Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 127827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
ΟΚ bane αν αυτο ισχυει τοτε εγω καλυφθηκα :smack:
Και να σκεφτει κανεις οτι υπηρχε και διχασμος στον κοσμο για την γνωστή διαμάχη!!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ας πουμε οτι ο βρυζας παει και τυπικα στην ζελα.ας πουμε οτι μενει εκει 2 χρονια και κανει παπαδες με μηδαμινα μπατζετ.και ας πουμε οτι τον λιγουρευεται ο μαρινακης και του σκαει αλογιστα φραγκα

πρωτη περιπτωση δεν παει γιατι δεν θελει να χαλασει αυτο που εχει φτιαξει αλλα και γιατι θα ξερει πως δεν θα μπορει ποτε να ξαναγυρισει αλλα και θα κραχτει αγρια απο τις ζελες με αποτελεσμα η θητεια του να κριθει ως μη γενομενη.τεραστιο παραδειγμα ο νικοπολιδης...

δευτερη περιπτωση παει σαν στυγνος επαγγελματιας παιρνει τα φραγκα και αποδεχεται οτι δεν θα ξαναδουλεψει στην ζελα κι ολα τα παραπανω που γραφω ταυτοχρονα αποδεχεται οτι αν φυγει απο τον γαυρο δυσκολα θα ξαναβρει δουλεια στην ελλαδα...εκτος του ΠΑΟΚ...

σας παω μακρια μιλαω υποθετικα αλλα νομιζω πως οχι παραλογα

το γεγονος πως ενας ανθρωπος που μας διοικησε μας εβλεπε απλα ως σκαλοπατι,και εκει ειναι η ολη διαφορα ρε συ κιουρ δεν μιλαμε απλα για ποδοσφαιριστη,στην καριερα του ως παραγοντα και το γεγονος πως ολοι μα ολοι στην ποδοσφαιρικη ελλαδα αποδεχονται δυο μονο ομαδες στην ελλαδα,ακομα κι αυτοι που θεωρεις δικα σου παιδια

ειναι κατι που θα αλλαξει μονο αν (το) αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι.και φυσικα σε αυτο κολαει και η ανευ ορων αποδοχη του πουτανας γιου που παιζει σημερα στην ομαδα

ο μηχανισμος και τα γραφεια τυπου σημερα που μιλαμε επειδη πουλαει θα λοιδωρει τον βρυζα.ο μηχανισμος και τα γραφεια τυπου την μερα που ο βρυζας δεν θα εχει που να παει παρα μονο στην καβατζα του στον δεδομενο για αυτον ΠΑΟΚ εγω ξερω πως θα λειτουργησει.το θεμα ειναι εμεις,που ναι ρε μαλακες συμφωνουμε ολοι επιτελους και σε κατι,πως θα λειτουργησουμε.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.κι οταν το φωναζουμε να το εννοουμε.μακαρι να φευγε και η κοντη καταρα που υπαρχει σημερα στην ομαδα και με κραταει κουμπωμενο...

κατα τ'αλλα ο κλαμπ χθες και ο μπαρον σημερα ειπε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ.κανεις αλλος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ
« Last Edit: June 03, 2011, 15:26:21 by gianniwths4 »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
vedder στείλε ένα Pm αδερφέ μου!

;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΒΡΥΖΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ
ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αυτός ο άνθρωπος ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ την περίοδο που μας έκλεψε ο βάζελος το πρωτάθλημα. Και τώρα πάει στο βάζελο... Αυτός ο άνθρωπος πληρωνόταν από τον ΠΑΟΚ όταν δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του και έψαχνε ομάδα για να κλείσει την καριέρα του. Αυτός ο άνθρωπος προσκύναγε μπροστά στην 4 όταν όλο το γήπεδο τον αποθέωνε τη στιγμή που σταμάταγε τη μπάλα.

Καθένας κάνει τις επιλογές του. Το παίζει επαγγελματίας, το παίζει ρομαντικός, το παίζει ΠΑΟΚτσής... ό,τι γουστάρει. Βάσει αυτών των επιλογών όμως θα κριθεί και θα υποστεί και τις όποιες συνέπειες (να μη μπορεί να κυκλοφορήσει στην πόλη πχ). Μεγαλύτερη ξεφτίλα (ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ) από αυτό που πάει να κάνει ο Βρύζας δεν υπάρχει. Μεγαλύτερη και από του κοντοπούτανου.

Βέβαια, δε το αποκλείω, σε 4-5 χρόνια αν αποτύχει στο βάζελο ή αν ο βάζελος βρει κάποιον καλύτερο να υπάρχει μια τεράστια μερίδα κόσμου που θα φωνάζει βγάζοντας σπίθες από τα μάτια ότι ο Ζησάκος είναι ΠΑΟΚτσάκι και ότι παράτησε τα μεγάλα συμβόλαια και τις Ευρώπες για να έρθει στην ομαδα που αγαπά... Το ίδιο παραμύθι, διαφορετικοί πρωταγωνιστές κάθε φορά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
"Κύριε επαγγελματία,

και ο πιτσιρικάς που δουλεύει ντιλήβερι για να έρθει να σου σκάσει 2 μεροκάματα για να κάνεις εσύ καριέρα επαγγελματίας είναι.
Και ο άνεργος που σου σκάει αυτά που ΔΕΝ του περισσεύουν γιατί πίστεψε στο ΠΑΟΚτσηδηλίκι σου και στο κάλεσμα σου για ΑΜΚ,
έστω κι αν ήξερε πως στην πραγματικότητα ήταν έρανος και αυτός επαγγελματίας είναι.

Και ο των 700 που ζορίστηκε οικονομικά  για να πάρει διαρκείας
για να βγαίνεις εσύ και να εξαργυρώνεις την επιτυχία που έχτισες πάνω στα λεφτά του
με βόλτες εθνική-βάζελο κι αυτός επαγγελματίας είναι.

Όλοι επαγγελματίες είμαστε, δεν νομίζω κανένας να ζει τρώγοντας αέρα
ούτε να έχουμε και τόσους Διογένηδες ανάμεσα μας...
Και στην τελική ρε επαγγελματία,
αν κι εμείς είμαστε επαγγελματίες όπως μας τα λέτε,
τότε θα πρεπε τα λεφτά που δεν μας περισσεύουν να τα κρατάμε για πάρτη μας
και όχι να σας τα ακουμπάμε για να αποκτήσετε περιουσίες
που σας φτάνουν να ταΐσετε μέχρι τρισέγγονα και να μας λέτε κι από πάνω πως
είστε επαγγελματίες και αν δεν σας δώσουμε 11 αντί για 10 θα "κοιτάξετε την καριέρα σας".

Ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι γιατί εκτός από επαγγελματίες είμαστε και "ρομαντικοί"*
και αφήνουμε παράεξω το "τρεις εφτά εικοσιμία" και το "σήμερα να φάω ή να πάρω τσιγάρα;"
Και λέμε στον εαυτό μέσα μας: "δεν ξέρω τι θα κάνεις μαλάκα αλλά μια φορά λεφτά για τον ΠΑΟΚ θα βρεις".

Υπάρχουν πολλά επίπεδα ρομαντισμού κύριε επαγγελματία,
και έχουν το αντίστοιχό τους και από την μεριά μας και από την μεριά σας....
Υπάρχει ο οπαδός που θα δώσει το 20ρικο να ρθει να δει το ντέρμπι μια φορά τον χρόνο
και αν η ομάδα βλέπεται,
όπως υπάρχει και ο παίχτης που θα είναι εντάξει με τις υποδείξεις του προπονητή του
και δεν θα σκεφτεί καν να δημιουργήσει δέσιμο με τον κόσμο της ομάδας.

Υπάρχουν και όλα τα ενδιάμεσα στάδια,
και τελικά υπάρχει ο οπαδός που θα είναι τόσο "ρομαντικός" που
θα δώσει την ζωή του ή την υγεία του για την ομάδα,
όπως και ο ποδοσφαιριστής ή παράγοντας ή προπονητής που θα παρατήσει τον επαγγλεματισμό του στην άκρη
και θα βάλει τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα, και θα γίνει σημαία ή και μύθος για εμάς.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο μεθύσι, η απόλυτη κραιπάλη για κάποιον
να απολαμβάνει τις τιμές και την αγάπη που συνεπάγεται
το να γίνεται κάτι παραπάνω από "επαγγελματίας"
γιατί έτσι είμαστε εμείς και ξέρουμε να φροντίζουμε τις σημαίες μας και τους μύθους μας και τα τοτέμ μας
σαν γνήσιοι "ρομαντικοί" κι αλάνια...

Αλλά μην νομίζετε κύριε επαγγελματία
πως αυτό προσφέρεται δωρεάν.
Όχι, μαζί του κουβαλάει και υποχρεώσεις.
Αν σας φαίνονται δυσβάσταχτες
τότε μπορείτε να μείνετε μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής μας συνεργασίας,
ένας μισθοφόρος που χτίζει την καριέρα του ενώ βοηθάει στην ανέλιξη του ΠΑΟΚ.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο και ούτε φίλοι ούτε εχθροί
και αν είναι σας μιλάμε και στον πληθυντικό, κι αυτό γίνεται.
Αν όμως αποφασίζεις να κάνεις το βήμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ τότε
θα πρέπει να ξέρεις πως έχεις και υποχρεώσεις.
Πρέπει να ξέρεις πως το "πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ"
δεν είναι σύνθημα ούτε ευχή ούτε μπλουζάκι για να φοράνε οι πιτσιρικάδες αλλά ΟΡΚΟΣ,
το άυλο συμβόλαιο που υπογράφεις με τον κόσμο πως
κι εσύ θα επιστρέψεις κάτι παραπάνω από "επαγγελματικότητα"
σε αντάλλαγμα της αγάπης και της τιμής που αφειδώς λαμβάνεις!

Πρέπει να ξέρεις πως απαιτείται από σένα να αγαπάς την ομάδα
πολύ παραπάνω από ότι η επαγγελματικότητα ορίζει,
να είσαι κάτι περίπου σαν ο απεσταλμένος του στο γήπεδο ή όπου αλλού ορίζεσαι.
Σαν να λέμε, όλοι είμαστε μια οικογένεια και στείλαμε αυτούς που ξέρουν καλύτερη μπάλα
και οι υπόλοιποι φωνάζουμε από γύρω,
όπως γινόταν τα χρόνια τα "ρομαντικά" πριν τα ισοπεδώσουν  όλα τα φράγκα,
εσένα θα σε φροντίσουμε τα σέα και τα δέοντα γιατί είσαι ο που ξέρεις την καλύτερη μπάλα,
αλλά κι εσύ θα είσαι ένας από εμάς...

Κι εσύ επαγγελματία
τα ξέρεις καλά αυτά που σου λέω,
όπως επίσης ξέρεις πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι κι ούτε θα γίνει ποτέ σούπερμαρκετ
να λειτουργεί με λογική ότι χρειάζεται το αγοράζω και στα @@ μου κιόλας (όπως είναι οι κάτω),
ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που στηρίζεται στους (πάρα πολλούς) μύθους του,
είτε αυτοί αφοράν παίχτες, είτε παράγοντες, είτε κόσμο, είτε οτιδήποτε...

Kαι ξέρεις πως στην σημερινή εποχή της πουτανοποίησης των πάντων
όπου όλα έχουν αποκτήσει την τιμή τους,
τόσο που αν πεις σε 3 άτομα να στήσουν κώλο τα 2 θα απαντήσουν "και πόσα θα πάρω;"
δύσκολα πλέον βγαίνουν καινούριοι μύθοι...
και εσύ ήσουν ένας από αυτούς.
Για αυτό και ο τρόπος με τον οποίο θυμήθηκες ότι είσαι επαγγελματίας είναι πισώπλατη μαχαιριά για τον ΠΑΟΚ,
όχι μόνο γιατί του αφαιρεί έναν από τους λίγους φρέσκους μύθους του αλλά
γιατί κυρίως δυσχεραίνει την δημιουργία καινούριων,
μολύνει την ατμόσφαιρα δίνοντας στους "ρεαλιστές" το επιχείρημα
"τον είδαμε κι αυτόν, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, και μόλις του δώσαν 5 φράγκα τα πούλησε όλα και πήγε στον βάζελο".

Kαι το χειρότερο απ' όλα είναι πως δεν έχεις καμία δικαιολογία...
π.χ. ο Σαλπιγγίδης μπορεί να επικαλεστεί πολλά και διάφορα
ανάμεσα στα οποία και η ηλικία του,
εσύ, σε ηλικία 40 χρονών  δεν μπορείς να πεις πως δεν γνωρίζεις πάρα πολύ καλά το τι σημαίνει αυτό που κάνεις!

Και όλα αυτά γιατί;...
Γιατί είσαι επαγγελματίας;
Δε σου φτάνουν τα 10 χιλιάρικα τον μήνα που παίρνεις και θέλεις να πάρεις 15;
Σε μια εποχή που το 20% είναι άνεργοι και το 50% παίρνουν κάτω από 1000 ευρώ,
όντας πετυχημένος ποδοσφαιριστής με λεφτά που φτάνουν για να ζήσης 3 ζωές,
πας να κάνεις αυτή την ζημιά στον ΠΑΟΚ για να εκδικηθείς τον Ζαγοράκη;

