Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 131333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εδώ όμως έχουν φύγει όλοι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ εδώ και τρία χρόνια και το μυαλό μου έχει κολλήσει στον έναν που δεν φεύγει ποτέ. Το κρατάω λοιπόν τα σταυροπόδι για όταν φύγει ο ένας και μοναδικός.

Ξερεις απο ποτε το μυαλο μου γυριζει σ'αυτον τον πουστη τον ενα? Και δεν τον βλεπω να φευγει ΠΟΤΕ, ή εστω μεχρι να βρεθει κανενα καλο αγροτεμαχιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Καλά ρε , πως μιλάτε έτσι για τον επόμενο πρόεδρο του ΑΣ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Βιολιδη τον πουλο
sorry gia to off topic

zan

• Guest
ο Βρυζας δεν οφειλει να μας δωσει απαντησεις το γιατι προτιμαει την εθνικη απο τον ΠΑΟΚ?

Δεν οφειλει να μας δωσει καμια απαντηση-εξηγηση! Ο Ζησης ηταν υπαλληλος της ΠΑΕ προτιμησε για τους δικους του λογους να φυγει τον ευχαριστουμε και ο ΠΑΟΚ συνεχιζει!!!

Μειναμε αυτοι που ξεκινησαμε...

σωπα ρε που δεν οφειλει να δωσει εξηγησεις...
και αυτος οφειλει να δωσει εξηγησεις και ο ζαγορακης για τα πηγαινε ελα,και στην τελικη γιατι δεν οφειλουν να δωσουν εξηγησεις??
δικο τους μαγαζι ειναι??
αυτη ειναι η περιφημη επικοινωνια με τον κοσμο που θα λεγανε τα παντα και τα παντα θα βγαινανε στη φορα??
ο ζησης σε καποια φαση ητανε και προεδρος της παε ομως και τοτε δεν ειμαστε ακομα σιγουροι αν προτιμησε να φυγει και απο δημαρχος να γινει κλητηρας.
ειμαι πολυ περιεργος αν με την ιδια χαλαροτητα πηρατε και την παραιτηση του ζαγορακη.
ο ΠΑΟΚ δηλαδη δε συνεχισε χωρις τον ζαγορακη??

Εξηγησεις για την ολη κατασταση της ομαδος μου σε θεματα οικονομικα-αγωνιστικα και στοχους θελω!! Αλλα εξηγησεις για εναν εμισθο υπαλληλο της ΠΑΕ γιατι εφυγε εγω προσωπικα δεν γουσταρω ουτε ξεκατινιασματα μεσω ανακοινωσεων παλι δεν γουσταρω!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εσυ μη γουσταρεις,ας τις δωσουνε για μας που γουσταρουμε....
τουλαχιστον ας μας δωσει για την περιοδο που ητανε προεδρος στην ομαδα και ξαφνικα σε μια νυχτα...."εφυγε".
για τις ανακοινωσεις τωρα αν τοσο τους φτανει το μυαλο και πανε σε χαρτοπολεμο ας το κανουνε,αλλα αν θεωρουμε ξεκατινιασμα το να βγουν 5 πραγματα στη φορα ειμαστε παραπανω μαλακες απ'οσο μας θεωρουνε ηδη.
και στη τελικη ας μη δωσει εξηγησεις για την "εμμισθη θεση", που τωρα θυμηθηκαμε ,αλλα για την θεση του αντιπροεδρου της παε.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Οταν έβαζε τα γκολάκια ο Βρύζας δεν ήταν εμμισθος; Γιατί αποθεωνόταν τότε; Τώρα που έφυγε έγινε μ@λ@κ@ς κ.λπ; Ρε σεις δεν αμφιβαλλω πως παίζονται πολλά παρασκηνιακά και δεν τα μαθαίνουμε, αλλά όταν βλέπω παιδιά τησ οικογένειας του ΠΑΟΚ να φεύγουν, ΠΑΟΚια από παιδιά μικρά, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ο Ζήσης θα είχε πολύ σοβαρούς λόγους να αποχωρήσει τώρα, δίχως να το ξανασκεφτεί ή να περιμένει. Δεν ξέρω παρασκηνιακά τι παίζει, αλλά θα του τα πρήξανε με κάποιον τρόπο. Σοβαρός και ολιγόλογος αλλά σταθερή αξία, δεν έπαιξε με την ομάδα. Αν ήθελε προσωπική ανέλιξη κ.λπ. θα πήγαινε στον βάζελο που θα τον περίμεναν με ανοικτές αγκάλες ή στον γαύρο, που και στις 2 περιπτώσεις τους έτρεχαν τα σάλια για τον Ζήση και θα έπεφτε και πολύ χρήμα και θα έφτιαχνε καριέρα λουκούμι, αφού τα λεφτά εκεί τρέχουν και θα είχε άνεση να φέρει μεγάλους παιχταράδες. Αν δεν το έκανε, ήταν γιατί σκέφτηκε την ομάδα, και δεν ήθελε να μεγαλουργήσει εναντίον της. Έτσι, πήγε στην Εθνική.  
Δεν υπονόμευσε τον ΠΑΟΚ. Είναι και υπερήφανος άνθρωπος. Αν αισθανόταν ότι δεν το υπολόγιζαν τότε θίχτηκε και λογικό είναι να λέει αντίο. Δεν είπε αντίο στην ομάδα, σε καμμία περίπτωση. Είπε αντίο στο διοικητικό καθεστώς αυτής της στιγμής.
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.... (κάποια στιγμή) και για μένα καλά θα κάνει!!!!

northeagle_4

• Guest
αλλα αν θεωρουμε ξεκατινιασμα το να βγουν 5 πραγματα στη φορα ειμαστε παραπανω μαλακες απ'οσο μας θεωρουν ηδη.

Πλεον δεν εχω καμια αμφιβολια....
Αντε ας περιμενουμε "καρτερικα" τουλαχιστον μετα τα παιχνιδια με Φενερ και την Σ.Τ που τα παπαγαλακια θα ρωτανε για το κουστουμι του Παυλου και το ποσο σκληρο ειναι να εισαι προεδρος /αντιπροεδρος/διοικητικος στον ΠΑΟΚ λες και μας κανουν χαρη....

Offline dave

• Αλλαγή
ο Βρυζας δεν οφειλει να μας δωσει απαντησεις το γιατι προτιμαει την εθνικη απο τον ΠΑΟΚ?

Δεν οφειλει να μας δωσει καμια απαντηση-εξηγηση! Ο Ζησης ηταν υπαλληλος της ΠΑΕ προτιμησε για τους δικους του λογους να φυγει τον ευχαριστουμε και ο ΠΑΟΚ συνεχιζει!!!

Μειναμε αυτοι που ξεκινησαμε...

σωπα ρε που δεν οφειλει να δωσει εξηγησεις...
και αυτος οφειλει να δωσει εξηγησεις και ο ζαγορακης για τα πηγαινε ελα,και στην τελικη γιατι δεν οφειλουν να δωσουν εξηγησεις??
δικο τους μαγαζι ειναι??
αυτη ειναι η περιφημη επικοινωνια με τον κοσμο που θα λεγανε τα παντα και τα παντα θα βγαινανε στη φορα??
ο ζησης σε καποια φαση ητανε και προεδρος της παε ομως και τοτε δεν ειμαστε ακομα σιγουροι αν προτιμησε να φυγει και απο δημαρχος να γινει κλητηρας.
ειμαι πολυ περιεργος αν με την ιδια χαλαροτητα πηρατε και την παραιτηση του ζαγορακη.
ο ΠΑΟΚ δηλαδη δε συνεχισε χωρις τον ζαγορακη??

Εξηγησεις για την ολη κατασταση της ομαδος μου σε θεματα οικονομικα-αγωνιστικα και στοχους θελω!! Αλλα εξηγησεις για εναν εμισθο υπαλληλο της ΠΑΕ γιατι εφυγε εγω προσωπικα δεν γουσταρω ουτε ξεκατινιασματα μεσω ανακοινωσεων παλι δεν γουσταρω!!!

μα τη παναγια δε σας καταλαβαινω...δε σας κινει καθολου τη περιεργεια οτι εχει γινει απο το γεναρη μεχρι τωρα, με αποκορυφωμα τη φυγη του βρυζα?? πως γινεται αυτο δε μπορω να το καταλαβω...η μαλλον καπου παει το μυαλο μου αλλα αστο καλυτερα...

