Ναι μεν υπάρχουν υπεξαιρέσεις που έγιναν από Ζαγοράκη και Βιολίδη, που λόγω του ύψους των ποσών είναι κακουργηματικές πράξεις, αλλά τα 12,5 εκ. που λέχθηκαν και κυκλοφορούν από χθες, με δικούς μου υπολογισμούς δεν μπορεί να είναι αληθινά.
Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι ζημίες που άφησε ο Ζαγοράκης, μαζί με τις προβλέψεις όπως προβλέπεται από τον νόμο, είναι ένα ποσό 8,9 έως 11 εκ. Το 12,5 που ειπώθηκε χθες, δεν προκύπτει από δικά μου στοιχεία, και έχω φακελλωμένη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία.
Υπάρχει η δυνατότητα να κινηθεί διαδικασία για παρουσίαση πλασματικών στοιχείων, τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία και ύπαρξη της εταιρίας; Θα ήθελα κάποιον νομικό επί του θέματος. Γιατί, αν ισχύει αυτό το δεδομένο, τότε θα μιλάμε για ακόμη μία σκόπιμη παραποίηση στοιχείων με πιθανό στόχο τον παράνομο πλουτισμό ή την μείωση της ανταγωνιστικότητας και της διαπραγματευτικής ικανότητας σε ερχόμενες πωλήσεις της ομάδας. Ήδη ακούμε πως για τον Αθανασιάδη από τα 3εκ. ευρώ, το ποσό έπεσε κατά 60%, δηλαδή στα 1,2 εκ. Αυτό το dumbing στην αξία της ομάδας, είναι κακοδιαχείριση.
Τώρα, για τους μισθούς, θα προτιμούσα πάλι να έχουν μισθούς, αλλά και πριμ. Δηλαδή, ένας μισθός των 100.000, αντί για 140.000 ευρώ στον Βρύζα και με μπόνους επίτευξης στόχων, θα με έβρισκε περισσότερο σύμφωνο. Δηλαδή, ΟΚ, καταφέρνεις να πάρεις πρωτάθλημα, πάρε άλλα 100, κύπελλο, άλλα 40, Ευρώπη στους 32, άλλα 40, περνάμε στους 16, άλλα τόσα κοκ. Τα ίδια και για Παντέλο, ο οποίος θα έπρεπε να έχει και πριμ για πετυχημένες μεταγραφές, τα οποία όμως δεν θα βάζουν σε κίνδυνο την ανεξαρτησία του προπονητή.