Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Εσείς οι δυό χωρίς μπύρα δε πρόκειτε να συνενοηθείτε τσαμπα χάνεται θερμίδες
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Έστω και χωρίς ξύδι  ;D εντόπισα το σημείο που... δυσχεραίνει την επικοινωνία μας, ενώ πιστεύουμε τα ίδια πράγματα: Σου έχω δώσει την εντύπωση πως αγιοποίησα το Βρύζα και τα έχω φορτώσει όλα στο Ζαγοράκη. Αυτό όμως φίλε δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο κι αν δεν το πιστέψεις αυτό, δεν θα με καταλάβεις στο πώς αναφέρω το Ζήση. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω χωρίς να επεκταθώ πολύ (λέμε τώρα).

Έχω μάθει στη ζωή μου να μη χαρακτηρίζω συνολικά ένα άτομο, αλλά κατά περίπτωση τα έργα του. Η σούμα πάντα βγαίνει στο τέλος και μετά από καιρό. Αυτό σημαίνει πως όταν λέω ότι ο Ζαγοράκης προσφέρει στον ΠΑΟΚ ως πρόεδρος, δεν σημαίνει ότι αυτοαναιρούμαι όταν λέω τις μαλακίες του. Πολλοί δυστυχώς έχουν μάθει να μη κρίνουν κατά περίπτωση, αλλά να είναι τυφλά υπέρ ή κατά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία για μένα από το να μη κρίνεις κατά περίπτωση κάποιον αλλά να αυτοχαρακτηρίζεσαι ως Ζαγορακικός (και να τα βλέπεις όλα ρόδινα) ή αντι-Ζαγορακικός και να τα βλέπεις όλα σκατά. Ή στη περίπτωσή μας να πάρεις το μέρος του Βρύζα ή του Ζαγοράκη (εκτός βέβαια αν μιλάμε για τον Γκαρσία  ;D πλάκα κάνω κι αυτό μαλακία είναι)

Το ίδιο και με το Σάντος. Μπορεί να μη τον γούσταρα ποτέ, αλλά θα ήταν ηλιθιότητα να απορρίψω κάποια πράγματα, όπως το ότι έθεσε βάσεις, ότι ήταν τίμιος, ότι όσα πήρε τα έβγαλε με το παραπάνω κτλ. Μόλις έφυγε όμως βάζει ο καθένας τα πράγματα κάτω τα πράγματα και βγάζεις τη σούμα ΤΟΥ. Κι εμένα μου έβγαλε ανακούφιση που έφυγε. Εγώ έτσι λειτουργώ, άσχετα αν όντας χαρακτηρισμένος στο μυαλό κάποιων ως αντι-Σάντος θα πω κάτι καλό, ξέρω ότι θα ακούω χαζά για κωλοτούμπες από τους κολλημένους.

Ε λοιπόν ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τον Βρύζα. Πλέον ο καθένας βγάζει τη σούμα του. Στην περίπτωσή του όμως αποφεύγω εσκεμμένα να λέω τα στραβά που βλέπω κι εγώ και είναι κυρίως το τουμπεκί που λέτε όλοι, ή κάποια υπερτιμημένα παλτά γιατί τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα στη περίπτωσή του.

Ο ένας λόγος που... στρίβει προς μία κατεύθυνση τη κριτική μου για το Βρύζα έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη πρόθεσή μου να καταδείξω το δάσος αντί του δέντρου: πως συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας πλέον, αυτό το οποίο φοβόμουνα πως θα συμβεί και το καυτηριάζω τα τελευταία δύο χρόνια. Το γεγονός δηλαδή ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει η βιτρίνα και το background. Η βιτρίνα (τα 2 Ζ μέχρι πρόσφατα) ενεργεί αυτόνομα από το πίσω, αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν πάει να ξεφύγει μπαίνει το χαλινάρι. Δεν επεκτείνομαι. Τα έχω χιλιοπεί. Το σκοινί λάσκα μέχρι ενός σημείου, ελεγχόμενο από τους δικούς μας στη διοίκηση, φάγωμα Βρύζα για σιγουριά, φθορά Ζαγοράκη και πάμε για τον επόμενο εκλεκτό και πάλι από την αρχή, όπως ακριβώς γίνεται στο μπάσκετ. Ένα πράγμα θα επαναλάβω μόνο απ' όσα είπα για να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι λέω: δεν μπορεί να εξυμνήσει κάποιος το έργο του Βρύζα που είναι υποσύνολο του έργου του Ζαγοράκη (εκτός της περιόδου που έφυγε ο Θόδωρος φυσικά), χωρίς πρώτα να εξυμνήσει τη προσφορά του Ζαγοράκη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, συμπληρώνω τώρα, μόνο αν ο Θόδωρος "απορροφήθηκε" από τη κλίκα που κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ κι έγινε σαν τα μούτρα τους. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αλλά μέχρι τώρα δεν έχω λόγο να το πιστεύω.

