Τα ποινικά δικαστήρια απονέμουν ηθική δικαίωση και σαφώς τα χρήματα που επιδικάζονται στην πολιτική αγωγή είναι χρήματα τύποις. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη φράγκα και ο αγράμματος τυχάρπαστος έχει περιουσιακά στοιχεία που υπόκεινται σε αναγκαστική εκτέλεση. Θα θελα μια σίγουρη απάντηση σε παρακαλώ γτ εγώ αυτόν τον πούστη που εξαπάτησε τον λαό του ΠΑΟΚ, π[ου εκμεταλεύτηκε την άδολη και έμπρακτη αγάπη μας και κατέστρεψε 3 χρόνια αίματος και ιδρώτα, θέλω να τον αφήσω άυπνο και ρέστο, μέχρι να ψοφήσει. Εμένα η εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης ή ο μηδενισμός στην έφεση δεν μου λέει τίποτα. Άλλωστε τους απατεώνες η ξευτίλα της μπουζού δεν τους λυγάει. Η περιουσία πονάει, να τον δω χωρίς σαλέ, βίλες κ ρευστό για Bill Karras να γουστάρει.
Σαφέστατα ως μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε έννομο συμφέρον να κινηθούμε εναντίον του Ζαγοράκη για παράβαση του αρθρ.23α ν.2190/1920 για υπεξαίρεση. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα.
Δεν γνωρίζω, είναι κάτι που θα πρέπει να το διερευνήσουμε τις επόμενες μέρες με νομικούς, για το ποιός έχει δικαίωμα αγωγής για αποζημίωση, αλλά λογικά το έχει η ΠΑΕ.
Όμως, μπορεί έμμεσα να πιεστεί η ΠΑΕ με κατάθεση μήνυσης για απιστία προς τον Βρύζα και τον Κατσαρή, διότι ο μεν ένας ως Πρόεδρος δεν κυνήγησε το αποδεδειγμένο με έκθεση του ορκωτού αδίκημα της υπεξαίρεσης του προηγούμενου, ο δε Κατσαρής:
1. Αγνόησε το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή που είχε ορίσει ο ΑΣ και τις παρατηρήσεις που υπάρχουν στις 74 σελίδες του, ζημιόνοντας στην ουσία το σωματείο και το όνομα του ΠΑΟΚ.
2. Διόρισε νέα διοίκηση τον ίδιο για τον οποίο είχε πόρισμα ότι υπήρχε κακοδιαχείριση.
3. Μετά την αποκάλυψη της υπεξαίρεσης δεν έκανε τίποτα για να διεκδικηθούν τα χρήματα από αυτόν που τέλεσε την υπεξαίρεση.
Εντάξει, αν θέλουν να υποστούν όλοι τις ποινικές ευθύνες για χάρη του Ζαγοράκη, ας τις υποστούν, όμως και ο Κατσαρής θα γίνει έκπτωτος και θα πάει σπίτι του. Η τελευταία περίοδος χάριτος τελείωσε το 2006. Μηδενική ανοχή σε θέματα διαχείρισης του ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως ονομάτων, πολιτικών διαθέσεων, lifestyle κλπ. κλπ.