Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαίνετε τι ζητάτε όταν λέτε να μιλήσει ο Ζήσης. Εσείς θέλετε να μιλήσει σε σας για να ακούσετε αυτό που ξέρετε ήδη; Αλλά αν μιλήσει μόνο εσείς θα καταλάβετε. Ο ΠΑΟΚ όμως θα διαλυθεί την αμέσως επόμενη ώρα. Αξίζει; Γιατί απλά ρε μάγκες η πλειοψηφία στον ΠΑΟΚ πλέον είναι σαλπιγγίδης οε οε οε, η πλειοψηφία είναι μη μιλάς, αλλιώς να πας να διοικήσεις εσύ. Αν μιλήσει ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΟΚΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΚΙΟΥΡ συμφωνοι, να μη μιλησει ποτε του να μην πει κουβεντα (αν και θα επρεπε ως ενδειξη σεβασμου στο τεραστιο λαό της ομάδας που υπηρέτησε). Να μη μιλήσει να μην πει κουβεντα για να μην απογινουν ολα πουτανα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας εφευγε την επομενου του επαναλληπτικου με τη φενερ. Ας εφευγε με το σφυριγμα του διαιτητη. Αυτο που εκανε σημερα ήταν κακο για τον ΠΑΟΚ.
Για το ό,τι προδώθηκε μεσα στην ομάδα, γεγονος που δεν εχω λόγο να αμφισβητήσω, δε σημαίνει πως επρεπε να κανει και αυτός το ίδιο. Αυτη τη στιγμή με την ανακοινωση της παραίτησής του μας πουλησε.
ΝΑ παει να γαμηθει και η ΕΠΟ και η εθνικη του αυνανισταν. Αν τον εχουν τοσο πολυ αναγκη και ο ιδιος το ποθει τοσο πολυ ας περιμεναν και αυτοι και αυτος να το κανουν μετα απο το ματς της τουρκιας.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
πριν καμια ωρα στις ειδησεις.....   ειναι ετοιμος για εθνικη..
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαίνετε τι ζητάτε όταν λέτε να μιλήσει ο Ζήσης. Εσείς θέλετε να μιλήσει σε σας για να ακούσετε αυτό που ξέρετε ήδη; Αλλά αν μιλήσει μόνο εσείς θα καταλάβετε. Ο ΠΑΟΚ όμως θα διαλυθεί την αμέσως επόμενη ώρα. Αξίζει; Γιατί απλά ρε μάγκες η πλειοψηφία στον ΠΑΟΚ πλέον είναι σαλπιγγίδης οε οε οε, η πλειοψηφία είναι μη μιλάς, αλλιώς να πας να διοικήσεις εσύ. Αν μιλήσει ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΟΚΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΚΙΟΥΡ συμφωνοι, να μη μιλησει ποτε του να μην πει κουβεντα (αν και θα επρεπε ως ενδειξη σεβασμου στο τεραστιο λαό της ομάδας που υπηρέτησε). Να μη μιλήσει να μην πει κουβεντα για να μην απογινουν ολα πουτανα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας εφευγε την επομενου του επαναλληπτικου με τη φενερ. Ας εφευγε με το σφυριγμα του διαιτητη. Αυτο που εκανε σημερα ήταν κακο για τον ΠΑΟΚ.
Για το ό,τι προδώθηκε μεσα στην ομάδα, γεγονος που δεν εχω λόγο να αμφισβητήσω, δε σημαίνει πως επρεπε να κανει και αυτός το ίδιο. Αυτη τη στιγμή με την ανακοινωση της παραίτησής του μας πουλησε.
ΝΑ παει να γαμηθει και η ΕΠΟ και η εθνικη του αυνανισταν. Αν τον εχουν τοσο πολυ αναγκη και ο ιδιος το ποθει τοσο πολυ ας περιμεναν και αυτοι και αυτος να το κανουν μετα απο το ματς της τουρκιας.

Συμφωνώ με τον Spartiatis. Ακόμα όλα είναι πολύ φρέσκα αλλά αισθάνομαι προδομένος. Και το παράξενο είναι ότι αισθάνομαι προδομένος και από τον Ζήση και από τον Ζαγοράκη.
Και δίκιο να έχει ο Ζήσης δεν έπρεπε να φύγει τώρα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ολοι εδω μεσα κι αλλου ενα πραγμα ζητανε κι απο τους δυο τους, το ιδιο πρπει να ζητησουν οι συνδεσμοι και η συντονιστικη:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Ολοι εδω μεσα κι αλλου ενα πραγμα ζητανε κι απο τους δυο τους, το ιδιο πρπει να ζητησουν οι συνδεσμοι και η συντονιστικη:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

+1926

Offline james4

• Αποστολή
  • **
ειμαστε σιγουροι για το ολα στο φως;;;;;;;;;;;

εγω λεω να μην ξαναβγουμε τσ λου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ποιοι σύνδεσμοι ρε παιδιά..?
Ποιοι σύνδεσμοι..?
Μόνο ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ και κανά δυο επαρχιακοί έμειναν χωρίς βολεμένους δικούς τους στην ΠΑΕ..
Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις..
Αυτό είναι το έργο Γκαγκάτση που όλοι αναρωτιέστε τι έκανε όσο καιρό ήταν εδώ..
Μεταμόρφωσε με λίγα ευρουλάκια τους πολεμηστές του ΠΑΟΚ σε πολεμηστές της διοίκησης..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Βρε αφού αισθάνονταν μειωμένος καλά έκανε και έφυγε, το να πάει όμως την ίδια μέρα στην εθνική και να υπογράψει συνεργασία δίνει τροφή για άλλες σκέψεις. Όπως και να έχει πάντως μετά τον γαύρο για μένα η πιο βρωμερή,σιχαμερή και μισητή ομάδα είναι πλέον η εθνική ελλάδας. Γιατί αν δεν είναι τρύπημα να σε παίρνει προπονητή και το Νο 2 της διοίκησης μετά από χρονιά που έκανες πλάκα σε άεκ, γαύρο και ο βάζελος έστεισε 4 παιχνίδια για να σε παρει το πρωτάθλημα τότε τί είναι ρε παιδιά?? Σίγουρα υπάρχουν και εσωτερικά θέματα που πρέπει να γνωστοποιηθούν στον κόσμο αλλά εγώ το πρόβλημα το εστιάζω και εκτός ΠΑΟΚ. Πέρσι μας έστησαν στα play off, φέτος στο πρωτάθλημα, του χρόνου για μένα όπως εβλεπα την ομάδα ήμασταν φαβορί για το πρωτάθλημα και ανταυτού βλέπω μια αλληλουχία γεγονότων αρχής γενομένης από την λήξη των play off που μοιάζει με χατζάρι που πάει να σε κόψει το κεφάλι που σήκωσες. Από ΟΠΑΠ να ξεκινήσουμε, από θέμα προπονητή, από χορηγεία ΔΕΠΑ?? Τυχαία όλα αυτά τα γεγονότα???  

++++1926+++++
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
εγώ "γαρντασια" θέλω να τα μάθω όλα.δεν γουστάρω "πουστριλικια" ούτε να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου!!είδατε πιστεύω που μας οδηγεί η προσωπολατρία.όσο για τους συνδέσμους μπορεί να είναι και έτσι γκαρντάσι δεν γνωρίζω

Offline james4

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω χομους αλλα αυτα τα ολα στο φως με τρομαζουν δεν ξερω τι αντικτυπο θα εχει σε ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ
για το αλλα το εριξα στην τρελιτσα δεν εχω αλλες αντιστασεις

Offline cure

• Αλλαγή
Cure, αδερφε μου, ουτε τα δικα σου σεναρια πιστευω. Εκτος αν τα στηριξεις σε πηγες που ειναι αξιοπιστες. Πχ να μου αποδειξεις :
Φίλε μου σου είπα δεν έγραψα για να σε πείσω ούτε έχω φυσικά να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Απλά πήρα πάσα για να πω και τα υπόλοιπα και να μη μείνει καμία σταγόνα διοικητικού δηλητηρίου στη ψυχή μου. Εγώ ποτέ δεν επεδίωξα να πείσω κανέναν. Έλεγα μόνο όσα είχα μέσα μου συνδυάζοντας τη σκέψη μου με κάποια γνώση επί του εκάστοτε θέματος. Σιγά μην έπρεπε να φέρνω και κασέτες για να περιγράφω τα προφανή. Τα γραπτά μείνανε πάντως. Τα "σενάρια" λοιπόν όπως τα ονομάζεις κι εσύ και οι υπόλοιποι από μένα τέλος. Δεν έχει νόημα. Πλέον θα ασχολούμαι μόνο με αγωνιστικά και λίγο οπαδικά.

εφυγε ναι, αλλα το να καθομαστε να κανουμε σεναρια απο το μυαλο μας με ενδειξεις και καμια αποδειξη ειναι ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ.
Άσε μας ρε φίλε που θα με πεις εσύ άρρωστο. Άντε παράτα με να πούμε και ζήσε στη κοσμάρα σου, πέτα το χαρταετό σου κάνε ό,τι γουστάρεις αλλά μη με ξαναβάλεις στο στόμα σου
« Last Edit: August 11, 2010, 21:44:01 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

North_pole

• Guest
Ολοι μιλάμε για αλήθειες. Τελικά όμως ποιά είναι αυτή η αλήθεια που θέλουμε να ακούσουμε; Ποιά είναι η αλήθεια που μπορούμε να αντέξουμε; Πόση αλήθεια αντέχουμε; Όλη ή μήπως λίγη;
Αν σας έλεγα ότι η αλήθεια είναι πολύ απλή θα το δεχόσασταν; Για το Βρύζα (και για μένα ίσως) η εθνική Ελλάδος είναι πάνω από όλα. Οταν λοιπόν καλείται να υπηρετήσει την εθνική Ελλάδος (με το αζημίωτο φυσικά) απλά φεύγει από εκεί που είναι και πάει εκεί που θεωρεί ότι το καθήκον τον καλεί. Δεν είναι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε προπονητής για να θεωρήσει ότι αυτή τη στιγμή θα επηρεάσει αρνητικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας (που δεν φαίνεται ούτως ή άλλως και τόσο καλή).
Γιατί να μην είναι το προφανές και η αλήθεια; Γιατί να πρέπει να υπάρχει από μια αλήθεια για τον καθένα μας;
Για μένα είναι τιμητικό να πάει ο τεχνικός μου διευθυντής στην εθνική Ελλάδος. Δείχνει ότι μετά την πολύ καλή επιλογή προπονητή για την πρώτη 3ετία της διοίκησης, έγινε μια ακόμη πολύ καλή επιλογή για τον τεχνικό διευθυντή. Αν μάλιστα αρχίσουν να πουλιούνται και παίκτες μας σε πολύ καλές τιμές (και όχι να ξεπουλιούνται) τότε θα θεωρήσω το έργο της διοίκησης Ζαγοράκη σχεδόν απόλυτα πετυχημένο. Δεν έχω καμία διάθεση ειρωνίας και μιλώ απόλυτα σοβαρά. Μήπως επιτέλους γίνουμε και εμείς μια σύγχρονη ομάδα, για όσους από εμάς αντέχουμε την επιτυχία.
Ζήση ευχαριστούμε και καλή επιτυχία ότι κι αν κάνεις (ειδικά αν αυτό αφορά την εθνική Ελλάδος)

Offline t.b

• Αλλαγή
εεε ας πάρουν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για υπάλληλο στην ΕΠΟ τιμητικό θα είναι, δεν βαριέσαι!!
Μετά το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα διάβασα και το εθνική Ελλάδος πάνω απ όλα. Δεν αντέχω άλλο πάνω απ όλα, γίναμε σκατά σε όλα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
north_pole
 :02:

Οτι περιγραφεις για μενα ειναι προδοσια, για σενα τιμη. Και μετα λεμε οτι δεν υπαρχει ΠΑΟΚομετρο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ποια εθνική ρε μάγκες, στα αρχίδια μου την γράφω την εθνική, μια ομάδα είναι όπως όλες οι άλλες με πριμ κατάκτησης στόχων κτλ. ΠΑΟΚ εσύ γαμώ την εθνική
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ρε πουστη μου, δεν το χωραει το μυαλο μου.

Κορυφαιο στελεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πιθανοτητα ανελιξης σε προεδρο και να τα παρατας για βοηθος προπονητη στην εθνικη ελλαντας

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΜΤ.

Τους εδωσε ο Θεος την θεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αγαπη ενος λαου και θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι; Τι φιλοδοξιες εχουν; Τι ονειρα; Τι σημαινει για αυτους η αγαπη του κοσμου και ο ΠΑΟΚ τελικα;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ σου λένε μερικοί μετά... Πάρτε μαλάκες εισιτήρια, πάρτε μετοχές και και και και...
Και τον Χρηστό για τα γαμημένα τα λεφτά των έδωσαν... Έμεινα τώρα το βράδυ που μου το είπανε...

Όταν βλέπεις αυτά τα άτομα να τα παρατάνε με το παραμικρό τότε τι να περιμένουμε από τους άλλους....

Καμία σχέση η Εθνική με τον ΠΑΟΚ μας.. Καμία....

Να δω αν πει να γυρίσει μετά από μερικά χρόνια πως θα τον δεχτείτε πίσω ορισμένοι... Γιατί αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ μάγκες...

Πάντως σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για τον ΠΑΟΚ μας όλα αυτά τα χρόνια..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Πως γινεται ρε πουστη μου πριν απο καθε κρισιμο παιχνιδι να γινονται ολα πουτανα στον ΠΑΟΚ?
Καθε φορα που εχει την ευκαιρια ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει και να κανει το βημα παραπανω, να χανονται fax, να ερχονται προπονητες που φευγουν στα μεσα της προετοιμασιας, να παραιτηται ο τεχνικος διευθυντης, να...., να....., να......
Μηπως τελικα ειχε δικιο ο Αγγελος που ελεγε για τον εχθρο του ΠΑΟΚ που βρισκεται μεσα στον ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατον να βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας πριν απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια της ιστοριας μας?

Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, ο οποιος ειναι και ο κυριος χορηγος αυτης της ομαδας, ΑΠΑΙΤΕΙ να μαθει τι στον πουτσο συμβαινει εκει μεσα. ΑΠΑΙΤΕΙ για το καλο της ομαδας και γιατι δεν γουσταρουμε να μας πουλανε τρελα για την αρρωστεια μας.

ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ!

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ζαγορακης, βρυζας, σαντος, σαλπιγγιδης κτλ κτλ εχουν ενα κοινο.. ειναι ολοι τους περαστικοι απο τον ΠΑΟΚ οπως ολοι οι παραγοντες, προπονητες και παικτες

εγω οπως ευχαριστησα τον ζηση για την προσφορα του σαν παικτης τον ευχαριστω και τωρα για οσα προσφερε σαν παραγοντας.. θα θυμαμαι παντα το γκολ στο χαιμπουρι και ολες τις καλες στιγμες που μας χαρισε μεσα και εξω απο τα γηπεδα

τον ΠΑΟΚ δεν τον παντρευεται κανεις, καποτε θα εφευγε και απο την στιγμη που ειναι επιλογη του να ειναι καλα.. δεν παρακαλαω κανεναν και δεν ερχεται η κατασρτοφη του ΠΑΟΚ για κανενα βρυζα