 2009, 00:36:28 »
ελπίζω παικταρά μου να έχεις την αντοχή να βγάλεις όλο το 90λεπτο την αλλη κυριακή.Μόνος σου θα τους πάρεις.Βρίσκεις τον εαυτό σου σιγα σιγα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #152 on: January 19, 2009, 15:38:36 »
Να είσαι καλά παλικάρι μου και τα σκουλήκια θα τα τιμωρήσεις πολύ σκληρά γι' αυτό που σού καναν. Από μισή ώρα σου φτάνει σε κάθε ματς.
Τι να σε κλάσουν οι άμπαλοι; Στην τηλεόραση θα σε δούνε πως τους ξέφυγες

Να έχεις μόνο από κοντά τον ανθρωποφάγο σαν σωματοφύλακα και τα δύο διπλά είναι εύκολα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #153 on: January 19, 2009, 19:56:08 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/22445/2/«Δύο νίκες με Άρη»
Ο Αντελίνο Βιερϊνια πέτυχε την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό το πρώτου γκολ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος που προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό επέστρεψε στους αγωνιστικούς χωρίς με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να κερδίσει και πάλι μια θέση βασικού. Τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει και αυτό οφείλεται στην παρουσία αρκετών παικτών και ικανών, άρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος.

Το γκολ που σημείωσε ο Βιερϊνία θα του δώσει κουράγιο, δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια. Ο Πορτογάλος που είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας μίλησε την Δευτέρα στον Extrasport για το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα, τις δυο ντέρμπι με τον Άρη και αποκάλυψε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Ο νεαρός μέσος τοποθετήθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό λέγοντας τα εξής: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, άλλο ένα κομμάτι της πορείας που λέγεται πρωτάθλημα, πετύχαμε άλλη μια νίκη που ήταν σημαντική αφού θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε αφήσει πίσω μας μερικές κακές εμφανίσεις. Θέλαμε τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος, τα καταφέραμε και τώρα πραγματικά πιστεύω ότι μας περιμένουν ακόμη καλύτερες ημέρες. Τον τελευταίο μήνα δεν ήμασταν καλοί και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα των αγώνων».

Για το πρώτο του γκολ καθώς και για τον τρόπο με το οποίο το πανηγύρισε είπε: «Είναι αλήθεια ότι πανηγύρισα κοντά στον κόσμο το πρώτο μου γκολ στην Ελλάδα και το έκανα για να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται παντού, σε κάθε γήπεδο, για να μας υποστηρίξουν. Είχα πολύ καιρό να σκοράρω, στον ΠΑΟΚ δεν είχα πετύχει κανένα. Αλλά εδώ ισχύει το ότι μπορεί να είναι μόνο η αρχή. Αυτό το γκολ το αφιερώνω σε όλους όσους είναι στον ΠΑΟΚ».

Ο Βιερϊνια τοποθετήθηκε για τις διπλές αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Πρωτάθλημα (25/1) και το Κύπελλο (28/1)

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα και τα δυο παιχνίδια με τον Άρη, είναι ντέρμπι κι εμείς δεν θα έχουμε μαζί μας στις κερκίδες τους φιλάθλους μας. Εμείς όμως θα πάμε την Κυριακή για να αγωνιστούμε, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και την άλλη Τετάρτη θα πάμε για να κερδίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Φαβορί δεν υπάρχει σε κανέναν από τους δυο αγώνες, απλά ο Άρης έχει ένα προβάδισμα επειδή τα παιχνίδια θα γίνουν στην έδρα του».

Τέλος για την παραμονή του και τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα γίνει στο τέλος της σαιζόν. Εγώ ρωτήθηκα από τους ανθρώπους της Πόρτο και τους είπα τη γνώμη μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω τι έχουν πει μεταξύ τους οι άνθρωποι της Πόρτο και του ΠΑΟΚ, όμως εγώ έχω συμβόλαιο με την Πορτογαλική ομάδα και αυτή θα πάρει την τελική απόφαση. Ήρθα στην Ελλάδα λόγω του Σάντος, αλλά όσα βρήκα στην πόλη και στην ομάδα με έχουν ικανοποιήσει και αν όλα πάνε καλά, δεν βλέπω τον λόγο να φύγω».

γαμα τους ολους αρχηγοπουλο !!!!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #154 on: January 26, 2009, 01:52:22 »
Ξερει κανεις γιατι βγηκε?Ηταν αναγκαστικη η αλλαγη ή ο σαντος τα πηρε γιατι δεν επαιζε οπως του ειπε??
ΠΑΟΚ G4Α

BLACK DOG

• Guest
« Reply #155 on: January 26, 2009, 01:58:22 »
στο ραδιο ειπαν πως ηταν αναγκαστικη η αλλαγη , αισθανθηκε ενοχλησεις.

zan

• Guest
« Reply #156 on: January 26, 2009, 02:27:08 »
Μια χαρα ηταν..Απλα τα πηρε ο Σαντος μαζι του..

Bayern4

• Guest
« Reply #157 on: January 26, 2009, 02:36:46 »
Χαιρομαι για εσενα παικταρα μου.
ευχομαι να μεινεις στον ΠΑΟΚ

trelos sporos

• Guest
« Reply #158 on: January 26, 2009, 12:57:17 »
μαλλον αναγκαστικη ηταν δεν δικαιολογουνταν η αλλαγη απ την αποδοση του επαιζε πολυ καλα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #159 on: January 26, 2009, 15:30:31 »
χτύπησε λέει στο μετατάρσιο, μάλλον τον πάτησε ο βιτόλο πάλι.
γιατρός δεν είμαι, αλλά είχα κρατήσει αυτό το link. Δεν ακούγεται καλό...

http://www.sport24.gr/html/ent/218/ent.115218.asp
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι