Τον φάγατε κλεφταράδες. Τον φάγατε γαμώ τα σπίτια σας. Κοπρόσκυλα που έχετε φάει με χρυσά κουτάλια. Δεν σας έκανε ο Ζήσης. Σας είχε κόψει τις μίζες από κάτι παλτά σαν τα ταγάρια που φέρατε τη πρώτη χρονιά με το κιλό. Σας έκοψε το βήχα στις μίζες με Εντίνιους και Κριστιάνους. Πήρε πάνω του τη μεταγραφή του γκαγκάτση των κουμπάρων, του κουμπάρου σου ρε Θόδωρε ξεφτιλισμένε. Κοιμάσε όρθιος ρε! Τρώνε από πίσω σου και χαμπάρι δεν παίρνεις. Ουαί κι αλλίμονο αν κι εσύ είσαι στο κόλπο. Προς το παρών σε θεωρώ απλά βλάκα που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Εσένα όμως μόνο. Όχι τα κοράκια που ρουφάνε το αίμα μας. Αυτοί είναι επιστήμονες.
Έφυγε ο Βρύζας για να μείνει ο άχρηστος ο Πουρλιοτόπουλος. Έφυγε ο Βρύζας για να μείνει ο Σέλουκ για να πουλάνε παίχτες και να κονομάνε τα λαμόγια εκεί μέσα από περήφανες πωλήσεις. Του φορτώσατε το φορτίο όταν ντεμέκ έφυγες ρε Ζαγοράκη και όταν γύρισες τον πούλησες ρε. Τον πούλησες όταν ξαναγύρισες και τον έκανες αχυράνθρωπο. Τον πουλήσατε ρε όταν έφυγες και μπήκε διευθύνων σύμβουλος ο κανένας ο Βιολίδης. Ποιος είναι ο Βιολίδης ρε που κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ; Ποιος είναι ο Βιολίδης που παίρνει τα λεφτά μου ρε και τα διαχειρίζεται; Τον πούλησες ρε Ζαγοράκη όταν έδιωξες τον Μπερέτα σε 20 μέρες για να φέρεις το φιλαράκι σου για προπονητή. Τον πούλησες με τα παλτά που έφερες από τον Σέλουκ αντί του Μαρκαντώνη και όλων όσων ήθελες.ίσαι τραγικός κι εσύ και οι συνέταιροί σου εκεί μέσα.
Τον φάγατε τον Ζήση ρε κουφάλες για να κλέβετε πιο εύκολα. Άντε πάτε να πείσετε τους σαλιάρηδες με μυαλό αχοιβάδας ότι ο Ζήσης έκανε κακό στον ΠΑΟΚ. Φορτώστε του και το άνοιγμα κλεφτρόνια. Άντε γαμώ τη ζωή σας τώρα σπηλώστε το πιο αγνό κομμάτι αυτού του ΠΑΟΚ και καλά φαγοπότια ρε. Με τόσα φυτά που σας πιστεύουν τους αξίζει να τους τρώτε τα λεφτά ρε. Μπράβο σας και σε σας και στους προπαγανδιστές σας.
Ο ΠΑΟΚ θα τελείωνε μόλις καταφέρνανε και διώχνανε το Βρύζα. Το φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο. Πίστευα ο ηλίθιος ότι ο Ζαγοράκης θα τον στήριζε μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε σήμερα. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, ας χάσκει χαρούμενος. Δεν με αφορούν πλέον οι ηλίθιοι. Δεν με αφορά όποιος χάσκει ευτυχισμένος. Ο ΠΑΟΚ της διαφάνειας τελείωσε. Τα ποντίκια ξανανίκησαν. Σε λίγο καιρό αν διώξουν και τη μαριονέτα που έχουν βάλει μπροστά θα βγαίνουν κάποιοι ζάβλακες να κατηγορούν πάλι το λαό. Καθήστε τώρα εσείς που τα βάζετε πάντα με το λαό με τους μπακάληδες να κάνετε ομάδα.
Ο Ζήσης έφυγε επειδή είχε αρχίδια και δεν δεχόταν να γίνει μαριονέτα. Ο άλλος ή δεν καταλαβαίνει ακόμα ή δέχεται να κάνει τη μαριονέτα. Το πολύ πολύ ν' αντέξει λίγο ακόμη ή να καταλάβει. Εκτός αν είναι ο νέος Ντέμης. Στον ΠΑΟΚ πάντως κάνουν κουμάντο οι συνεργάτες του Κατσαρή.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα πέθανε. Τα ποντίκια νίκησαν ακόμη μια φορά. Ζήτω ο φυτο-ΠΑΟΚ και ο χαζο-φίλαθλός του!
Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον σοβαρά. Δεν αξίζει κι ούτε νιώθω δον κιχώτης να κυνηγάω χίμαιρες. Τα συγχαρητήριά μου στη σκιώδη διοίκηση και τα παπαγαλάκια τους. Εγώ μάγκες θα είμαι πλέον πελάτης σας. Καλύτερο πελάτη από μένα δεν θα βρείτε. θα πληρώνω για να βλέπω ΠΑΟΚ και ποτέ ξανά δεν θα αναρωτηθώ για τίποτα. Αν μου πείτε γήπεδο στο Καλοχώρι, είμαι μαζί σας. Αν πουλήσετε τον Βιτόλο, τον Κοτνρέρας και τον Βιερίνια μαζί, εγώ μούγκα. Φυτό κανονικό. Δεν ειρωνεύομαι. Δεν αντέχω άλλο. Νικήθηκα. Μαζί σας σε αυτό που θέλετε να κάνετε στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά και με πάση συναίσθηση της μηδαμινότητας και της γραφικότητάς μου. Ένας συνωλοσιολόγος λιγότερος φίλοι ΠΑΟΚάρχες.
Προς τους mods. Αν μου σβήσει έστω και μία λέξη από τους χαρακτηρισμούς προς τους κλέφτες και τους λοβοτομημένους οπαδούς τους θα το σεβαστώ. Αλλά πλέον δεν θα έχω θέση εδώ μέσα. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν εγκρατής σε όσους μου έκλεψαν τον ΠΑΟΚ μου όπως τον ήξερα. Αν το αποφασίσετε δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς ο νέος cure δεν έχει θέση σε σοβαρά fora αλλά μόνο σε ιντερνετικά θερμοκήπια και στα ραδιόφωνα. Αν με διώξετε εκεί θα με βρείτε