Πάμε όμως στην ουσία των όσων λέγαμε για τις μεταγραφές, τις μίζες, τους μάνατζερς και όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα.

Σε ένα χώρο που διακινούνται δισεκατομμύρια δεν υπάρχουν άγιοι, ούτε αλάνθαστοι. Το μέτρο της τιμιότητας μετριέται από τις προθέσεις και τελικά από το όφελος της ομάδας. Να το πω απλά. Και ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης έχουν μπλέξει με μίζες σε αυτό το χώρο. Όχι για να βάλουν στη τσέπη τους. Αλλά για να ανοίξουν πόρτες. Αν δεν κερδίσει ο Χ μάνατζερ δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις δουλειά. Οπότε ως φτωχή ομάδα θα χρειαστεί να έχεις δυο τρεις χορτάτους καλά, για να κάνεις τη δουλειά σου, όσο καλύτερα γίνεται. Δεν γίνεται αλλιώς. Η ένσταση ξεκινάει από τις προθέσεις. Και όταν λέω προθέσεις από το πλάνο, το θέλω να κάνω αυτό κι αυτό του καθενός, για να καταλήξουμε στο όφελος της ομάδας, πάνω από κάθε άλλου.

Ο Βρύζας λοιπόν είχε ένα σχέδιο το οποίο και απέδωσε άμεσα, αλλά και είμαι βέβαιος πως θα απέδιδε και μακροπρόθεσμα. Με δυο λόγια ελληνόπουλα και λίγοι παιχταράδες ξένοι. Η πράξη έδειξε ότι το είχε.
Το πλάνο του Ζαγοράκη με τους γνωστούς σε καίριες θέσεις και τους δανεικούς όμως είναι προς συζήτηση. Για μένα όπως είπα χιλιάδες φορές είναι κυρίως προς συζήτηση το κατά πόσο είναι του Ζαγοράκη αυτό το πλάνο και πόσο εμπλέκονται και άλλοι σε αυτό.

Το μόνο που δεν είναι προς συζήτηση είναι πως βαδίζοντας με πλάνο λοιπόν στο πρωτάθλημα του κώλου θα είχαμε τη δυνατότητα να εκμηδενίσουμε τη διαφορά χρήματος από τους ανταγωνιστές μας. Για κάποιο λόγο όμως κάποιος διέκοψε αυτή τη πορεία. Κι αν παρ' ελπίδα πετύχαινε και το νέο πλάνο, πάλι κάτι θα γινόταν. Αυτό είναι το δάσος για μένα. Και πάνω σε αυτή τη βάση κινείται κάθε ένα μου post εδώ και δύο χρόνια. Δεν δίνω δεκάρα για το Βρύζα και τον Ζαγοράκη. ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ. Όχι από το σύστημα γιατί αυτό είναι αδύνατον, αλλά από τη προσυμφωνημένη μοίρα του κομπάρσου μέσα σε αυτό. Και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί από την ηγεσία του

Sorry που ξέφυγα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο Βρυζας (αντε και ο Σερτζιο) ηταν ο μονος ανθρωπος στην ΠΑΕ που ειχε ικανοτητες για διοικητικη θεση. Ολοι οι αλλοι που περασαν απο τα γραφεια στη μετα-γουμενου εποχη, ειναι για τα καφενεια, τα κωλομπαρα και τις λαχαναγορες.
Το πως και γιατι εφυγε το υποψιαζομαι, αλλα δεν το ξερω. Τεραστιο φαουλ του Βρυζα που δεν μιλησε για τους λογους της παραιτησης του, αυτο ηταν που με χαλασε πιο πολυ στην υποθεση. Τα 'δε μιλαω για το καλο του ΠΑΟΚ' για μενα ειναι παπαριες για 15χρονα. Οταν βλεπεις κατι στραβο, για το καλο του ΠΑΟΚ, βγαινεις και το λες. Ετσι κανουν στον ΠΑΟΚ κυριε Βρυζα. Τα σουξου μουξου πισω απο κλειστες πορτες ειναι για μασωνικες στοες, οχι για την Τουμπα. Και τον πρωην κολλητο σου αυτη η μυστικοπαθεια θα τον φαει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

bagos1

• Guest
γιατι τα χώνετε στον Βρυζα και δεν τα χώνετε στην συντονιστική που ξέρει τους λόγους και δεν μιλάει. έχουνε ειπωθει και στην συναντηση που ειχανε με τον ζαγόρ αλλα και την συναντηση καποιον συνδεσμων με τον Βρυζα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Tι ειναι αυτο το 'συντονιστικη' που λες; τρωγεται;
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
Θα χε πλάκα να μας πει τη γνώμη του για την επιλογή του προπονηταρά Μπερέτα, για την ανανέωση συμβολαίου του Λίνο, του Ίβιτς, του Μουσλίμοβιτς, για τον Σαβίνι, για το δεξί μπακ που ψάχναμε και δε βρήκαμε ποτέ. Για το ότι η ομάδα έχει 5 επιθετικούς (Μούσλι, Σάλπι, Φιλομένο, Παπάζογλου, Κλάους) εκ των οποίων οι 3 με πολύ μεγάλα συμβόλαια, για το ότι έχουμε 4 κεντρικούς αμυντικούς με μεγάλα συμβόλαια, για τους δανεισμούς παικτών, για τον Αμπουμπακαρί, για τον Κουτσιανικούλη. Για το ότι έχουμε ένα ρόστερ με προσωπικές του επιλογές στα 4/5 και έχουμε μια μηχανή μπουκωμένη από αρχές Σεπτεμβρίου.

Offline tsag

• Αλλαγή
Βρήκαμε τον αποδιοπομπαίο τράγο. Πολύ ωραία. Το ότι με τους ίδιους παίκτες βγήκες προκριματικά τσου λου δεν σου λέει τίποτα ε? Ο Βρύζας φταίει για το φετινό χάλι. Το ότι τον παραγκώνισαν όταν επέστρεψε ο "επαναστάτης" Ζαγοράκης μόνο εγώ το βλέπω μάλλον. Χρεώθηκε και τον Μπερέτα τον οποίο πήγε και βρήκε τελευταία στιγμή μιας και ο Ζαγοράκης πετούσε χαρταετό όταν ο Σάντος του είπε θα φύγω 3-4 μήνες πριν το τέλος της περιόδου...

Τεσπα. Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο του Βρύζα. Εγώ ξέρω ότι η ευθύνη, γενικά και συνολικά, είναι της διοίκησης αλλά όπως ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας έτσι και ο πρόεδρος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το μπουρδέλο που παρουσιάζεται φέτος. Τα είπε πολύ καλά ο toy σε άλλο τοπικ. Το όραμα έχει εξαφανιστεί. Η Διοίκηση μόνο Διοίκηση δεν είναι. Κοινώς έχει χαθεί η μπάλα εκεί μέσα από όλες τις απόψεις. Πηγαίνουμε με αυτόματο πιλότο από περύσι. Απλα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
σε καποιο site διαβασα οτι ενδεχεται επιστροφη Ζηση στον ΠΑΟΚ,αλλα δεν μπορω να θυμηθω που.

Μακαρι παντως να ηταν αληθεια γιατι ειναι απο τους λιγους που νιωθουν!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
γυρνα πισω ο πρωην κολλητος σου τα κανει πουτανα!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
καλος ο βρυζας αλλα οι τελευτεες μεταγραφες των τελευτεων 2 χρονων ηταν αποτυχια...ολες ομως

northeagle_4

• Guest
Σαβινι,Τσιριλο,Αμπουμπακαρι,Φλομενο κ.ο.κ [
quote author=Maestro link=topic=7999.msg374735#msg374735 date=1293308760]
καλος ο βρυζας αλλα οι τελευτεες μεταγραφες των τελευτεων 2 χρονων ηταν αποτυχια...ολες ομως
[/quote]
μην λες τετοια για τον μελλοντα γενικο γαμαω,ντροπη.ενας φταει παντα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αποτυχίες και επιτυχίες στις μεταγραφές υπήρχανε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε ονοματολογία,άλλωστε το έργο του βρύζα πάει αρκετά πέρα από αυτές ...... λίγο πολύ είναι γνωστά αυτά σε όσους ασχολούνται.

Η Ζήσης όπως κ να χει είναι μακρυά από τον ΠΑΟΚ τώρα και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για να αρχίσουμε πάλι την αντιπαράθεση για τa + και τα - του
« Last Edit: December 26, 2010, 13:11:13 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
για τα λεφτα τους ο καθενας παλι καλα να λες,,παιζεις και με φωτακη βασικο 300.000.

αν πουλησει και κανα κρεσιτς ο προεδρας να κλεσει καμια απο τις γνωστες αγνωστες τρυπες του βιολιδη παλι εικονοστασι να του κανει του βρυζα.

legones

• Guest
Το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς... Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κριτική στους ανθρώπους αυτούς που μπήκαν διοίκηση ξέροντας ελάχιστα πράγματα...
Γιατί αν πούμε ότι είναι 100 τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις σαν διοικητικός, είμαι σίγουρος ότι Βρύζας και Ζαγοράκης ξέραν τα 20... Μπορεί τώρα να έχουν φτάσει στα 40 ή 50, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να τους κριτικάρω σαν να είναι παράγοντες γνώστες του διοικητικού χώρου... Εξάλλου τα συνεχόμενα λάθη τους μου το επιβεβαιώνουν ότι ακόμα δεν την ξέρουν τη δουλειά...
Πίστη και αγάπη στην ΠΑΟΚΑΡΑ και καλοπροαίρετη κριτική με επιχειρήματα... αυτό χρειάζεται για μένα... Sorry αν ξέφυγα λίγο off-topic...
Και ο Βρύζας όπως πέτυχε αρκετά, έτσι είχε και αρκετές αποτυχίες... Πιστεύω όμως ότι σε βάθος χρόνου θα γινόταν εξαιρετικός Τεχνικός Διευθυντής...

Offline t.b

• Αλλαγή
Ó÷Ýäéï Óá÷ðáæßäç-Âñýæá ãéá ôçí áðüêôçóç ôùí ìåôï÷þí ôïõ ÐÁÏÊ åîõöáßíåôáé óôç óêéÜ ôçò áíáìïíÞò ôùí áðïöÜóåùí ôùí ÁñÜâùí, ãéá åðÝíäõóç óôçí ÐÁÅ.

Ï «Ìðáëáäüñïò» áðïêáëýðôåé óÞìåñá ôéò åðáöÝò ôïõ ÆÞóç Âñýæá ìå ðáñÝåò ößëùí ôïõ ÐÁÏÊ, óôïõò ïðïßïõò áíáöÝñåé ôï ó÷Ýäéü ôïõ óå áíôéäéáóôïëÞ ìå ôçí õðüèåóç ôùí ÁñÜâùí.

Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò ìáò, ï ÆÞóçò Âñýæáò êõñßùò ôéò ìÝñåò ðïõ âãÞêå ç áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðïõ åðéâåâáßùíå ôï åíäéáöÝñïí ôùí ÁñÜâùí, Üñ÷éóå íá åðéóêÝðôåôáé äéÜöïñåò ðáñÝåò ößëùí ôçò ïìÜäáò êáé íá áíáöÝñåé ôï äéêü ôïõ ó÷Ýäéï.

Ìå üóá Ý÷ïõí ãßíåé ãíùóôÜ, áõôÝò ïé åðáöÝò åðáíáëÞöèçêáí êáé ðáñáìïíÝò ôùí ×ñéóôïõãÝííùí..

