ΑΠο την χθεσινη ΓΣ, σχολια για καποια πραγματα που νομιζω δεν γραφτηκαν ή δεν σχολιαστηκαν ή ισως δεν τα ειδα εγω :
1. Καταρχην η προσωπικη μου γενικη αισθηση ειναι οτι η κατασταση ειναι τραγικη. Και η τρυπα στον ΠΑΟΚ μου θυμιζει την κατασταση της Ελλαδας, με την τρυπα να μεγαλωνει συνεχεια και να μη ξερουμε που σταματαει.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος.
καθυστερησα κανα μισαωρο να παω αρα τα πρωτα που ειπωθηκαν τα εχασα.
2. Για την Τουμπα ΕΠΕ: Η προταση του Βρυζα ειναι να καταργηθει. Ειπαν οτι ουσιαστικα δεν εχει προσφερει τιποτα στα εσοδα του ΠΑΟΚ. Ο Ποετ ειπε πως δουλευε με 300% κερδος πως γινεται να μην εχει συνεισφερει σε εσοδα αλλα απαντηση δεν δοθηκε. Επισης οτι ειναι μονοπροσωπη, στο ονομα του Ζαγορακη. Σε αλλη ερωτηση, αν η ΠΑΕ δικαιουται να δικεδικησει καποια χρηματα ειπαν οτι εχει να παιρνει 80 χιλιαρικα αλλα πρακτικα δεν ειναι διεκδικησιμα. Ο Βρυζας ειπε οτι δεσμευεται να ερευνησει αναλυτικα το θεμα με την μπουτικ και να ενημερωσει στο μελλον.
Εγω παντως θυμαμαι μια χρονια ο Βιολιδης να λεει για κερδη 80 χιλαδων. Επισης οταν εγινε η Τουμπα ΕΠΕ εγω θυμαμαι να ειναι σε 3 ονοματα, νομιζω Ζαγορακης-Βιλοδης-Παπαδοπουλος.
3. Θελουν μεχρι 30/6 5 εκατομμυρια ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, τα οποια (εσοδα των διαρκειας) σε καποιο βαθμο ΗΔΗ τα θεωρουν δεδομενα. Απο οτι καταλαβα δεν πιστευει ουτε ο Βρυζας οτι μπορουν να βρεθουν τοσα, αλλα αν δειξουν καποια προοδο στην Ουεφα ισως/μαλλον ενα μερος απο αυτα τα 5 που χρειαζομαστε, παει μετα τις 30/6.
4. Τεθηκε απο τον Ποετ θεμα αλλαγης του ορκωτου που ελεγχει διοτι οπως ειπε προφανως δεν εχει κανει σωστα τη δουλεια του, ο Ζιγκεριδης ειπε οτι δεν μπορει να γινει αυτο για διαδικαστικους λογους πριν τις 30/6.
5. Για καποιον λογο που δεν τον πολυκαταλαβα, το ποσο που οφειλει ο Βιλοδης ειναι 320 χιλιαρικα αλλα ισως αυξηθει κατα αλλα εκατο, δηλαδη τελικα 420 χιλιαρικα.
6. Ο Ζαγορακης τα συνολικα 318 χιλιαρικα τα χρησιμοποιησε "για σκοπους του ΠΑΟΚ" που ομως δεν μπορουν να ειπωθουν. Εγω προσωπικα δεν ακουσα ουτε για Ηρακλειο ουτε για Ρωμη. Μπορει ομως να φταιει η βαβουρα. Αυτο που ακουσα εμμεσα να υπονοειται χωρις ομως να ειπωθει ξεκαθαρα, ειναι οτι ηταν για δικαστικη συνδρομη οπαδων. Ρωτωντας κανα 2-3 αλλους τι καταλαβαν αυτοι, ενας επισης δεν καταλαβε τι εννουσαν, ενω αλλος νομιζε οτι πηγαν σε καποιο "λαδωμα". Ακομα ομως κι αν τελικα καταλαβα καλα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να δικαιολογηθει επισημα ενα τετοιο κονδυλι σε δικηγορους.
7. Το θεμα με την δεσμευση/αποδεσμευση των καταθεσεων Ζαγορακη Βρυζα για μη αποδοση ΦΠΑ δεν τεθηκε. Η μαλλον τεθηκε απο εναν τυπο ο οποιος ομως το απεδωσε σε σκουληκοσυκοφαντια και δυστυχως δεν απαντηθηκε καθαρα.Για μενα ηταν ενα πολυ μεγαλο και σημαντικο θεμα που "καηκε".
8. Ειμαι υπερ της αμοιβης ΟΛΩΝ των μελων του ΔΣ. Για να υπαρχει και η αντιστοιχη λογοδοσια. Αλλα στην εποχη μας θεωρω εξωφρενικα τα ποσα των 7 χιλιαδων και 3,5 για Βρυζα και Παντελη.Τα οποια ειναι ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Ενας ειπε για 5 και 3 αντιστοιχα αλλα δεν υπηρξε ψηφοφορια γι αυτο αλλα μονο για την αρχικη προταση στην οποια μειοψηφησα μαζι με ενα δυο ατομα ακομα. Βεβαια με πιανει ενας αλλος μετα και μου λεει αστους καλυτερα να παιρνουν καμποσα, να ειναι χορτατοι, για μην μπαινουν στον πειρασμο να φανε κι αλλα. Τι να πεις τωρα , αιφνιδιαστηκα αλλα απο την αλλη εχει κι αυτο καποια λογικη.
9. Ανετα θυσιαζεται καποιος παιχτης να δοθει μεταγραφη εφοσον υπαρξει προταση, ειπωθηκε ξεκαθαρα απο τον Βρυζα.
10. Οι μετοχες του Ζαγορακη ειναι σε φαση που θα μεταβιβαστουν, σε λιγες μερες. Δεν καταλαβα που ακριβως, μαλλον στο παρον ΔΣ.
11. Δεν μπορει να γινει ΑΜΚ για μικροποσα, ειναι χρονοβορο λογω ελεγχων της επιτροπης Κεφαλαιαγορας και κοστιζει.
12. Γενικη αισθηση που εβγαλα εγω απο τον Βρυζα: Εγιναν μαλακιες, ουτε τις καλυπτω ουτε τις αποκαλυπτω. Να δουμε τι θα γινει απο και περα.Να βαλει πλατη ο κοσμος.
Γενικα, οπως την ειδα εγω την ιστορια, την κατσαμε την βαρκα.