Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτο με τα 120 τσεπωμα την παραμονη ουτε το επιβεβαιωσαν ουτε το διεψευσαν. Εγω ετσι το καταλαβα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) κα&#
« Reply #1781 on: March 06, 2012, 17:03:57 »
αφού είπαμε ρε homo.. υπάρχουν πράγματα σε μια ΠΑΕ που λειτουργούν χωρίς παραστατικά... για το καλο μας έγινε.

Ο ορκωτός ποιητή θα πάρει πόδι έτσι δεν είναι?

Έχει κανένας σας ιδέα νομικά ο Ορος "ορκωτός" τι σημαίνει? Είπαμε : Οποιος έχει μισθό έχει και ευθύνες.

Και ένας "πρωκτος" έχει διπλάσιες.

Ποιος και ποτε θα ασχοληθεί με αυτό το πουλέν?

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Αυτο με τα 120 τσεπωμα την παραμονη ουτε το επιβεβαιωσαν ουτε το διεψευσαν. Εγω ετσι το καταλαβα.
Ο Βρύζας δυσκολευόταν να το επιβεβαιώσει, του φώναζαν από κάτω, πέσ' το και μην φοβάσαι και πεσ' την αλήθεια και τέτοια, μέχρι που κάποιος του ρώτησε, όταν ανέλαβες, τη μέρα που ανέλαβες, είχε το ταμείο έλλειμα 120 χιλιάρικα ναι ή όχι; Και είπε, είχε. Επομένως το επιβεβαίωσε.

Offline bozik

• Αλλαγή

Ρε δεν μου φεύγει απ' το μυαλό ... παραμονή που θα έφευγε, ο Ζαγοράκης τσέπωσε 120 χιλ. σαν κατσαπλιάς ότι βρήκε στο ταμείο!!! Έλεος ...

και που το ήξερε ότι θα έφευγε...πίστευε από πριν ότι θα χάσουμε και θα φάει μπούκα? η τα τσέπωσε για να γιορτάσει την πρόκριση στα μπουζούκια με την παρέα του? (πασα για antenapoyme)
θα μας το διευκρίνηση αυτό στο δικαστήριο(χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D )που θα τον στείλει ο έμμισθος πρόεδρος ομάδας με το ένα πόδι(χωρίς εμάς)στη Δ εθνική...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ο ορκωτός ποιητή θα πάρει πόδι έτσι δεν είναι?
Στο τέλος της συνέλευσης ζήτησα εγώ να πάρουμε απόφαση για αλλαγή του ορκωτού, γιατί δεν είναι δυνατόν να χρωστάμε 4εκ φόρους 30/6/2011, και 6,5 να διακανονίζουμε τον Ιανουάριο του 2012, να μαθαίνουμε ότι υπάρχουν απλήρωτοι φόροι εδώ και 4 χρόνια και να μην μας έχει ενημερώσει γι'αυτά ο ορκωτός στις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ.

Αν ένας ορκωτός δεν ενημερώνει γι'αυτά, τέλος πάντων γιατί πράγματα ενημερώνει;

Το προεδρείο δέχθηκε να γίνει αλλαγή του ορκωτού, όμως για λόγους διαδικαστικούς, θα πρέπει να πάρουμε απόφαση στην επόμενη Γενική Συνέλευση, να τεθεί θέμα αντικατάστασής του, επειδή θα υπάρξει και έρευνα από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών γιατί γίνεται αυτή η αλλαγή, και θα πρέπει να συνταχθούν και εκθέσεις και κάποια γραφειοκρατία υπάρχει, αλλά ο Βρύζας δεσμεύτηκε ότι θα γίνει και εγώ ζήτησα να γραφτεί στα πρακτικά ώστε να μην ξεχαστεί το θέμα στην επόμενη συνέλευση.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αφού είπαμε ρε homo.. υπάρχουν πράγματα σε μια ΠΑΕ που λειτουργούν χωρίς παραστατικά... για το καλο μας έγινε.

δε ξέρω πόσοι μπορεί να άκουσαν τον βοιτσίδη, αυτόν που κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ για λογαριασμό της ερασπορ, είπε με λίγα λόγια ότι τα χρήματα χωρίς παραστατικά είναι διάφορες δαπάνες, όπως μετακινήσεις οπαδών....
έλεος ρε ψευταράδες!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
πουλμαν,ρετσινες και πρεζα...
αυτα που μεχρι τωρα μας λεγανε οτι πληρωσε ο σαχπατζιδης τωρα βγηκε οτι τα πληρωσε ο ζαγορακης,πουτανα ολα τα εχουνε κανει και απ'οτι βλεπω δεν θελουν να δωσουν τον ζαγορακη για το χερι στο μελι αλλα μονο για την "κακοδιαχειρηση".
« Last Edit: March 06, 2012, 19:10:57 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
δαπανες τα πουλμαν και τα αεροπορικα ή τα δικαστικα εχουν κανονικα, μονο τα παρανομα δεν εχουν παραστατικά.

τελικα ο ουισκακιας τους εβαλε γυαλια τους ρετσινοπνιχτες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αφιερωμενο ζηση

Offline t.b

• Αλλαγή

Ρε δεν μου φεύγει απ' το μυαλό ... παραμονή που θα έφευγε, ο Ζαγοράκης τσέπωσε 120 χιλ. σαν κατσαπλιάς ότι βρήκε στο ταμείο!!! Έλεος ...

και που το ήξερε ότι θα έφευγε...πίστευε από πριν ότι θα χάσουμε και θα φάει μπούκα? η τα τσέπωσε για να γιορτάσει την πρόκριση στα μπουζούκια με την παρέα του? (πασα για antenapoyme)
θα μας το διευκρίνηση αυτό στο δικαστήριο(χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D )που θα τον στείλει ο έμμισθος πρόεδρος ομάδας με το ένα πόδι(χωρίς εμάς)στη Δ εθνική...

αμαν ρε παιδια και φυσικά ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι θα φύγει, απλά τα πήρε για να τα χρησιμοποιήσει για κάποιες μελλοντικές μετακινήσεις οπαδών. Σπίτι -εξοχικό - σαλέ και με 1.75 βενζίνη ξέρετε τι έξοδα είναι. Εκτός αν δεν θεωρουμε τον Τέο οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. και δεν πρέπει να πληρωνουμε τις μετακινήσεις του όπως κάνουμε για κάθε οπαδό της ομάδας. Δεν σηκώνει δυο μέτρα και δυο σταθμά όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Ετσι είναι μάγκες, ετσι είναι Τάσο. Αυτό είναι που μας πλασάρουν. Ότι αυτά τα λεφτά τα έπαιρνε ο πρόεδρος και τα έδινε για μετακινήσεις, για δικαστικά έξοδα και γενικά τα έφαγε ο ευνοημένος κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. που ταξιδεύει τζάμπα κτλ.( Ο τζορμπατζόγλου σήμερα:Αρα δεν μπηκαν σε τσέπες αλλα διατεθηκαν στον κόσμο) Άρα δεν μπορούμε να τα δικαιολογήσουμε αυτά γιατί δεν πρέπει να μας βγει και το όνομα και όπως άκουσα θα περάσει ο τέως την άλλη εβδομάδα για να πάρει και καμιά κατοσταριά ακόμη για κάτι ρέστα που έχουν μείνει από την μετακίνηση μας την καθαρά δευτέρα στους εξοχικούς τόπους όπου πετάξαμε τον δικέφαλο χαρταετό μας και φάγαμε τον μακεδονικό μας χαλβα...

Όσο για την μισθοδοσία. Είναι φυσιολογικό να πληρώνεται ο τεχνικός διευθυντής και το ξεπερνάω λέγοντας απλά ότι 5000 μικτά τον μήνα τα θεωρώ πολλά για τον Παντέλο.
Και για τον πρόεδρο θα ήταν φυσιολογικό αν είχαμε μεγαλομέτοχο ο οποίος θα έκανε το απόλυτο κουμάντ οκαι τον όριζε αυτός στην θέση του προέδρου. Όταν όμως έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου την οποία ορίζει ο ΑΣ μετά από την σύμφωνη γνώμη καποιων ανθρώπων για την συμμετοχή τους σ αυτή το βρίσκω αδιανόητο να πέρνουν έστω και ένα ευρώ. Μπήκαν σ αυτή επειδή η ομάδα έχει πρόβλημα δικοικητικο και για να βρουν λύση γι αυτό το πρόβλημα και όχι για να είναι μία οριστική λύση που θα παίρνει και φράγκα για να το κάνει αυτό. Απαιτώ από τον Σάκη από σήμερα κιόλας να κινήσει διαδικασίες και να βρει άλλες μαριονέτες για να τρέξουν το καράβι οι οποίες δεν θα έχουν μισθό.
« Last Edit: March 06, 2012, 19:35:17 by t.b »

tsim4

• Guest
για σωπατε ρε.ακου 7000 και με διοικηση πρωτοδικειου?αμ ο παντελάκις μας??Ειναι δυνατον ρε παιδια???Μεγαλη επιτυχια των τελευταιων ετων οτι τα καμωματα τους μας τα λενε καταμουτρα και εμεις κοιταζομαστε με περιεργεια και θαυμασμο.