Ï ÆÞóçò Âñýæáò èåùñåß üôé ç êßíçóç ôùí ÁñÜâùí Ý÷åé ãßíåé áðü ôï Èüäùñï ÆáãïñÜêç óå áíôéðåñéóðáóìü («áíôßìåôñá» üðùò áíáöÝñåé ÷áñáêôçñéóôéêÜ), ôçò äéêÞò ôïõ êßíçóçò, ôçí ïðïßá èåùñåß üôé ôïñðßëéóå ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ôï ó÷Ýäéï
Ðïéï Þôáí áñ÷éêÜ ôï ó÷Ýäéï Âñýæá; Ï Ýììéóèïò ðñþçí ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, åß÷å ðñïôåßíåé óôï Èüäùñï ÆáãïñÜêç, íá äçìéïõñãçèåß ïìÜäá ôåóóÜñùí áôüìùí, áðü ôïí ßäéï ôï Âñýæá, ôï Ãéþñãï Óá÷ðáæßäç, ôï Èüäùñï ÆáãïñÜêç êáé ôïí ÓÝñ÷éï ÊïíóåúóÜï, ïé ïðïßïé èá ëÜìâáíáí äÜíåéï áðü ÐïñôïãáëéêÞ ôñÜðåæá ýøïõò ïêôþ åêáôïììõñßùí Åõñþ.

Ìå ôá ÷ñÞìáôá áõôÜ, ïé ôÝóóåñßò ôïõò èá Ýðáéñíáí ôéò ìåôï÷Ýò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ùò êýñéïé ôçò ÐÁÅ, ìå ôçí êåñäïöïñßá ðïõ áõôÞ åðéäåßêíõå ôá ðñþôá äõï ÷ñüíéá êáé ç ïðïßá áíáìåíüôáí íá óõíå÷éóôåß ìå ôïõò êáôÜëëçëïõò ÷åéñéóìïýò, èá Ýêáíáí áðüóâåóç ôïõ äáíåßïõ. Óôï ôÝëïò, èá Ýìåíáí ïé ßäéïé, ùò áðüëõôá êõñßáñ÷ïé ôïõ ÐÁÏÊ, Ý÷ïíôáò ôç ìåôï÷éêÞ ðëåéïøçößá.

ÁõôÞ ç õðüèåóç äåí ðåñðÜôçóå, ëüãù ôçò áðüëõôçò Üñíçóçò ÆáãïñÜêç êáé ìÜëéóôá åß÷å ÷ïëùèåß ìáæß ôïõ ï ÊïíóåúóÜï ðïõ õðïëüãéæå óå áõôÞ ôçí êßíçóç. ¸ôóé, ðëÝïí, ï ÆÞóçò Âñýæáò èÝôåé ôï èÝìá ôçò áðüêôçóçò ôùí ìåôï÷þí, ìüíï áðü áõôüí êáé ôï Óá÷ðáæßäç.

Ïé êéíÞóåéò ðïõ êÜíåé åßíáé ãéá íá âïëéäïóêïðÞóåé ôï êëßìá óôéò ôÜîåéò ôùí ïðáäþí, íá äçìéïõñãÞóåéò ôéò ðñïûðïèÝóåéò êáé íá ðñïåôïéìÜóåé ôï Ýäáöïò ãéá üôáí Ýñèåé ç óôéãìÞ íá êÜíåé ôçí êßíçóÞ ôïõ.

Óôéò ðñïèÝóåéò ôïõ ìÜëéóôá åßíáé, íá åðáíáöÝñåé ôïí ¢ããåëï ÁíáóôáóéÜäç ùò ðñïðïíçôÞ óôçí ïìÜäá…

http://baladoros.com/nea/4511

ÁöÞóôå ìáò íá çóõ÷Üóïõìå ÷ñïíéÜñåò ìÝñåò...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως για τα παρελθοντικα που αναφερει δεν λεει ψεμματα το αρθρο. Για τα "μελλοντικα" δεν εχω ιδεα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
Εντάξει εδώ που τα λέμε προσωπικό δάνειο 8 εκατομμυρίων ευρώ ακούγεται κάπως έτσι?