Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δλδ τα πηρε απο την ομαδα για υποχρεωσεις της ομαδας;

δεν τους πιανω ρε πουστη μου

και ρε ποετ μια ερωτηση

αν οπως σωστα λες ο βρυζας ευθυνεται για το χρονικο διαστημα διοικησης του για χρεη προς εφορια και ικα

και μας λεει πως δεν μπορει να βγαλει φορολογικη ενημεροτητα

δεν ειναι σαν να μας λεει πως επι διοικησης του αυτο το τετραμηνο δεν πληρωνει τις υποχρεωσεις της παε σε εφορια ικα;

υ.γ μην ξεχασουμε να παρουμε μινι διαρκειας για στηριξη στο θεαρεστο εργο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε πια 320 χιλιαρικα και ποιος βιολιδης; Αυτα ειναι λιγοι σποροι σουσαμι στη λαμαρινα του κουλουρτζη.
4 χρονια ειχαν γηπεδο τιγκα, ειχαν ευρωπη, ειχαν χορηγιες-ρεκορ για την ομαδα, ξεπουλησαν τα κεφαλαια της ομαδας λιγες μερες πριν φυγουν νυχτα, η μεγαλυτερη μεταγραφη που εκαναν ηταν του ελληνα μεσι (που πρεπει να ηταν αρπαχτη και πλυντηριο απο δω μεχρι τον ψηλορειτη), παιχτες δεν πληρωναν, τα χρεη τα μεγαλωσαν, εχτισαν ενα κοτετσι με 5 ηλιακους για προπονητικο το οποιο ειναι αχρηστο.
Τετοιο φαγοποτι δεν πρεπει να εχει ξαναγινει σε ελληνικη ομαδα. Και καθομαστε και ακουμε το ζησακο να δινει συνεντευξεις και να μας λεει πιπες λες και μιλαει σε 10χρονα. Εσυ δεν εισουν εκει οταν τα τρωγανε ζησακο; Δε σε παιζανε τα παιδακια και εφυγες γιατι εκλεισαν οι κυκλοι και ανοιξαν τα τετραγωνα οπως ελεγες τοτε; Και μολις ηταν ετοιμος να φαει μαπες ο κολλητος σου, ψειρισε οτι ειχε μεινει στα ταμεια, σε αφησε διαδοχο και μη τον ειδατε τον παναη. Πρεπει να εχει ακομα ψωμι η δουλια, ε ζησακο; Στην τελικη αμα δεις οτι οι πελατες εκοψαν μια και καλη, ξανακλεινεις κανενα κυκλο και την αραζεις στο μπακαλικο μαζι με τον φυλακοβιο. Καλυτερα απο το δημοσιο παντως, ετσι οπως θα το κανει η μερκελ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Φυσικά είναι ψίχουλα αυτά. Προφανώς δεν είχαν την άνεση χρόνου για να καλύψουν λογιστικά αυτές τις τρύπες, γι' αυτό έγιναν γνωστές.
Άλλωστε χέρι στο ταμείο ο ζαγοράκης με τον απροκάλυπτο αυτό τρόπο, έβαλε λίγες μέρες πριν φύγει. Αν θυμάμαι καλά, αυτό ειπώθηκε στην πρώτη συνέντευξη του βρύζα.

Έστω και για αυτά όμως, βγαίνουν συμπεράσματα για τις προθέσεις βρύζα. Αλήθεια μπορεί η παρούσα διοίκηση να απαλλάξει το ζαγοράκη από την υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων και με ποιον τρόπο; Νομικά εννοώ, ως εκπρόσωποι της ΑΕ.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
πως δεν είπε, απλά το κάναν γαργαρα ολοι...

Για τις καρτέλες Ζαγοράκη-Βιολίδη: Τα χρήματα του Ζαγοράκη ήταν για υποχρεώσεις της ομάδας. Στον Βιολίδη έχουμε δώσει διορία μέχρι τις 30 Ιούνη να επιστρέψει το ποσό.

http://betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=45477

Υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς παραστατικά δεν υπάρχουν. Αν ειπώθηκε τέτοιο πράγμα είναι απαράδεκτο και είναι υπόλογη και η παρούσα διοίκηση σε αυτό.

