Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 127799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Τους εδωσε ο Θεος την θεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αγαπη ενος λαου και θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι; Τι φιλοδοξιες εχουν; Τι ονειρα; Τι σημαινει για αυτους η αγαπη του κοσμου και ο ΠΑΟΚ τελικα;

Γιατι ποιος σου ειπε οτι ειχαν ονειρο και φιλοδοξιες να ειναι παραγοντες της παε ΠΑΟΚ?
Μαλλον απο λαθος βαση συζηταμε αν πιστευουν ετσι πολλοι..
Απο ΑΝΑΓΚΗ και μονον μπηκαν στην παε ζαγορ και βρυζας και κατω απο την τεραστια πιεση του κοσμου τοτε..Ειμαι σιγουρος οτι ποτε ουτε καν το σκεφτονταν να ειχαν θεση παραγοντα στον ΠΑΟΚ.
Οπως ειμαι σιγουρος οτι εχουν σκεφτει απειρες φορες πως θα την κανουν απο το φρενοκομειο..
Γι αυτο μια χαρα η εθνικουλα για τον βρυζα,ουτε να σου πρηζουν τα παπαρια για τον μπερετα και τον σαβινι ουτε τπτ
Ησυχα κι ωραια..
Αντε να την κανει και ο αλλος να συνεχισουμε τον πρωταθλητισμο στις προσφυγες που τοσο πολυ μας ελειψε..Ζητω η επανασταση ζητω ο νεος βασιλιας(ποιος κακομοιρης θα ειναι..)

Πολυ σωστος ο blue eyes,αψογος θα ελεγα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline t.b

• Αλλαγή
Σεβαστά όλα όσα γράφεις αλλά ο Βρύζας μετά από καμία πίεση δεν ανέλαβε το πόστο που είχε, μόνος του το αποφάσισε όταν σταμάτησε σε συνεργασία με τον Ζαγοράκη

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
εγώ βλέπω 3 πράγματα.
Ο Σάντος πήγε στην Εθνική, φεύγοντας σαν πετυχημένος σαν προπονητής, μετά από 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Ο Βύζας πάει Εθνική, φεύγοντας σαν πετυχημένος τεχνικός διευθυντής, μετά από 3 χρονια στον ΠΑΟΚ.
Ο Ζαγοράκης αρνήθηκε την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ήταν προσωπικές του επιλογές τόσο ο Σάντος όσο και ο Βρύζας, και μένει στον ΠΑΟΚ υπό μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Εμείς φορτώνουμε το κακό (που φανταζόμαστε ότι θα έρθει με τα σενάριά μας) σ΄ αυτόν που τους επέλεξε και που τελικά μένει να τραβήξει το ζόρι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
καλα, μην περνεις και ορκο οτι μενει να τραβηξει το ζορι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
scyclad ξερεις κατι?αμα ξερεις βγες και πες.για εμενα 2 ατομα πουλησαν μεχρι τωρα την προσπαθεια.ο τριτος που ηταν απο την αρχη ειναι ακομα εδω.εκτος αμα δεν μας κανει οποτε να τον τελειωσουμε

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
και μένει στον ΠΑΟΚ υπό μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Εμείς φορτώνουμε το κακό (που φανταζόμαστε ότι θα έρθει με τα σενάριά μας) σ΄ αυτόν που τους επέλεξε και που τελικά μένει να τραβήξει το ζόρι. [/b]

Την έχει κάνει είδη μία φορά... Το θεωρούμε αδύνατο να την κάνει και δεύτερη αν ζοριστεί και δεν έχει τον καλό του φίλο Ζήση στο πλευρό του;;;
Θα έλεγα πως έρχεται και η σειρά του σιγά σιγά... (μαλακία για να περάσει η ώρα..)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δε ξερω ρε φιλαρακι ΤΙΠΟΤΑ. Δε ξερω τιποτα ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε κανενας, αυτο ειναι το γαμημενο το προβλημα. Φευγουν και ερχονται λες και ο ΠΑΟΚ ειναι πλατεια στο χωριο τους, και κανενας δε λεει κουβεντα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
εγώ βλέπω 3 πράγματα.
Ο Σάντος πήγε στην Εθνική, φεύγοντας σαν πετυχημένος σαν προπονητής, μετά από 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Ο Βύζας πάει Εθνική, φεύγοντας σαν πετυχημένος τεχνικός διευθυντής, μετά από 3 χρονια στον ΠΑΟΚ.
Ο Ζαγοράκης αρνήθηκε την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ήταν προσωπικές του επιλογές τόσο ο Σάντος όσο και ο Βρύζας, και μένει στον ΠΑΟΚ υπό μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Εμείς φορτώνουμε το κακό (που φανταζόμαστε ότι θα έρθει με τα σενάριά μας) σ΄ αυτόν που τους επέλεξε και που τελικά μένει να τραβήξει το ζόρι.

:thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bozik

• Αλλαγή

Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον σοβαρά. Δεν αξίζει κι ούτε νιώθω δον κιχώτης να κυνηγάω χίμαιρες. Τα συγχαρητήριά μου στη σκιώδη διοίκηση και τα παπαγαλάκια τους. Εγώ μάγκες θα είμαι πλέον πελάτης σας. Καλύτερο πελάτη από μένα δεν θα βρείτε. θα πληρώνω για να βλέπω ΠΑΟΚ και ποτέ ξανά δεν θα αναρωτηθώ για τίποτα. Αν μου πείτε γήπεδο στο Καλοχώρι, είμαι μαζί σας. Αν πουλήσετε τον Βιτόλο, τον Κοτνρέρας και τον Βιερίνια μαζί, εγώ μούγκα. Φυτό κανονικό. Δεν ειρωνεύομαι. Δεν αντέχω άλλο. Νικήθηκα. Μαζί σας σε αυτό που θέλετε να κάνετε στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά και με πάση συναίσθηση της μηδαμινότητας και της γραφικότητάς μου. Ένας συνωλοσιολόγος λιγότερος φίλοι ΠΑΟΚάρχες.

δωσε μια συνεντευξη επιτελος εσυ ρε βασιλοπουλε

τη λες ρε αδερφέ cure...η ήττα του ΠΑΟΚ-του ΠΑΟΚ, αν σταματήσουν να μιλάνε φωνές σαν την δικη σου...είναι πολλοί μεγαλύτερη από οποιο διοικητικό παράγοντα φύγει από την παε ΠΑΟΚ...όχι...θα μιλάς όπως μιλάς για όλα τα θέματα...έχεις υποχρέωση στον ΠΑΟΚ που λατρεύεις να μιλάς και στον μικρο ηλικιακα οπαδο του ΠΑΟΚ...εάν σταματήσουν να μιλάνε φωνες σαν τη δικη σου...Ο ΠAOK θα είναι και πάλι τέταρτο-εκτος...θα φταίει η πουτάνα η αθηνα και το κλέψιμο θα είναι τρελό...οχι αλλες προδοσιες  ;D
y.g άσε που δεν θα μπορέσεις να αντέξεις, όταν βγάζει και πάλι σε λίγο καιρό ο κατσαρής, τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγώ βλέπω 3 πράγματα.

Πολυ σωστη - σοφη παρατηρηση. Δεν ξερω αν την κανει κλπ, αλλα τα γεγονοτα αλλα δειχνουν για την ωρα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zan

• Guest
Σε ευχαριστουμε για οτι προσφερες και καλη σου τυχη!!

guest4

• Guest
εγώ βλέπω 3 πράγματα.

επιτέλους μια λογική συγκροτημενη και απλή σκέψη.

Επανασταση είναι να στηρίξεις τον άνθρωπο αυτό τώρα στα δύσκολα.

euboia4

• Guest
πολλοι εδω μεσα τον υποστηριζετε, αλλα ριψασπις ειναι
στα δυσκολα εφυγε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εγώ βλέπω 3 πράγματα.

επιτέλους μια λογική συγκροτημενη και απλή σκέψη.

Επανασταση είναι να στηρίξεις τον άνθρωπο αυτό τώρα στα δύσκολα.

Ναι, βεβαια, αφου ομως μου εξηγησει καμμια πενηνταρια πραγματα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

euboia4

• Guest
ο Βρυζας δεν οφειλει να μας δωσει απαντησεις το γιατι προτιμαει την εθνικη απο τον ΠΑΟΚ?

guest4

• Guest
Ναι, αφού πρώτα απ' όλα εξηγήσει γιατι δεν είχε διώξει τον σαντος
όταν τον πίεζε όλη η Τούμπα.

Επίσης να μας εξηγήσει πώς κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο τριετίας
και κατόρθωσε να συσπειρώσει τον κόσμο.

Έλεος ρε παιδιά.

Το προφανές είναι ότι θα αναφερθεί στην παραίτηση Βρύζα.
Πάντως μην περιμένει κανείς να βγουν Βρύζας - Ζαγοράκης και να τα χώσουν
ο ένας στον άλλο. Ίσα ίσα..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ας πουμε οτι εχουμε μια πολυ καλη και δεμενη οικογενεια. Παλια και για αρκετα χρονια μας ελεγαν φτωχαδακια και μας χλευαζαν. Λιγο η σκληρη δουλεια , λιγο το ταλεντο, λιγο η καλοσυνη μάς εκανε οικογενεια υποδειγμα σε ολη τη γειτονια. Μπορει παλι να μην ημαστε πλουσιοι, το βιοτικο μας επιπεδο παντως αλλαξε σιγουρα προς το καλυτερο. Οι φιλοι της οικογενειας ειχαν να λενε για μας, την ειλικρινεια μεταξυ των μελων μας, την αγαπη μας, την ομονοια και τη συνεργασια που μας διεκρινε. Ολοι πιστευαν οτι ειχαμε πολυ μελλον. Ξαφνικα μια μερα ο μπαμπας "λυγισε απο το βαρος της εργασιας" (ζαγορακης). Για τους δικους του προσωπικους λογους εφυγε 3 μηνες στο Αγιο Ορος και στη μανα του διακοπες να ηρεμησει. Πολυ στεναχωρηθηκαμε θαρρω. Η μαμα μας (βρυζας) ομως εβαλε πλατη για δυο και σε συνεργασια με τον μεγαλο μας αδερφο (Σαντος) καταφερε να σηκωσουμε το κεφαλι και να ξεπερασουμε τον (προσωρινο τελικα απο οτι αποδειχτηκε) χαμο του πατερα μας. Η απουσια του ηταν εμφανης, η παρουσια ομως της μαμας επιβλητικη. Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι εφυγε ο μπαμπας..
(....)

