Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

PAOK_VOLOS

• Guest
Μπραβο στο ζηση βρυζα για την πρότασή του να αναγνωριστουν τα ευρω που παντελονιασε ο πρωθυπουργος της καμαρας ως μισθος για την προσφορα του.Μετα απο αυτη την κινηση τού εχω τυφλή εμπιστοσυνη,τα λεφτα του λαου από τουδε και στο εξης θα ειναι σε εμπιστα χερια.

Η μονη λυση για να βρεθουν τα 5.000.000 ειναι να εξαφανισουμε τα μινι διαρκειας των πλειοφ + σολντ αουτ στα κρισιμα ματς που απομενουν με Τριπολη,Γιαννενα,Δοξα,Λεβαδεια.Επισης η τιμη των εισιτιριων θα πρεπει να αυξηθει κατα 50% τουλαχιστον.Καλο θα ηταν τα εισιτηρια διαρκειας να μην ισχυσουν για τα 4 ματς που απομενουν μεχρι τα πλειοφ.Τωρα στα δυσκολα πρεπει να στηριξουμε οικονομικα την παε.Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
κάτι δε μας είπες νυν....
τα 12,5 που εμφάνισες βγαίνουν απο κάπου. βγες και ξαναπές από που, ή δώσε γραπτό μνμ. σκέτο το νουμεράκι δε λέει κάτι.

πάντως έστω ότι τον έβγαλες λίγο στον τάκο τον πρώην, έστω ότι είπες 2-3 πράγματα που όλοι ξέραν αλλά δε διαβάζαν  πουθενα, έστω αυτό... μπορείς και περισσότερα. αυτά περιμένουμε. αλλιώς, κάτσε να τον πιούμε όλοι μαζί.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ψηλε ασε τον προλογο και κανε αυτο που πρεπει, αλλιως εισαι και συ μεσα στο κολπο (που εισαι).
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πως μπορείς (διαδικαστικά) να πας να καταγγείλεις για απιστία ή κάτι παρόμοιο τον πρώην;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
rabbit, αυτο που εκανε ο πρωθυπουργος λεγεται καταχρηση, και αν ισχυουν αυτα που ακουστηκαν στη ΓΣ, υπαρχουν αποδειξεις και μαρτυρες.
Αν ο βρυζας νοιαζεται για το καλο της εταιριας της οποιας ειναι διευθυνων συμβουλος, θα βρει μια δικηγορικη ομαδα και θα κλεισει κοσμο στην μπουζου. Αν ειναι και αυτος μεσα στο φαγοποτι, θα το γυρισει στην παλαβη και θα συνεχισει την εξυγιανση του κολλητου του, μεχρι να φυγει νυχτα με τον λογαριασμο του φουσκωμενο και τον ΠΑΟΚ στα ερασιτεχνικα. Ειναι τοσο απλα και ασπρο-μαυρο τα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ίδιο έκανε και ο μπάτμαν πήγε κανα δύο χρόνια στην λιβύη διακοπές και τώρα στα εξάρχεια πίνει καφεδάκια στην υγειά των κορόιδων, ο γούμενος επίσης έφαγε τον αγλέωρα και πίνει τσίπουρα στο υψόμετρο στο καιμάκτσαλάν πάλι εις υγείαν των κορόιδων. Δεν υπαρχει δικαιοσύνη στην ελλάδα, όσα πιο πολλά κλέβεις τόσο πιο λίγες πιθανότητες έχεις να την πληρώσεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
Η έκτακτη εισφορά και ο Κασσιμάτης

Μέσα στα πολλά που συζητήθηκαν ήταν και μία πρόταση μικρομετόχου, προκειμένου να μαζέψει η ΠΑΕ τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση της UEFA. Να βάλουμε... μία έκτακτη εισφορά, 100 ευρώ για τον κάθε οπαδό" τόνισε για να σχολιάσει ο Ζήσης Βρύζας: "Κι άλλη έκτακτη εισφορά;".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/mpatzet_8ek_eyrw_desmeysh_vruza_kai_daneio.1679027.html

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :b191:

Πολυ γέλιο σου λεω,τα καλυτερα ερχονται!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Λογικό ακούγεται
σου λέει ΑΕ είσαι έχεις συνελεύσεις, συναποφασίζεις, θεωρητικά έχεις γνώση των πράξεων. γιατί θες να καταγγείλεις τώρα... και καλά δεν ήξερες;
πολύ λογικό!
ο μόνος τρόπος να κυνηγηθούν είναι για χρέη στο Δημόσιο... αλλά αυτά τρέξαν να τα καλύψουν!

