Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129274 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
σαν να μην πέρασαν 32 μέρες......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

makptol

• Guest
Ζήσης+Ζαγοράκης+Βιολίδης+Μηλιωρίδης+Φαρλαλής+Μιχαηλίδης+Ποικιλίδης+Λαός=ΠΑΟΚ!!!Τα ευχαριστήρια άστε τα...όλοι ενωμένοι για το καλό του ΠΑΟΚ!!!

σωστος....δεν εφυγε κανενας για να τον ευχαριστησουμε ....ολοι ειναι εδω και θα συνεχισουν να ειναι.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
αδικημενος σαν παικτης αδικημενος και σαν παραγοντας πλεον, μια ομάδα που ειναι δική του, δικες του μεταγραφες (εντίνιο) αλλα και μια ομάδα που βελτιωθηκε αισθητα και δραματικα απο την στιγμή που ανελαβε σαν προεδρος ( μπορει και συμπτωματικα) δεν καρπωθηκε αυτά που του αναλογούν.  Με πειραξε που ειδα τον ζαγορ να κανει δηλώσεις και να δινει συγχαρητήρια, δώσε ρε ΤΕΟ πρώτα την συνεντευξη που μας χρωστάς για τους λόγους που την έκανες και ασε τις θριαμβολογίες στα γλέντια όλοι πρώτοι ειμαστε στην δύσκολη στιγμή όμως καπιοι λακίζουν.

σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τους αγαπω και τους δυο...σαν χαρακτηρα ανθρωπου ομως προτιμω τον ζηση....τουλαχιστον αυτο μου βγαζουν....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

northeagle_4

• Guest
Για μενα δεν παυει να ειναι προεδρος ο Ζησης ,γυρισε ο σκυλος ,εμεινε ο λυκος και προχωρανε μαζι με διαφορετικες αρμοδιοτητες εξισου σημαντικες.
 Μου φαινεται οτι ειναι ευκολο να αντιληφθει κανεις οτι βασικα εχουμε 2ανδρια στον ΠΑΟΚ πλεον με την επιστροφη Ζαγορακη και ο καθενας εχει σχεδον αποκλειστικα διαφορετικους τομεις.Ο Ζησης αναλαμβανει σχεδον εξ ολοκληρου τον σημαντικο τομεα του αγωνιστικου με συνεργατες Σεργιο και Δον και ο Ζαγορακης με αμεσο συνεργατη τον Βιολιδη τα οικονομικα,προσελκυση κεφαλαιων,θεμα χρεων,προπονητικου,(γηπεδου στο μελλον ? ).
  Και οι 2 τομεις αυτοι αλληλοεπιδρανε ο ενας στον αλλον οποτε οποιο αποτελεσμα υπαρχει ειναι συνολικο.
  Δεν εχω παρα να ευχαριστησω τον Ζηση που εβαλε το κουτελο μπροστα και μεσα σε 24ωρες εδωσε την ηρεμια παλι στον κοσμο,ετρεξε την ομαδα και πολλα αλλα.Η ολη κινηση αυτη οπως και το οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την κατανομη της καρεκλας ειδικα τον Ζηση τον ανεβαζει στα ματια μου στα ουρανια.
  Παντως η εναρξη του νεου σχηματος συνδιαστηκε με μεγαλο διπλο και πορωτικη εμφανιση,τον κοσμο καβλωμενο και την απαγορευση μετακινησεων να ακουγεται σαν καλο ανεκδοτο πλεον.Τιποτα δεν μας κραταει ,προχωραμε ολοι μαζι !!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Επειδή η επάνοδος του Θόδωρου θυμίζει από παράθυρο πρέπει να γίνουν δυο πράγματα:
Α) Αμεσα συνεντευξη τύπου προς αποκατάσταση των ειλικρινών σχέχεων με τον κόσμο.Εμεις το Ζαγορ τον αγαπήσαμε για τη ντομπροσύνη,τη διαφάνεια.Να μας μιλήσει για τις σκέψεις του,πως αποφάσισε την επιστροφή και γιατι έφυγε τότε.
Β)Είναι αδικία για το λουκι που πέρασε ο Ζήσης,μετα τη χθεσινη μαγκιά να μπαίνει στο περιθώριο.Πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει ότι για μας ο ΠΑΟΚ εχει δυο ισάξιους προέδρους.Δεν ξεχωρίζουμε πια κανενα.Γι'αυτό θα ηταν τιμιο καποια αλανια εκει πανω να κανουν ένα πανό στον ατρομητο που να γράφει αυτά τα πράγματα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline agraf