Τράβα αν θες έξω απ' το σπίτι του και σκάσ' του τα λάστιχα
ή πέτα του πέτρες στα τζάμια του σπιτιού
ή ότι άλλο θέλεις για να του την πεις, ο ΠΑΟΚ τι φταίει;
Ο κόσμος του τι φταίει;

Ο κόσμος της πατρίδας σου που τον έχουν "πηδήξει" από παντού
και ψάχνει μια μ@λ@κί@ να περάσει την μέρα του χωρίς να χαλιέται,
και που στην τελική του χρωστάς και δεν σου χρωστάει
τι φταίει να ακούει "τον είδαμε και τον Βρύζα σας μπαόκια";

Σε είχα πολύ ψηλά ρε επαγγελματία,
και γω και πολύς ακόμα κόσμος..
Τώρα, ασ' τα.
Αν και δεν θα με δεις ποτέ και δεν θα είμαι σε καμία από τις στημένες σας συνεντεύξεις Tύπου
και δεν θα σου κάνω παρέα σε κανένα πάνελ στην "τελεβυζιών",
θέλω να ξέρεις ρε επαγγελματία πως
αν σε είχα μπροστά μου θα μάζευα φλέμα μέσα στο στόμα μου
και μετά θα το κατάπινα,
όταν θα καταλάβαινα πως ούτε το σάλιο να σε φτύσω δεν αξίζεις...

Τράβα λοιπόν  και στον βάζελο και όπου αλλού θές,
αλλά την Τούμπα ξέχνα την,
τον ΠΑΟΚ ξέχνα τον,
την Θεσσαλονίκη ξέχνα την.
Τράβα βρες τον άλλο τον "ψηλό" να σου εξηγήσει τα κόζια
πώς θα γίνεις δήμαρχος Γκύζη και σιγά-σιγά σε βλέπω και βουλευτή.
Συγκρίνοντας αυτά που μάθαμε για αυτούς
και αυτά που μάθαμε για σένα, δεν μπορώ να πω, το αξίζεις!

Υ.Γ. Ξεφτίλισε με, βγες και πες "στον βάζελο, ποιον βάζελο, καλά, πάτε καλά, από πού κι ως πού εγώ στον βάζελο;"... έστω και τώρα.

teratios

*έτσι δεν το έχει καθιερώσει ο γαμημένος καπιταλισμός να λέγονται μισο-υποτιμητικά
όσοι δεν τα ξεπουλάνε τα όλα τους για 2 φράγκα;...
ρομαντικοί...οι αυτοί που τρέχουν νυχθημερόν πίσω από κάτι μεταλλικά κυκλικά κουμπιά
και καθορίζουν την ευτυχία τους ανάλογα με το πόσα μικρά χρωματιστά χαρτάκια έχουν στην τσέπη τους,...
αυτοί είναι οι ρεαλιστές...που κοιτάνε την ζωή κατάματα να ούμε και δεν πετάνε στα σύννεφα,
γιατί ενώ την κοιτάνε βλέπουν πως δεν είναι μάτια αλλά 2ευρα...
και όποιος δεν το πιστεύει είναι τίποτα ΠΑΟΚτσής ρομαντικός και μην τον ακούτε ότι κι αν λέει

http://www.paokmania.gr/articles/football/rest-news/16042-profesional.html

Offline diegito4

• Αλλαγή
ωραίο κείμενο.
μόνο που στο συγκεκριμένο site να γράφουν για προδωσίες και για επαγγελματίες πάει ΠΟΛΥ...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ετσι είναι εαν πιστευεις οτι ενα κείμενο χαρακτηριζεται από την "προέλευσή" του και όχι από το περιεχόμενό του.
Σε κάθε περίπτωση, και παρά την προκατάληψη των περισσοτέρων, θεώρησα εντιμότερο να αναφέρω την πηγή του από το να την παραλείψω.

Offline diegito4

• Αλλαγή
βρε καλά έκανες,μαζί σου.
έγραψα οτι συμφωνώ.

τώρα αν μου πεις όμως οτι δεν παραξενεύτηκες με τα σχόλια απο κάτω και την εν λόγω "ευκολία" να προφέρουν λέξεις για επαγγελματίες και περηφάνια,νομίζω θα λες ψεμματάκια φίλε.  ;D

Offline bozik

• Αλλαγή
Θα κάνω ντου βρε πονηρή
στα στέκια που αράζεις
κι αν σε τρακάρω πουθενά
μ' αυτόν τον άνθρωπο ξανά
να ξέρεις δεν τη βγάζεις

Καθάρισε τη θέση σου
μ' αυτή σου την κατάσταση
πριν κάνω επανάσταση

Τον τελευταίο τον καιρό
μου τα 'χεις κάνει ρόιδο
δυο τρεις μου την καρφώσανε
πως πάλι σε τσακώσανε
με κείνο το κορόιδο

Καθάρισε τη θέση σου
πριν κάνω επανάσταση

Θα κάνω ντου για να σε βρω
Αθήνα και Περαία
κι αν θα σε κάνω τσακωτή
να ξέρεις η βραδιά σου αυτή
θα είν' η τελευταία

Καθάρισε τη θέση σου
πριν κάνω επανάσταση

www.paokmania.gr/geiaxarantankaitakoykiampaglan

ακομη ενα απιστευτο κειμενο και ποιητικο, απο τα αλανια με τη σταθερη γνωμη...α ρε βρυζα δεν σε βλεπω καλα δεν ξερεις που εμπλεξες...μου θυμιζει καποιο τραγουδι αλλα μπα...ιδεα μου θα ειναι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
1. την τελευταία φορά που έλεγξα τις θέσεις μου θυμάμαι να τις βρίσκω σταθερές, μπετό

2. "αυτοί στο παοκμάνια" δεν ξέρω ποιοι είναι...ξέρω για μένα πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάω πολύ να μιλάω για προδοσίες και επαγγελματίες κλπ...

3. έχω λογαριασμό και εδώ και στο κόλκας24 και αλλού και παίρνω μάτι...γράφω μόνο σε 1 μέρος γιατί είναι μαλακία να περιφέρω τα ίδια πράματα από δω κι από κει...όποιος θέλει να δει την άποψη μου ξέρει που θα την βρει...αυτό δεν με κάνει λιγότερο μέλος του paokworld απ' ότι του paokmania ή του οπουδήποτε...όσο ανήκω στους "αυτούς στο παοκμάνια" άλλο τόσο ανήκω στους 'αυτούς στο paokworld"...ή με 2 λόγια για να μην το κουράζουμε, την άποψη μου λέω και όποιος συμφωνεί συμφωνεί με μένα κι όποιος διαφωνεί διαφωνεί με μένα, κι όχι με κανένα σάιτ, φόρουμ, κι άλλα τέτοια ευαγή ιδρύματα

αυτά και να με συγχωρνάτε για την οφτοπικ παρέμβαση...επιστρέφω στο μπανιστήρι
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κανένα θέμα με το ίδιο κείμενο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν έχω δει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bozik

• Αλλαγή
έγινε ρε αδερφέ...βλέπεις δεν έτυχε να δω το κείμενο σου για το κοντό στη κεντρική του mania....η μου διέφυγε η ξέχασαν να το βάλουν ...οι τα λέω χύμα και τσουβαλάτα του mania....spinos_4 αντίλαλο κάναμε η κουφαθήκαμε?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ένταξη bozik μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
ο δημητράκης ήταν μικρό παιδί...

ps. από τώρα ξέρω ποιοι θα χειροκροτάνε όταν γυρίσει ο βρίζας μια μέρα στον ΠΑΟΚ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

zan

• Guest
Τζαμπα χαλιεστε καποιοι εδω μεσα επειδη καποια ΜΜΕ της Αθηνας :tikitaka: εγραψαν κατι...Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει....Πολλα μπορει να αλλαξουν το αμεσο κοντινο μελλον... ;) 

Η αισθηση μου ειναι οτι ο Βρυζας θα ειναι το 9το μελος της διοικησης του ΠΑΟΚ.........  :devil:

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **

Offline spartiatis

• Αλλαγή
μακάρι να βγεις αληθινός Zangate. Όχι για το 2ο που λες, ούτε που μ' ενδιαφέρει!
Αλλά για το 1ο, το ότι πρόκειται για ένα σενάριο και μόνο.

ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να μην το επιτρέψουμε καν να γίνει αντί να λέμε ας κανει οτι γουστάρει.

να πανε να γαμηθουν όλοι τους! Κανένας τους δε θα κανει 'ο,τι γουστάρει.
ΕΜΕΙΣ θα κανουμε ότι γουστάρουμε κι ας το γνωρίζει ο καθένας τους αυτό πριν ασχοληθεί στη ζωή του με τον ΠΑΟΚ
διαφορετικά να μην ασχοληθεί ποτέ του.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μακαρι να ειναι μουφα, αλλα απο τη στιγμη που το λεει το μεγκα ξεκαθαρα κιολας, δε ξερω. δεν εχω δει ποτε ειδηση να βγαινει τοσο ακυρη οταν την λενε με σιγουρια τα καναλια.