Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΦ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ??

Offline bane

• Αλλαγή
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΠΕΡΕΤΑ - ΚΟΝΤΟΣ- ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΛΑΘΗ - ΑΓΙΑΞ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΟΛΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ. ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ .ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
Χρωστάς εξηγήσεις, όχι μόνο σε μας που σε πιστεύαμε αλλά σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μιλήστε την αλήθεια γαμώ τα πάντα μου γαμώ!!!! Από την αρχή που αναλάβατε μόνο αυτό ζητούσαμε. Να μας κοιτάτε στα μάτια και να  λέτε αλήθειες.  

Ζαγοράκη, άντε γαμήσου και συ ρε! Μείνε με την Λίλη να κάνεις διοίκηση. Σιχτίρια γαμώ δε θα ησυχάσουμε ποτέ με αυτήν την ομάδα!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Θα μιλήσει κανείς για το πως μπήκαμε 3 μύρια μέσα ή θα την κάνουν όλοι σιγά σιγά και θα μείνουμε με την απορία  ???

Offline nik

• Αποστολή
  • **
τι γινετε ρε γαμω την τρελα μου  :tikitaka: :12:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
οταν κρυβεις τη μποχα και τη βρωμα κατω απο το χαλακι σα να μη συμβαινει τιποτα μια μερα θα σε πνιξει.
εσεις ακομα και τωρα εκει στην παε αυτο κανετε.αν συνεχισετε ετσι δεν αργει η μερα...
Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Offline cure

• Αλλαγή
Τον φάγατε κλεφταράδες. Τον φάγατε γαμώ τα σπίτια σας. Κοπρόσκυλα που έχετε φάει με χρυσά κουτάλια. Δεν σας έκανε ο Ζήσης. Σας είχε κόψει τις μίζες από κάτι παλτά σαν τα ταγάρια που φέρατε τη πρώτη χρονιά με το κιλό. Σας έκοψε το βήχα στις μίζες με Εντίνιους και Κριστιάνους. Πήρε πάνω του τη μεταγραφή του γκαγκάτση των κουμπάρων, του κουμπάρου σου ρε Θόδωρε ξεφτιλισμένε. Κοιμάσε όρθιος ρε! Τρώνε από πίσω σου και χαμπάρι δεν παίρνεις. Ουαί κι αλλίμονο αν κι εσύ είσαι στο κόλπο. Προς το παρών σε θεωρώ απλά βλάκα που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Εσένα όμως μόνο. Όχι τα κοράκια που ρουφάνε το αίμα μας. Αυτοί είναι επιστήμονες.

Έφυγε ο Βρύζας για να μείνει ο άχρηστος ο Πουρλιοτόπουλος. Έφυγε ο Βρύζας για να μείνει ο Σέλουκ για να πουλάνε παίχτες και να κονομάνε τα λαμόγια εκεί μέσα από περήφανες πωλήσεις. Του φορτώσατε το φορτίο όταν ντεμέκ έφυγες ρε Ζαγοράκη και όταν γύρισες τον πούλησες ρε. Τον πούλησες όταν ξαναγύρισες και τον έκανες αχυράνθρωπο. Τον πουλήσατε ρε όταν έφυγες και μπήκε διευθύνων σύμβουλος ο κανένας ο Βιολίδης. Ποιος είναι ο Βιολίδης ρε που κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ; Ποιος είναι ο Βιολίδης που παίρνει τα λεφτά μου ρε και τα διαχειρίζεται; Τον πούλησες ρε Ζαγοράκη όταν έδιωξες τον Μπερέτα σε 20 μέρες για να φέρεις το φιλαράκι σου για προπονητή. Τον πούλησες με τα παλτά που έφερες από τον Σέλουκ αντί του Μαρκαντώνη και όλων όσων ήθελες.ίσαι τραγικός κι εσύ και οι συνέταιροί σου εκεί μέσα.

Τον φάγατε τον Ζήση ρε κουφάλες για να κλέβετε πιο εύκολα. Άντε πάτε να πείσετε τους σαλιάρηδες με μυαλό αχοιβάδας ότι ο Ζήσης έκανε κακό στον ΠΑΟΚ. Φορτώστε του και το άνοιγμα κλεφτρόνια. Άντε γαμώ τη ζωή σας τώρα σπηλώστε το πιο αγνό κομμάτι αυτού του ΠΑΟΚ και καλά φαγοπότια ρε. Με τόσα φυτά που σας πιστεύουν τους αξίζει να τους τρώτε τα λεφτά ρε. Μπράβο σας και σε σας και στους προπαγανδιστές σας.

Ο ΠΑΟΚ θα τελείωνε μόλις καταφέρνανε και διώχνανε το Βρύζα. Το φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο. Πίστευα ο ηλίθιος ότι ο Ζαγοράκης θα τον στήριζε μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε σήμερα. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, ας χάσκει χαρούμενος. Δεν με αφορούν πλέον οι ηλίθιοι. Δεν με αφορά όποιος χάσκει ευτυχισμένος. Ο ΠΑΟΚ της διαφάνειας τελείωσε. Τα ποντίκια ξανανίκησαν. Σε λίγο καιρό αν διώξουν και τη μαριονέτα που έχουν βάλει μπροστά θα βγαίνουν κάποιοι ζάβλακες να κατηγορούν πάλι το λαό. Καθήστε τώρα εσείς που τα βάζετε πάντα με το λαό με τους μπακάληδες να κάνετε ομάδα.

Ο Ζήσης έφυγε επειδή είχε αρχίδια και δεν δεχόταν να γίνει μαριονέτα. Ο άλλος ή δεν καταλαβαίνει ακόμα ή δέχεται να κάνει τη μαριονέτα. Το πολύ πολύ ν' αντέξει λίγο ακόμη ή να καταλάβει. Εκτός αν είναι ο νέος Ντέμης. Στον ΠΑΟΚ πάντως κάνουν κουμάντο οι συνεργάτες του Κατσαρή.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα πέθανε. Τα ποντίκια νίκησαν ακόμη μια φορά. Ζήτω ο φυτο-ΠΑΟΚ και ο χαζο-φίλαθλός του!

Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον σοβαρά. Δεν αξίζει κι ούτε νιώθω δον κιχώτης να κυνηγάω χίμαιρες. Τα συγχαρητήριά μου στη σκιώδη διοίκηση και τα παπαγαλάκια τους. Εγώ μάγκες θα είμαι πλέον πελάτης σας. Καλύτερο πελάτη από μένα δεν θα βρείτε. θα πληρώνω για να βλέπω ΠΑΟΚ και ποτέ ξανά δεν θα αναρωτηθώ για τίποτα. Αν μου πείτε γήπεδο στο Καλοχώρι, είμαι μαζί σας. Αν πουλήσετε τον Βιτόλο, τον Κοτνρέρας και τον Βιερίνια μαζί, εγώ μούγκα. Φυτό κανονικό. Δεν ειρωνεύομαι. Δεν αντέχω άλλο. Νικήθηκα. Μαζί σας σε αυτό που θέλετε να κάνετε στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά και με πάση συναίσθηση της μηδαμινότητας και της γραφικότητάς μου. Ένας συνωλοσιολόγος λιγότερος φίλοι ΠΑΟΚάρχες.

Προς τους mods. Αν μου σβήσει έστω και μία λέξη από τους χαρακτηρισμούς προς τους κλέφτες και τους λοβοτομημένους οπαδούς τους θα το σεβαστώ. Αλλά πλέον δεν θα έχω θέση εδώ μέσα. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν εγκρατής σε όσους μου έκλεψαν τον ΠΑΟΚ μου όπως τον ήξερα. Αν το αποφασίσετε δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς ο νέος cure δεν έχει θέση σε σοβαρά fora αλλά μόνο σε ιντερνετικά θερμοκήπια και στα ραδιόφωνα. Αν με διώξετε εκεί θα με βρείτε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
δυστυχως και γω καπως ετσι τα βλεπω. με μια διαφορα. αν ο ζησης εχει αρχιδια ας λυσει τη σιωπη του. τι γαμημενη ομερτα ειναι αυτη. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

northeagle_4

• Guest
Καλη σταδιοδρομια στην εθνικη ελλαδας με τον Τακη φυσσα και τον χεστη να κανετε ολε ολε με τους ελληναραδες,ξεφτιλισμενοι ολοι.
 Τον Μπουλο ολοι ρε να πανε να γαμηθουνε ειναι λιγοι και χεστηδες,δεν εχουν ουτε τα κακαλα να πουνε αληθειες στον κοσμο.ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ,ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΡΜΑΔΑ.ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΒΙΟΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΑΙ.ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΜΠΟΥΛΑΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
  ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΛΙΓΟΙ Ε ΛΙΓΟΙ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσ...........
μην κανετε κριτικη ρε σεις στην παε ΠΑΟΚ.....κανετε κακο στην ομαδα......
ο ζαγορακης πανω απ'ολα......
καληνυχτα σας....δυστυχως εδω και πολυ καιρο το ειχα δει το εργο και σας το ειχα πει.......αντε να δουμε ποσοι θα ειναι στα τσιμεντα της ΤΟΥΜΠΑΣ τον δεκεμβριο.....γιατι οι πιο πολλοι θα προτιμησουν κανενα καφε στην παραλια αφου η μοδα του ΠΑΟΚ περασε πλεον.....
ΖΗΣΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ-ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΗΛΑΔΗ-ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΟΚ, ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε σεις οκ ο αμέπτου Βρύζας...οκ

μπορεί και να είναι! αν ισχύουν τα μισά που λέτε τι κάθετε και κρατάει OMERTA? τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε? τσιφλίκι

βγες και μίλα αλλιώς είσαι κότα λυράτη ρε...

και στα @@ μου αν πας και Εθνικη και Eurobank και Πειραιώς...

ΜΙΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και εσύ για τον ΠΑΟΚ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
μην κράζετε ρε..
θα κάνει πόστ ο makptol να μας ηρεμήσει την κατάσταση για τον μεγάλο πρόεδρο,για τον χρηματοδότη λαό,για τον γούμενο που θέλουμε,για τους αλήτες συνδεμίτες της πτολεμαίδας,για τον παοκάρα κοντό,για το ψεύτικο έλλειμα και τους γκρινιάριδες του paokworld και θα έρθουμε στα ίσα μας.

Ελαααα ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗ;;;;;
ΜΠΑΝΑΝΑ και ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο θόδωρος!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αδερφε North καταλαβαινω την τρελα σου αυτην την στιγμη αλλα μου φαινεται λαθος να κατηγορουμε τον ζηση....εχει πολυ καιρο που τα πραγματα μεταξυ βρυζα και <<προεδρου>> δεν πανε καλα....και μην περιμενεις να βγει να μιλησει τωρα ο ζησης....εχει να πει τοσα πολλα που δεν θα ξερουν που να κρυφτουν οι υπολοιποι....και μετα να δεις μπουρδελο η ομαδα.....και επειδη ο ζησης ειναι ΠΑΟΚ δεν προκειται να  το κανει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και ισως να μην το κανει και ποτε....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μαλιστα την εκανε με ελαφρα ο υπεραγαπημενος αμεμπτος Ζησης και παλι φταιει ο Ζαγορακης... ρε αντε παρε μπουλο και συ ρε Ζαγορακη και τραβα να κανετε το μοντελο ΠΑΟΚ στην πουτανα την εθνικη γιουνανισταν.. σε περιμενουν οι αλλοι 2..

ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.. ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

northeagle_4

• Guest
Αδερφε ξες ποσο σε εκτιμαω αλλα οποιος δεν μιλαει ειναι συνενοχος και κοτα,ιδια μετρα ιδια σταθμα για ολους.Αν ηθελε σε 3-4 μηνες γινοταν προεδρος,επελεξε τον δρομο της σιωπης και πισω λαο τρελλαμενο να σφαζεται.Εγκλημα.Τον αλλον τον ξεραμε,τον Ζηση τωρα τον μαθαμε καλα....
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ..
 ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.

Offline tsag

• Αλλαγή
αδερφε North καταλαβαινω την τρελα σου αυτην την στιγμη αλλα μου φαινεται λαθος να κατηγορουμε τον ζηση....εχει πολυ καιρο που τα πραγματα μεταξυ βρυζα και <<προεδρου>> δεν πανε καλα....και μην περιμενεις να βγει να μιλησει τωρα ο ζησης....εχει να πει τοσα πολλα που δεν θα ξερουν που να κρυφτουν οι υπολοιποι....και μετα να δεις μπουρδελο η ομαδα.....και επειδη ο ζησης ειναι ΠΑΟΚ δεν προκειται να  το κανει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και ισως να μην το κανει και ποτε....

Αν δεν μιλήσει ΤΩΡΑ είναι συνένοχος σε αυτό που γίνεται. Προδίδουν την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο κόσμος από τότε που ανέλαβαν. Αν δεν μίλησετε ΤΩΡΑ θα μας βάλετε στη διαδικασία των υποθέσεων ρε. Δεν το καταλαβένετε αυτό εκεί μέσα;;; Και χειροτερο πράγμα από ΠΑΟΚτσή να κάνει υποθέσεις δεν υπάρχει. Αφού θα γίνουμε που θα γίνουμε πουτάνα γιατί δεν λέτε την αλήθεια τουλάχιστον;; Θα είναι καλύετρα για όλους μας και πολύ περισσότερο για αυτό το γαμημένο, χιλιοταλαιπωρημένο σωματείο ρε πστ!!!!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
north ειναι καποια πραγματα που ισως δεν γνωριζεις αλλα δεν μπορω και να τα γραψω στο φορουμ....θα στα πω καποια στιγμη που θα ηρεμησω με πμ ή ακομη καλυτερα απο κοντα...φυσικα και ο στοχος μου δεν ειναι να σου αλλαξω γνωμη για τον βρυζα...ας διαφωνησουμε κι εμεις μια φορα σε κατι ;)

northeagle_4

• Guest

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ. . . .

ZISIS THE END !

Δυστυχώς. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ζησαρε φυγε (και γω στη θεση σου αυτο θα εκανα) αλλα ξεβρακωσε τους ΟΛΟΥΣ.
Στον κοσμο αλλος κανενας