Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
\
Το σχέδιο
Ποιο ήταν αρχικά το σχέδιο Βρύζα; Ο έμμισθος πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε προτείνει στο Θόδωρο Ζαγοράκη, να δημιουργηθεί ομάδα τεσσάρων ατόμων, από τον ίδιο το Βρύζα, το Γιώργο Σαχπαζίδη, το Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Σέρχιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι θα λάμβαναν δάνειο από Πορτογαλική τράπεζα ύψους οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ.

Με τα χρήματα αυτά, οι τέσσερίς τους θα έπαιρναν τις μετοχές του ΠΑΟΚ και ως κύριοι της ΠΑΕ, με την κερδοφορία που αυτή επιδείκνυε τα πρώτα δυο χρόνια και η οποία αναμενόταν να συνεχιστεί με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα έκαναν απόσβεση του δανείου. Στο τέλος, θα έμεναν οι ίδιοι, ως απόλυτα κυρίαρχοι του ΠΑΟΚ, έχοντας τη μετοχική πλειοψηφία.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με την κερδοφορία; Δηλαδή θα γινόταν η απόσβεση του δανείου με τα κερδοφόρα λεφτά της ΠΑΕ, δηλαδή με τα διαρκείας, εισιτήρια, Ευρώπη κτλ. Δηλαδή με δικά μας λεφτά; Άρα εμείς θα το πληρώναμε, και μετά θα γινόταν κυρίαρχοι του ΠΑΟΚ χωρίς να έχουν βάλει λεφτά από την τσέπη τους; Πραγματικά έχω μπερδευτεί, κάπου λάθος κάνω...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
Δημοσιογραφικός αντιπερισπασμός στο βαλτωμένο θέμα των αράβων με μυρίζει...

baron

• Guest
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρώην Αντιπρόεδρος &
« Reply #1103 on: December 31, 2010, 05:00:21 »

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με την κερδοφορία; Δηλαδή θα γινόταν η απόσβεση του δανείου με τα κερδοφόρα λεφτά της ΠΑΕ, δηλαδή με τα διαρκείας, εισιτήρια, Ευρώπη κτλ. Δηλαδή με δικά μας λεφτά; Άρα εμείς θα το πληρώναμε, και μετά θα γινόταν κυρίαρχοι του ΠΑΟΚ χωρίς να έχουν βάλει λεφτά από την τσέπη τους; Πραγματικά έχω μπερδευτεί, κάπου λάθος κάνω...
[/quote]

Καθόλου λάθος δεν κατάλαβες. Ότι ακριβώς θα κάνουν και οι άραβες ΑΝ έρθουν - παπάρια-.

Ότι χρήμα και να μπει στην ΠΑΕ με οποιοδήποτε μορφή,,, αυτός που θα πληρώσει είσαι εσύ greenleaf, lik, απόστολε, baron, daskalos, capri, egoist, dark.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι ρεπορταζαρα ειναι αυτη απο τον φουμαδορο.. ξεπερασε και το σταρ τσανελ, αιντε του χρονου και πάρο, μύκονο

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Βρύζας: «Για το καλό του ΠΑΟΚ»

Ο Ζήσης Βρύζας τιμήθηκε στη γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε η ΕΠΣΠ και τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, εμφανίστηκε αποστασιοποιημένος αλλά σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε:

«Τόσο καιρό δεν έχω μιλήσει για τον ΠΑΟΚ, διότι δεν θέλω να το κάνω. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, εύχομαι όμως να γίνει από εδώ και πέρα κάτι καλό στην ομάδα».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130050-%CE%92%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A%C2%BB

Ε μίλα επιτέλους και πες τα πράγματα όπως έχουν. Όλοι για το καλό του ΠΑΟΚ (συμπεριλαμβανομένου και σένα) τα κάνετε αλλά πως γίνεται να έχει γίνει μπουρδέλο η ομάδα?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Τράβα γαμήσου ρε Ζησάκο που θα μας μιλήσεις και για το καλό του ΠΑΟΚ εμάς τους λεπρούς...
στήσε κανα κώνο και άσε τον ΠΑΟΚ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δημοσιος υπαλληλος καριερας ο ball-boy του καρπουζα. Δηλωσεις που δε λενε τιποτα και αερολογιες. Αντε βρε, να σε καμαρωσουμε και στελεχος του μπατσοκ μια μερα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
....και στελεχος του μπατσοκ μια μερα.

