Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
αυτη ειναι η αλφαβητα δηλαδη.....

εμεις εθελοτυφλουμε ομως....

Offline pks

• Αποστολή
  • **

Ξεκολλάτε πλέον από τις καρέκλες ρε...

Αυτές τις μέρες διαβάσαμε πολλές απόψεις περί απόδοσης ευθυνών. Φταίει η αστυνομία, φταίνε οι Αυστριακοί και μπλα μπλα.

Πίσω από την ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ, υπάρχει και μια εταιρία, ένα μαγαζί, που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το καταστατικό της στην Εφορία, μεταξύ άλλων έχει και "την δυνατότητα διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων".

Όλοι εσείς που έχετε μαζευτεί εκεί ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Εσείς που αποφασίζετε για τις τύχες του "μαγαζιού" νιώθετε καθόλου;

Από την κλήρωση κιόλας είχε βρωμίσει η δουλειά. Κι εσείς τι κάνατε; Πεοπαλινδρόμηση και "ωχ αδερφέ"; Έγινε της πουτάνας. Θα μπορούσε να μην είχε γίνει τίποτα. Με πολύ απλές κινήσεις. Πάρα πολύ απλές!!! Βάλε 40-50 γορίλες (2φυλλες ντουλάπες) στην 8 (από μέσα κιόλας να μην τους καθυστερούμε να μπούνε) και ψάξε μέχρι και τις... τρύπες των Αυστριακών. Και όποιος έχει κάτι παραπάνω από σπίρτα και τσιγάρα, σουτ έξω στους τσέους.

Και τσαμπουκά από τη διοίκηση "εγώ αυτούς δεν τους βάζω στο σπίτι μου".

Τόσο απλά ρε γαμημένοι. Τόσο απλά...

Θα σου πω εγώ μετά αν οι Έλληνες και Αυστριακοί Ηλιόπουλοι τολμούσαν να περάσουν οτιδήποτε.

Και μετά τον έλεγχο οι γορίλλες εκεί μέσα. Δίπλα τους. Απλά να τους κοιτάνε. Και από πίσω τους οι διμοιρίες, αν θέλουν.

Πόσο εγκέφαλο θέλει αυτό ρε Βρύζα, Σαράτση, Σαχπατσίδη, Γκαγκάτση "και τ'αλλα παιδιά;"

Αλήθεια, γενικό διευθυντή έχουμε, υπεύθυνο ασφαλείας έχουμε (και μάλιστα κάποιον που πρόσφατα αντικατέστησε τον αρκετά πετυχημένο προκάτοχό του θα έλεγα), υπεύθυνο για τις σχέσεις με τους οργανωμένους έχουμε ( ; ), διάφορους "ενδιάμεσους" διοίκησης - οπαδών έχουμε.

Πάρθηκε κανένα κεφάλι; Είτε για το θεαθήναι, είτε για την ουσία;

Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; Δημόσιο; Που ότι μαλακία και να κάνεις, δεν σε κουνάει κανένας από τη θέση σου; Δημόσιο με παχυλούς μισθούς και πληρωμές σε ρούβλια έχει γίνει το μαγαζί;

Αφήστε τον κόσμο να την βρει την άκρη του. Κουτσά στραβά, αργά ή γρήγορα θα την βρει.

Αλλάξτε πρώτα εσείς δραστικά και άμεσα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ και πηγαίνετε στο γραφειάκι σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα στη δουλειά... Στην ΤΣΙΤΑ... Και θα δείτε πολύ διαφορετικά πράγματα. (Αυτό ισχύει για όλα τα τμήματα της ΠΑΕ. Εμπορικό, Νομικό, Λογιστικό, Οικονομικό κ.ά.)

Αλλά δυστυχώς με έναρξη ωραρίου 10:00, σκάω στο γραφειάκι μου με μπουγάτσα και κακάο και ανοίγω το ραδιάκι να με νανουρίσουν γλυκά τα ΑΡΔ που ταΐζω, δεν θα δούμε προκοπή.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ποσο πιο απλα να τα πει κανεις. Αλλα δε βαριεσαι...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
pks αφού βλέπεις ότι οι ρετσίνες και οι πρέζες σε κάνουν πιο λογικό άνθρωπο τι τα πίνεις; κοίτα ποσο ωραία ζουν τα φυτά στην τούμπα,εσύ γιατί θες να βγείς από το παιχνίδι;
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **

Ξεκολλάτε πλέον από τις καρέκλες ρε...