• Αλλαγή
Κι εγώ με τη σειρά μου να  ευχαριστήσω το Ζήση που έδωσε όραμα στο λαό του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Ζαγοράκη αλλά και κράτησε την ομάδα όρθια, διοικητικά και αγωνιστικά.

Μην ξεχνάμε ότι όταν έφυγε ο Ζαγοράκης, ο Σάντος είχε δηλώσει έτοιμος να φύγει και είμασταν έτοιμοι για αποσύνθεση.

Έχουμε ανάγκη εκτός από το αγωνιστικό να βελτιωθούμε και διοικητικά. Να έχουμε πιο στέρεες βάσεις.

CLUB LARISA

• Guest
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ, ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΣΑΙ.
ΛΥΚΕ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.
« Last Edit: January 28, 2010, 15:22:16 by CLUB LARISA »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ 30 ΛΕΞΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ CLUB....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ, ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΣΑΙ.
ΛΥΚΕ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

Στο μυαλό μου είσαι ρε club  :thumbok:
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Ζήσης Βρύζας, στη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί αποκαλύψεων μέσω δηλώσεών που φέρεται να έκανε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης», ο παλαίμαχος άσος φέρεται να είπε στο παρασκήνιο της πίτας της Νεάπολης:

«Με έφαγε η κλίκα των δημοσιογράφων. Με αφήσανε να βγάλω το κάρο από τη λάσπη και με εκβιάσανε για να δεχτώ να γυρίσει ο Ζαγοράκης. Κάψανε το θέμα του Σαλπιγγίδη οι ρουφιάνοι της ΠΑΕ.

Είμαι άμισθος και πληρώνω για τον ΠΑΟΚ. Χάρισα το συμβόλαιό, ενώ κάποιοι άλλοι; Αν μιλήσω θα κάνω κακό στην ομάδα».

Ο Ζ. Βρύζας, πάντως, διέψευσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όσα αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν επειδή φοράω παντελόνια. Περνιέται μια άποψη, ότι ο Βρύζας σαν τσατσάκι κλαίγεται για κάποια κατάσταση. Έχω πλήρη συνείδηση που βρίσκομαι, ξεκάθαρες ιδέες, κι αν έχω ένα πρόβλημα πιάνω το Θόδωρο και το λέω. Υπάρχουν στιγμές διαφωνιών, αλλά αυτό δε θα μου επιστρέψει ποτέ να βάλω προσωπικούς στόχους πάνω από το συμφέρον της ομάδας.

Δε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα. Όλοι ξέρετε τι σχέση που διατηρώ με τους δημοσιογράφους, είναι υγιής σχέση χωρίς καμιά εξάρτηση, όπως και με συνδεσμίτες και με όποιον τριγύρω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό υπηρετώ και δε θα αλλάξω ποτέ. Υπάρχει πλήρης συνείδηση της κατάστασης, ξεκάθαρα πράγματα. Αν υπήρχε διαφορετική άποψη, είχα πει ότι υπηρετώ το σύλλογο υπηρετώντας την αλήθεια και να λέω αυτό που πιστεύω».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=121354

pavlosk

• Guest
Τι να πει κανεις για τον ζήση. Άνθρωπος που βάζει το εγώ του κάτω από το κοινό συμφέρον δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ούτε με μια ούτε με χίλιες λέξεις.

Ζήση γερά και πάντα δυνατά

pavlosk

Offline toy

• Αλλαγή
Οταν ακούω και βλέπω αυτό το παιδί πάντοτε μου βγαίνει ένα χαμόγελο και πάντα περνά από το μυαλό μου η ίδια σκέψη...πόσο καλύτερος θα ταν αυτός ο τόπος αν υπήρχανε περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν, είναι πραγματική ευλογία που είσαι ΠΑΟΚ ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγάλο άρθρο του Μπαζίνα. Όχι γιατί εκθειάζει τον Βρύζα, αλλά γιατί επισημαίνει πράγματα πολύ σημαντικά για οποιαδήποτε ομάδα και κυρίως για τον ΠΑΟΚ μας αυτά ισχύουν διπλά.
Ο ΠΑΟΚ για να μεγαλουργήσει χρειάζεται έναν πρόεδρο που να τον εμπιστεύεται τυφλά ο κόσμος, για να ενισχύει την ομάδα με σιγουριά και έναν υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος θα διαμορφώσει όλη την αγωνιστική φιλοσοφία του ΠΑΟΚ για τις επόμενες δεκαετίες αν μείνει και δουλέψει σωστά και θα έχει χτιστεί έτσι ένα οικοδόμημα που δεν θα μπορεί να το κουνήσει τίποτα.
Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι ένας από μας και να τον εμπιστευόμαστε όλοι (διοίκηση, οπαδοί) με κλειστά τα μάτια. Από κει και πέρα όσο μεγαλύτερες οι γνώσεις του και η προσωπική του αξία, τόσο πιο ψηλά θα εκτοξεύεται η ομάδα. Κάποιος που με τη δουλειά του θα στερεώνει την ομάδα σε θεμέλια γερά και παράλληλα θα εκμηδενίζει διαφορές από παράγοντες όπως π.χ.  το μπάτζετ έναντι των αντιπάλων.

Ο ΠΑΟΚ τον έχει αυτόν τον άνθρωπο και ονομάζεται Ζήσης Βρύζας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
Για αυτο το εβαλα φιλε.Πολλοι νομιζουν ο Τεχν. Διευθυντης απλα κανεις μεταγραφες και διαπραγματευσεις αλλα το αρθρο αναλυει ποσο σημαντικο ποστο ειναι και ποσο τυχεροι ειμαστε που εχουμε αυτον τον τυπο σαν αντιπροεδρο-τεχν.διευθυντη στην ομαδα.
 Η γνωση της νοοτροπιας της ομαδας που την διοαμορφωνει ο ΛΑΟΣ και οι κινησεις με βαση αυτην οπως και η μεταφορα αυτης της φιλοσοφιας στους παικτες ειναι ενα απο τα συστατικα που θα σε οδηγησουν στην κορυφη.

LFPADRAM

• Guest
 Âñýæáò: «Íá ìçí ãêñåìßóïõìå üëç ôçí ÷ñïíéÜ»

Ôïí… «ðïíôéêü»  øÜ÷íïõí íá âñïõí óôçí ÐÁÅ ðïõ  Ýäùóå óôïí Ôýðï ôá üóá Ýãéíáí Ýíá 24ùñï ðñéí áðü ôïí áãþíá ìå ôïí ÐÁÓ ÃéÜííéíá. Âñýæáò êáé ÊïíóåéóÜï  áöïý ãêÜæùóáí ôïõò ðáßêôåò ãéá ôçí  óõìðåñéöïñÜ ôïõò, æÞôçóáí íßêç áðÝíáíôé óôïí ÇñáêëÞ.