CLUB LARISA

• Guest
Λογικό έως 30/06 που τρέχουν οι υποχρεώσεις να μην κινηθεί διαδικασία δικαστική. ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑ να μην κινηθεί μετά. Έχουμε ηθική υποχρέωση να πιέσουμε να κινηθεί, αλλιώς να πάρουνε πούλο και οι συνεχιστές. Επίσης λογικό η αμοιβή των μελών. Δεν υπάρχει οργανισμός που δεν πληρώνει τους διαχειριστές του, είναι ΑΣΤΕΙΟ να μην πληρώνονται. Η πληρωμή φέρνει και καταλογισμό κύριοι πάρτε το χαμπάρι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μου έχει κολλήσει αυτό το 2.4-2.6 μύρια μετά την 1/7 για πληρωμές συμβολαίων και συναφή
ΔΛΔ με μια πολύ πρόχειρη (και προς τα πάνω) υπολογιστική σε πλήρες χρόνο με ΟΛΑ τα συμβόλαια και 4-5 παίκτες παραπάνω έχεις αγωνιστικό Budget 7.5-8 μύρια
βάζω 100% εφορια σε αυτό (είπαμε... προς τα πάνω!) έχεις έξοδα 15-16 μύρια.

ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ 20+ μυρίων πως βγαίνει το έλλειμμα πρώην; πρέπει να έχει φαγωθεί πάνω από 15άρι μύριο στην 4ετία. καλή χώνεψη!

συμφωνώ με την λογική του μισθού. το 7άρι αν είναι μεικτό παλεύεται (όχι ότι είναι λογικό με σημερινές τιμές αγοράς). με 7άρι ΚΑΘΑΡΟ σε ελλειμματική ΑΕ sorry δε θα συμφωνήσω. (+έξοδα, αυτοκίνητα, κινητά και λοιπά αντισταθμιστικά... πολλά για μένα). το 3500 του παντέλου μου φαίνεται πιο λογικό (Δντής γαρ ο Παντέλος)

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Ομολογώ ότι για το ζήτημα της αμοιβής του Βρύζα και του Κωνσταντινίδη πιάστηκα απροετοίμαστος.

Αν και είμαι υπέρ του να παίρνουν χρήματα αυτοί που ασχολούνται, τα οποία θα πρέπει βέβαια να είναι σε λογικό ύψος, όμως η καλύτερη πρόταση που θα έπρεπε να την είχα ρίξει χθες στην Γ.Σ. αλλά ομολογώ ότι ήμουν σε άσχημη κατάσταση, φορτισμένος και δεν λειτουργούσα όπως έπρεπε, η πρόταση θα έπρεπε να είναι:

O Διευθύνων Σύμβουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, με προειλλημένη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, θα μπορούν να λαμβάνουν ως μισθό το ποσό των 7 και των 3,5 χιλ. αντίστοιχα μηνιαία, καθαρά ΕΦ' ΟΣΟΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ, ΚΑΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΜΟΙΒΕΣ.

Θα ήταν καλύτερα να μην μισθωδοτούνταν εφ' όσον υπάρξουν νέες ζημίες.

northeagle_4

• Guest
Λάθος κατάβες north. Τα έσοδα της περιόδου από τώρα μέχρι 30/6 προϋπολογίστηκαν ότι θα εξοφλήσουν λειτουργικές υποχρεώσεις και μισθούς από τώρα μέχρι 30/6. Δεν έχει τίποτα να αφαιρέσεις. Μακάρι να είχες.

δεν το καταλαβα εγω , ο ιδιος ο ζιγκεριδης το ειπε χτες βραδυ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ελα μωρε καλοκαιρακι ερχεται η ΑΣΟΕΕ "παε ΠΑΟΚ" μοιραζει τζαμπα πτυχια, εχετε κ παραπονα?? Και μια ζωη με ειχαν στη φαπα στο σπιτι γιατι δεν μπηκα πανεπιστημιο! Αφου μου δινει πτυχιο η παε κ μαλιστα απο ιουνη σε γεναρη κ τουμπαλιν! Και ευκαιριες για νεες εγγραφες μονιμως ανα εξαμηνο. Αντι να πειτε κ ευχαριστω, αχαριστοι!

