Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 127800 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μόνοι σας τα φάγατε μαζί θα βρούμε λύση?? Πρωτοποριακό!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
αντε γαμησου

εκανες μηνυση ΠΟΥΣΤΑΡΑ που θα δικαστει σε 10 χρονια μετα απο αντιστοιχες αναβολες μεχρι που θα το ξεχασουν και τα παιδια μας
τα λεφτα τα κλαιμε απο τωρα....
Σαν τη μηνυση που εκανε ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ο ΑΔΕΡΦΟΣ σου στο γουμενο.....

α, μουνοπανο, τωρα θυμηθηκες τους "πραγματικους ιδιοκτητες" μπασταρδε? τοσα χρονια που κανατε "ΛΑΘΗ" επι "ΛΑΘΩΝ" με τα οποια ολως τυχαιως πλουτισατε, δεν ημασταν ιδιοκτητες? τι ημασταν γιδια?

αντε γαμησου

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ

Δηλωσεις ποζατζιδη ουτε καν μπορουν να σχολιαστουν. Μονο που λεει οτι αν δημοσιευτει το πορισμα θα μας ερθει ΠΑΛΙ προστιμο 5.000.000 απο το ΣΔΟΕ τα λεει ΟΛΑ. Αν τα "ΛΑΘΗ" φερνουν προστιμα 5.000.000 απο το ΣΔΟΕ και ΕΥΘΥΝΕΣ σε φυσικα προσωπα, αυτα δε λεγονται ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΛΑΟΠΛΑΝΕ "ΛΑΘΗ" , αλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ κι εσυ γαμησου
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

northeagle_4

• Guest
  Για μενα περισσοτερη σημασια εχει να πανε οσοι πρεπει να πανε εκει να τα πουνε απο τα επι 100 μπινελικια στο φορουμ. το να ξεκαθαρισουν τα πραγματα παντα ηταν στο χερι μας στην ουσια τωρα που εχει και προσκληση κανονικα ο καθενας που τον ενοχλουν 10-20 -50 πραγματα 27 πρεπει να ειναι εκει και φυσικα με πρωτοστατες τους ΣΦ μας. Το να μου απαντησει καποιος με την κλασσικη ανακυκλωση ελα μωρε τωρα ποιοι ΣΦ,ποιος κοσμος,μπεεεε ,ολοι προβατα,μονο εμεις λεμε αληθειες απο το πισι δεν με ενδιαφερει καθολου και ας μην μου απαντησει καν.

αν δεν παει κανεις μετα δικαιως θα τρως στην μαπα το αρδ-επιχειρημα "γιατι δεν ηρθαν να τα πουν εκει μπροστα? ".

- καμια συγκαλυψη των κλεφτων και κυνηγι ως το τελος
- αληθειες οσο σκληρες και να ειναι.
- αποπομπη απο την διοικηση γκαγκατσοπαιδων και απομειναρια γουμενου
- σφραγισμα τα γραφεια και αποδυτηρια απο αρδ και οπαδους
- τακτικος ανα 6μηνο οικονομικος ελεγχος και διαχειριστικος απο ανεξαρτητη επιτροπη καθε σαιζον
-διορια σε σαββιδη και ορος για καθε διαροη να επεται διακοπη συνομηλιων
-εξεταση ενδεχομενου αλλαγης τροπου λειτουργιας της παε σε Λ.Β
-καμια συμπραξη στην λιγκα με το ποκ.καμια υποχωρηση σε θεματα που θιγουν τον ΠΑΟΚ.
  ....κτλ κτλ

λιγα απο τα πραγμτα που μπορουν να απαιτηθουν και εγγραφως για να στηριξεις,αν δεν τα δεχτουν ομολογουν οτι ειναι λερωμενοι και πρεπει να φυγουν αμεσα.(ασχετα αν θα πρπε ηδη να χουν φυγει αλλα λεμε τωρα)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
εγω παλι και απο τη μηνυση και απο το καλεσμα νομιζω οτι μονο κατι καλο μπορει να προκυψει.
ευκαιρια να λογαριαστουμε...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
θα ειμαστε εκει

καλο ειναι να οργανωθουμε λιγο και να τα γραψουμε σε ενα χαρτι εστω και αν δε μιλησει κανεις να σηκωθω και να το δωσω εκει που πρεπει ηρεμα και ωραια

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω...αν στο μισθό που παίρνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής, ισχύουν οι μειωσης 22%...
κατά τα αλλα .χαρά στο κουράγιο σας όσοι αντέχεται και θα πάτε να συζητήσετε μαζί τους ,εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω...γιατί όταν τους βλέπω ,μου έρχεται να φτύσω και αναγούλα...ότι ήταν να πούμε με αυτούς το είπαμε...
άσε που μέχρι τότε θα έχει ηρεμήσει και η κατάσταση...αφού παραμονές των ευρωπαϊκών παιχνιδιών,ο λαός θα αγοράσει το διαρκειας του και δεν θα χρειάζεται να γίνει κάποια συνέλευση...αφού αυτός είναι ο λόγος της ανοιχτής στο παλατάκι συνέλευσης...τα λεφτα σας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline agraf

• Αλλαγή
Όσοι από εμάς μπορούν ας πάνε και να ρωτήσουν αυτά που όλοι συζητάμε εδώ και χρόνια και μας τρελλαίνουν.
Πια με τί κουράγιο να ασχολήθουμε την λαϊκή βάση του ΠΑΟΚ; Τώρα τη θυμήθηκε ο Βρύζας;

Ας σώσουμε ότι σώζεται.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
τώρα στα γεράματα, μάθε γερο γράμματα...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Åííïåßôáé üôé èá åßìáóôå åêåß, êáé èá åßìáóôå üðùò ðñÝðåé ðñïêåéìÝíïõ íá áêïõóôïýí áõôÜ ðïõ ðñÝðåé.

Ôá ðñïâëÞìáôá ëïéðüí äéáñêþò óõóóùñåýïíôáé, ïé óõãêõñßåò åßíáé äéáñêþò ðéï áñíçôéêÝò êáé ïé ëýóåéò ðïõ ìðïñïýí íá âñåèïýí ìüíï ìÝóá áðü óõëëïãéêüôçôá. ÂÝâáéá, åäþ èá ðñÝðåé íá õðÜñîåé óýãêñïõóç ôïõ åíüò ðüëïõ ôïõ óõóôÞìáôïò ðïõ åßíáé ç äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ, ìå ôï ßäéï ôï óýóôçìá, ðïõ åßíáé ç äéïßêçóç ôïõ åñáóéôÝ÷íç. Ôï óýóôçìá ÊáôóáñÞ êáé ïé ðáñÜðëåõñïé õðïóôçñéêôÝò ôïõ, Þôáí áõôïß ðïõ åðÝâáëáí êáé äéáôÞñçóáí ìÝ÷ñé ðñüôéíïò óôï áðõñüâëçôï ôï óýóôçìá ÆáãïñÜêç óôçí ÐÁÅ.

Ç äåýôåñç êáôáóôñïöéêüôåñç äéïéêçôéêÞ ðåñßïäïò óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìåôÜ ôçí äéïßêçóç Ãïýìåíïõ, êáôÜöåñå íá ÷ñåþóåé ôçí Þäç êáôá÷ñåùìÝíç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìå ðñüóèåôá ÷ñÝç ðïõ áããßæïõí Þ ìðïñåß êáé íá îåðåñíÜíå ôá 8 åê. €, Ýíá ÷ñÝïò óôçí Ôïýìðá ÅÐÅ áãíþóôïõ ýøïõò, ôüóï ìåãÜëïõ üìùò þóôå áíÝóôåéëå ôçí ëåéôïõñãßá ôçò ëüãù ïéêïíïìéêÞò êáôÜñåõóçò êáé ìéáò óåéñÜò ðáñÜíïìùí åíåñãåéþí ôïõ ðñþçí ÐñïÝäñïõ êáé ÁíôéðñïÝäñïõ ôçò.

Åäþ ðïõ öôÜóáìå, áõãÜ äåí ãßíåôáé íá ìçí óðÜóïõí. Åßìáóôå ìåñéêÜ âÞìáôá áðü ôï áðüëõôï ÷Üïò, ï ìüíïò ðïõ ìðïñåß íá âïçèÞóåé êáé Ý÷åé ôç äõíáôüôçôá íá ôï êÜíåé åßíáé ï ëáüò, ï ïðïßïò üìùò ìåôÜ ôï áéó÷ñü êáé ðñüóôõ÷ï ðïýëçìá áðü ôçí ðñïçãïýìåíç äéïßêçóç, ìåôÜ ôçí ôïõëÜ÷éóôïí íùèñÞ êáé õðïôïíéêÞ óôÜóç ôçò ðáñïýóáò äéïßêçóçò, áëëÜ êáé ìå üëá ôá õðüëïéðá äåäïìÝíá, ôçò áôïìéêÞò ìáò äçëáäÞ áäõíáìßáò íá óõíäñÜìïõìå ëüãù ôçò ïéêïíïìéêÞò êñßóçò, áëëÜ êáé ôçò êáêÞò ðïñåßáò, ôùí êáêþí áðïôåëåóìÜôùí ôïõ â' ãýñïõ, ôçò êáêÞò ðáñïõóßáò óôá play-off, ôçò óôÜóçò ôçò äéïßêçóçò ðñïò ôïí Boloni, ôçí öõëÜêéóç ôïõ Óá÷ðáôæßäç áëëÜ êáé ôçí åðéöõëáêôéêÞ óôÜóç ôïõ ÉâÜí Óáââßäç óôï íá åðåíäýóåé Þ ü÷é óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ôçò óôÜóçò ôçò ðáñïýóáò äéïßêçóçò óôç óõíåäñßáóç ôçò Superleague ðïõ áöïñïýóå ôá ÷ñÝç ôùí ïìÜäùí, áëëÜ êáé ôçí áðñïèõìßá ðïõ Ý÷åé äåßîåé ç ðáñïýóá äéïßêçóç íá êáèáñßóåé ðëçãÝò ôïõ ðáñåëèüíôïò ìå ïíïìáôåðþíõìï, üôáí áêüìá óôçí ÐÁÅ ðáßñíåé ìéóèü Üíèñùðïò ðïõ ôï åðßèåôü ôïõ åßíáé ÃêáãêÜôóçò (êáé ü÷é ìüíï), üëïé áõôïß ïé ðáñÜãïíôåò, åðçñåÜæïõí áñíçôéêÜ ôïí êüóìï óôï íá óõììåôÜó÷åé óå ìéá íÝá ðñïóðÜèåéá áíÜôáîçò.

ÅÜí ëïéðüí ï ðñþçí Ðñüåäñïò, åëÝù ÷ñçìÜôùí, ôñÝëáò êáé ðáñïîõóìïý ôïõ êüóìïõ ãéá ôçí áãÜðç ôïõ ÐÁÏÊ áíáñùôéüôáí óôá ôåëåõôáßá ôïõ ðïõ ðÞãå ç êÜâëá, ç óçìåñéíÞ äéïßêçóç, óõíåðéêïõñïýìåíç êáé áðü ôçí áðüëõôá óõíõðåýèõíç äéïßêçóç ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, ïöåßëåé ðñþôá :

1. Íá êáôáèÝóåé ìçíýóåéò êáôÜ ÆáãïñÜêç êáé Âéïëßäç ãéá õðåîáßñåóç êáé êáêïäéá÷åßñéóç.
2. Íá êáôáèÝóåé áãùãÝò åíáíôßïí ÆáãïñÜêç êáé Âéïëßäç áëëÜ êáé üóùí ìåëþí áðü ôá ðñïçãïýìåíá ÄéïéêçôéêÜ Óõìâïýëéá, óõíáßíåóáí åßôå ìå ôçí øÞöï ôïõò åßôå ìå ôçí áíï÷Þ ôïõò, óôï íá ôåëåóèïýí áäéêÞìáôá óå âÜñïò ôïõ ÐÁÏÊ.

ÁõôÜ óáí ðñþôç áñ÷Þ, ðñïêåéìÝíïõ í'áñ÷ßóïõìå íá óõæçôÜìå óôçí ßäéá âÜóç, äéáöïñåôéêÜ èá åßìáóôå áðÝíáíôé.

¼óïí áöïñÜ ôïí ÁÓ, óõíå÷ßæåé íá Ý÷åé åõèýíç ãéá ôçí ðáñáðëáíçôéêÞ áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóå ôï âñÜäõ ôçò êáôÜèåóçò ôïõ ðïñßóìáôïò êáé óõíå÷ßæåé íá Ý÷åé åõèýíç ãéá ôïí äéïñéóìü ôçò ßäéáò äéïßêçóçò îáíÜ ìÝóù ôïõ Ðñùôïäéêåßïõ.

Ôï äåýôåñï ëïéðüí ìåãÜëï ìÝôùðï, åßíáé ç áðáßôçóç ðáñáßôçóçò ÊáôóáñÞ êáé ç ðáýóç ôïõ, äéüôé âáñýíåôáé ìå ôï áäßêçìá ôçò áðéóôßáò.

Ôá ðáñáðÜíù áõôïíüçôá, áôõ÷þò äåí áðïôåëïýí ëýóåéò óôï ðñüâëçìá. Ôá ðáñáðÜíù, áðïôåëïýí ôçí áñ÷Þ óôï íá óõíå÷ßóïõìå íá åßìáóôå äõíçôéêïß "ðåëÜôåò" ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, äéüôé áêüìá êáé áõôü Ý÷åé ôåèåß óå áìöéóâÞôçóç. Ôá äåäïìÝíá sold out êáé ôá 20 ÷éë. äéáñêåßáò, Ý÷ïõí ãßíåé ìéá ÷éëéÜäá åéóéôÞñéá.

Óßãïõñá ëïéðüí, áõôÜ ðïõ áíáöÝñù ðáñáðÜíù, áôõ÷þò, äåí áñêïýí ãéá íá ëýóïõí ôï ðñüâëçìá ãéáôß ôï ðñüâëçìá Ý÷åé ðëÝïí ðñï÷ùñÞóåé êáé âñßóêåôáé óå ìç äéá÷åéñßóéìá ýøç. ÌÜëéóôá, áõôü ðïõ êõñßùò ìáò êñáôÜåé æùíôáíïýò, åßíáé ç áñíçôéêÞ óõãêõñßá ôùí õðïëïßðùí ïìÜäùí, ðïõ åßíáé óôçí ßäéá Þ áêüìá êáé óå ÷åéñüôåñç áðü åìÜò êáôÜóôáóç.

Ãéá íá áñ÷ßóåé ëïéðüí íá åðéóôñÝöåé ç êÜâëá, ï êüóìïò áðáéôåß êáèáñÝò ëýóåéò, îåêÜèáñåò êáé ÐÁÏÊôóÞäéêåò óõìðåñéöïñÝò ðáíôïý êáé ðÜíôá þóôå ðñþôá íá äïýìå üôé õðÜñ÷åé âåëôßùóç êáé Ýðåéôá í'áñ÷ßóïõìå íá äßíïõìå óéãÜ óéãÜ ôçí áíï÷Þ ìáò, êáé áñãüôåñá ôç óôÞñéîÞ êáé ôçí õðïóôÞñéîÞ ìáò. Ç ëýóç ëïéðüí åßíáé áðëÞ, åßíáé üìùò Üêñùò åíäéáöÝñïí íá äïýìå áí åöáñìïóôåß Þ áí óõíå÷ßóïõìå íá âëÝðïõìå ôçí ðåðáôçìÝíç ìÝ÷ñé ôçí ôåëéêÞ ðôþóç.

Åìåßò, èá åßìáóôå ãéá ìéá áêüìá öïñÜ åêåß, êáé íá åßíáé óßãïõñïé üëïé, üôé åîçãÞóåéò áõôÞ ôç öïñÜ èá äþóïõí, åßôå ó'åìÜò, åßôå óôá ãñáöåßá ôùí åéóáããåëÝùí. Ç åðéëïãÞ åßíáé äéêÞ ôïõò.
« Last Edit: July 05, 2012, 03:47:07 by Poet »

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Πως μπορεί η διοίκηση του ΑΣ να καταθέσει μυνήσεις σε Ζαγοράκη και Βιολίδη αφού οι μεν διόρισαν τους δε και οι δε υποστήριξαν τους μεν στις εκλογές του ΑΣ το 2009, όπου μάλιστα αναδείχτηκε ο Βιολίδης αντιπρόεδρος ταυτόχρονα σε ΠΑΕ και ΑΣ.
Και συγγνώμη από τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ για την κριτική στη λαοφιλή διοίκηση του ΑΣ του 90%, κανονικά θα έπρεπε να γράφονται ύμνοι εξυμνώντας τα κατορθώματά της.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Δεν είπα να κατατεθούν μηνύσεις από τον ΑΣ, είπα να κατατεθούν μηνύσεις και από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ προς Ζαγοράκη και Βιολίδη.

Ο Κατσαρής είναι απλά Πρόεδρος προς παραίτηση, αφού και αυτός έχει ποινικές ευθύνες. Χρειάζεται να γίνουν νομικές ενέργειες, που πιστεύω ότι θα γίνουν.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εγώ είμαι απαισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα. Η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ είναι άκρως απογοητευτική. Και μόνο που κρατάει τον Γκαγκάτση και προσλαμβάνει τεχνικούς διευθυντές την ώρα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει δείχνει τις προθέσεις της.
Εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα κάνουν. Μακάρι να δούμε τις νομικές κινήσεις που λες.
Ο Κατσαρής δεν ξέρω τι ποινικές ευθύνες έχει άλλα αν έχει τότε θα πρέπει να τις έχει και το υπόλοιπο ΔΣ του ΑΣ. Κάνω λάθος;

Offline Català

• Αλλαγή
Δεν είπα να κατατεθούν μηνύσεις από τον ΑΣ, είπα να κατατεθούν μηνύσεις και από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ προς Ζαγοράκη και Βιολίδη.

Πιστεύεις δηλαδή ότι θα καταθέσει μήνυση ο ζησάκος ενάντια στον ζαγοράκη και τον βιολίδη;
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ζούμε (για ακόμα μια φορά) ακριβώς την ίδια κατάσταση που επικρατεί τόσα χρόνια στα 2 μεγάλα κόμματα: δεν πειράζει κανείς κανέναν γιατί ο ένας κρατάει τον άλλον από κάπου.

Ακόμα και αν ο μπρίζας ήθελε να μηνύσει τους άλλους δύο, που προσωπικά είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, οι άλλοι θα του έβγαζαν στη φόρα τα δικά του και θα απαντούσαν επίσης με μηνύσεις ενδεχομένως, και μετά θα μπαίναν κι άλλοι στο χορό και θα άρχιζε ένα χάος ο ένας να δίνει τον άλλον για να σώσει το τομάρι του.
Απλά πραματάκια, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.
Ούτε γίνεται κάθαρση από τους βρώμικους.

Α, και μια απορία σε μεγάλε πρόεδρα (που αποδεικνύει τους παραπάνω ισχυρισμούς μου): τον βιολίδη γιατί θα τον μηνύσετε ρε ζησάκο; Άλλος δεν ήταν ο εγγυητής; Αυτόν δεν πρέπει να κυνηγήσετε;
« Last Edit: July 05, 2012, 07:14:34 by Català »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Για να πάω και ένα βήμα παραπέρα τη συζήτηση, προσωπικά πιστεύω πως η κατάθεση απλώς μιας αγωγής δε λέει τίποτα, ίσα ίσα αποτελεί στάχτη στα μάτια του κοσμάκη. Επειδή μάλιστα έτυχε να γνωρίζω άμεσα την απροθυμία ανάληψης πρωτοβουλιών από τις προγενέστερες διοικήσεις (και γενικά την διάθεση στρεψοδικίας από πλευράς τους) κατά την περίοδο του κυνηγητού του μπατατούδη και του γου, το όλο εγχείρημα πιστεύω πως πιθανότατα θα εξελιχθεί και πάλι σε φιάσκο. Η εκδίκαση θα προσδιοριστεί μετά από ένα έτος περίπου (+/-), που μπορεί με τις αναβολές, τα εφετεία κλπ. να αγγίξει τα 4-5-6 έτη, και όλοι έτσι θα είναι ικανοποιημένοι: Ο λαός γιατί έφαγε τον παπά ότι δήθεν κυνηγάμε πλέον τους κλέφτες, οι κλέφτες γιατί κερδίζουν τον πολύτιμο γι΄αυτούς χρόνο, καθώς μετά από τόσο καιρό "ποιος ζει-ποιος πεθαίνει", και ο πρόεδρος θα έχει ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα.
Λυσσαλέο κυνήγι απαιτείται για να φανερωθούν όντως αγνές και μπεσαλίδικες ΠΑΟΚτσήδικες προθέσεις (π.χ. ασφαλιστικά μέτρα, προσωρινές διαταγές, συντηρητικές κατασχέσεις σε περιουσιακά στοιχεία, κινητά, ακίνητα, αυτόκινητα και στα μαγαζιά των κλεφτών). Τα ημίμετρα είναι για λαϊκή κατανάλωση, αλλά ποιος θα τολμήσει να έρθει σε πραγματική κόντρα και πόλεμο, δρομολογώντας σκληρή και ΑΜΕΣΗ δικαστική διαμάχη? Όχι πάντως τύποι σαν τον βρύζα. Μακάρι να με/μας διαψεύσει.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
εγω παλι θελω να πω οτι οι μηνυσεις και οι αγωγες στους προηγουμενους εχουνε νοημα εφοσον υπαρχουν στοιχεια απιστιας σε βαρος της εταιριας, τοτε και μονο ζημιωνεται ο πραττων τη παρανομια και οχι η εταιρια εφοσον αποδειχτει οτι οι μετοχοι δεν γνωριζαν πληρως τις ενεργειες του...με αλλα λογια θεωρω τις μηνυσεις προς τους προηγουμενους ως απαραιτητες, ενω μηνυση πρεπει να γινει και προς τον ΑΣ για πλημμελη ελεγχο...ποιοι θα τις κανουν τις μηνυσεις? ελα μου ντε...μετοχοι μειοψηφιας ισως αλλα εφοσον υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια , αλλιως μπαινουμε σε εσωστρεφεια κηνυγι φαντασματων και μιζερια...

ειναι προφανες οτι μηνυση μονο στο βιολιδη ειναι μεν ανουσια για τα μεγαλα μας προβληματα αλλα ουσιωδης για το 300αρι που καβατζωσε απ οτο ταμειο...στα θετικα οτι μπορει να ανοιξει κ το στομα του κ ισως θιχτει κ ο ατσαλακωτος...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest

Πιστεύεις δηλαδή ότι θα καταθέσει μήνυση ο ζησάκος ενάντια στον ζαγοράκη και τον βιολίδη;
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ζούμε (για ακόμα μια φορά) ακριβώς την ίδια κατάσταση που επικρατεί τόσα χρόνια στα 2 μεγάλα κόμματα: δεν πειράζει κανείς κανέναν γιατί ο ένας κρατάει τον άλλον από κάπου.

Ακόμα και αν ο μπρίζας ήθελε να μηνύσει τους άλλους δύο, που προσωπικά είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, οι άλλοι θα του έβγαζαν στη φόρα τα δικά του και θα απαντούσαν επίσης με μηνύσεις ενδεχομένως, και μετά θα μπαίναν κι άλλοι στο χορό και θα άρχιζε ένα χάος ο ένας να δίνει τον άλλον για να σώσει το τομάρι του.
Απλά πραματάκια, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.
Ούτε γίνεται κάθαρση από τους βρώμικους.

Α, και μια απορία σε μεγάλε πρόεδρα (που αποδεικνύει τους παραπάνω ισχυρισμούς μου): τον βιολίδη γιατί θα τον μηνύσετε ρε ζησάκο; Άλλος δεν ήταν ο εγγυητής; Αυτόν δεν πρέπει να κυνηγήσετε;

Ακόμα και εσύ ρε καταλανέ ψάχνεις λόγους για αυτά που κάνουν - αυτοί- που η ζωή τους έφερε να κρατούν ηνία?

είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα και μεταφράζεται πάντα στα έξεις τρία

χρήμα χρήμα χρήμα

δηλαδή στο έξεις ένα

Χρήμα

εμείς θα το λέγαμε : Βόλεμα

τώρα πέστε μου πως παίρνεις την κουτάλα από κάποιον που δεν χορταίνει

8egw τον τρόπο σας τον έχω αναφέρει και είναι αιματηρός -- ίσως η πεινα οδηγήσει όχι μόνον τον ΠΑΟΚ τζή σε ακραίες λύσεις που επιτέλους σου τις επιβάλλουν αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

Offline ved

• Αλλαγή
τι να παμε να συζητησουμε?

να τους πεις που πηγαν τα λεφτα τι κανατε με τους κλεφτες?

θα σου πουν εχεις αποδειξεις? οχι. αρα δεν εχεις το δικαιωμα να κατηγορεις.

κλασικο σκηνικο με στημενη τραπουλα.

αν εχουν τα αρχιδια να μοιρασουν το πορισμα στα μελη του α.σ. και τους μετοχους της παε 2 βδομαδες πριν και μετα ας ερθουν στο παλατακι μαζι με τον ζαγορακη και τον βιολιδη και τον κοντο χωρις φουσκωτους και ασφαλιτες και ματ και κνατ.

τοτε ναι αξιζει.

τωρα θα παρουν τα @@ μου γιατι απο ευρω δεν.

3 κιο κουκος να μεινουν ολοι τους.

παρε τον ΠΑΟΚ στα χερια σου,,ελα να πεις την αποψη σου,ελα να συμμετεχεις,ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του,ο ΠΑΟΚ εισαι εσυ,αν δεν συμμετεχεις ( να σε αγγαρεψουμε και να σου παρουμε τα ωραια φραγκα σου δηλαδη) δεν εχεις δικαιωμα να μιλας....

μπεεεεεεεεεεεεε

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ο Κατσαρής δεν ξέρω τι ποινικές ευθύνες έχει άλλα αν έχει τότε θα πρέπει να τις έχει και το υπόλοιπο ΔΣ του ΑΣ. Κάνω λάθος;
Όχι Κώστα, δεν κάνεις λάθος. Η ύπαρξη απόφασης από το ΔΣ είναι από μόνη της ανασταλτικός παράγοντας για απόδοση ποινικών ευθυνών στον Κατσαρή.

Όχι. Για μηνύσεις δεν πιστεύω ότι θα καταθέσει ο Βρύζας. Αγωγές όμως μπορεί να καταθέσει, τουλάχιστον για τον Βιολίδη (Το λέει και ο kofalalos4 του οποίου την άποψη συνυπογράφω)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Αγωγη στο μουνοπανο το χοντρο ΧΤΕΣ..οπως τα πηρε να τα δωσει

καταλαβες τσατσε ?