Οι μέτοχοι με απόφασή τους αποφάσισαν να αμείβεται ο σημερινός Πρόεδρος για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στην ΠΑΕ ασχολούμενος καθημερινά προκειμένου να διασφαλίζει τα συμφέροντά της και όχι να απαλλάσσει ανερυθρίαστα πρώην διοικούντες από τις όποιες ποινικές ή αστικές ευθύνες έχουν. Άλλωστε, η υπεξαίρεση δεν παύει να υφίσταται και να αποτελεί ποινικό αδίκημα απλά και μόνο με την θέληση του Προέδρου μιας διοίκησης πρωτοδικείου. Για την υπεξαίρεση απαλλαγή μπορεί να δώσει μόνο το δικαστήριο και με αυτό θα έρθουν αντιμέτωποι είτε αυτοί που πήραν τα λεφτά και δεν τα επέστρεψαν, είτε αυτοί που οφείλουν να τους κυνηγήσουν και δεν το κάνουν. Προθεσμία έχουν μέχρι τις 30/6, μετά θα γελάσουμε όλοι παρέα στα γραφεία του ανακριτή, και ο πρώην και ο νυν και ο θεματοφύλακας και όλοι!!!

CLUB LARISA

• Guest
Χαίρομαι που σαι κάθετος. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η κακουργηματική υπεξαίρεση και η "απιστία" εις βάρος της ΠΑΕ. Εγείρονται και αστικές υποχρεώσεις του απατεώνα και θα θελα να ξέρω αν σκοπεύει κάποιος να τις επιδιώξει, συντάσσοντας αγωγή και αιτούμενος όλα τα λεφτά, αποθετικές ζημίες και επικουρικά ηθική βλάβη.

Τα ποινικά δικαστήρια απονέμουν ηθική δικαίωση και σαφώς τα χρήματα που επιδικάζονται στην πολιτική αγωγή είναι χρήματα τύποις. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη φράγκα και ο αγράμματος τυχάρπαστος έχει περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε αναγκαστική εκτέλεση. Θα θελα μια σίγουρη απάντηση σε παρακαλώ γτ εγώ αυτόν τον πούστη που εξαπάτησε τον λαό του ΠΑΟΚ, π[ου εκμεταλεύτηκε την άδολη και έμπρακτη αγάπη μας και κατέστρεψε 3 χρόνια αίματος και ιδρώτα, θέλω να τον αφήσω άυπνο και ρέστο, μέχρι να ψοφήσει. Εμένα η εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης ή ο μηδενισμός στην έφεση δεν μου λέει τίποτα. Άλλωστε τους απατεώνες η ξευτίλα της μπουζού δεν τους λυγάει. Η περιουσία πονάει, να τον δω χωρίς σαλέ, βίλες κ ρευστό για Bill Karras να γουστάρει.
« Last Edit: May 02, 2012, 10:01:12 by CLUB »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς παραστατικά δεν υπάρχουν. Αν ειπώθηκε τέτοιο πράγμα είναι απαράδεκτο και είναι υπόλογη και η παρούσα διοίκηση σε αυτό.

το έγραψα 5 φορές στην πρώτη συνέντευξη Βρύζα στον ΠΑΟΚ...
ο νυν ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε σε δημόσια συνέντευξη ότι πρώην στέλεχος του ΔΣ (τέως πρόεδρος) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε/εδωσε/πάσσαρε δε με νοιάζει ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ 200.000 και δεν τρέχει κάστανο. Εκεί μπαίνει ΣΔΟΕ και τρέχει ο κάθε πικραμένος να καλυφθεί.

άκου ρε μλκ... χωρίς παραστατικα!!

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Τα ποινικά δικαστήρια απονέμουν ηθική δικαίωση και σαφώς τα χρήματα που επιδικάζονται στην πολιτική αγωγή είναι χρήματα τύποις. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη φράγκα και ο αγράμματος τυχάρπαστος έχει περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε αναγκαστική εκτέλεση. Θα θελα μια σίγουρη απάντηση σε παρακαλώ γτ εγώ αυτόν τον πούστη που εξαπάτησε τον λαό του ΠΑΟΚ, π[ου εκμεταλεύτηκε την άδολη και έμπρακτη αγάπη μας και κατέστρεψε 3 χρόνια αίματος και ιδρώτα, θέλω να τον αφήσω άυπνο και ρέστο, μέχρι να ψοφήσει. Εμένα η εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης ή ο μηδενισμός στην έφεση δεν μου λέει τίποτα. Άλλωστε τους απατεώνες η ξευτίλα της μπουζού δεν τους λυγάει. Η περιουσία πονάει, να τον δω χωρίς σαλέ, βίλες κ ρευστό για Bill Karras να γουστάρει.
Σαφέστατα ως μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε έννομο συμφέρον να κινηθούμε εναντίον του Ζαγοράκη για παράβαση του αρθρ.23α ν.2190/1920 για υπεξαίρεση. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

Δεν γνωρίζω, είναι κάτι που θα πρέπει να το διερευνήσουμε τις επόμενες μέρες με νομικούς, για το ποιός έχει δικαίωμα αγωγής για αποζημίωση, αλλά λογικά το έχει η ΠΑΕ.

