Ξεκολλάτε πλέον από τις καρέκλες ρε...
Αυτές τις μέρες διαβάσαμε πολλές απόψεις περί απόδοσης ευθυνών. Φταίει η αστυνομία, φταίνε οι Αυστριακοί και μπλα μπλα.
Πίσω από την
ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ, υπάρχει και μια εταιρία, ένα μαγαζί, που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το καταστατικό της στην Εφορία, μεταξύ άλλων έχει και
"την δυνατότητα διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων".
Όλοι εσείς που έχετε μαζευτεί εκεί ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Εσείς που αποφασίζετε για τις τύχες του "μαγαζιού"
νιώθετε καθόλου;Από την κλήρωση κιόλας είχε βρωμίσει η δουλειά. Κι εσείς τι κάνατε; Πεοπαλινδρόμηση και "ωχ αδερφέ"; Έγινε της πουτάνας. Θα μπορούσε να μην είχε γίνει τίποτα. Με πολύ απλές κινήσεις. Πάρα πολύ απλές!!! Βάλε 40-50 γορίλες (2φυλλες ντουλάπες) στην 8 (από μέσα κιόλας να μην τους καθυστερούμε να μπούνε) και ψάξε μέχρι και τις... τρύπες των Αυστριακών. Και όποιος έχει κάτι παραπάνω από σπίρτα και τσιγάρα, σουτ έξω στους τσέους.
Και τσαμπουκά από τη διοίκηση "εγώ αυτούς δεν τους βάζω στο σπίτι μου".
Τόσο απλά ρε γαμημένοι. Τόσο απλά...
Θα σου πω εγώ μετά αν οι Έλληνες και Αυστριακοί Ηλιόπουλοι τολμούσαν να περάσουν οτιδήποτε.
Και μετά τον έλεγχο οι γορίλλες εκεί μέσα. Δίπλα τους. Απλά να τους κοιτάνε. Και από πίσω τους οι διμοιρίες, αν θέλουν.
Πόσο εγκέφαλο θέλει αυτό ρε Βρύζα, Σαράτση, Σαχπατσίδη, Γκαγκάτση "και τ'αλλα παιδιά;"
Αλήθεια, γενικό διευθυντή έχουμε, υπεύθυνο ασφαλείας έχουμε (και μάλιστα κάποιον που πρόσφατα αντικατέστησε τον αρκετά πετυχημένο προκάτοχό του θα έλεγα), υπεύθυνο για τις σχέσεις με τους οργανωμένους έχουμε ( ; ), διάφορους "ενδιάμεσους" διοίκησης - οπαδών έχουμε.
Πάρθηκε κανένα κεφάλι; Είτε για το θεαθήναι, είτε για την ουσία;
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; Δημόσιο; Που ότι μαλακία και να κάνεις, δεν σε κουνάει κανένας από τη θέση σου; Δημόσιο με παχυλούς μισθούς και πληρωμές σε ρούβλια έχει γίνει το μαγαζί;
Αφήστε τον κόσμο να την βρει την άκρη του. Κουτσά στραβά, αργά ή γρήγορα θα την βρει.
Αλλάξτε πρώτα εσείς δραστικά και άμεσα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ και πηγαίνετε στο γραφειάκι σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα στη δουλειά... Στην ΤΣΙΤΑ... Και θα δείτε πολύ διαφορετικά πράγματα. (Αυτό ισχύει για όλα τα τμήματα της ΠΑΕ. Εμπορικό, Νομικό, Λογιστικό, Οικονομικό κ.ά.)
Αλλά δυστυχώς με έναρξη ωραρίου 10:00, σκάω στο γραφειάκι μου με μπουγάτσα και κακάο και ανοίγω το ραδιάκι να με νανουρίσουν γλυκά τα ΑΡΔ που ταΐζω, δεν θα δούμε προκοπή.