Αυτές τις μέρες διαβάσαμε πολλές απόψεις περί απόδοσης ευθυνών. Φταίει η αστυνομία, φταίνε οι Αυστριακοί και μπλα μπλα.

Πίσω από την ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ, υπάρχει και μια εταιρία, ένα μαγαζί, που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το καταστατικό της στην Εφορία, μεταξύ άλλων έχει και "την δυνατότητα διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων".

Όλοι εσείς που έχετε μαζευτεί εκεί ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Εσείς που αποφασίζετε για τις τύχες του "μαγαζιού" νιώθετε καθόλου;

Από την κλήρωση κιόλας είχε βρωμίσει η δουλειά. Κι εσείς τι κάνατε; Πεοπαλινδρόμηση και "ωχ αδερφέ"; Έγινε της πουτάνας. Θα μπορούσε να μην είχε γίνει τίποτα. Με πολύ απλές κινήσεις. Πάρα πολύ απλές!!! Βάλε 40-50 γορίλες (2φυλλες ντουλάπες) στην 8 (από μέσα κιόλας να μην τους καθυστερούμε να μπούνε) και ψάξε μέχρι και τις... τρύπες των Αυστριακών. Και όποιος έχει κάτι παραπάνω από σπίρτα και τσιγάρα, σουτ έξω στους τσέους.

Και τσαμπουκά από τη διοίκηση "εγώ αυτούς δεν τους βάζω στο σπίτι μου".

Τόσο απλά ρε γαμημένοι. Τόσο απλά...

Θα σου πω εγώ μετά αν οι Έλληνες και Αυστριακοί Ηλιόπουλοι τολμούσαν να περάσουν οτιδήποτε.

Και μετά τον έλεγχο οι γορίλλες εκεί μέσα. Δίπλα τους. Απλά να τους κοιτάνε. Και από πίσω τους οι διμοιρίες, αν θέλουν.

Πόσο εγκέφαλο θέλει αυτό ρε Βρύζα, Σαράτση, Σαχπατσίδη, Γκαγκάτση "και τ'αλλα παιδιά;"

Αλήθεια, γενικό διευθυντή έχουμε, υπεύθυνο ασφαλείας έχουμε (και μάλιστα κάποιον που πρόσφατα αντικατέστησε τον αρκετά πετυχημένο προκάτοχό του θα έλεγα), υπεύθυνο για τις σχέσεις με τους οργανωμένους έχουμε ( ; ), διάφορους "ενδιάμεσους" διοίκησης - οπαδών έχουμε.

Πάρθηκε κανένα κεφάλι; Είτε για το θεαθήναι, είτε για την ουσία;

Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; Δημόσιο; Που ότι μαλακία και να κάνεις, δεν σε κουνάει κανένας από τη θέση σου; Δημόσιο με παχυλούς μισθούς και πληρωμές σε ρούβλια έχει γίνει το μαγαζί;

Αφήστε τον κόσμο να την βρει την άκρη του. Κουτσά στραβά, αργά ή γρήγορα θα την βρει.

Αλλάξτε πρώτα εσείς δραστικά και άμεσα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ και πηγαίνετε στο γραφειάκι σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα στη δουλειά... Στην ΤΣΙΤΑ... Και θα δείτε πολύ διαφορετικά πράγματα. (Αυτό ισχύει για όλα τα τμήματα της ΠΑΕ. Εμπορικό, Νομικό, Λογιστικό, Οικονομικό κ.ά.)

Αλλά δυστυχώς με έναρξη ωραρίου 10:00, σκάω στο γραφειάκι μου με μπουγάτσα και κακάο και ανοίγω το ραδιάκι να με νανουρίσουν γλυκά τα ΑΡΔ που ταΐζω, δεν θα δούμε προκοπή.

Εμενα γιατί πάει το μυαλό μου στο ότι ήταν και είναι στημένο από την  σημερινή διοίκηση Γιατί πάει γιατί με τον ερχομό του Σαββίδη, θα χάσουν αυτοί λεφτά. Θα χάσουν γιατί δεν θα μπορούν να τρώνε από μίζες, κτλ, όταν αναγκαστούν' να πουλήσουν. Τους συμφέρει η τιμωρία. Τους συμφέρει Και ακόμα πιο πολύ να πάμε Vienna ξέροντας ότι θα γίνουν φασαρίες.
Άμα αφήσουμε για λίγο στην άκρη το οπαδικό η απόφαση του Όρυζα είναι απόδειξη ότι θέλουν τον Σαββίδη έξω.
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο υπεύθυνος οπαδων της Ραπιντ. Αλλού συμβαίνουν...  :-[

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ο βρυζας πονταρει στο οτι ετσι θα τα κανουν πουτανα οι αυστριακοι (με εμας εκει)...θα τους αποκλεισει η ουεφα και ετσι θα περασουμε...και πηρε αυτην την αποφαση μετα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ χανοντας τον τεραστιο σταρ μας Δημητρη θερμοσιφωνιδη και θεωρωντας οτι χωρις αυτον δεν προκειτε να περασουμε... :tsigaro:

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Άμα αφήσουμε για λίγο στην άκρη το οπαδικό η απόφαση του Όρυζα είναι απόδειξη ότι θέλουν τον Σαββίδη έξω.
Οι πολλές ταινίες συνωμοσίας καταστρέφουν σημαντικά κύτταρα του εγκεφάλου.
Ποιός τον κάλεσε τον Σαββίδη να κάνει πρόταση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; (Αν δεν το γνωρίζεις, ο Βρύζας)
Ποιός πάτησε πόδι στις συσκέψεις επί συσκέψεων με τον ΑΣ για να πωληθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Σαββιδη; (Αν δεν το γνωρίζεις ο Βρύζας)

Μετά τα παραπάνω λοιπόν, τι απόδειξη ψάχνει ότι ο Βρύζας δεν θέλει τον Σαββίδη;  ;D

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
pks, τι γινετε στην περιπτωση που και σενα εξω σε υποδεχονται με 80-100 γοριλες να σου ψαχνουν την κωλοτρυπηδα και να σε πετανε εξω αν εχεις και κανα ταλαρο πανω σου αν ουμ? ε?
ή ξερουμε να τα λεμε για τους αλλους και τον λαο του ΠΑΟΚ δεν τον πειραζει κανεις?

δηλαδη με την λογικη σου νομιμοποιεις οχι μονο μπραβους φουσκωτους και σεκιουριτι αλλα ψαχτιρια καμερες καταστολη και αλλα λοιπα που εσυ σαν οπαδος θα πρεπε να πολεμας.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
asiniditos μεγάλη κουβέντα ανοίγεις...

πρώτο και βασικό είναι τι ακριβώς θέλουμε...

ας το χωρίσουμε σε 2 μέρη...

στους φιλοξενούμενους και στους γηπεδούχους...

εκδρομές δεν έχω πάει, ας απαντήσει όποιος ξέρει:

τι ισχύει στις εκδρομές ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; (άσε την Ελλάδα, ένα μπουρδέλο και μισό είμαστε)

τι αντιμετώπιση έχουν εκεί οι δικοί μας;

περνάς αέρα πατέρα ότι και όπως γουστάρεις ή έχουν σοβαρούς ελέγχους;

τι έγινε στο Λονδίνο, στη Μόσχα και γενικά όπου έχει παίξει ο ΠΑΟΚ;

πως μπήκαν μέσα οι οπαδοί μας; ποιες θα ήταν οι συνέπειες αν τους έπιαναν με οπλοστάσιο κλπ κλπ;

όταν το σπίτι σου απειλείται ΞΕΚΑΘΑΡΑ και το γνωρίζεις από μέρες δεν πρέπει να διασφαλίσεις τον κώλο σου;

δηλαδή ΑΝ (ρωτάω ΑΝ) έκανε κάτι τέτοιο που περιγράφω η διοίκηση στους Αυστριακούς και τους έλεγχε τόσο αυστηρά και και και θα έβγαινε κανένας μας να τους την πει "μαλάκα Ζήση, γιατί έδωσες τους Αυστριακούς λαγούς στους τσέους και μπλα μπλα;"

ή πιστεύεις ότι αν ΔΕΝ το κάνεις εσύ στο σπίτι σου (τον αυστηρό έλεγχο ντε) ΔΕΝ θα στον κάνουν όπου πας εσύ;

τώρα για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει για τους δικούς μας οπαδούς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι είναι μια τεράστια κουβέντα όπως σου είπα και πριν...

αν θες την ξεκινάμε... (φιλικά πάντα)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το ψαχτηρι δε το γουσταρει κανενας οπαδος, για μενα ειναι προσβολη προσωπικοτητας. Στο 90% των παιχνιδιων δεν χρειαζεται ψαχτηρι. Σε καποια ομως που βρωμανε μανουρες και προβοκατσια (οπως αυτο με τα κουνελια), πρεπει να βεβαιωθεις σαν συλλογος οτι στο γηπεδο σου δε περναει οποιος και οτι να ναι. Τωρα με πιο τροπο μπορει να γινει αυτο οσο πιο ανωδυνα, ειναι μεγαλη κουβεντα.