Δήμαρχος πειραιά`? ..του μεγάλου λιμανιού.. :P

Offline Matador

• Αλλαγή
Βρύζας: «Για το καλό του ΠΑΟΚ»

Ο Ζήσης Βρύζας τιμήθηκε στη γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε η ΕΠΣΠ και τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, εμφανίστηκε αποστασιοποιημένος αλλά σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε:

«Τόσο καιρό δεν έχω μιλήσει για τον ΠΑΟΚ, διότι δεν θέλω να το κάνω. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, εύχομαι όμως να γίνει από εδώ και πέρα κάτι καλό στην ομάδα».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130050-%CE%92%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A%C2%BB

Ε μίλα επιτέλους και πες τα πράγματα όπως έχουν. Όλοι για το καλό του ΠΑΟΚ (συμπεριλαμβανομένου και σένα) τα κάνετε αλλά πως γίνεται να έχει γίνει μπουρδέλο η ομάδα?

Όλοι έχουν βρεγμένη την φωλια τους για αυτό δεν θέλουν να μιλήσουν.
Στα @@ μας ρε Bρυζα, αν δεν θες να μιλήσεις.

Πρόσεξε μονο οι κώνοι να είναι σε 6 μετρα απόσταση μεταξύ των.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

CLUB LARISA

• Guest
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

(Κ για νυν κ για πρώην)

Offline babis36

• Αλλαγή

Πρόσεξε μονο οι κώνοι να είναι σε 6 μετρα απόσταση μεταξύ των.

;D ;D ;D :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dave

• Αλλαγή

(Κ για νυν κ για πρώην)

απο τη παντελη αγνοια για το γιατι εφυγε και τις εικασιες γιατι δε μιλησε, πως φτασαμε στο ρουφιανοι ρε συ κλαμπ??

Offline savage republic

• Βασικός
Συνεχίζει να απογοητεύει ο «Ζήσαρος»  :-\

dave, +1

CLUB LARISA

• Guest

(Κ για νυν κ για πρώην)

απο τη παντελη αγνοια για το γιατι εφυγε και τις εικασιες γιατι δε μιλησε, πως φτασαμε στο ρουφιανοι ρε συ κλαμπ??

Δε θα τη ψάξω πολύ αδερφέ. Ξέρω οτι έβαλε την υπογραφή του ΚΑΙ αυτός για να γυρίσει το σκουπίδι πίσω, ξέρω οτι έφυγε απο τον Π.Α.Ο.Κ. φανερά εκνευρισμένος κ δεν μας εξήγησε ως όφειλε σαν ΠΑΟΚτσής, το γιατί.

Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις, ούτε διαχωρισμούς μεταξύ νυν κ πρώην. Ευθύνονται αλληλέγγυα κ στο ολόκληρο.

Τώρα το αν δουλεύει στο παρόν ως αναβαθμισμένη καθαρίστρια του ΟΑΚΑ, προβλημα δικό του, εγώ τα (μη) έργα του στον ΠΑΟΚ κρίνω.
Αφού φοράς παντελόνια (όπως πίστευα οτι φόραγε), βγαίνεις κ λες, κύριοι φεύγω γτ αυτός που με έκανε στην άκρη για να γυρίσει εν μια νυκτί κ δεν τρέχει τπτ, σας κλέβει ή είναι ανίκανος ή με υπονομεύει ή ο,τιδήποτε. Εφόσον δεν το έκανε, ευθύνεται (στο μέτρο που παρευρίσκετο) και αυτός για το σημερινό χάλι.

