Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αληθεύουν μουνάκι οι χειραψίες και τα χάχανα με τον Μαρινάκη;

Καμαρωσε προεδρο του ΠΑΟΚ

:emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos:
ξεφτυλισμενε σκυφτουλη, αλληθωρο καρτουν. ενταξει η χειραψια πες ηρθε επανω σου και δεν μπορουσες να κανεις διαφορετικα, αλλα ο τροπος ρε γαμημενε που τον κοιτας και σκυβεις ειναι τροπος σκλαβου προς αφεντικο.

ΠΑΟΚ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Αληθεύουν μουνάκι οι χειραψίες και τα χάχανα με τον Μαρινάκη;

Καμαρωσε προεδρο του ΠΑΟΚ

:emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos:
ξεφτυλισμενε σκυφτουλη, αλληθωρο καρτουν. ενταξει η χειραψια πες ηρθε επανω σου και δεν μπορουσες να κανεις διαφορετικα, αλλα ο τροπος ρε γαμημενε που τον κοιτας και σκυβεις ειναι τροπος σκλαβου προς αφεντικο.

ΠΑΟΚ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ!

Offline Geo

• Αλλαγή
Τι σκατά συζητήσατε χθες στη παράγκα της λίγδας και υπέγραψες!!
Τι στο διάολο γίνεται όταν πάτε όλοι κάτω και τα κάνετε πάνω σας!
Πόσο ξεφτιλισμένοι είστε!!

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blue_eyes

• Βασικός
χαχα δειτε σημερινο πρωτοσελιδο σπορ... προτομη του νεου Λεωνιδα  :emetos:

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Αφιερωμένο στον αρχι-τρυπιο

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
σας πηρε χαμπαρι μεχρι κ ο δωνης τρυπιοι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οι συνεργάτες μου Μένταν και Γεωργίτσας ταλαιπωρούνται με συνεχείς αναβολές. Ο Δώνης, για να ξέρει ο κόσμος είχε συμβόλαιο 240.000 την πρώτη σεζόν και 440.000 τη δεύτερη. Αν βγάλουμε και τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ ποια είναι η ζημιά του ΠΑΟΚ; Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δικηγόρο μου κ. Σουλούκου που πέρασε πολλά. Ο Δώνης κυκλοφορούσε με σεκιούριτι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν προσβλητικό".

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) κα&#
« Reply #2729 on: April 15, 2014, 09:01:21 »
Δεν ήξερα που να το βάλω. Ο Βελλής για τη στάση του ΠΑΟΚ στην Λίγκα. Δεν εχει κι άδικο...  :-[
(http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31858&subid=2&pubid=129701058)

Στη συνέχεια το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Απόλλων μίλησε για… κωλοτούμπα του ΠΑΟΚ: «Υπέγραψε (σ.σ. ο ΠΑΟΚ) μια δήλωση που αν την διαβάσετε θα δείτε ότι λέει μεταξύ άλλων “όσα είπαμε μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”. Εγώ τέτοια κωλοτούμπα δεν έχω κάνει στην ζωή μου. Πως ένας ΠΑΟΚ μπορεί να λέει τέτοια πράγματα; Αυτoγελοιοποιείσαι, δεν ήξερες τι έλεγες; Απλά τρέμεις τι θα επακολουθήσει αν ο Μαρινάκης πραγματοποιήσει την απειλή του», για να συμπληρώσει σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ φοβάται τον Ολυμπιακό:

«Φοβάται την έλλειψη των τηλεοπτικών, φοβάται ότι αν πάει μόνος του να διαχειριστεί τα τηλεοπτικά, θα πάρει πολύ λιγότερα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρέη. Εγώ δεν θα απολογηθώ. Ρωτήστε τον κ. Βρύζα και τον κ. Σαββίδη γιατί υπέγραψαν αυτό το χαρτί. Όταν “τρως” μια απειλή και δηλώνεις υποτέλεια, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι μεγάλο πισωγύρισμα».

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειχε τιμωρια απο την επο αν δεν ανακαλουσαν οσα ειπαν... τυπικο ηταν

Offline bozik

• Αλλαγή
σωστος ο βελλης..
εχουν γραφτει και εδω μεσα αυτα που λεει ο βελλης, οταν εγιναν οι κολοτουμπες απο τους τρυπιους επαναστατες

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτη η σουπια ο βελλης που τοσο εξυμνειτε πια εδω περα τον ειχα ακουσει στο ραδιο πριν το ματς ΠΑΟΚ-Απολλων. Τον ρωτησε ο παραγωγος αν θα ερθει
στην Τουμπα να δει το ματς.
Η απαντηση του; Ε, δεν θα ερθω, η Τουμπα δεν ειναι και το πιο φιλοξενο γηπεδο στον κοσμο.
Γιατι ρε λιμο, εχεις προσωπικη εμπειρια; Σε πειραξε κανενας στην Τουμπα και πεταξες την μπηχτη σου; Τι σου εχει κανει η Τουμπα ρε;
Πες μας πως ανεβηκε η ομαδα σου σε 3-4 χρονια 3 κατηγοριες;
Μιλας εκ του ασφαλους γιατι την εχεις κανει προ πολλου!

Ειδες πως φοβαται ο ΠΑΟΚ τον θρηνο; ΠΟΥ-ΞΟΥ-ΣΟΥ ετσι τον φοβαται!

Υ.Γ.
Αει γαμησου στο κατω-κατω!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
έλα ρε μπινέ, η μάνα σου ακόμα τσιμπούκια κάνει;
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Geo

• Αλλαγή
Από κάτι λεπτομέρειες καταλαβαίνεις πολλά.....

Ρε μαλάκα, αφού ο ΠΑΟΚ ήτανε τυπικά γηπεδούχος, δεν θα έπρεπε να ακολουθούσες τον χοντρό της έπο και πίσω σου να ήτανε
ο κοντοπούτανος αλαφούζος?

δούλος με τον χοντρό του πειραιά, υποτακτικός με τον κοντοπίθαρο της αλεξάνδρας

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Προσπαθώ ρε γαμώτο να βρω τι θετικό έχεις κάνει τα τελευταία 2 χρόνια και δεν κουνάς από την θέση σου και δεν βρίσκω τίποτα ρε πούστη μου.
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να ξεκουνήσεις ;;;

Offline maria-mtb

• Βασικός
Αρχίζω να πιστεύω ότι ο μπατατουδης ήταν ο πιο αδικημένος πρόεδρος από τα χρόνια του κ μετα. Κοπρόσκυλα στην παε δεν έχω κλείσει μάτι ούτε δεύτερο για να κάτσω να γράψω τι εννοώ. Βουντού σε όλες τις καριολες εκεί μέσα.

Offline savage republic

• Βασικός
Η πλακα ειναι οτι υπαρχει κοσμος που περιμενει να ανακοινωθει πρωτα προπονητης και μετα παικτες για την επομενη χρονια. Τι λενε ρε συ αυτα τα κοροιδα παλι; Χαχαχα! Στην υγεια τους ρε ψηλε!

Offline Canario5

• Κερκίδα
  • *
Αξέχαστο το χαμογελάκι του εχθές λίγο πριν την απονομή του κυπέλλου..... και λίγο πιο κάτω έβλεπες τον Λουκά Καραδήμο έτοιμο να κλάψει !
Να είσαι καλά πρόεδρε , πάντα τέτοια !

Offline blue_eyes

• Βασικός
εσυ μωρη καριολα θελεις να μας αποτελειωσεις, ζητας να παρεις και ολο το αγωνιστικο πανω σου κοιμισμενε