1. Στα χλιαδες σεναρια για τους λογους αποχωρησης μπορω να πιστεψω οτι με βολευει. Επισης μπορω να προσθεσω αλλα τοσα σεναρια, δικα μου. Ολοι προσπαθουμε να απαντησουμε στα γιατι, αλλα κανεις δεν μπορει με σιγουρια, γιατι κανεις δεν ειναι μεσα στα πραγματα. Ολα οσοα λεγονται μπορει να ειναι και αυθαιρετα. Εγω -προς το παρον- δεν θα μπω λοιπον στην αποδοχη κανενος σεναριου.Ελπιζω να μιλησουν αυτοι που πρεπει και αμεσα.
2. Οταν το φθινοπωρο εφυγε ο Ζαγορακης, πανικοβληθηκα. Η πορεια βεβαια εδειξε οτι δεν χρειαζοταν αυτος ο πανικος. Οποτε και τωρα παρα την ξαφνικη κεραμιδα, ειμαι πιο ψυχραιμος.Ημουν ανεκαθεν υπερ της ιερης αγελαδας ονοματι Ζαγορακης. Ακομα και σαν μοσχαρι να φερονταν εγω πιστευα στην αναγκη υπαρξης μιας ιερης αγελαδας η οποια ενωνει και συσπειρωνει τον κοσμο. Η πορεια μου εδειξε (εστω κι αν ειναι μικρο το διαστημα) οτι ο κοσμος μπορει να γινει ο διος η ιερη αγελαδα, πραγμα που αν μου το ελεγαν δεεν θα το πιστευα ποτε μου.
3. Απο την αλλη πλευρα ειναι μεγαλο το διαστημα που φαινονται σημαδια ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ στη διοικηση. Σημαδια που δυστυχως η ιδια προκαλεσε. Και δυστυχως η κατασταση φαινεται δυσκολοτερη απο οτι το φθινοπωρο. Η διοικησ οχι μονο δεν ειδαμε να στελεχωνεται με επιπελον προσωπικο, τεχνοκρατες κλπ αλλα αντιθετα χανει ξαφνικα εναν απο τους ηγετες της.
4. Δεν ειναι της ωρας για να ασκησω κριτικη στην διοικηση. Πολλα εχουν ηδη ειπωθει απο πολλους. Αυτο που θελω ομως να τονισω ειναι οτι η διοικηση επελεξε σταδιακα να αποκοπει απο τον κοσμο. Εκοψε τον διαλογο και την επικοινωνια μαζι του. Απο την αμεση και τακτικη επικοινωνια με τη συντονιστικη, τις εστω λιγοστες συνετευξεις τυπου, φτασαμε στον συνολικο τουμπεκιασμα και στην εργολαβικη αναθεση της επικοινωνιας στους αρδ.Μεσω διαρροων και φημολογιων. Οι καθαρες και ξαστερες κουβεντες εξαφανιστηκαν. Ολεθριο σφαλμα, και αποτελεσμα μεγιστη συσκοτιση για ενα σωρο θεματα.Σκοταδι και παρασκηνιο αβερτα.
Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΑΥΛΟΚΟΛΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. Καποτε θα καταλαβουν το λαθος της επιλογης τους αυτης.
5. Συνεπεια των παραπανω ειναι η λαικη απαιτηση: ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ανοιξτε το στοματακι σας και πειτε την αληθεια για ολα τα θεματα! Ο κομπος εφτασε στο χτενει. ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΣΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
6.Ο κοσμος ειναι δικαιολογημενος να αισθανεται προδομενος και απογοητευμενος. Βλεπει καθημερινα η διοικηση να τα σκατωνει ολοενα και περισσοτερο. Και ολα αυτα μεσα στο κλιμα της "μυστικοτητας" που ειπα παραπανω. Ο κοσμος αυτο που πρεπει να κανει ειναι πρωτον να απαιτησει να ερθουν ολα στο φως. Δευτερον να φανει ανωτερος και ωριμοτερος απο την διοικηση του. Δυστυχως η διοικηση με τις αυτοκαταστροφικες της τασεις τους τελευταιους μηνες τεινει να διαλυσει πολλα απο αυτα που η ιδια δημιουργησε. Ο κοσμος θα πρεπει να μπει ως μεσον ανασχεσης αυτης της διαλυτικης τασης. Δεδν ξερω τον τροπο. Το πρωτο που μου ερχεται ειναι οτι δεν πρεπει να μπει σε στρατοπεδα. Πρεπει να κυριαρχησει η ομοψυχια και η ενοτητα. Το καραβι οχι μονο εφυγε απο την πορεια αλλα μπαζει και νερα και ο κοσμος πρπει να να ισιωσει την πορεια και να μπαζωσει τις διαρροες. Αλλα βεβαια πρωτα οφειλει η διοικηση να καταλαβει και να ομολογησει ειλικρινα ποσο τα σκατωσε και μετα να ζητησει την βοηθεια του κοσμου. Πραγμα που δεν βλεπω να εχει γινει αλλα τουλαχιστον το ευχομαι.