S.F.MALGARON

• Guest
Ο Βρύζας δυσκολευόταν να το επιβεβαιώσει, του φώναζαν από κάτω, πέσ' το και μην φοβάσαι και πεσ' την αλήθεια και τέτοια, μέχρι που κάποιος του ρώτησε, όταν ανέλαβες, τη μέρα που ανέλαβες, είχε το ταμείο έλλειμα 120 χιλιάρικα ναι ή όχι; Και είπε, είχε. Επομένως το επιβεβαίωσε.

Να σε ρωτήσω κάτι ρε Poet,εσύ λες ότι το επιβεβαίωσε(εγώ δεν ήμουν εκεί),σήμερα ακούγοντας διάφορες εκπομπές λέγανε ότι ο Ζήσης τον κάλυψε,τονίζοντας το πάνω από πέντε φορές, ότι χέρι δεν έβαλε στο ταμείο και ξέρει που πήγαν αυτά τα λεφτά,εσύ που πιστεύεις απ' ότι κατάλαβα πολύ στον Βρύζα δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας ότι έγινε αρπαχτή η' συγκάλυψη?

Και η πρόταση που έκανε να περαστούν για μισθοί  πως την κρίνεις? Τι θέλει να μας πει ο Ζήσης,πως ο Θοδωρής  δεν έπαιρνε μισθό,δεν καταχράστηκε ούτε ένα ευρώ,απλώς ήταν άχρηστος και κακοδιαχειριστής και πρέπει να τον πληρώσουμε γι' αυτό? Μεγάλη ψυχή ο Θοδωρής πάντως να μην πληρώνεται?

Και ο Ζήσης πως την έβγαζε τόσο καιρό στον Π.Α.Ο.Κ. απλήρωτος? Δεν πρέπει να πάρει κι αυτός κάτι εφάπαξ για τα όσα δεν κατάλαβε τόσο καιρό? Γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να ειπώθηκε,δεν είχα δικαίωμα υπογραφής...δεν ήξερα...αλλά γι' αυτό έφυγα.. και τώρα ξαναγύρισα...αν και δήλωσα ότι αν φύγει ο Θοδωρής φεύγω κι εγώ...λίγο μπερδεμένη η κατάσταση...

Φαντάζομαι θα διώξει τον Μάκη,που και ήξερε και δικαίωμα υπογραφής είχε...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **

Να σε ρωτήσω κάτι ρε Poet,εσύ λες ότι το επιβεβαίωσε(εγώ δεν ήμουν εκεί),σήμερα ακούγοντας διάφορες εκπομπές λέγανε ότι ο Ζήσης τον κάλυψε,τονίζοντας το πάνω από πέντε φορές, ότι χέρι δεν έβαλε στο ταμείο και ξέρει που πήγαν αυτά τα λεφτά,εσύ που πιστεύεις απ' ότι κατάλαβα πολύ στον Βρύζα δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας ότι έγινε αρπαχτή η' συγκάλυψη?

Και η πρόταση που έκανε να περαστούν για μισθοί  πως την κρίνεις? Τι θέλει να μας πει ο Ζήσης,πως ο Θοδωρής  δεν έπαιρνε μισθό,δεν καταχράστηκε ούτε ένα ευρώ,απλώς ήταν άχρηστος και κακοδιαχειριστής και πρέπει να τον πληρώσουμε γι' αυτό? Μεγάλη ψυχή ο Θοδωρής πάντως να μην πληρώνεται?

Και ο Ζήσης πως την έβγαζε τόσο καιρό στον Π.Α.Ο.Κ. απλήρωτος? Δεν πρέπει να πάρει κι αυτός κάτι εφάπαξ για τα όσα δεν κατάλαβε τόσο καιρό? Γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να ειπώθηκε,δεν είχα δικαίωμα υπογραφής...δεν ήξερα...αλλά γι' αυτό έφυγα.. και τώρα ξαναγύρισα...αν και δήλωσα ότι αν φύγει ο Θοδωρής φεύγω κι εγώ...λίγο μπερδεμένη η κατάσταση...

