Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 127798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπραββοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline dave

• Αλλαγή
μπραβο στη παε για τη σωστη σε ουσια και υφος ανακοινωση

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
1) Μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση.

2) Το προσωπο του Ζηση μετα το χαμενο τετ α τετ του Βιερινια δειχνει (αλλη μια φορα) το ποσο αυτος ο ανθρωπος ειναι ενας απο μας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
μπραβο στην ΠΑΕ..
Ζηση θοδωρα κανονιστε κιολας αυτη να ειναι η τελευταια φορα που τολμησαν να τα βαλουν μαζι μας..

Offline maria-mtb

• Βασικός
καλη η ανακοινωση.
diegito την ανακοινωση την επικολλησες αυτουσια? γιατι αν ναι, εχει 2 ορθογραφικα λαθη, για μενα απαραδεκτα σε επισημη ανακοινωση. σορρυ αν σας τη σπαω, αλλα ετσι ειναι.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
οντως  :D :D :D :D .οταν αναφερομαστε σε πληυθντικο οι προστακτικες γραφονται με ''ε'' . Ποσες φορες την διαβασες για να το βρεις????
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline maria-mtb

• Βασικός
μονο μια memts αυτα κανουν μπαμ. ας το διορθωσουν τουλαχιστον. κυρα γραμματεα ενταξει θα πας στα μπυουκια κανε πρωτα καλα τη δουλεια σου αλλιως τον μπουλο.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
νταξει το αλλαξαν μπαμ-μπαμ  ;D
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline arwstos

• Αλλαγή
Λεβεντικη και ακρως ΠΑΟΚτσηδικη η ανακοινωση!

υγ: Λιγο προσοχη στην ορθογραφια απο τον υπευθυνο...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν νομίζω ότι έχει βγει ποτέ στην ιστορία του ΠΑΟΚ πιο ΠΑΟΚτσήδικη ανακοίνωση από την όποια διοίκησή του. Καμία διάθεση συμβιβασμού, τίποτα καμουφλαρισμένο ή ωραιοποιημένο, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

PAOK_VOLOS

• Guest
Μπράβο στην παε για την ανακοινωση :thumbok:

northeagle_4

• Guest
 :thumbok: ετσι .σταρατα ,αρχιδατα και Παοκσιδικα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν νομίζω ότι έχει βγει ποτέ στην ιστορία του ΠΑΟΚ πιο ΠΑΟΚτσήδικη ανακοίνωση από την όποια διοίκησή του. Καμία διάθεση συμβιβασμού, τίποτα καμουφλαρισμένο ή ωραιοποιημένο, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Διαφωνω και μαλιστα για ανακοινωση λαμογικης διοικησης.

Τοπ ανακοινωσεις για εμενα ηταν εκεινες του Μπατμαν πριν τον τελικο της Ν. Φιλαδελφειας..."Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και κερδισει ο Ολυμπιακος, τα χρηματα του πριμ θα κληθουν να πληρωσουν οι ελληνες φορολογουμενοι." η καπως ετσι! Πρεπει να τις εγραφες ο Σιμος Λαζαρης ε; πωπω τι θυμηθηκα τωρα.

Για το θεμα : Πιστευω πρεπει να κανει η ΠΑΕ μηνυση.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
Οχι μόνο ανακοινώσεις. Δεν έχουν και τόσο πρακτικό αποτέλεσμα. Ας τραβήξει μια προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου ή δε ξέρω που θα πουν οι δικηγόροι. Μιλάμε για κατάφορη παραβίαση κάθε δικαιώματος. Πρέπει η παε να το σκεφτεί σοβαρά να προσφύγει σε δικαστήρια. Αυτό που έγινε σήμερα δε γίνεται ούτε στη δικτατορία του Ιράν και της Ονδούρας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
"Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και κερδισει ο Ολυμπιακος, τα χρηματα του πριμ θα κληθουν να πληρωσουν οι ελληνες φορολογουμενοι."

Χοχοχοχο..τι θυμηθηκες  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
Συμφωνώ, με ανακοινώσεις δεν γίνετε τίποτα.
Οι ανακοινώσεις τις περισσότερες φορές είναι για λαικη κατανάλωση.
Και μην ξεχνάμε ανακοίνωση είχε βγει και στο παιχνίδι με τον βάζελο που απαγορεύτηκε η κάθοδος στο ΟΑΚΑ.
Πιστεύει κανείς πως τα πράγματα έγιναν καλύτερα από τότε; Μπα, μάλλον χειρότερα πάνε...

chiltsid

• Guest
Μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση!