Για να μη τα πολυλογω (τα επεισοδια λιγο πολυ τα ξερουμε) ο αδερφος μου παντρευτηκε μια γυναικα στην Αθηνα. Μας υποσχεθηκε οτι θα τον βλεπουμε μια φορα το μηνα και επισης μας οτι δε θα μας ξεχασει ποτε.. Το σιγουρο ειναι οτι εμεις, εκτος απο ενα πολυαγαπημενο μας αδερφο που παιζαμε μαζι, μεσα σε ενα μηνα χασαμε και τη μητερα μας η οποια τον ακολουθησε κι αυτη στην Αθηνα!! Δε ξερουμε τι κανει εκει και γιατι μας αφησε, ισως καλυτερα να μη μαθουμε ποτε. Φημες λενε οτι πηγε να ζησει κι αυτη σε ενα πιο πλουσιο σπιτικο, σε μια οικογενεια με πιο ηρεμο και αυξημενο βιοτικο επιπεδο απο το δικο μας. Αυτο που προεχει ειναι να συμπαρασταθουμε στον πατερα μας (που μας εγκατελειψε βεβαια κι αυτος αλλα ξαναγυρισε και ισως ξαναφυγει, ή βρει μια αλλη γυναικα, ποτε δεν μας ειπε ομως γιατι εφυγε...), ο οποιος ομως μας ειπε να ξεχασουμε το παλιο καλο βιοτικο μας επιπεδο..Κατι συνεργατες του μας ειπαν οτι η δουλεια του πατερα εχει ενα "ανοιγμα" οπως το ειπαν  (μα γιατι να μη καταλαβαινω τι ειναι αυτα τα ανοιγματα) αρκετων χιλιαδων ευρω και οτι τα πραγματα θα ειναι ζορικα..

(....)

Η οικογενεια πανω απ ολα ? Σκυβουμε κεφαλι ξανα και ξανα? Δε μας φτανουν τοσα χαστουκια?
ή
Σας γαμαω ολους, παραταω σπιτια μανες πουτανες πατερες κοτες και παω να ζησω τη ζωη μου εξασφαλιζοντας οτι τιποτα τετοιο δεν θα ξανασυμβει?
Ο καθενας ας βαλει τον εαυτο του σε οποια θεση θελει.

και ενα τελευταιο για τα ζαγοροσκυλα
να μας εξηγησει πρωτα ο ντεμης πως καταφερε να συσπειρωσει τα νουμια, να νικησει τη μιλαν 1-0 , να χτυπαει πρωταθλημα, να εχει πλανο ,να πανε ολα καλα μεσα σε 3 χρονια να εχει 60.000 λαο στο οακα και τωρα να παιζει μπουνιες ο βατραχος με τους αλλους , τα χρεη τους να τρεχουν , το γηπεδο να ειναι αδειο (μα που ειναι ολοι αυτοι οι 40-50-60.000)και η ομαδα τους να ειναι απαραδεκτη. Αυτα απο μενα.

« Last Edit: August 12, 2010, 01:11:53 by daskalos-4 »

guest4

• Guest
.......

και ενα τελευταιο για τα ζαγοροσκυλα
να μας εξηγησει πρωτα ο ντεμης πως καταφερε να συσπειρωσει τα νουμια, να νικησει τη μιλαν 1-0 , να χτυπαει πρωταθλημα, να εχει πλανο ,να πανε ολα καλα μεσα σε 3 χρονια να εχει 60.000 λαο στο οακα και τωρα να παιζει μπουνιες ο βατραχος με τους αλλους , τα χρεη τους να τρεχουν , το γηπεδο να ειναι αδειο (μα που ειναι ολοι αυτοι οι 40-50-60.000)και η ομαδα τους να ειναι απαραδεκτη. Αυτα απο μενα.

εντάξει, τώρα με έπεισες γιατι πρέπει να κράξω το ζαγοράκη

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ποιος πηγε να σε πεισει να κραξεις ? πλακα κανεις η λες οτι θες?