Φαντάζομαι θα διώξει τον Μάκη,που και ήξερε και δικαίωμα υπογραφής είχε...
Θα σου πω τι πιστεύω. Ίσως να διάβασες ότι κάποια στιγμή μετά το τέλος της συνέλευσης είχα μια κουβεντούλα με τον Βρύζα για 2 λεπτάκια. Είχαμε συναντηθεί και πριν από κάνα μήνα και του είχα πει τότε να βγει και να τα πει γιατί διαφορετικά αν δεν τα ήξερε ο κόσμος θα του χρεώναν μετά σ'αυτόν.

Χθες λοιπόν του είπα ότι έκανε πολύ καλά και τα είπε, και του είπα ότι θα έπρεπε να ήταν πιο ευθείς και να μην ψιλομασούσαν λίγο τα λόγια τους στα σημεία που υπήρχαν ευθύνες για τον Ζαγοράκη. Τον ρώτησα για ποιό λόγο να γίνει αυτό; Για να καλύψει τον φίλο του; Τον πρώην συνάδελφό του; Αυτόν που εξέθεσε την ομάδα μας; Την αγάπη μας; Αυτόν που μας κορόϊδευε; Και εμάς και τον Βρύζα και όλους;

Η απάντηση λοιπόν του Βρύζα δεν ήταν ξεκάθαρη. Μου είπε μετά από σκέψη, ότι αισθάνεται ότι ήταν κάπου ανάμεσα σε δύο σκέψεις, να τα ρίξει όλα στο τραπέζι και να ζητηθούν ευθύνες και όπου βγεί, ακόμα και αν αυτό κάνει κακό στην ομάδα ή να κοιτάξει το καλό της ομάδας και ότι μπορεί να βγει προς τα έξω να βγεί. Προσωπική του επιλογή, την σέβομαι, αλλά θα τον ήθελα σε μερικά σημεία πιό ξεκάθαρο και πιό απόλυτο.

Παρεμπιπτόντως, ο Ζιγκερίδης με απογοήτευσε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τον περιορίσει ο Βρύζας.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πάντα το καλό της ομάδας να συμπίπτει και με το καλό των λαμογιών.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

S.F.MALGARON

• Guest
Για το καλό της ομάδας δεν μπορούσε να κάνει κάτι πριν γαμηθεί η κατάσταση η' μήπως έπρεπε να γίνει αυτό για να έρθει ο σωτήρας μας,με αυτό που έκανε και τον έδωσε και τον κάλυψε έχουμε να πούμε πολλά αν και στο τέλος για το καλό της ομάδας θα το κλείσουμε το θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λέμε διοίκηση,πως γίνετε να φταίει μόνο ένας...οι άλλοι πετάν χαρταετό...να μυριστούμε ποιος είναι ο επόμενος να έχει τον νου του..μην τον αφήσουν στην απ' έξω κι έρθει να μας σώσει κι αυτός...

Offline savage republic

• Βασικός

Ναι μεν υπάρχουν υπεξαιρέσεις που έγιναν από Ζαγοράκη και Βιολίδη, που λόγω του ύψους των ποσών είναι κακουργηματικές πράξεις, αλλά τα 12,5 εκ. που λέχθηκαν και κυκλοφορούν από χθες, με δικούς μου υπολογισμούς δεν μπορεί να είναι αληθινά.

Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι ζημίες που άφησε ο Ζαγοράκης, μαζί με τις προβλέψεις όπως προβλέπεται από τον νόμο, είναι ένα ποσό 8,9 έως 11 εκ. Το 12,5 που ειπώθηκε χθες, δεν προκύπτει από δικά μου στοιχεία, και έχω φακελλωμένη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία.

Υπάρχει η δυνατότητα να κινηθεί διαδικασία για παρουσίαση πλασματικών στοιχείων, τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία και ύπαρξη της εταιρίας; Θα ήθελα κάποιον νομικό επί του θέματος. Γιατί, αν ισχύει αυτό το δεδομένο, τότε θα μιλάμε για ακόμη μία σκόπιμη παραποίηση στοιχείων με πιθανό στόχο τον παράνομο πλουτισμό ή την μείωση της ανταγωνιστικότητας και της διαπραγματευτικής ικανότητας σε ερχόμενες πωλήσεις της ομάδας. Ήδη ακούμε πως για τον Αθανασιάδη από τα 3εκ. ευρώ, το ποσό έπεσε κατά 60%, δηλαδή στα 1,2 εκ. Αυτό το dumbing στην αξία της ομάδας, είναι κακοδιαχείριση.