δλδ ο βρυζας ξαφνικα εγινε ενας εμμισθος, ενας υπαλληλος, που εφυγε λογω διαφωνιων με το αφεντικο?? αν δε κανω λαθος κανεις δε τον εβλεπε ετσι το βρυζα, δεν ηταν ουτε κονσεισαο, ουτε σαντος, επαγγελματιας.

κ επειδη ακριβως ο βρυζας δεν ηταν ενας ψυχρος επαγγελματιας στον ΠΑΟΚ, οπως δεν ειναι ουτε ο ζαγορακης, Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ??, 2-3 απλες διαφωνιες μεταξυ φιλων δε φτανουν για να αφησει το καραβι σε τετοια ειδικα στιγμη.

πως εχετε βαλει τον εαυτο σας σε τετοια αφασια δε καταλαβαινω...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ειδες λοιπον ΕΛΕΝΗ ποσο αναγκη ειναι ολα να βγουνε στο φως?Απο ολες τις πλευρες...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Ναι, εγώ το είπα από την αρχή, πως πρέπαι να μάθει ο κόσμος. Μάλιστα σε σχόλιο στο fcpaok.gr πρότεινα και το εξής, από εδώ και πέρα ο λαός του ΠΑΟΚ να έχει την δική του φωνή ακόμη και στα διοικητικά, δηλαδή να λαμβάνει μέρος στισ αποφάσεις. Να μην αποφασίζει και διατάζει μόνον ένας, είτε αυτός είναι ο Ζαγοράκης είτε ο οποιοσδήποτε άλλος. Να εκλέγονται μέλη στους συνδέσμους κάθε χρόνο και ένας εκπρόσωπος απ0ό κάθε σύνδεσμο να είναι μέσα σε όλα  τα συμβούλια της ομάδος και τισ συσκέψεις, ακόμη και τις έκτακτες. Να  έχουν φωνή και κρίση και θα λα;μβάνεται υπόψιν η γνώμη τους, αφού θα είναι εκπρόσωποι του λαού έτσι θα ακούγεται και η φωνή του λαού. Και καλό θα ήταν να λαμβάνονται οι αποφάσεις με ψηφοφορία. Πλήρης διαφάνεια και πολυφωνία. Έτσι θα ξέρουμε όλοι από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα, τισ ανάγκες , τι πάει στραβά και τι πάει καλα, δεν θα έχουμε σκοτάδι όσον αφορά στο παρασκήνιο και επίσης δεν θα΄καταλογίζουμε ευθύνες μόνο στον πρόεδρο γιατί θα φέρουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης.
Στηρίζω τον πρόεδρο αλλά περιμένω από εδώ κασι πέρα να μην παίζει με τα νεύρα του κάθε μέλους της ομάδος και να μην παραγκωνίζει κανέναν ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος όσο είναι εν ενεργεία. Ειδικά άτομα της κλάσεως του Βρύζα. Και κανείς δεν είναι παντογνώστης, όποιος θεωρεί τον εαυτό του τέτοιο έχει ήδη αποτυχει. Καλό είναι να ακούει και να σέβεται την γμώμη και των άλλων ο Θόδωρος, γιατί πολύ "αποφασίζω και διατάζω" μου φαίνεται τελευταία και δεν ρωτά κανένας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι του Ζαγοράκη αλλά όλων των ΠΑΟΚτσήδων. δεν είναι μαγαζί κανενός συγκεκριμένου, και όλων ταυτόχρονα.

ive4

• Guest
μη μασάτε, πιο πλούσιος θα γυρίσει από την Εθνική, πιο έμπειρος και όλα αυτά θα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Offline cure

• Αλλαγή
@ΗΟΜΟ η απάντηση είναι φυσικά ναι και για το 2ο σκέλος του μηνύματός σου θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί απ' όσα μου παρέθεσες κατάλαβα ότι έκανα τη σωστή επιλογή, γιατί μπήκα στο μεγάλο μαντρί που τους χωράει όλους. Μ' αρέσει που πλέον ανήκω στη πλειοψηφία
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
@ΗΟΜΟ η απάντηση είναι φυσικά ναι και για το 2ο σκέλος του μηνύματός σου θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί απ' όσα μου παρέθεσες κατάλαβα ότι έκανα τη σωστή επιλογή, γιατί μπήκα στο μεγάλο μαντρί που τους χωράει όλους. Μ' αρέσει που πλέον ανήκω στη πλειοψηφία