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ

http://ec.europa.eu/community_law/your_rights/your_rights_forms_el.htm

Υποβολή καταγγελίας

Οποιοσδήποτε μπορεί να στραφεί κατά ενός κράτους μέλους, υποβάλλοντας καταγγελία στην Επιτροπή για κάθε μέτρο (νομοθετικό, κανονιστικό ή διοικητικό) ή πρακτική κράτους μέλους τα οποία θεωρεί αντίθετα με διάταξη ή αρχή του κοινοτικού δικαίου

Η χρήση του παρόντος εντύπου καταγγελίας http://ec.europa.eu/community_law/docs/docs_your_rights/complaint_form_el.rtf  [< 74 KB] δεν είναι υποχρεωτική.

Η καταγγελία μπορεί να υποβληθεί στην Επιτροπή με απλή επιστολή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προς το συμφέρον του καταγγέλλοντος είναι να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα συναφή στοιχεία. Δεν θα πρέπει ωστόσο να αναφέρει μη αναγκαία προσωπικά στοιχεία.

Το έντυπο μπορεί να αποσταλεί με το ταχυδρομείο στην ακόλουθη διεύθυνση:

Commission des Communautés européennes
(à l'attention de Mme la Secrétaire générale)
B-1049 Bruxelles
BELGIQUE

Μπορεί επίσης να κατατεθεί σε μια από τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα κράτη μέλη.

Για να μπορεί μια καταγγελία να γίνει αποδεκτή, θα πρέπει να καταγγέλλει παράβαση του κοινοτικού δικαίου από κάποιο κράτος μέλος.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ας κανουμε στην διοικηση μας σήμερα και λιγη κριτική. Αν αληθευει η ημερομηνια που δινουν τα σπορια για την ΑΜΚ (20/01/2010) τοτε και πάλι όσον αφορα την διαφήμιση της ΑΜΚ η διοίκηση έλαμψε δια της απουσίας της. Αν την διαφήμιση την ανέλαβαν τα σπόρια με πίπες τύπου δείξε ποιος είσαι και τετοια λογια να αγαπιόμαστε δεν κάνουμε τίποτα. Δεν βάλαμε τον απόδημο ελληνισμό στην ΑΜΚ αλλά βασικά δεν εξηγήσαμε στον κόσμο μας συνολικά γιατί να πάρει. Παρε γενικώς και αορίστος για δειξεις ποιος εισαι. Το ποιος ειμαι το δειχνω καθημερινά στην δουλειά μου στην οικογένεια και στους φίλους μου. Με τα καλά μου και με τα στραβά μου ρε αδερφέ.Το γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να μοιραστεί ξανά σε κομμάτια στον βασικό του κορμό που ειναι ο κοσμος του πρέπει καποιος να το εξηγησει. Γιατί ο κοσμος του πρέπει να ξαναγίνει ο μοναδικός του αιμοδότης αλλά και ο μοναδικός του κυρίαρχος πρέπει να εξηγηθεί. Για να ειμαι ακριβής επερεπε να εχει εξηγηθεί εδω και πολύ καιρο. Τωρα 5 μερες πριν την ΑΜΚ εχουμε μεινει να διαβάζουμε σπορια και φοβάμαι οτι και η διοικηση θα μεινει με σπορια στα χερια αντι για χρήματα.
Υ.Γ. Να σημειώσω τέλος το εξης. Για να πετύχαινε αυτή η ΑΜΚ έπρεπε η δουλειά να άρχιζε την επόμενη της προηγούμενης ΑΜΚ. Να αναγνώριζε αυτό το τμήμα Μαρκετινκ την συνδρομή του απλού φιλάθλου ίσως με μία απλή εκτύπωση φύλλου μετοχών και να το έστελνε μαζι με μια ευχαριστήρια επιστολή του Ζαγορ στο σπίτι του καθενός. Ή εν πάσει περιπτώση να έδειχνε με καποιο τροπο οτι οι 10.000 νεοι μέτοχοι ειναι ένα απο το σώμα του ΠΑΟΚ και οχι απλοι μαλακες χρηματοδοτες που αγοραζουν διαρκειας, φορμες μπλουζες μπαλες μετοχές και εγω δεν ξερω τι αλλο. Το τμήμα Μαρκετινκ ομως ειναι για τον πουτσο με μηδεν ιδεες και μηδεν πρωτοβουλίες. Γενικότερα κυριοι εκει πανω το οτι ο ΠΑΟΚ εχει εναν λαο που λατρευει την ομαδα, σας εχει κανει να επαναπαύεστε οτι αυτος θα τρεξει ακομα και οταν τα ξανακανουμε σκατα γιατι παντα αυτο γινεται. Ξυπνήστε γιατι οι ανταγωνιστές μας ειναι απο εσας 400 χρονια μπροστα και κοιμαστε τον υπνο του δικαίου.Αλλιώς τον μπούλο απο εκει μεσα γιατι η υπομονή εχει και τα οριά της.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα