Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΙΩΠΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν μιλησει τωρα τα κορακια θα πουν οτι κανει μπουρδελο την ομαδα παραμονες ιστορικου ματς. Αν μιλησει μετα κανει μπουρδελο την ομαδα παραμονες πρωταθληματος. Αν...Αν...Ανακαλυψαμε την Αμερικη σημερα. Κατι ειναι και αυτο, αλλα μαλλον απο το απογευμα και μετα θα πιστευουμε οτι τελικα κατι αλλο ανακαλυψαμε. Ναι, καλα καταλαβατε, καλως ηρθατε στο μαγικο κοσμο του ραδιοφωνου.

Στο καλο.

(ΜΟΝΟ) ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

stormi

• Guest
Cure πάντα μου άρεσαν τα ποστ σου και συμφωνούσα κατα 90% ... αλλά σήμερα ρε φίλε (και ας μην γνωριζόμαστε) σαν να διάβασες το μυαλό μου ...

Σε ευχαριστώ που έβγαλες από μέσα μου αυτά που ήθελα να πώ ! Ειλικρινά σ' ευχαριστώ ...

guest4

• Guest
Κρατήστε και μια πισινή για τη διοίκηση..

Ο σάντος είχε κλείσει σπίτι από το Μάρτιο στην Αθήνα..
Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι ο σάντος ήθελε βρύζα στην εθνική.

Με λίγα λόγια ο Ζήσης έκανε αυτό που θα έκανε κι ο σάντος αν έμενε
στον ΠΑΟΚ:
Μόλις είδε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει στο CL την έκανε με ελαφρά...

Είναι προφανές ότι η διοίκηση γνώριζε εδώ και καιρό την πρόταση του Πιλάβιου
στο Ζήση, όπως γνώριζε ότι ο ζήσης ήταν θετικός στην  πρόταση αυτή.

Απο κει και πέρα τα δημοσιευματα περι παραγκωνισμού του τα ακούω βερεσέ

Είναι απλά τα πράγματα: Η ΕΠΟ έκανε πρόταση σε σαντος και βρύζα και αυτοί την αποδεχτήκανε. ΤΕΛΟΣ

Τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στο τιμόνι είναι ο ζαγοράκης.
Εαν περάσουμε τους τουρκους, ο ζαγορ θα την παει ψηλά την ομάδα και φετος

Εαν όχι θα είναι αναγκασμένος να κάνει πωλήσεις των ακριβών συμβολαίων και να χτίσει μια νεα
ομάδα βασισμένη σε έλληνες παίκτες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.

Και όπως λεει και ο φιλος μας ο σαντος :" ουδεις αναντικαταστατος"

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μην τρελαίνεστε ρε ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ «Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ» !
Έπεσαν οι μάσκες και το μάθαμε επιτέλους κ αυτό !
Ο Ζήσης ΑΝ συμφωνήσει με την ΕΠΟ, με την οποία ήταν σε συζητήσεις εδώ και καιρό είναι η απόδειξη. ΟΛΑ για τα λεφτά. Τέλος οι αγαπούλες με το Δ.Σ. της ΠΑΕ κτλ. Πελάτες είμαστε γ αυτούς οπότε σαν επαγγελματίες πρέπει να τους κρίνουμε ΣΕ ΟΛΑ ! Ακούς Θόδωρε; Κουμπάρε του Γκαγκάτση ; Κολλητέ του κοντού ;  

ΑΝ ο λόγος δεν είναι το άδειασμα στο οποίο αναφέρεσαι Ζήση, αλλά τα λεφτά της ΕΠΟ, τότε. . . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Θα έχεις ξεφτιλιστεί μόνος σου ! Σε έναν λαό που πραγματικά σε πίστεψε και σε στήριξε !

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
αρε ζηση σε υπερεκτιμησαμε κ σενα αλλα περιμεναμε αλλα ειχαμε ονειρευτει για παρτη σου, αντε τραβα τωρα στην εθνικη να βρεις τον αλλο μαλακα που στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ καθοταν για τον ζαγορακη κ γινε βοηθος του να σε κραζει ολη η χωρα, απορω τα ονειρα για καριερα που ειχες σαν τεχνικος διευθυντης απο τοτε που επαιζες μπαλα στην ιταλια τι εγιναν ? τα ξεχασες ολα ?
αντε να ρθει κ η σειρα σου κ σενα ζαγορακη γιατι πολυ ασυλο βρηκατε κ μας γαμησατε κ απο πανω πηγενε να παρεις κ συ την θεση του σοφοκλη στην επο να γουταρουμε, μια χρονια ρε πουστη χωρις διοικητικες παπαριες δεν μπορει να κυλισει ηρεμα μια γαμημενη χρονια ρε βρειτε τα ετσι για την αγαπη που σας εδειξε ο κοσμος αυτα τα 3 χρονια κ ολα αυτα πριν τα ματς με την φενερ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ..

Offline diegito4

• Αλλαγή
Είναι απλά τα πράγματα: Η ΕΠΟ έκανε πρόταση σε σαντος και βρύζα και αυτοί την αποδεχτήκανε. ΤΕΛΟΣ

Τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στο τιμόνι είναι ο ζαγοράκης.
Εαν περάσουμε τους τουρκους, ο ζαγορ θα την παει ψηλά την ομάδα και φετος

συγνώμη ρε φίλε κιόλας εσυ σε άλλο κόσμο ζεις;;

guest4

• Guest
γιατι ρε μεγαλε, πού είδες το παράξενο?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αν και δε το πιστευω, ετσι και ο Ζησης αποδειχθει οτι εχει την οποιαδηποτε συνεργασια με το κρατος τους, για μενα θα καταντησει χειροτερος και απο το φαλακρο χομπιτ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

stormi

• Guest
Δυστυχώς όσο είναι στη μούγκα όλοι ... αυτό θα συμβαίνει ... Αν, μπορεί, μάλλον,ίσως κτλ ... ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...

baron

• Guest
Σενάριο

Αποκλεισμός από φενέρ

- πωλούνται βιτολο και bierinia στον gay
- ζήσης στον βάζελο Tex. Διευθυντής
- μπουρδέλο οι σύνδεσμοι
- μπούλο ο ζαγοράκης
- κατάσταση 2004
- αίντε πάλι στους δρόμους

fatal_invasion

• Guest
Γιατί πάντα πρέπει να μαντεύουμε ή να υποθέτουμε στο τι έχει γίνει και να ρίχνουμε ευθύνες για να ξεκαβλώσουμε;
Κάτι όντως δε πάει καλά.Λίαν συντόμως πρέπει να ξεκαθαρίζει αυτή η κατάσταση.

Offline petrov

• Αλλαγή
Πότε το είδες αυτό τον τελευταίο καιρό φίλε stormi;
Εμαθες ποτέ γιατί ήρθε ο Γκαγκάτσης; Έμαθες ποτέ γιατί έφυγε;
Έμαθες ποτέ γιατί παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης; Έμαθες ποτέ γιατί γύρισε πίσω;
Βγήκαν να πουν γιατί έφεραν ένα αμφιλεγόμενο επαγγελματία επιθετικό; Βγήκαν να μιλήσουν για το διαβοητο "άνοιγμα" για το οποίο μας λιβανίζουν τα ραδιόφωνα;
Έμαθες από το πρωί κάτι για τον Βρύζα; Γιατί εγώ μόνο γενικότητες του στιλ "έκλεισε ο κύκλος" έχω ακούσει.
Στη ζούλα γίνονται όλα στα ανάκτορα και η πληβείοι δεν μαθαίνουν παρά αυτά που αποφασίζεται να μαθαίνουν.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
εκτος των αλλων κοροιδευαμε τη γειτονια και κοντευουμε να γινουμε νουμερο 1 τροφοδοσια της "εθν"ικης... δλδ μετα απο γεωργιαδη, σαντος, εχει και συνεχεια η διαρροη;;
δεν υπαρχει αλλη οδος, ουτε χρονος για χασιμο. οπως ειπε και το φιλαρακι καπου παραπανω:

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

θοδωρε κοψε την πλακα και βγες να μιλησεις, Σ'ΕΜΑΣ!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Στα χλιαδες σεναρια για τους λογους αποχωρησης μπορω να πιστεψω οτι με βολευει. Επισης μπορω να προσθεσω αλλα τοσα σεναρια, δικα μου. Ολοι προσπαθουμε να απαντησουμε στα γιατι, αλλα κανεις δεν μπορει με σιγουρια, γιατι κανεις δεν ειναι μεσα στα πραγματα. Ολα οσοα λεγονται μπορει να ειναι και αυθαιρετα. Εγω -προς το παρον- δεν θα μπω λοιπον στην αποδοχη κανενος σεναριου.Ελπιζω να μιλησουν αυτοι που πρεπει και αμεσα.

2. Οταν το φθινοπωρο εφυγε ο Ζαγορακης, πανικοβληθηκα. Η πορεια βεβαια εδειξε οτι δεν χρειαζοταν αυτος ο πανικος. Οποτε και τωρα παρα την ξαφνικη κεραμιδα, ειμαι πιο ψυχραιμος.Ημουν ανεκαθεν υπερ της ιερης αγελαδας ονοματι Ζαγορακης. Ακομα και σαν μοσχαρι να φερονταν εγω πιστευα στην αναγκη υπαρξης μιας ιερης αγελαδας η οποια ενωνει και συσπειρωνει τον κοσμο. Η πορεια μου εδειξε (εστω κι αν ειναι μικρο το διαστημα) οτι ο κοσμος μπορει να γινει ο διος η ιερη αγελαδα, πραγμα που αν μου το ελεγαν δεεν θα το πιστευα ποτε μου.

3. Απο την αλλη πλευρα ειναι  μεγαλο το διαστημα που φαινονται σημαδια ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ στη διοικηση. Σημαδια που δυστυχως η ιδια προκαλεσε. Και δυστυχως η κατασταση φαινεται δυσκολοτερη απο οτι το φθινοπωρο. Η διοικησ οχι μονο δεν ειδαμε να στελεχωνεται με επιπελον προσωπικο, τεχνοκρατες κλπ αλλα αντιθετα χανει  ξαφνικα εναν απο τους ηγετες της.

4. Δεν ειναι της ωρας για να ασκησω κριτικη στην διοικηση. Πολλα εχουν ηδη ειπωθει απο πολλους. Αυτο που θελω ομως να τονισω ειναι οτι η διοικηση επελεξε σταδιακα να αποκοπει απο τον κοσμο. Εκοψε τον διαλογο και την επικοινωνια μαζι του. Απο την αμεση και τακτικη επικοινωνια με τη συντονιστικη, τις εστω λιγοστες συνετευξεις τυπου, φτασαμε στον συνολικο τουμπεκιασμα και στην εργολαβικη αναθεση της επικοινωνιας στους αρδ.Μεσω διαρροων και φημολογιων. Οι καθαρες και ξαστερες κουβεντες εξαφανιστηκαν. Ολεθριο  σφαλμα, και αποτελεσμα μεγιστη συσκοτιση για ενα σωρο θεματα.Σκοταδι και παρασκηνιο αβερτα.
Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΑΥΛΟΚΟΛΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. Καποτε θα καταλαβουν το λαθος της επιλογης τους αυτης.

5. Συνεπεια των παραπανω ειναι η λαικη απαιτηση: ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ανοιξτε το στοματακι σας και πειτε την αληθεια για ολα τα θεματα! Ο κομπος εφτασε στο χτενει. ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΣΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

6.Ο κοσμος ειναι δικαιολογημενος να αισθανεται προδομενος και απογοητευμενος. Βλεπει καθημερινα η διοικηση να τα σκατωνει ολοενα και περισσοτερο. Και ολα αυτα μεσα στο κλιμα της "μυστικοτητας" που ειπα παραπανω. Ο κοσμος αυτο που πρεπει να κανει ειναι πρωτον να απαιτησει να ερθουν ολα στο φως. Δευτερον να φανει ανωτερος και ωριμοτερος απο την διοικηση του. Δυστυχως η διοικηση με τις αυτοκαταστροφικες της τασεις τους τελευταιους μηνες τεινει να διαλυσει πολλα απο αυτα που η ιδια δημιουργησε. Ο κοσμος θα πρεπει να μπει ως μεσον ανασχεσης αυτης της διαλυτικης τασης. Δεδν ξερω τον τροπο. Το πρωτο που μου ερχεται ειναι οτι δεν πρεπει να μπει σε στρατοπεδα. Πρεπει να κυριαρχησει η ομοψυχια και η ενοτητα. Το καραβι οχι μονο εφυγε απο την πορεια αλλα μπαζει και νερα και ο κοσμος πρπει να να ισιωσει την πορεια και να μπαζωσει τις διαρροες. Αλλα βεβαια πρωτα οφειλει η διοικηση να καταλαβει και να ομολογησει ειλικρινα ποσο τα σκατωσε και μετα να ζητησει την βοηθεια του κοσμου. Πραγμα που δεν βλεπω να εχει γινει αλλα τουλαχιστον το ευχομαι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=159GE7AR3&extLang=

Φαε την ζωη σου μαλακα ΠΑΟΚση για τα μισολογα.ΕΙστε λιγοι ΟΛΟΙ, ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ.

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαίνετε τι ζητάτε όταν λέτε να μιλήσει ο Ζήσης. Εσείς θέλετε να μιλήσει σε σας για να ακούσετε αυτό που ξέρετε ήδη; Αλλά αν μιλήσει μόνο εσείς θα καταλάβετε. Ο ΠΑΟΚ όμως θα διαλυθεί την αμέσως επόμενη ώρα. Αξίζει; Γιατί απλά ρε μάγκες η πλειοψηφία στον ΠΑΟΚ πλέον είναι σαλπιγγίδης οε οε οε, η πλειοψηφία είναι μη μιλάς, αλλιώς να πας να διοικήσεις εσύ. Αν μιλήσει ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΟΚΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και πάνω απ' όλα αν μιλήσει θα ξεβρακώσει τον Ζαγοράκη. Γιατί δηάδή να μη πάει εθνική; Αν τον θεωρείτε τρύπιο κι αυτόν ΟΚ. Δεν έχω κουράγιο να το σκεφτώ κι αυτό. Αλλά δεν λέω όχι ελαφρά τη καρδία. Μη ξεχνάτε όμως ποτέ ότι πριν προκύψει εθνική του πριόνιζαν τη καρέκλα. Πάλι καλά που δεν πήγε στο γαύρο λέω ή τον βάζελο.

Αλλά αφού πολλοί ψάχνουν αλήθειες ας διαβάσουν μερικές

Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν με τη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη και αυτός κάλυψε το φίλο του που τον έκανε ό,τι ήθελε ο κουμπάρος του
Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν όταν έφυγε ο Ζαγοράκης και δεν τον αφήσαν να γίνει διευθύνων σύμβουλος, αλλά έγινε ο Βιολίδης
Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν όταν γύρισε ο Ζαγοράκης και τον πέταξαν έξω, στην ουσία 6 μήνες αχυράνθρωπο χωρίς ρόλο τον είχαν
Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν όταν έδιωξαν την επιλογή του σε 20 μέρες
Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν όταν έκαναν τα κονέ με τον Σέλουκ
Στον ΠΑΟΚ τον καπέλωσαν όταν δεν πήραν κανέναν παίχτη του φέτος

Στη Νεάπολη μίλησε ο Ζήσης. Τα έγραψε η αθλητική. Κανένας δεν τα πίστεψε. Αλλά ήταν η αλήθεια. Προχθές τα παιδιά στο meeting έλεγαν πως δεν μιλιούνται, απλά εγώ ο βλάκας νόμιζα πως δεν θα ραγίσει οριστικά το γυαλί. Η αλήθεια είναι πως ο Ζαγοράκης είναι βλάκας και τον κάνουν ό,τι θέλουν όλοι οι υπόλοιποι. Του δηλητηρίασαν μέχρι και τη σχέση με το φίλο του. Ο άλλος ο φίλος του ο πονηρός και συμφεροντολόγος έβλεπε τι γίνεται και την έκανε εδώ και μήνες για την εθνική. Υπάρχει βρωμιά στον ΠΑΟΚ μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια αν θέλετε να ακούτε αλήθειες. Μεγάλη βρωμιά. Εδώ και ένα χρόνο σας το φωνάζω ότι θέλουν να φάνε τον Ζήση και με βρίζατε ρε. Με κοροϊδεύατε. Δεν πειράζει. Ψάξτε τώρα τι έγινε πέρα από συνωμοσίες και φαντασίες.

Τέρμα όμως τα post "συνωμοσιολογίας" πλέον. Νέος ΠΑΟΚ, νέα μυαλά. Εγώ νιώθω νικημένος και αηδιασμένος. Ξεπερασμένος ΠΑΟΚτσής από τις εξελίξεις. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω. Ο νέος ΠΑΟΚτσής δεν τη ψάχνει τόσο πολύ, γι' αυτό και είναι καλά στην υγειά του. Θέλω την υγειά μου λοιπόν επιτέλους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Μεγάλε Ζήση σε περιμένω και πάλι στη θέση που σου αξίζει ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟΚ που ήτανε στη διοίκηση έφυγε
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ισως αυτη τη φορα ηθελε να τους προλαβει ολους και να μην μεινει να κανει παλι τον μαλακα για ξαναβαλει τον ΠΑΟΚ σε ανοδική πορεια μεχρι να ερθει ξανα καποιος και να τον αδειασει.
για τις εξηγησεις του βρυζα πιστευω οτι θα δωθουν οσο δοθηκαν και απο τον ζαγορακη  τοτε με τα σεντονια.
περιμενω να δω αν αυτοι που τρεχανε τοτε και παρακαλουσανε τον ζαγορακη να γυρισει πισω αν το κανουνε και τωρα με τον βρυζα.
εννοειται πως η πορτα του ΠΑΟΚ εκλεισε γιατι οπως ειπες κι εσυ ζηση "ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο να ερχεται και να φευγει οποιος γουσταρει οποτε γουσταρει".
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline dave

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαίνετε τι ζητάτε όταν λέτε να μιλήσει ο Ζήσης. Εσείς θέλετε να μιλήσει σε σας για να ακούσετε αυτό που ξέρετε ήδη; Αλλά αν μιλήσει μόνο εσείς θα καταλάβετε. Ο ΠΑΟΚ όμως θα διαλυθεί την αμέσως επόμενη ώρα. Αξίζει; Γιατί απλά ρε μάγκες η πλειοψηφία στον ΠΑΟΚ πλέον είναι σαλπιγγίδης οε οε οε, η πλειοψηφία είναι μη μιλάς, αλλιώς να πας να διοικήσεις εσύ. Αν μιλήσει ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΟΚΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και πάνω απ' όλα αν μιλήσει θα ξεβρακώσει τον Ζαγοράκη. Γιατί δηάδή να μη πάει εθνική; Αν τον θεωρείτε τρύπιο κι αυτόν ΟΚ. Δεν έχω κουράγιο να το σκεφτώ κι αυτό. Αλλά δεν λέω όχι ελαφρά τη καρδία. Μη ξεχνάτε όμως ποτέ ότι πριν προκύψει εθνική του πριόνιζαν τη καρέκλα. Πάλι καλά που δεν πήγε στο γαύρο λέω ή τον βάζελο.

πολλοι θα ακουσουν αν εχει διαθεση να μιλησει, κ πολλοι θα χουν διαθεση να αναλαβουν δραση. δε θα διαλυθει κανενας ΠΑΟΚ. αν υπαρχει τετοια βρωμια ο κοσμος πρεπει να το ακουσει τουλαχιστο. ας το πνιξουν οι συνεταιροι, οι αρδ κ δε ξερω ποιος, δε μπορουν να το σταματησουν. χιλιες δυο επιλογες εχει για την επομενη μερα αφου τους ξεβρακωσει ολους.
δε το κανει ομως. ο λογος? μαλλον επαγγελματικος, οπως ειπε καποιος στο λαιβ.