Offline toy

• Αλλαγή
Βαρυά κουβέντα και δε συμφωνώ, δέχομαι να τον πεις ότι την έκανε σα λούλης ότι δεν μίλησε ως όφειλε στον ΛΑΟ που ο ίδιος προσκύνησε αλλά ρουφιάνος σε καμία περίπτωση.
Ρουφιάνους έχουμε ξαναδεχθεί ουκ ολίγους πίσω και αρκετούς απ' αυτούς μάλιστα με τα βαϊων και κλάδων στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ο συκγκεκειμένος, ρουφιάνος δεν είναι, σήμερα που μιλάμε τουλάχιστον.
Φυσικά έξακολουθώ να είμαι πολύ χαλασμένος μαζί του μια και είχα απείρως περισσότερες απαιτήσεις από αυτόν που νοητικά τουλάχιστον είναι ενα επίπεδο πάνω.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dave

• Αλλαγή
ετσι, στην κριτικη προς το προσωπο του συμφωνω τα χαμε πει κ τοτε, αλλα το ρουφιανος δε στοιχειοθετειται νομιζω...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
συμφωνώ 100 % με toy . Όχι και ρουφιάνος ρε μάγκες ο Ζήσης .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline cure

• Αλλαγή
Εμένα με ξέρετε τόσα χρόνια. Τον Ζήση τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου και πιστεύω ότι είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Φυσικά δεν συμφωνώ με το ρουφιάνος του CLUB και για να το προχωρήσω δεν συμφωνώ με κανένα απολύτως μπινελίκι προς αυτόν, γιατί για μένα δεν φταίει σε τίποτα. Το αντίθετο. Δεν μπορώ όμως να μη δεχθώ την οπτική οποιουδήποτε τον βρίζει για τη σιωπή του. Γιατί κι αυτός που κάνει τη πάπια γίνεται συνυπεύθυνος. Δεν έχω επιχειρήματα να πω στον Χ αδερφό μου κάνεις λάθος, γιατί δεν κάνει.

Με μία μικρή αίρεση που τη θέτω προς προβληματισμό στα αδέρφια μου. ΑΝ μιλούσε θα έκλεινε για πάντα τη πόρτα του ΠΑΟΚ πίσω του. Τώρα υπάρχει χαραμάδα επιστροφής, ακόμη και ως αντίπαλος όσων των έδιωξαν από τη "μάνα του συλλόγου". Και ο Ζήσης πίσω, έστω και με συμβιβασμό με τους ΠΑΟΚάρχες θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Θα μου πεις στ' αρχίδια μου τα αν. Εδώ καιγόμαστε... Γι' αυτό και δεν μιλάω επί της ουσίας.

Εγώ πάντως προσωπικά έχω καταχωρήσει στο κεφάλι μου τις περιπτώσεις Μπάνε και Ζήση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα ως όμοιες. Άνθρωποι δικοί μας, καθαροί, εκτός επιρροής του ΑΣ, που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά από διοικητικό πόστο και στους οποίους θα άξιζε να προστρέξουμε σε μία δύσκολη στιγμή στο μέλλον δίνοντάς τους δύναμη να τα βάλουν με το καθεστώς και όχι να συμβιβαστούν σε μία παράλληλη και πλήρως ελεγχόμενη πορεία όπως τώρα. Ξέρω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό μιλάμε για ευσεβείς πόθους ή μάλλον για ελπίδα περισσότερο παρά για πραγματική προοπτική.

Πάνω απ' όλα πιστεύω στη τεράστια δύναμη του "καθεστώτος" του ΑΣ. Το παρελθόν αν μη τι άλλο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης γι' αυτό. Οπότε...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Eyτυχώς που σε οποιοδήποτε thread , όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά, μπορείς ακόμα να κάνεις κουβέντα κ ας διαφωνείς.