Για εξωτερικο που λεει ο pks, δεν ισχυουν συγκεκριμενα πραγματα, παιζει αναλογα με τη χωρα και το γηπεδο. Απο αγγλια π.χ. που εχω μεγαλη εμπειρια, και σε πρωταθλημα και σε ευρωπαικα, μπαινεις κυριος, με το σεις και με το σας. Αν περιμενουν ομως φιλοξενουμενους με 'περιεργη' φημη, θα φας και ψαχτηρι, και στριμωγμα απο τα γουρουνια, και τριπλες ζωνες σεκιουριταδων, και οτι γουσταρουν. Αλλα εκει ειναι και αλλα κοζια. Πεφτουν σουτια εκτος γηπεδου που στην ελλαδα ουτε στον υπνο μας δεν εχουμε δει.
Στο ουντινε περσυ, και μια κασα καλαζνικοφ να ειχα μαζι μου, θα περνουσα. Ιστανμπουλ και τοτεναμ που πηγαν γνωστοι μου, τους επρηξαν τον πουτσο μεχρι να μπουν.

Στο διαταυτα και στην Τουμπα ομως. Το σκηνικο με τα κουνελια για μενα ηταν ψιλοαναμενομενο. Το γηπεδο ειναι ιδιοκτησια μας, σπιτι μας. Τι κανατε κυριοι βρυζα και σαββιδη για να προστατεψετε το σπιτι σας; Αναθεσατε την ασφαλεια του σπιτιου σας σε μια ομαδα ανικανων, απολιτιστων, μαφιοζων και δολοφονων, με τους οποιους ο λαος, πελατης, και αιμοδοτης του ΠΑΟΚ, βρισκεται σε ανοιχτο πολεμο.
Δεν ειστε μονο βλακες και ανικανοι στην ΠΑΕ, αρχιζω να υποπτευομαι πως ειστε και ρουφιανοι και κατευθυνομενοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

JamaicaN

• Guest
Οταν εμαθα οτι τελικα θα γινει η εκδρομη γουσταρα γιατι εγινε ακριβως το αντιθετο με την εκδρομη στν κροατια, οπου και εγινε ενα ασυγχωριτο λαθος για πολλους...τωρα που γινεται το αντιθετο παλι στημενοι και ρουφιανοι και θα χασουν λεφτα...τι να πεις

Αν αυτο δεν ειναι σχιζοφρενεια τι ειναι?

Offline pks

• Αποστολή
  • **
αυτά ακριβώς skyclad4

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οπως και να το κανουμε παντως, το να αφησει η διοικηση να γινει η εκδρομη ειναι κινηση πολυ υψηλου ρισκου απο πολλες πλευρες και ευχομαστε ολοι να της βγει το ρισκο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
Το ότι αφήνουμε αυτούς τους γαμημένους να είναι διοίκηση είναι κίνηση όχι απλώς υψηλού ρίσκου, αλλά σίγουρης καταστροφής και μαζοχισμού.
Ήμαρτον, μη ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε με τους ξεφτυλισμένους, μη βγούμε και κατηγορούμενοι από τους αρχιεγκληματίες στο τέλος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρισπεκτ η κινηση να παρει εισητηρια ειτε ηταν του Βρυζα εντολη ειτε ηταν του Σαββιδη.. που μαλλον του Βρυζα ηταν! Ηθελε πολλα αρχιδια γιατι βλεπετε τι ακουει απο συσσωμο εντυπο ηλεκτρονικο και ραδιοφωνικο τυπο τοσες μερες..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Όντως και ελπίζω τα παιδιά να φανούν έξυπνα.....
Και επειδή όλο κράζουμε δεν ξέρω αν αυτό είναι σταχτη στα μάτια ή αν έχει άλλο σκοπό αλλά ωφείλουμε να το βάλουμε σε κάτι θετικό π χρόνια είχαμε να δούμε....
Όταν κάποιοι όχι μόνο δεν αφήνανε να πάμε στέλνανε και γούνες και χάσαμε το σάπιο μήλο για 500 εισητήρια διαφορά....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
εγω θα θελα στην προκειμενη περιπτωση (για να μην το ξεχειλωσουμε το θεμα) να μην παιζαν συμπεριφορες που κατ εμε χαρακτηριζουν μονο θρασυδειλους, κοτες, δολοφονους και ψευτομαγκες (βαλτε και εσεις οτι αλλο επιθετο θετε). φωτοβολιδες στυλο, μολοτωφ, μαχαιρια και τα τι αυτα, ποσο μαλλον οταν τα χτυπηματα αυτα  ειναι τυφλα για μενα ειναι απαραδεκτα.