Όμως, μπορεί έμμεσα να πιεστεί η ΠΑΕ με κατάθεση μήνυσης για απιστία προς τον Βρύζα και τον Κατσαρή, διότι ο μεν ένας ως Πρόεδρος δεν κυνήγησε το αποδεδειγμένο με έκθεση του ορκωτού αδίκημα της υπεξαίρεσης του προηγούμενου, ο δε Κατσαρής:
1. Αγνόησε το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή που είχε ορίσει ο ΑΣ και τις παρατηρήσεις που υπάρχουν στις 74 σελίδες του, ζημιόνοντας στην ουσία το σωματείο και το όνομα του ΠΑΟΚ.
2. Διόρισε νέα διοίκηση τον ίδιο για τον οποίο είχε πόρισμα ότι υπήρχε κακοδιαχείριση.
3. Μετά την αποκάλυψη της υπεξαίρεσης δεν έκανε τίποτα για να διεκδικηθούν τα χρήματα από αυτόν που τέλεσε την υπεξαίρεση.

Εντάξει, αν θέλουν να υποστούν όλοι τις ποινικές ευθύνες για χάρη του Ζαγοράκη, ας τις υποστούν, όμως και ο Κατσαρής θα γίνει έκπτωτος και θα πάει σπίτι του. Η τελευταία περίοδος χάριτος τελείωσε το 2006. Μηδενική ανοχή σε θέματα διαχείρισης του ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως ονομάτων, πολιτικών διαθέσεων, lifestyle κλπ. κλπ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
poet αυτα τα λες ατομικα (ευχολόγια) ή σαν ΜΕΛ.ΒΑ;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ατομικά. Το ΜΕ.Λ.ΒΑ. δεν είναι μέτοχος στην ΠΑΕ για να μπορεί να κάνει μηνύσεις, ούτε μέλος στον Α.Σ. Αυτά τα κάνουν άτομα. Εγώ σαν Χρήστος δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία παραχώρηση σε κανέναν γι'αυτό το θέμα. Βαρέθηκα να με πηδάνε διαρκώς και αν μέχρι σήμερα έχω ανεχτεί να με πηδάνε στη ζωή μου, δεν πρόκειται να ανεχτώ κανέναν να ασελγεί και να μένει ατιμώρητος στον ΠΑΟΚ που αγαπώ.

Offline pks

• Αποστολή
  • **

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ατομικά. Το ΜΕ.Λ.ΒΑ. δεν είναι μέτοχος στην ΠΑΕ για να μπορεί να κάνει μηνύσεις, ούτε μέλος στον Α.Σ. Αυτά τα κάνουν άτομα. Εγώ σαν Χρήστος δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία παραχώρηση σε κανέναν γι'αυτό το θέμα. Βαρέθηκα να με πηδάνε διαρκώς και αν μέχρι σήμερα έχω ανεχτεί να με πηδάνε στη ζωή μου, δεν πρόκειται να ανεχτώ κανέναν να ασελγεί και να μένει ατιμώρητος στον ΠΑΟΚ που αγαπώ.
εισαι δυναμη χρηστο, μακαρι να ειχαμε και πολλους αλλους σαν εσενα (βαζω κ μενα μεσα)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Στέλιου Σακελλάρη στη θέση του Οικονομικού  Διευθυντή της Εταιρίας, μέσα από την σχετική προκήρυξη. Ο κ. Σακελλάρης είναι απόφοιτος του Οικονομικού ΝΟΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει προϋπηρεσία πάνω από 17 χρόνια, ως στέλεχος επιχειρήσεων, πολλών ελληνικών και ξένων εταιριών, μεταξύ των οποίων η ΚΥΚΝΟΣ - ΓΙΟΥΚΑ ΑΒΕΕ, η SOCOTAB HELLAS SA, η TATA ELASTRON SA και η ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Α.Ε.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16S98ETSK&extLang=

Offline memts

• Αποστολή
  • **
καλοκαιρι φευγει ο βιτολο, καπακι ειδηση απο τα κατευθυνομενα φερφωνα για μειωση αποδοχων του κοντου, για να ηρεμησει ο κοσμος
χειμωνα φευγει ο βιερινια και διωχνεται ο κοντρερας καπακι ειδηση απο τα κατευθυνομενα φερφωνα για μειωση αποδοχων του κοντου, για να ηρεμησει ο κοσμος
play off σε γαμανς χωρις αναισθητικο και η διοικηση σου ειναι ''θυμωμενη'' καπακι ειδηση απο τα κατευθυνομενα φερφωνα για δανειο χωρις επενδυση για να ηρεμησει ο κοσμος
χανεις και καμια καλη θεση για ουεφα καπακι ειδηση απο τα κατευθυνομενα φερφωνα για επενδυση με πολλα εκατομμυρια για να ηρεμησει ο κοσμος
Κ ετσι θα φτασουμε Ιουλιο και θα μας φταινε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ εκτος απο αυτους που διοιηκουν και αυτους που πληρωνονται για να αβανταρουν...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

baron

• Guest
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Στέλιου Σακελλάρη στη θέση του Οικονομικού  Διευθυντή της Εταιρίας, μέσα από την σχετική προκήρυξη. Ο κ. Σακελλάρης είναι απόφοιτος του Οικονομικού ΝΟΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει προϋπηρεσία πάνω από 17 χρόνια, ως στέλεχος επιχειρήσεων, πολλών ελληνικών και ξένων εταιριών, μεταξύ των οποίων η ΚΥΚΝΟΣ - ΓΙΟΥΚΑ ΑΒΕΕ, η SOCOTAB HELLAS SA, η TATA ELASTRON SA και η ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Α.Ε.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16S98ETSK&extLang=

Όλο μεγάλες εταιρείες ξελάσπωνε βλέπω...
yahoo, microsoft , coca cola...

άντε καλά νεύρα

(για μας μιλάω ...)

Offline blue_eyes

• Βασικός
πηρες εμπορικο διευθυντη, πηρες οικονομικο διευθυντη παρε και εναν τεχνικο διευθυντη γιατι εσυ και ο σβουρας δεν ειστε ικανοι να σχηματισετε ενα σοβαρο πλανο και ενα ροστερ ανταξιο του ΠΑΟΚ

ανεχομαστε τις ηλιθιες επιλογες σας (και οχι μονο σε αυτον τον τομεα) καιρο τωρα.. ποναμε τα ματια μας και πιο σημαντικο η καρδια μας με αυτον τον ΠΑΟΚ

χρειαζομαστε καποιον γνωστη του αθληματος και της παγκοσμιας αγορας και οχι τον μπακαλογατο τον κολλητο σου

παρε τεχνικο διευθυντη αυριο
η υπομονη τελειωσε

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Nα πάρει τεχνικό διευθυντή και να του δώσει να διαχειριστεί τι μπάτζετ;

Offline blue_eyes

• Βασικός
πλακα κανεις φιλε κομπρα; αλλες ομαδες γιναν κολοσσοι ξεκινωντας με μικροτερο μπατζετ απο το δικο μας, τα παραδειγματα εχουν ειπωθει πιο παλια

ειναι το α και το ω στο συγχρονο ποδοσφαιρο ο τεχνικος διευθυντης.. οι επιλογες του μπορουν να σε χαντακωσουν αλλα μπορουν και σου φερουν κερδη εκατομυριων

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Όπως το 'πες. Άλλες ομάδες. Εμείς είμαστε ανίκανοι στην παρούσα φάση και με το παρόν μοντέλο διοίκησης να βάλουμε έστω βάσεις για κάτι τέτοιο.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα ονόματα της νέας προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διορίστηκε την Πέμπτη 17/05 από το Πρωτοδικείο η νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην νέα διοίκηση συμμετέχει και ο ρωσικής καταγωγής Άντον Κοντάρεφ, προφανώς ως εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που σημαίνει ότι η είσοδος του ομογενή επιχειρηματία στα διοικητικά της ΠΑΕ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Νέο πρόσωπο είναι και ο Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας Βασίλειος Τριλυράκης. Αντίθετα δεν συμμετέχουν στην νέα διοίκηση ο Δημήτρης Σαχπατζίδης και ο Δημήτρης Ζιγκιρίδης.

Το αίτημα κατατέθηκε και εκδικάσθηκε στο Πρωτοδικείο την περασμένη Παρασκευή 11/5 και η απόφαση βγήκε την Πέμπτη 17/5. Η νέα Προσωρινή διοίκηση είναι επταμελής και αποτελείται από τους: Ζήση Βρύζα, Γιώργο Σαχπατζίδη, Παντελή Κωνσταντινίδη, Σπύρο Μηλιωρίδη, Στέφανο Σαράτση, Βασίλειο Τριλυράκη και Άντον Κοντάρεφ.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα για τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων, ενώ η θέση του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς ο Δημήτρης Ζιγκιρίδης περιμένει απάντηση από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών για το εάν του επιτρέπει ο νόμος να εξακολουθήσει να συμμετέχει στην διοίκηση.

Ο Άντον Κοντάρεφ συμμετέχει στη νέα διοίκηση με την προοπτική της ολοκλήρωσης της επένδυσης Σαββίδη που θα αρχίσει με τη χορήγηση του δανείου.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/ta-onomata-ths-neas-proswrinhs-dioikhshs-ths-pae-paok.1781712.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
τι εγινε ρε πουστη μου πολυ αθορυβα το πηγανε το πραγμα κανεις δεν ενημερωσε σχετικα με το νεο ΔΣ και να φανταστεις εγινε χτες
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