Την άποψή μου για τον Ζήση Βρύζα που μου κόστισε ενα σπασμένο χέρι όταν έστελνε το τόπι στο πλεκτό των Highbury Fields και εναν διαπληκτισμό με σπασμένα μπουκάλια να ίπτανται όταν έβγαλε το μπλουζάκι της 4 με τα ερπετά, την έχω καταθέσει στο thread, προκαλώ τον οποιονδήποτε να τη διαβάσει. Επίσης συμμερίζομαι μέχρι αηδίας την άποψη του toy , την οποία επανειλημμένως είχα καταθέσει τις μέρες που νταηλίκι πριονίστηκε το πιο ήρεμο κ δημιουργικό δίμηνο του ΠΑΟΚ διοικητικά τα τελευταία 20 χρόνια, όταν αυτός προήδρευε του Δ.Σ. Οτι δηλαδή ο άνθρωπος είναι 4 επίπεδα πιο πάνω νοητικά απο τον τωρινό κ οτι έχει τ αντερα να μην πει ποτέ το εμετικό "Κουράστηκα, τα παρατάω", όπως τ ακούσαμε επανειλημμένως απο τον συμπαίκτη του, όπως επίσης και τα "ήρθα, αλλά θα φύγω, ξαναγύρισα, ξαναέφυγα, ξαναήρθα", "προσέξτε γτ θα φύγω κ μετά θα καταστραφείτε" (τα τελευταία είναι αναπτυγμένα απο τον γνωστό βόθρο των ταισμένων.....).

Παρόλ' αυτά , εγώ προσωπικά δε θα συγχωρήσω ποτέ το φευγιό του, φευγιό κατά την άποψη μου ύπουλο, σκαιό και αντιΠαοκσήδικο. Ο χαρακτηρισμός , ίσως σκληρός, όπως λέει το φιλαράκι μου ο Cure, απλά μπάφιασα μάγγες με τα "δικά μας παιδιά" και τα είναι "ΠΑΟΚτσάκι". Εγώ αμα ήμουν Νο2 στον ΠΑΟΚ κ Νο 1 ακόμα κ η μάνα μου κ έβλεπα οτι έκλεβε, μηχανοραφούσε , αδικούσε ή υπονόμευε εναντίον του Συλλόγου, θα βγαινα φόρα παρτίδα κ θα την τάιζα στα σκυλιά. Το ίδιο περίμενα κ απ αυτόν.  Αυτό θέλω να σταματήσω, την αγιοποίηση του κ την μελλοντική ενασχόληση. Να τελειώσουμε ρε μάγγες απ τα "δικα μας παιδιά", τα είδαμε τα καλά , τα τρώμε στην μάπα μέχρι σήμερα. Η ΠΑΕ θέλει πρωτίστως τεχνοκρατικά κριτήρια, επιστήμονες σε κάθε πόστο, γνώστες των θεμάτων κ καθαρούς ουρανούς. Άμα είναι κ ΠΑΟΚτσάκια, ακόμα καλύτερα, αλλά όχι απαραίτητα  κ αποκλειστικά μόνον αυτό...
Κ κάτι τελευταίο αδερφέ Cure. Διάβασα με προσοχή το ποστ σου. Αν όντως δεν μίλησε όταν έπρεπε για τα κακώς κείμενα προσδοκώντας κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία, αυτό για μένα είναι 2 φορες επαίσχυντο γτ σημαίνει οτι τοποθετεί την πάρτη του πάνω απ το Σύλλογο. Κ πάνω απ τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας πούστης κ κανένας Θεός. Γτ αύριο, αν όντως 3 χρόνια αποδειχτεί οτι κάποιοι βουτούσαν εναντίον του ΠΑΟΚ στην διαφθορά κ το βόλεμα, αυτουργοί των εγκληματιών θα ναι τα κλειστά στόματα κ κανείς άλλος....

Όλα αυτά τα καταθέτω με μισή καρδιά, όσοι με πιάνουν, με πιάνουν.
« Last Edit: January 19, 2011, 14:26:39 by CLUB »