απο την μερια τον οπαδων για τους οποιους εχω γινει και εγω οπαδος  και θα θελα να συνεχισουν να με εμπνεουν και να με πορωνουν αυτο που ζηταω ειναι : μυαλο και συνειδηση (μην σας μπερδευει το νικ μου). φυσικα σε μια τετοια κατασταση, που σε πυροβολουν ανελιπως με τα στυλο τους, δεν περιμενω τιποτα  λιγοτερο σαν αντιδραση.

οταν φτανει ομως η ωρα του απολογισμου δεν βαζω μεσα ουτε μπατσους ουτε διοικησεις ουτε ουεφες ουτε μπραβους μιας και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το εργο τους ειναι προκαθορισμενο και εχει να κανει μονο με το συμφερον τους καθως και με τις εντολες που περνουν. το παιχνιδι τους ειναι στημενο και ειναι δικη μας ευθυνη να το πιανουμε καθε φορα για να μην μετραμε απωλειες. γιατι σε ολα αυτα τα καθαρματα δεν χρωσταμε καμια εξηγηση κανενα λογαριασμο.

αυτο πιστευω, χωρις να εχω ταξιδεψει καν με τον ΠΑΟΚ εξωτερικο (βγαζω εκτος την χαβουζα) ισχυει παντου. ειναι δηλαδη στο χερι τους να σε αποτρεψοουν ή να σε αφησουν να παιξεις μπαλα. να σου απαγορεψουν ή οχι την εκδρομη σου, να σου δωσουν ή οχι εισητηρια κ.ο.κ. (παρε και την φωτο απο την βιεννη με τα ΠΑΟΚια στο οδοστρωμα)

και το λεω αυτο γιατι και εδω το χω δει να συμβαινει, ειτε στο γηπεδο ειτε εξω απο αυτο. ή σε εχουν στο σηκω-σηκω κατσε-κατσε ή ξυνουν τα αρχιδια τους εξυπηρετοντας καθε φορα διαφορετικο σκοπο. ποιος κερδιζει απο ολο αυτο? ο βρυζας, ο σαββιδης, αυτοι οι αλλοι? δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει να γινω συνομοσιολογος. εγω σαν οπαδος χανω σιγουρα παντως. ποσο μαλλον οταν "εγω ο ιδιος" βαζω τα χερακια μου και βγαζω τα ματακια μου λεγοντας/υποδεικνυωντας σε μπατσους και διοικησεις για ψαχτηρια ελεγχους καταστολη κ.τ.λ.

το παιχνιδι πρεπει να το κανουμε εμεις με οσες δυναμεις εχει ο καθενας.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μπράβο ζήση. keep on the good work που λένε και οι εγγλέζοι...
κάτι μου λέει ότι θα κάνεις τον ψευτοθόδωρο να ξεχαστεί γρήγορα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
ο έτερος Ζ ακολουθεί τα βήματα του πρώτου...αντί για προπονητή μας έφερε φιλαράκι του για να περνάνε καλά γλείφοντας ο ένας την κλειτορίδα του άλλου...αυτός μάλιστα ήταν πιο αισχρός από τον Λίλη, γιατί έδιωξε (και μάλιστα με ντροπιαστικό για τον ΠΑΟΚ τρόπο) προπονητή που ήδη υπήρχε και ήθελε να μείνει για να φέρει δημοσιοσχεσίτικη κουράδα...

αφιερωμένο το σημερινό αίσχος των 0 ευκαιριών με κάποιον ατρομητούλη (αθηνών, πειραιώς, θα σας γελάσω) σε σένα και στις κινήσεις σου που γίνονται πάντα με στόχο το καλό του ΠΑΟΚ...

Υ.Γ.
και αν αναγκαστείς να τον διώξεις, ξέρεις εσύ...δεύτερη δημοσιοσχετίκη κουράδα μέχρι να βγει η χρονιά...το παν, άλλωστε, είναι να τα βρίσκετε μεταξύ σας προπονητής-διοίκηση (στην μοιρασιά)...για το καλό του ΠΑΟΚ, πάντα...
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι