Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 127826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βγήκε ο Poet στον Μετροπολισ στον Μπούζο. είπε διάφορα
θα μας δώσει μια περίληψη ευελπιστώ αργότερα

Offline Català

• Αλλαγή
Catala, ο Βρύζας ήταν ένα βήμα πριν κλείσει στον βάζελο το καλοκαίρι. Για πολλά περισσότερα και «μπόνους».

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
Ας πήγαινε εκεί που έχουν πολλά φράγκα (ακόμα θα τα παιρνε) και που τον ήθελαν ως υπάλληλο, εμείς υπάλληλο δε ζητήσαμε, μπροστάρηδες ζητήσαμε πριν πέντε καλοκαίρια και μάλιστα ούτε καν αυτόν.
Άλλο που ακόμα και το όνομά τους ως τεχνικός διευθυντής σε εμάς το έφτιαξε, εξ ολοκλήρου μάλιστα.

Να λέμε γι' αυτά που βλέπουμε και όχι γι' αυτά που θα βλέπαμε.

Δε σε πιάνω καθόλου. Να τον ευχαριστούμε δηλαδή κιόλας που δεν πήγε ζέλα εννοείς;

Offline babis36

• Αλλαγή
Catala, ο Βρύζας ήταν ένα βήμα πριν κλείσει στον βάζελο το καλοκαίρι. Για πολλά περισσότερα και «μπόνους». Να λέμε γι' αυτά που βλέπουμε και όχι γι' αυτά που θα βλέπαμε.

ΟΚ απλα οντας προεδρος στον ΠΑΟΚ να μην σκεφτεται να παει για περισσοτερα  :-\.Εδω ο αλλος τσεπη 120.00 σε ενα λεπτο και γεια σας αυτος ενας Θεος ξερει τι σκεφτεται :-\ Παντως αν δεν ασκηθει ποινικη διωξη στους προηγουμενους προφανως ειναι απο το συναφι τους.Χρηματα απο τον κοσμο ουτε σεντς.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κανενα φραγκο δε παιζει στο βαζελο, μη λεμε οτι ακουμε. Μαντιλι να κλαψουνε δεν εχουν απο τη μερα που μπουλαρε ο πατερας, εχω αξιοπιστες ινφο απο μεσα. Θα τους φυγει και ο λετο το καλοκαιρι γιατι εχει μανουριασει ασχημα για τα λεφτα.
Ο ζησακος δεν ειναι μαλακας, πηγε να δει τι παιζει το καλοκαιρι, του τα μασησανε για τα λεφτα, και ηρθε πισω για το σιγουρο μεροκαματο. Οι εποχες ζορισανε, ενα μισθουλακι νομιμο στην παε (για να μη μας λενε και κλεφτες τα πρεζακια), ενα μπακαλικο με το σαχπα, ζαχαρη θα την περασει ο ζησακος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
Κανενα φραγκο δε παιζει στο βαζελο, μη λεμε οτι ακουμε.

Ας πήγαινε εκεί που έχουν πολλά φράγκα (ακόμα θα τα παιρνε)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Το θεμα ειναι να μην τρωει περαν απο τον μισθο του. Οχι αν θα παιρνει 7 ή 5.
Οπως ολοι ξερετε, θα μπορουσε να μην πει τπτ για μισθο και να παιρνει οσα γουσταρει (βλεπε ζαγορ και πισω). Θα μαθαινε ποτε κανεις το μηνιατικο του μηπως?

Ανουσια κουβεντα..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ενώ άμα παίρνει 7 ή 5 τον μήνα δεν θα βάλει χέρι στα πολλά ε....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αυτο ειναι πιο σοβαρη κουβεντα...
Αυτο λεω, οτι το να συζηταμε για τον μισθο του ειναι ανουσιο.. Αλλου ειναι το θεμα και οχι στο μηνιατικο.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ακομη καποιοι θελουν να διατηρουν ψευτικες ελπιδες οτι ο βρυζας ειναι διαφορετικος απο τους κλεφτες της επαναστασης.Ελπιζουν οτι ο βρυζας θα κυνηγησει τον πρωθυπουργο της καμαρας.Η πρόταση που εκανε δηλ,να αναγνωριστουν τα 320.000(επισημα) που παντελονιασε ως 'αμοιβή' ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Αυτη η προταση που εκανε,λογικα,επρεπε να ειναι απο μονη της αιτια πολεμου.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι αιτια πολεμου ρε συ Βολε.. κατσε να περασουν και 2-3 ζαχαρενια χρονια με τον Ζηση στο τιμονι και μετα τον κυνηγαμε και αυτονα και αρχιζουμε τους πολεμους..

Στο δια ταυτα αμα δε βρει επιχειρηματιες απ εξω να τσονταρουν(κυριως μεσω Κονσεισαο η μεσω Πορτο και Γιουβεντους που παιζουν γνωριμιες) δεν μας βλεπω καθολου καλα.. και αντε τα 2.5 η 5 μυρια η ποσα στον πουτσο χρειαζομαστε μεχρι 30/6 για να την βγαλουμε καθαρη με αδειοδοτηση σε Ελλαδα και Ευρωπη ευκολα η δυσκολα θα βρεθουν.. μετα απ αυτο τι κανουμε? 2-3 μηνες αργοτερα παλι θα ψαχνομαστε..

Αυτον τον Σπανο που λενε οτι θα τον βαλει στο ΔΣ τον ξερει κανεις? Δωστε καμια περιγραφη.. κυριως για την οικονομικη του επιφανεια.. αυτο μας καιει.. οχι αν ειναι ΠΑΟΚ και ακολουθει στα εκτος κτλ..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο Γιώργος Σπανός είναι ένθερμος οπαδός του Δικεφάλου και παλαιότερα ακολουθούσε σε κάθε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς την ομάδα και προσωπικά είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και πολύ καλός φίλος του Γιώργου Μιχαηλίδη που μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήταν στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ειμαι και γω ενθερμος οπαδος του Δικεφαλου, και ακολουθω ακομα την ομαδα σε ευρωπαικα και εγχωρια εκτος εδρας ματς. Φιλο στο ΔΣ δεν εχω, αλλα αν παιζει καμια θεσουλα στην ΠΑΕ δεχομαι να βοηθησω. Εχω και πτυχια (κανονικα, οχι σαν του γκαγκατσακου)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ακομη καποιοι θελουν να διατηρουν ψευτικες ελπιδες οτι ο βρυζας ειναι διαφορετικος απο τους κλεφτες της επαναστασης.Ελπιζουν οτι ο βρυζας θα κυνηγησει τον πρωθυπουργο της καμαρας.Η πρόταση που εκανε δηλ,να αναγνωριστουν τα 320.000(επισημα) που παντελονιασε ως 'αμοιβή' ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Αυτη η προταση που εκανε,λογικα,επρεπε να ειναι απο μονη της αιτια πολεμου.

με αφορμή αυτή την προταση εγώ κάθε άλλο παρά "υγιής σχέση" μεταξύ τους βλέπω...
αφορμή για να τον βγάλει ΤΑΚΟ ήταν με το γάντι. πλασματική η πρόταση που φαντάζομαι και ο ίδιος δεν το ήθελε. ήθελε να έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που είχε. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ από όλους για τον πρώην.
καλό χαρτί έπαιξε για μένα. νομίζω ότι το ίδιο θα έκανα και εγώ...
σε φάση κοίτα εγώ πρότεινα το φωτοστέφανο ο λαός ήθελε να σου βάλει το άλλο με τα αγκάθια. μανατζερίστικη προσέγγιση. μου άρεσε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Διαφωνω.. υγιης σχεσεις μπορει να μην ειχαν για αλλους λογους.. να βγει και να τον ξεμπροστιασει στα ισια αμα ειναι.. αλλα δεν.. αφου μαζι τα φαγαμε..

Offline bozik

• Αλλαγή
Η πρόταση που εκανε δηλ,να αναγνωριστουν τα 320.000(επισημα) που παντελονιασε ως 'αμοιβή' ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Αυτη η προταση που εκανε,λογικα,επρεπε να ειναι απο μονη της αιτια πολεμου.

Εκεί μας φτάσανε, να παίρνουν οι άχρηστοι συνεργοί του αρσενικού τόσα φράγκα που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα παιρναν μετά τη λήξη της καριέρας τους, και να λέμε κι ευχαριστώ γιατί είναι "στελέχη επιχείρησης" κι αυτοί και διασφαλίζουμε έτσι ότι αν τα παίρνουν στα φανερά τουλάχιστον δε θα κλέβουν

[ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

:thumbok:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
Eγω παλι θελω να μαθω γιατι εδιωξε ο τζαμπα επανασταση τον Παπαδοπουλο, γιατι γυρισε ο "παντελονατος" μετα την πρωτη φυγη του, γιατι ο Βρυζας εκανε πισω την στιγμη που ηταν προεδρος (ποιος ηταν ο συσχετισμος δυναμεων στο συμβουλιο εκεινη την εποχη), τι εγινε και αποχωρησε ο Βρυζας στην Βερετα εποχη, ΠΟΥ ΣΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και τελικα αν θα κινησουν νομικες διαδικασιες, για την περιπτωση που ο γλομπος και ο καυλιαρης δεν επιστρεψουν εστω και τα περιπου 800.00 (αυτα που ξερουμε δλδ απο τις συνελευσεις, 420.000 ο γλομπος και 320.000 οτζαμπα μαγκας, γιατι τα αλλα.......................δλδ αυτα που φαγαμε μαζι...............).
Επισης αν μειωθηκε και κατα ποσο το συμβολαιο του "καλυτερου" ελληνα επιθετικου (τρομαρα του).
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ε ενταξει... θα σου δωσω εγω 6 νουμερα να παιξεις να κερδισεις... πιο ευκολο ειναι matador.

Offline Matador

• Αλλαγή
....να μην πιασω και την μπουτικ και το εμπορικο κομματι ραμπιτ, τοτε θα θελω και τζοκερ.

πω πω ρε π@υστη μου οσο το σκεφτομαι γαμωτο............................τι παπα εφαγα ο μαλακας απο την πολυ καυλα!  
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
Catala, ο Βρύζας ήταν ένα βήμα πριν κλείσει στον βάζελο το καλοκαίρι. Για πολλά περισσότερα και «μπόνους».

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
Ας πήγαινε εκεί που έχουν πολλά φράγκα (ακόμα θα τα παιρνε) και που τον ήθελαν ως υπάλληλο, εμείς υπάλληλο δε ζητήσαμε, μπροστάρηδες ζητήσαμε πριν πέντε καλοκαίρια και μάλιστα ούτε καν αυτόν.
Άλλο που ακόμα και το όνομά τους ως τεχνικός διευθυντής σε εμάς το έφτιαξε, εξ ολοκλήρου μάλιστα.

Να λέμε γι' αυτά που βλέπουμε και όχι γι' αυτά που θα βλέπαμε.

Δε σε πιάνω καθόλου. Να τον ευχαριστούμε δηλαδή κιόλας που δεν πήγε ζέλα εννοείς;
Ρε μαν, γαμώ την τρέλα μου δηλαδή, έγραψα πουθενά για ευχαριστίες; Ρε πούστη μου, κάνεις λες και μιλάς σε κάνα χάνο ή σε κάνα σκουλήκι. Σκεφτόμαστε πριν γράψουμε σε ποιον απευθύνουμε τον λόγο. Το μόνο που έγραψα ήταν για τα φράγκα που ΘΑ έπαιρνε, πως τα πακέτα στην χαμουτζία είναι πολλά περισσότερα. Κι εκεί πληρώνουν όπως πληρώνουν και σε μας, δηλαδή καθόλου.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε γι' αυτά που γίνονται ΤΩΡΑ. Το τι θα έκανε ΑΝ, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Εδώ ο κώλος μας καίγεται (ενώ θα έπρεπε να καίγεται ο δικός τους) και το ρίχνουμε στις συζητήσεις για την Αναρές.
Ένα ζήτημα που προκύπτει είναι:
Αν έχει δίκιο σ' αυτά που λέει ο Πόετ, το χρέος αυξάνεται γιατί:
α) Φουσκώνοντας τα νούμερα θα δείξουμε στο τέλος του εξαμήνου ότι καλύψαμε μεγάλο μέρος του εδάφους και θα τη γλυτώσουμε από την ΟΥΕΦΑ;
β) Βάζουμε το χρέος σαν λαγό για να γλυκαθούμε τώρα που μας παίρνει, εμφανίζοντας π.χ. τον Αθανασιάδη να πωλείται για 1,2 αντί για 3 εκ. και τα υπόλοιπα 1,8 τα χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε κρυφά «λειτουργικά έξοδα», όπως η συμμετοχή στις αυξήσεις του Σάχπα;
γ) Θέλει να γαμήσει ασάλιωτα το φαλακρό αγόρι για τον τρόπο που του φέρθηκε, εμφανίζοντάς τον να έχει κλέψει κι άλλα απ' αυτά που μπορούν να αποδειχτούν (τρόποι υπάρχουν);
δ) Συνδυασμός α και β;

Αυτά είναι τα ερωτήματά μου. Αν ισχύει όμως το α), να κρατήσουμε μια πισινή.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται για να πάρουμε άδεια να πουλήσουμε τον βιερίνια, να διώξουμε κοντρέρας αρίας σπαντάτσιο, και να χρειαζόμαστε σύν 5 εκατομμύρια πέραν των προσδοκόμενων εσόδων μέχρι 30 ιουνίου και ο ρούλης χωρίς φράγκο, χωρίς φορολογική ενημερότητα, χωρις να πουλήσει ούτε έναν παίκτη, χωρίς να διώξει ούτε έναν παίκτη και κάνοντας διακανονισμούς χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για προκαταβολές να μην ανησυχεί για την αδειοδότησή του. Ο βάζελος τα ίδια, χωρίς πωληση, χωρίς αποδέσμευση χωρίς έσοδα κι αυτός θα πάρει άδεια. Η άεκ και αυτή τα ιδια, δεν πουλάνε , δεν αποδεσμεύουν και πληρώνουν με φιλιά και ρούβλια. Εγώ σήμερα λέω ότι και η αεκ και ο βάζελος και ο ρούλης θα πάρουν εύκολα άδεια, εμείς γιατί καταντήσαμε έτσι για να πάρουμε??? Τι σύμβαίνει?? Ή αυτοί είναι πιο μάγκες ή μήπως εμείς είμαστε εντελώς μπούφοι??? Οι κύριοι δημοσογράφοι που πέσανε από τα σύννεφα με τα ανοίγματα του πρώην κολλητού τους τελικά για ποιο λόγο πληρώνονται αδρά από τις εφημερίδες τους και τα μέσα τους για να μας ενημερώνουν ότι μάζεψε υγρό το γόνατο του μαλεζά και ότι ο φωτάκης θα εκτίσει την ποινή από τις κάρτες στα μάτς με κέρκυρα και γιάννενο??? Γιαυτό ανοίξανε σάιτ εφημερίδες, ραδιόφωνα μπλογκς και τα αρχίδια μας κουνούνται?? Η εφορία 4 χρόνια απλήρωτη και το όλα σάλπι χαρταετό, οι παίκτες απλήρωτοι και το σάλπι24 αναλύσεις για το γυναικείο ποδόσφαιρο?? ο Βασιλόπουλος να κουβαλάει μαζί του μέλος της διοίκησης σαν κλητήρα για προσωπικές του δουλειές και στα σπορ παπατζηλίκι??? Πολύ άρρωστο είναι όλο το σύστημά μας. Δεν υπάρχει τίποτα πουθενά στην ομάδα για να πιαστείς και κλασσικά ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι έρμαιο του κάθε λαμόγιου που εύκολα θα εκμεταλευτεί την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που υπάρχει. Έτσι δεν έσκασε μύτη ο μπάτμαν με τον γούμενο??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
@savage

Γουστάρω ρε φίλε που στροφάρεις. Γι'αυτό και βγήκα και μίλησα για το πραγματικό νούμερο τα 8 και δεν ήθελα να αιωρείτο το ψεύτικο, τα 12,5 επειδή ο καθένας θα χρησιμοποιούσε ανάλογα όπως του συνέφερε. Τουλάχιστον τώρα ταράχτηκαν τα νερά, ακούστηκε το πραγματικό νούμερο και δεν θα μπορεί κανείς, από καμιά πλευρά να μας λέει μαλακίες.