Τώρα, για τους μισθούς, θα προτιμούσα πάλι να έχουν μισθούς, αλλά και πριμ. Δηλαδή, ένας μισθός των 100.000, αντί για 140.000 ευρώ στον Βρύζα και με μπόνους επίτευξης στόχων, θα με έβρισκε περισσότερο σύμφωνο. Δηλαδή, ΟΚ, καταφέρνεις να πάρεις πρωτάθλημα, πάρε άλλα 100, κύπελλο, άλλα 40, Ευρώπη στους 32, άλλα 40, περνάμε στους 16, άλλα τόσα κοκ. Τα ίδια και για Παντέλο, ο οποίος θα έπρεπε να έχει και πριμ για πετυχημένες μεταγραφές, τα οποία όμως δεν θα βάζουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία του προπονητή.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραια τα τελευταια. συμφωνω, ακουγονται πιο λογικα για μια ελλειμματικη ΠΑΕ.
για το πρωτο σκελος θα περιμενα και εγω μια απαντηση, δε γινεται να την περναει ζαχαρη ο καθενας και να περιμενει απο το κρατος η τους "πρωην" συνεργατες να την βρει αν και ποτε!
υπαρχει και αλλος κοσμος λεμε να τους κανει μα "ξεβολευτουν"

Offline babis36

• Αλλαγή
http://paokrevolution.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html

Αποκλειστικό: Ο Σπανός της Βιοϊατρικής ένα βήμα πριν την είσοδο του στην ΠΑΕ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paokrevolution, ο Γιώργος Σπανός που είναι από τους βασικούς μετόχους του ομίλου «Βιοϊατρική» είναι ένα βήμα από την είσοδο του στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σπανός είναι ένθερμος οπαδός του Δικεφάλου και παλαιότερα ακολουθούσε σε κάθε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς την ομάδα και προσωπικά είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και πολύ καλός φίλος του Γιώργου Μιχαηλίδη που μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήταν στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο όμιλος «Βιοϊατρική» συνεργάζεται πλέον με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι και χορηγός της
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Català

• Αλλαγή
Ναι ρε καλά κάνουν τα παιδιά και παίρνουν κάτι για τον κόπο τους, τόσα πτυχία στον τομέα και τόσα χρόνια σταδιοδρομίας στον χώρο, το αξίζουν.
Εξάλλου αν δεν ήταν στον ΠΑΟΚ, θα ήταν με τα ίδια λεφτά και περισσότερα σε άλλη εταιρεία.
Γενικά αν δεν ήταν στον ΠΑΟΚ θα έβγαζαν πολύ χρήμα (πίνοντας καφέ στο Πανόραμα ίσως).
Σιγά τι είναι ένας τέτοιος μισθουλάκος στην Ελλάδα σήμερα. Απλό συμπλήρωμα στο μπακάλικο του Ζήσαρου.
Άσε που τους έχουν λείψει τα φράγκα τόσα χρόνια επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έβγαζαν σε μια σεζόν όσα δε θα βγάλουμε όλοι εμείς σε όλη μας τη ζωή.
Και άσε που για αυτό είχε φέρει ο λαός στην προεδρία τον προκάτοχό τους που κουβάλησε μετά και τους ίδιους, για να μας κοστίζουν όσο ένας παίκτης και να μας βάζουν μέσα 12 εκατομμύρια.

ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Εκεί μας φτάσανε, να παίρνουν οι άχρηστοι συνεργοί του αρσενικού τόσα φράγκα που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα παιρναν μετά τη λήξη της καριέρας τους, και να λέμε κι ευχαριστώ γιατί είναι "στελέχη επιχείρησης" κι αυτοί και διασφαλίζουμε έτσι ότι αν τα παίρνουν στα φανερά τουλάχιστον δε θα κλέβουν

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
« Last Edit: March 07, 2012, 11:15:10 by Català »

Offline savage republic

• Βασικός
Catala, ο Βρύζας ήταν ένα βήμα πριν κλείσει στον βάζελο το καλοκαίρι. Για πολλά περισσότερα και «μπόνους». Να λέμε γι' αυτά που βλέπουμε και όχι γι' αυτά που θα βλέπαμε.