Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 131293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Τι χαλιέστε ρε; Επαγγελματίας είναι και εφόσον έκλεισε η πόρτα του ΠΑΟΚ για πάντα όταν τα έσπασε με το "βαθύ κράτος", τι θα έκανε; Θα βαρούσε το τύμπανο στη 4; Πάτε καλά ρε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τον καθένα;

Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου Ζήση, αλλά επαγγελματικά αν πας στο λαγό να αποτύχεις παταγωδώς και ό,τι αγοράζεις να είναι για τις ντουλάπες και να σπάμε πλάκα με τις επιλογές σου.
ωπα μισο αδερφε

μεχρι πριν 3 βδομαδες θεση στο γηπεδο σου ειχε διπλα απο τον πρωην κολητο.και πριν καμποσο καιρο στην θεση του πρωην κολητου καθοταν αυτος

και πας στον βαζελο;ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ;

δεν με νοιαζουν οι θεωριες οπαδος ειμαι αδερφε και οσο υπαρχουν ανθρωποι που γινονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ μεσω του ΠΑΟΚ εγω δεν θαμαι καλα...

συμφωνω με το κραξιμο θα ηθελα και ανακοινωσεις απο συνδεσμους μπεσα.

δεν μπορει να ξεφτυλλιζεται ετσι ο θεσμος του προεδρου του ΠΑΟΚ.και τον ζαγορακη για να προλαβω αρκετους τον κραξανε  εστω και σε ανακοινωσεις αρκετοι σφ για τα περα δωθε εστω και ετεροχρονισμενα...

οτι κι αν λεμε εγω νιωθω τρυπημενος και πικραμενος ακομη μια φορα.εστω και λιγο νομιζω νιωθουν ολοι...

υ.γ 7μιση ωρα το πρωι της κυριακης μετα το παρτι του πανελληνιου σε πετυχαινω ναβαρινου και σου λεω γεια ενω ειμαι ερειπιο και μεθυσμενος.απαντησες καπακι λες και με ηξερες χρονια και χαρηκα ρε μπασταρδε γιατι σε θεωρουσα δικο μας ανθρωπο,ανθρωπο της οικογενειας που απλα βγηκε για λιγο καιρο εξω απο αυτην επειδη ειναι χολωμενος με κατι που στραβωνει κι εμενα

εκανα λαθος με την παρτη σου αν το ξερα θα σε εφτυνα...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή τώρα για να καταλάβω,ξαφνικά όλοι γίνατε "κρύο αίμα οπαδοί"?
Όταν κάρφωνε το λίκι με την περούτζια και από κάτω φορούσε το Δικέφαλο μέσα στην κάβλα δεν είμασταν?
Αυτή είναι η μοίρα μας,αυτό περιμένουμε για να γουστάρουμε,μια δήλωση παραπάνω,μια κίνηση,να γυαλίζει το μάτι και να νιώθουν από ΠΑΟΚ.
Αυτό είναι και το αλατοπίπερο της σχέσης που έχουμε με το αγωνιστικό.
Για μένα η αποθέωση σε όσους αγωνίζονται και κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω είναι λογική.
Το θέμα είναι άλλο : ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
                           ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ?
                                        Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ .
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δυστυχως ομως φιλε... η ιστορια εχει δειξει οτι κανεις δεν "τελειωσε"...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή για να καταλάβω την φιλοσοφία κάποιων αδελφών. Οποιος τρώει για τους χ- ψ λόγους πόρτα απο την διοικηση του ΠΑΟΚ, οχι του Ζαγοράκη, αλλα της όποιας διοίκησης παει και συμμαχει με τον βαζελο, τον γαυρο κ.ο.κ . Απο πότε ο Βρύζας ή ο ζαγοράκης έγιναν υπαλληλοι της ΠΑΕ απλός και μόνο. Μέχρι πρότεινος ηταν πρόεδροι της παε και οχι μονο. Μπροστάριδες του αγώνα για εξυγιάνση του ΠΑΟΚ. Επιλέχτηκαν. Εδω ολόκληροι σύνδεσμοι πριν λιγο καιρό δημιουργούσαν κατάστάσεις για να τον εγκαθιδρύσουν βασιλέα. Και τώρα εγινε απλά ενας υπάλληλος επαγγελματίας. Ετσι απλα.
Εγω ξέρω οτι πάντες κάνουνς τους μεγάλους ΠΑΟΚάρχες και κτίζουν καριέρα στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας. Κάθονται και βρίζουν, καδικάζουν πολώνουν το κλίμα με την Αθήνα και το ΠΟΚ και έπειτα για την δοξα και το χρήμα όλοι πανε και το προσκυνάνε. Αυτοί ειναι κιότηδες. Ο ΠΑΟΚτσής δεν γλύφει εκεί που έφτηνε. Μέχρι πρότεινος η κακή Αθηνα και το ΠΟΚ δεν μας άφηναν να πάρουμε τίτλους. Η παράγκα ήταν η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και τώρα πάμε και γινόμαστε υπάλληλοι τους. Προγραμματίζουμε της ομάδες τους για νικες, τίτλους, επικές εποχές. Αλλαξε κάτι στο ποδόσφαιρο που επιτρέπει στο κι. Βρύζα να συμμαχεί μαζί τους. Ξέχασε τι έλεγε. Ξέχασε οτι κάποτε υπήρξε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει μείνει. Ντροπή. Για μενα εαν τούτο γίνει είναι μεγαλύτερη προδοσία απο του Σαλπιγγίδη  και είμαι έτοιμος να γραψω αναλυτικά τις σκέψεις περι του θέματος, εαν και μολις επισημοποιηθεί. Ευχομαι να μην γίνει. Αν και δεν έχει νόημα γιατί το να μην πραγματοποιηθεί ειναι θέμα διαδικαστικό. Το οτι όμως πάς και συζητάς μαζί τους και ξερογλύφεσαι για την απόλυτη προδοσία ειναι θέμα ιδεολογικό και ηθικό και για μενα αυτο έχει σημασία. Η προδοσία εχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Offline Català

• Αλλαγή
Το θέμα είναι άλλο : ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
                           ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ?
                                        Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ .

ΥΓ: σόρυ, κρατήθηκα πολλές μέρες, αλλά δεν κόβεται το γαμημένο το χούι... Ξανακύλησα...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
με αφορμη αυτο που εγραψε ο αδερφος κρητικος και οχι για εσενα προσωπικα φιλε μου να πω κι εγω οτι οσο μεγαλυτερη ειναι προδοσια τοσο μεγαλυτερη μαλλον θα ειναι και η συγχωρεση που μπορει να δωσετε αν ξαναγυρισει.
τα ιδια λεγανε ολοι και για τον πουστη κι ασχημο αλλα οταν ηρθε η στιγμη μας καναν χαλι γκαλι την καρδια...
α και οποιος συγχωρεσε μια φορα προδοσια καλα θα κανει να το βουλωνει λεω εγω,στα ματια τα δικα μου οτι λενε οι μεγαλοψυχοι που συγχωρεσανε ευκολα περσυ θα ειναι απλα λογια που σε 2,3,4 χρονακια μπορει και να τα παρουν πισω ευκολα για το "καλο του ΠΑΟΚ" εκτος κι αν ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις σε λιγο προδοτες και πολυ προδοτες...
κατα τα αλλα πουτανας γιοι παναθηναικοι....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ε οχι και πουτανας γιοι παναθηναικοι....Ο θρυλος κι ο Πειραιας ρε...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
@Catala,τι μας τον κοτσάρισες ? Μακάρι να ήταν ο μοναδικός ή έστω ο τελευταίος.

Και κάτι τελευταίο ontopic,
φωνάζατε πέρσι ότι αυτοί μας ψείρισαν το πρωτάθλημα ρε λίγε και τώρα πας εκεί για να έχεις αφεντικό τον Γόντικα
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ο Βρύζας είναι εγωιστής που θεωρεί τον ευατό του ικανότερο πρόεδρο από τον Ζαγοράκη και θίχτηκε επειδή κατάλαβε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ θεωρεί ικανότερο τον Ζαγοράκη. Κατάλαβε ότι εμείς θέλουμε για πρόεδρο τον Ζαγοράκη και για αυτόν για τεχνικό διευθυντή. Αυτό δεν το ανέχτηκε. Σου λέει αν είναι για τεχνικός διευθυντής βρίσκω και αλλού δουλειά και μάλιστα με καλύτερα λεφτά.

Τώρα αν είναι προδότης ή όχι δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι με αυτη την κίνηση κάηκε για πάντα από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν πιστεύω ότι τον ενδιαφέρει. Εμάς δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι δουλειά θέλει να κάνει ο Βρύζας αλλά πόσο σίγουροι είμαστε εμείς για τις επιλογές μας.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Να παει να παρει μαζι του και τους σαββινιδες κ τους μπερετες κ τα παλτα που κουβαληησε με το τεραστιο μετι που χει. 2 παικτες εφερε γκαρσια κ κοντρερας που τους ηξερε κ ηρθαν ο ενας λογω χαρακτηρα κ ο αλλος επειδη ηταν τραυματιας.. Κ η ασυλια εχει ορια.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αλλο να πας σαν ποδοσφαιριστης στην κουλα και μαλιστα οχι απευθειας απο τον ΠΑΟΚ αλλα μετα απο καριερα στο εξωτερικο
Κι αλλο να εισαι προεδρος και τεχνικος διευθυντης στην ομαδα που λες οτι υποστηριζεις,και μετα να πηγαινεις στην ομαδα που υποτιθεται σε στερησε πρωταθλημα
Ντροπη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν ισχύει η όχι αλλά πλέον και μη αθλητικά site το γράφουν.

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231111568

O Ζήσης Βρύζας είπε τελικά το «ναι» στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες και αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, αφήνοντας το πόστο του στην εθνική ομάδα.

Ο πρώην διεθνής έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και ύστερα από το ματς με τη Μάλτα θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του, ενώ θα έχει και συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Φερνάντο Σάντος αναγκάζεται πλέον να αναζητήσει νέο συνεργάτη, γεγονός που φάνηκε και στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου ήταν κοινό μυστικό ότι ο Ζήσης Βρύζας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline bozik

• Αλλαγή
αν ισχύουν οι φημες εγω εχω να πω...
οτι επέλεξε να είναι απέναντι....σιγά μη χαλαστώ κιόλας...άλλωστε "βαζελικια" στάση είχε ακολουθήσει μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ... εθνική ελλάδας και βάζελο θα πήγαινε...καμια έκπληξη...
αυτό που μου τρελαίνει όμως είναι...ότι θα μαλώνω μετά από χρονια με αδέρφια μου....όταν θα θυμηθεί και πάλι για το συμφέρον του...ότι είναι ΠΑΟΚ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline dave

• Αλλαγή
με τρωει ο κωλος μου, αλλα για μενα αυτη η 'προδοσια' δε συγκρινεται με αυτη του κοντου, ειναι πολυ χειροτερη αν αναλογιστουμε ολους τους παραγοντες. οχι οτι εχει καμια σημασια, απλα ισως εχει στο μελλον...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
με αφορμη αυτο που εγραψε ο αδερφος κρητικος και οχι για εσενα προσωπικα φιλε μου να πω κι εγω οτι οσο μεγαλυτερη ειναι προδοσια τοσο μεγαλυτερη μαλλον θα ειναι και η συγχωρεση που μπορει να δωσετε αν ξαναγυρισει.
τα ιδια λεγανε ολοι και για τον πουστη κι ασχημο αλλα οταν ηρθε η στιγμη μας καναν χαλι γκαλι την καρδια...
α και οποιος συγχωρεσε μια φορα προδοσια καλα θα κανει να το βουλωνει λεω εγω,στα ματια τα δικα μου οτι λενε οι μεγαλοψυχοι που συγχωρεσανε ευκολα περσυ θα ειναι απλα λογια που σε 2,3,4 χρονακια μπορει και να τα παρουν πισω ευκολα για το "καλο του ΠΑΟΚ" εκτος κι αν ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις σε λιγο προδοτες και πολυ προδοτες...
κατα τα αλλα πουτανας γιοι παναθηναικοι....

Φιλε μου δε ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλα, πρέπει να κάνεις μια βασική διάκριση . Αλλο θέμα η προδοσία και άλλο η συγχώρεση. Η προδοσία είναι μέγα ηθικό ατόπυμα. Η συχγώρεση είναι μεγιστη αρετή. Οταν συγχωρώ δεν ξεχνω. Το κάνω για κάποιον δικό μου λόγο. Δίνω χάρη που λέμε γιατι έτσι γουστάρω ΕΓΩ.
Η προδοσία δεν έχει καμία σχέση με την συγχώρεση. Ο προδότης μένει πάντα προδότης. Καμία ταύτιση του προδότη με εκείνου που συγχωρεί αν συγχωρεί.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Αλλο να πας σαν ποδοσφαιριστης στην κουλα και μαλιστα οχι απευθειας απο τον ΠΑΟΚ αλλα μετα απο καριερα στο εξωτερικο
Κι αλλο να εισαι προεδρος και τεχνικος διευθυντης στην ομαδα που λες οτι υποστηριζεις,και μετα να πηγαινεις στην ομαδα που υποτιθεται σε στερησε πρωταθλημα
Ντροπη

Ετσι. Για να μην λέμε οτι θέλουμε σε πλήρη συγχυση. Δεν είναι ολα το ιδιο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
καλλίτερα.
να αραιώνουμε σιγά σιγά
να ανασάνουμε
πολύ σκατό μαζεύτηκε τελευταία  

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ε οχι και πουτανας γιοι παναθηναικοι....Ο θρυλος κι ο Πειραιας ρε...

Ε ναι ρε γαμώτο. Ακόμα θυμάμαι τον σαλπιγγίδη να λέει δεν πάω γαύρο για να μην πληγώσω τους ΠΑΟΚτσήδες. Και πήγε... βάζελο. ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ 20 ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, Η ΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά