Eyτυχώς που σε οποιοδήποτε thread , όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά, μπορείς ακόμα να κάνεις κουβέντα κ ας διαφωνείς.
Την άποψή μου για τον Ζήση Βρύζα που μου κόστισε ενα σπασμένο χέρι όταν έστελνε το τόπι στο πλεκτό των Highbury Fields και εναν διαπληκτισμό με σπασμένα μπουκάλια να ίπτανται όταν έβγαλε το μπλουζάκι της 4 με τα ερπετά, την έχω καταθέσει στο thread, προκαλώ τον οποιονδήποτε να τη διαβάσει. Επίσης συμμερίζομαι μέχρι αηδίας την άποψη του toy , την οποία επανειλημμένως είχα καταθέσει τις μέρες που νταηλίκι πριονίστηκε το πιο ήρεμο κ δημιουργικό δίμηνο του ΠΑΟΚ διοικητικά τα τελευταία 20 χρόνια, όταν αυτός προήδρευε του Δ.Σ. Οτι δηλαδή ο άνθρωπος είναι 4 επίπεδα πιο πάνω νοητικά απο τον τωρινό κ οτι έχει τ αντερα να μην πει ποτέ το εμετικό "Κουράστηκα, τα παρατάω", όπως τ ακούσαμε επανειλημμένως απο τον συμπαίκτη του, όπως επίσης και τα "ήρθα, αλλά θα φύγω, ξαναγύρισα, ξαναέφυγα, ξαναήρθα", "προσέξτε γτ θα φύγω κ μετά θα καταστραφείτε" (τα τελευταία είναι αναπτυγμένα απο τον γνωστό βόθρο των ταισμένων.....).
Παρόλ' αυτά , εγώ προσωπικά δε θα συγχωρήσω ποτέ το φευγιό του, φευγιό κατά την άποψη μου ύπουλο, σκαιό και αντιΠαοκσήδικο. Ο χαρακτηρισμός , ίσως σκληρός, όπως λέει το φιλαράκι μου ο Cure, απλά μπάφιασα μάγγες με τα "δικά μας παιδιά" και τα είναι "ΠΑΟΚτσάκι". Εγώ αμα ήμουν Νο2 στον ΠΑΟΚ κ Νο 1 ακόμα κ η μάνα μου κ έβλεπα οτι έκλεβε, μηχανοραφούσε , αδικούσε ή υπονόμευε εναντίον του Συλλόγου, θα βγαινα φόρα παρτίδα κ θα την τάιζα στα σκυλιά. Το ίδιο περίμενα κ απ αυτόν. Αυτό θέλω να σταματήσω, την αγιοποίηση του κ την μελλοντική ενασχόληση. Να τελειώσουμε ρε μάγγες απ τα "δικα μας παιδιά", τα είδαμε τα καλά , τα τρώμε στην μάπα μέχρι σήμερα. Η ΠΑΕ θέλει πρωτίστως τεχνοκρατικά κριτήρια, επιστήμονες σε κάθε πόστο, γνώστες των θεμάτων κ καθαρούς ουρανούς. Άμα είναι κ ΠΑΟΚτσάκια, ακόμα καλύτερα, αλλά όχι απαραίτητα κ αποκλειστικά μόνον αυτό...
Κ κάτι τελευταίο αδερφέ Cure. Διάβασα με προσοχή το ποστ σου. Αν όντως δεν μίλησε όταν έπρεπε για τα κακώς κείμενα προσδοκώντας κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία, αυτό για μένα είναι 2 φορες επαίσχυντο γτ σημαίνει οτι τοποθετεί την πάρτη του πάνω απ το Σύλλογο. Κ πάνω απ τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας πούστης κ κανένας Θεός. Γτ αύριο, αν όντως 3 χρόνια αποδειχτεί οτι κάποιοι βουτούσαν εναντίον του ΠΑΟΚ στην διαφθορά κ το βόλεμα, αυτουργοί των εγκληματιών θα ναι τα κλειστά στόματα κ κανείς άλλος....
Όλα αυτά τα καταθέτω με μισή καρδιά, όσοι με πιάνουν, με πιάνουν.