δηλαδη δεν εισαι πλεον πρεζακι και ρετσινοπνιχτης??? ::) ;D ::) ;D
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline cure

• Αλλαγή
Όχι, απεξαρτήθηκα και γλίτωσα από σας  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ÐáñÜ ôçí Ýíôïíç öçìïëïãßá ç ÅÐÏ äåí áíêïßíùóå óÞìåñá ôçí ðñüóëçøç ôïõ ÆÞóç Âñýæá ùò âïçèïý ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Áõôü ïöåßëåôáé óôï üôé ï Âñýæáò äåí äéáèÝôåé äßðëùìá ðñïðïíçôÞ.

¢ñá ôï èÝìá åßíáé êáèáñÜ ôõðéêü êáé áíáìÝíåôáé íá ëõèåß ôï áìÝóùò ðñïóå÷Ýò äéÜóôçìá.

ÌÜëéóôá áðü ôï óôéãìÞ ðïõ Âñýæáò õðÞñîå äéåèíÞò ìðïñåß íá ðáôÞóåé óå áðüöáóç ôïõ ÄÓ ôçò ÅÐÏ ðñéí áðü ôñßá ÷ñüíéá, âÜóåé ôçò ïðïßáò ïé äéåèíåßò ðïäïóöáéñéóôÝò áðü ôç óôéãìÞð ïõ ôï æçôÞóïõí ìðïñïýí íá ðÜñïõí äßðëùìá êáôçãïñßáò Â’ ÏÕÅÖÁ.

Áõôü èá êÜíåé ï Âñýæáò êáé üôáí åßíáé ôõðéêÜ «ïê» èá áíáêïéíùèåß áðü ôçí ÅÐÏ êáé èá ðÜñåé ôç èÝóç ôïõ äßðëá óôïí ÓÜíôïò óôïí ðÜãêï ôçò ÅèíéêÞò.

http://www.soccerplus.gr/article/tha-anakoinothei-molis-parei-diploma

Áíôå Æçóç, êáé ìåôá áðï 2 - 3 ÷ñïíéá ðñïðïíçôçò óôçí Îáíèç.
Æçóçò Âñõæáò ï Ôå÷íéêïò Äéåõèõíôçò, ï Ðñïåäñïò, ï Áíôéðñïåäñïò, ï Âïçèïò Ðñïðïíçôç. Ôá êáíåé ïëá êáé óõìöåñåé. Ðïëõåñãáëåéï, åëâåôéêïò óïõãéáò.
Åãù ðñïóùðéêá, ìå ôïí áíèñùðï Æçóç Âñõæá ðïõ áðï ðñïéóôáìåíïò åíïò áíèñùðïõ ôùñá èá ôïõ ìáæåõåé ôïõò êùíïõò êáé ôéò ìðáëåò, äåí îáíá áó÷ïëïõìå. Ïõôùò ç áëëùò ìå ôçí åèíéêç äåí áó÷ïëïõìå, ôùñá ãéáôé íá áó÷ïëçèù.
Êáëç äéáìïíç óôáò Áèçíáò, êáëï óðéôé óôá ÂÐ. Áóå åìáò åäù ôá áãñéìéá. Öåõãåéò áëëá äåí áöçíåéò ðéóù óïõ óõíôñéììéá, ðåñáóôéêïò çóïõí, ðïõ ïôáí óå åöåñå ï Æáãïñáêçò êáðïéïé êñáæáíå êéïëáò ãéá ôçí á÷ñåéáóôç áõôç ìåôáãñáöç.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest

βαρέσαμε διάλυση και θέλει ψυχανάλυση...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ζηση καλη επιτυχια και καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανεις.σε ευχαριστουμε για ολα.
ΑΛΛΑ
οφειλεις να εξηγησεις με συνεντευξη τους λογους παραιτησης σου και να πεις αληθειες με στοχο το συμφερον της ομαδας οσο κι αν αυτες πονεσουν.παντως οπως και να χει στεναχωρησες πολλους που σε γουσταραμε περισσοτερο απο το ζαγορακη.εσυ προσωπικα ειχες μεγαλη στηριξη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Τόσα μπερδεμένα και έντονα συναισθήματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τόσα μαζεμένα σκωτσέζικα ντουζ αυτό το γαμωκαλόκαιρο, πώς να τα βαστάξει η καρδιά του ΠΑΟΚτσή...
Χειρότερη είδηση για εμένα αυτό το καλοκαίρι, χειρότερη ακόμα και από τον άδοξο αποκλεισμό από τον άγιαξ, όσο υπερβολικό και να με θεωρήσετε, είναι η παραίτηση, ή μάλλον κατ' εμέ η εξώθηση σε παραίτηση του Ζήση.
Αντιλαμβάνομαι τη διάθεση αποστασιοποίησης του HOMO από συναισθηματισμούς και την ανάγκη του να ακούει πλέον μόνο την αποδεδειγμένη αλήθεια και όχι ατεκμηρίωτα σενάρια-βασισμένα μόνο σε ενδείξεις.
Ωστόσο, εγώ θα τολμήσω να δεχτώ ότι στην όλη ιστορία ο Βρύζας φαίνεται να πληρώνει την ατολμία του να καθαρίσει έγκαιρα το τοπίο από τους αυλοκόλακες και τους "άτυπους συμβούλους", τους μεγαλοαρδ και τα λοιπά αρπαχτικά, όταν μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο του δόθηκε η ευκαιρία.
Έκανε πολλά λάθη και ο Ζήσης. Τα είδαμε όλοι μας. Ωστόσο, η απώλεια για τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια.
Όχι ότι έχω τίποτα με εκείνον τον γεροπαράξενο τον Η.Μπαζίνα που αρθρογραφεί στο εξώφυλλο του φίλαθλου, αλλά εκείνο το άρθρο του-πραγματική υπόκλιση στον Βρύζα ως πρότυπο λειτουργίας ενός τεχνικού διευθυντή, ήταν ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ανάμεσα σε πολλούς ύμνους που γράφτηκαν από τόσους αρδ της χαμουτζίας παρακαλώ, και ανατρέχοντας κανείς στο περιεχόμενο αυτού, αντιλαμβάνεται πόσο δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει η φυγή του Βρύζα στον ΠΑΟΚ, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα πόσο αστεία -για νη μην πω γελοία- ηχούν κάποια ονόματα που βγήκαν προς τα έξω -τύπου σβούρα.
Είναι προφανές τελευταία ότι δεν είναι τελικά ο γιαλός στραβός, αλλά ότι εμείς στραβά αρμενίζουμε, μάλλον όχι εμείς, αλλά οι "διαχειριστές". Όχι γιατί δεν είναι δυνατόν -προς Θεού- ο Βρύζας να έφευγε από τον ΠΑΟΚ για τον χι και ψι κωλολόγο και οποτεδήποτε. Αλλά γιατί όταν ανέλαβε, άπειρος ων, ο Ζαγοράκης ήταν "ένας από εμάς". Εδώ και καιρό τείνει να γίνει "ένα με αυτούς" και η αλλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις θα την βρει μπροστά του, και μάλλον σύντομα, ειδικά αν δεν περάσουμε. Και αυτός και ο διευθυντής-καμάρι της ΠΑΕ. Τότε ο περήφανος λαός που νοιάζεται να δει μόνο δύο ευρωπαϊκά στην Τούμπα και μετά δε βαριέσαι, θα γυρίσει στα μπάνια του και να δω ποιον θα βρει να κοιτάξει στα μάτια μετά ο πρόεδρας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή

Εγω βλεπω οτι απο το 2007 και μετα η πορεια της ομαδας και γενικοτερα του ΠΑΟΚ ειναι τερμα ΑΝΟΔΙΚΗ...βλεπω οτι η ΤΟΥΜΠΑ ειναι καταμεστη σε καθε ματς....βλεπω να υπαρχει απειρη καυλα και τρελα για τον ΠΑΟΚ....και βλεπω τα οικονομικα μας να κρατιουντε σταθερα περιμενοντας λιγο την τυχη να μας χαμογελασει και να μπουμε σε ομιλους...

ας φυγουν ολοι...η ΙΣΤΟΡΙΑ εχει αποδειξει οτι ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ....ο Ζαγορακης ειχε την απολυτη στηριξη του λαου και γι αυτο ο ΠΑΟΚ μας εχει ανοδικη πορεια...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ με πρωτο στοχο το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......!

ΚΑΙ ΖΗΣΑΚΟ να σαι καλα για ολα......!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......