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Παλι οι μαλακες θα την πληρωσουν

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Πω ρε πουστη μας γαμησαν παλι...
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
16000x14= 224000 ευρά φουλ στην εξυγίανση είμαστε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΑΠο την χθεσινη ΓΣ, σχολια για καποια πραγματα που νομιζω δεν γραφτηκαν ή δεν σχολιαστηκαν ή ισως δεν τα ειδα εγω :

1. Καταρχην η προσωπικη μου γενικη αισθηση ειναι οτι η κατασταση ειναι τραγικη. Και η τρυπα στον ΠΑΟΚ μου θυμιζει την κατασταση της Ελλαδας, με την τρυπα να μεγαλωνει συνεχεια και να μη ξερουμε που σταματαει.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος.
καθυστερησα κανα μισαωρο να παω αρα τα πρωτα που ειπωθηκαν τα εχασα.

2. Για την Τουμπα ΕΠΕ: Η προταση του Βρυζα ειναι να καταργηθει. Ειπαν οτι ουσιαστικα δεν εχει προσφερει τιποτα στα εσοδα του ΠΑΟΚ. Ο Ποετ ειπε πως δουλευε με 300% κερδος πως γινεται να μην εχει συνεισφερει σε εσοδα αλλα απαντηση δεν δοθηκε. Επισης οτι ειναι μονοπροσωπη, στο ονομα του Ζαγορακη. Σε αλλη ερωτηση, αν η ΠΑΕ δικαιουται να δικεδικησει καποια χρηματα ειπαν οτι εχει να παιρνει 80 χιλιαρικα αλλα πρακτικα δεν ειναι διεκδικησιμα. Ο Βρυζας ειπε οτι δεσμευεται να ερευνησει αναλυτικα το θεμα με την μπουτικ και να  ενημερωσει στο μελλον.
Εγω παντως θυμαμαι μια χρονια ο Βιολιδης να λεει για κερδη 80 χιλαδων. Επισης οταν εγινε η Τουμπα ΕΠΕ εγω θυμαμαι να ειναι σε 3 ονοματα, νομιζω Ζαγορακης-Βιλοδης-Παπαδοπουλος.

3. Θελουν μεχρι 30/6 5 εκατομμυρια ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, τα οποια (εσοδα των διαρκειας) σε καποιο βαθμο ΗΔΗ τα θεωρουν δεδομενα. Απο οτι καταλαβα δεν πιστευει ουτε ο Βρυζας οτι μπορουν να βρεθουν τοσα, αλλα αν δειξουν καποια προοδο στην Ουεφα ισως/μαλλον ενα μερος απο αυτα τα 5 που χρειαζομαστε, παει μετα τις 30/6.

4. Τεθηκε απο τον Ποετ θεμα αλλαγης του ορκωτου που ελεγχει διοτι οπως ειπε προφανως δεν εχει κανει σωστα τη δουλεια του, ο Ζιγκεριδης ειπε οτι δεν μπορει να γινει αυτο για διαδικαστικους λογους πριν τις 30/6.

5. Για καποιον λογο που δεν τον πολυκαταλαβα, το ποσο που οφειλει ο Βιλοδης ειναι 320 χιλιαρικα αλλα ισως αυξηθει κατα αλλα εκατο, δηλαδη τελικα 420 χιλιαρικα.

6. Ο Ζαγορακης τα συνολικα 318 χιλιαρικα τα χρησιμοποιησε "για σκοπους του ΠΑΟΚ" που ομως δεν μπορουν να ειπωθουν. Εγω προσωπικα δεν ακουσα ουτε για Ηρακλειο ουτε για Ρωμη. Μπορει ομως να φταιει η βαβουρα. Αυτο που ακουσα εμμεσα να υπονοειται χωρις ομως να ειπωθει ξεκαθαρα, ειναι οτι ηταν για δικαστικη συνδρομη οπαδων. Ρωτωντας κανα 2-3 αλλους τι καταλαβαν αυτοι, ενας  επισης δεν καταλαβε τι εννουσαν, ενω αλλος νομιζε οτι πηγαν σε καποιο "λαδωμα". Ακομα ομως κι αν  τελικα καταλαβα καλα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να δικαιολογηθει επισημα ενα τετοιο κονδυλι σε δικηγορους.

7. Το θεμα με την δεσμευση/αποδεσμευση των καταθεσεων  Ζαγορακη Βρυζα για μη αποδοση ΦΠΑ δεν τεθηκε. Η μαλλον τεθηκε απο εναν τυπο  ο οποιος ομως το απεδωσε σε σκουληκοσυκοφαντια και δυστυχως δεν απαντηθηκε καθαρα.Για μενα ηταν ενα πολυ μεγαλο και σημαντικο θεμα που "καηκε".

8. Ειμαι υπερ της αμοιβης ΟΛΩΝ των μελων του ΔΣ. Για να υπαρχει και η αντιστοιχη λογοδοσια. Αλλα στην εποχη μας θεωρω εξωφρενικα τα ποσα των 7 χιλιαδων και 3,5 για Βρυζα και Παντελη.Τα οποια ειναι ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.  Ενας ειπε για 5 και 3 αντιστοιχα αλλα δεν υπηρξε ψηφοφορια γι αυτο αλλα μονο για την αρχικη προταση στην οποια μειοψηφησα μαζι με ενα δυο ατομα ακομα. Βεβαια με πιανει ενας αλλος μετα και μου λεει αστους καλυτερα να παιρνουν καμποσα, να ειναι χορτατοι, για μην μπαινουν στον πειρασμο να φανε κι αλλα. Τι να πεις τωρα , αιφνιδιαστηκα αλλα απο την αλλη εχει κι αυτο καποια λογικη.

9. Ανετα θυσιαζεται καποιος παιχτης να δοθει μεταγραφη εφοσον υπαρξει προταση, ειπωθηκε ξεκαθαρα απο τον Βρυζα.

10. Οι μετοχες του Ζαγορακη ειναι σε φαση που θα μεταβιβαστουν, σε λιγες μερες.   Δεν καταλαβα που ακριβως, μαλλον στο παρον ΔΣ.

11. Δεν μπορει να γινει ΑΜΚ για μικροποσα, ειναι χρονοβορο λογω ελεγχων της επιτροπης Κεφαλαιαγορας και κοστιζει.

12. Γενικη αισθηση που εβγαλα εγω απο τον Βρυζα: Εγιναν μαλακιες, ουτε τις καλυπτω ουτε τις αποκαλυπτω. Να δουμε τι θα γινει απο και περα.Να βαλει πλατη ο κοσμος.
Γενικα, οπως την ειδα εγω την ιστορια, την κατσαμε την βαρκα.
« Last Edit: March 06, 2012, 15:53:40 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
 για να λεει ο χομο την κατσαμε,γαμησε τα...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
7. Το θεμα με την δεσμευση/αποδεσμευση των καταθεσεων  Ζαγορακη Βρυζα για μη αποδοση ΦΠΑ δεν τεθηκε. Η μαλλον τεθηκε απο εναν τυπο  ο οποιος ομως το απεδωσε σε σκουληκοσυκοφαντια και δυστυχως δεν απαντηθηκε καθαρα.Για μενα ηταν ενα πολυ μεγαλο και σημαντικο θεμα που "καηκε".
Πάνο, το θέμα αυτό ορθά λες ότι δεν τέθηκε στη ΓΣ, γιατί εδώ κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό, για το τι μαλακίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα συζητάμε;

ΟΜΩΣ, επειδή δεσμεύτηκα στο forum του Red Card να το επιβεβαιώσω, μετά το τέλος της συνέλευσης, είχαμε μια δίλεπτη συνομιλία με τον Βρύζα και τους αδελφούς Σαχπατζίδη, στον πρώτο όροφο, στον εξώστη έξω απ΄την σιδερένια πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ. Στην ερώτησή μου για το αν είναι αλήθεια ή είναι πλαστό αυτό που κυκλοφόρησε, ο Ζήσης μου επιβεβαίωσε ότι είναι αληθινό και ότι το ζήτημα προέκυψε από μια καθυστέρηση που παρουσιάσθηκε στη ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία.

Αυτό για να λυθεί και το τελευταίο θέμα που είχαμε για ξεκαθάρισμα χθες. Τώρα, άντε να τα χωνέψουμε.

Ρε δεν μου φεύγει απ' το μυαλό ... παραμονή που θα έφευγε, ο Ζαγοράκης τσέπωσε 120 χιλ. σαν κατσαπλιάς ότι βρήκε στο ταμείο!!! Έλεος ...