Τι χαλιέστε ρε; Επαγγελματίας είναι και εφόσον έκλεισε η πόρτα του ΠΑΟΚ για πάντα όταν τα έσπασε με το "βαθύ κράτος", τι θα έκανε; Θα βαρούσε το τύμπανο στη 4; Πάτε καλά ρε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τον καθένα;
Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου Ζήση, αλλά επαγγελματικά αν πας στο λαγό να αποτύχεις παταγωδώς και ό,τι αγοράζεις να είναι για τις ντουλάπες και να σπάμε πλάκα με τις επιλογές σου.
ωπα μισο αδερφε
μεχρι πριν 3 βδομαδες θεση στο γηπεδο σου ειχε διπλα απο τον πρωην κολητο.και πριν καμποσο καιρο στην θεση του πρωην κολητου καθοταν αυτος
και πας στον βαζελο;ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ;
δεν με νοιαζουν οι θεωριες οπαδος ειμαι αδερφε και οσο υπαρχουν ανθρωποι που γινονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ μεσω του ΠΑΟΚ εγω δεν θαμαι καλα...
συμφωνω με το κραξιμο θα ηθελα και ανακοινωσεις απο συνδεσμους μπεσα.
δεν μπορει να ξεφτυλλιζεται ετσι ο θεσμος του προεδρου του ΠΑΟΚ.και τον ζαγορακη για να προλαβω αρκετους τον κραξανε εστω και σε ανακοινωσεις αρκετοι σφ για τα περα δωθε εστω και ετεροχρονισμενα...
οτι κι αν λεμε εγω νιωθω τρυπημενος και πικραμενος ακομη μια φορα.εστω και λιγο νομιζω νιωθουν ολοι...
υ.γ 7μιση ωρα το πρωι της κυριακης μετα το παρτι του πανελληνιου σε πετυχαινω ναβαρινου και σου λεω γεια ενω ειμαι ερειπιο και μεθυσμενος.απαντησες καπακι λες και με ηξερες χρονια και χαρηκα ρε μπασταρδε γιατι σε θεωρουσα δικο μας ανθρωπο,ανθρωπο της οικογενειας που απλα βγηκε για λιγο καιρο εξω απο αυτην επειδη ειναι χολωμενος με κατι που στραβωνει κι εμενα
εκανα λαθος με την παρτη σου αν το ξερα θα σε εφτυνα...