Óôçí ÓïõñùôÞ âñÝèçêå  ï ÆÞóçò Âñýæáò êáé ï ÓÝñôæéï  ÊïíóåúóÜï, ïé ïðïßïé ìßëçóá ìå «óêëçñÞ  ãëþóóá» óôïõò ðáßêôåò ôçò  ïìÜäáò ôçò Èåóóáëïíßêçò ðïõ áðïêëåßóôçêáí  áðü ôï Êýðåëëï ìåôÜ ôï 4-0 óôá ÉùÜííéíá. Ïé ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ óõæÞôçóáí ìå ôïõò ðáßêôåò ðåñéóóüôåñï áðü ìßá þñá, ðáñïõóßá êáé ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ìßëçóáí óå óêëçñÞ ãëþóóá, õðåíèõìßæïíôáò óôïõò ðáßêôåò ôéò õðï÷ñåþóåéò ôïõò êáé õðïãñáììßæïíôáò üôé ôï üëï èÝìá ìå ôéò ðëçñùìÝò äçìéïõñãÞèçêå ÷ùñßò ëüãï, êáèþò ôïõò åß÷áí åíçìåñþóåé êáé ðáëéüôåñá êáé ðñüóöáôá, ãéá ôï ÷ñïíïäéÜãñáììá ôçò êáôáâïëÞò ôùí ïöåéëïìÝíùí. 

Ïé äýï õðåýèõíïé ôçò ÐÁÅ ôüíéóáí üôé åßíáé áðáñÜäåêôï íá ãßíïíôáé äéáññïÝò áðü ôá áðïäõôÞñéá, Ýãéíå ðïëýò ëüãïò ãéá ôá áßôéá ôïõ íôñïðéáóôéêïý áðïêëåéóìïý áðü ôïí ÐÁÓ ÃéÜííéíá. «ÂñåèÞêáìå ÷ùñßò íá ôï êáôáëÜâïõìå ðßóù óôï óêïñ ìå 2-0 êé üôáí ðñïóðáèÞóáìå íá áíôéäñÜóïõìå ï áãùíéóôéêüò ÷þñïò âñéóêüôáí Þäç óå ðïëý êáêÞ êáôÜóôáóç, åßðáí ïé ðáßêôåò. ÊÜíáìå ü,ôé ìðïñïýóáìå, áëëÜ ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá üëá ðÞãáí óôñáâÜ».

Ç óõæÞôçóç Ýêëåéóå ìå ôéò ðáñáéíÝóåéò ôùí åêðñïóþðùí ôçò ÐÁÅ: «ÐñïóÝîôå íá ìçí ãêñåìßóåôå ìå Ýíá ìáôò üëç ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíáôå üëç ôç ÷ñïíéÜ. ÍéêÞóôå ôïí ÇñáêëÞ ãéá íá ðñï÷ùñÞóïõìå óôï ÐñùôÜèëçìá».

ÓÞìåñá áíáìåíüôáí íá ôïõò áíáêïéíùèåß ôï ðñüóôéìï ìåôÜ áðü áõôÞ ôçí åìöÜíéóç áëëÜ üðùò üëá äåß÷íïõí áõôü èá óõìâåß áýñéï, üôáí êáé èá âñåèåß óôéò ðñïðïíçôÝò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ï ðñüåäñïò ôïõ óõëëüãïõ, ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò. ¼ëá áõôÜ 48 þñåò ðñéí áðü Ýíá ðïëý óçìáíôéêü ðáé÷íßäé ìå ôïí ÇñáêëÞ.

Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò, ç "êáìðÜíá" èá åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí éóüðïóç ìå ôï Ýîôñá ðñéì ãéá ôç íßêç åðß ôïõ Ïëõìðéáêïý (100.000 åõñþ óõíïëéêÜ)

Óå êáèáñÜ áãùíéóôéêÜ èÝìáôá ï Ãêáñóßá ðñïðïíÞèçêå  êáíïíéêÜ êáé ôÝèçêå óôç äéÜèåóç  ôïõ ÓÜíôïò. Ï ÊïíôñÝñáò óõíÝ÷éóå ôç èåñáðåßá ôïõ, áëëÜ Ýôóé êé áëëéþò äåí èá ðáßîåé óôï Êáõôáôæüãëåéï ãéáôß åßíáé ôéìùñçìÝíïò, åíþ áôïìéêü ðñüãñáììá áêïëïýèçóå ï Éâéôò.  Ôóéñßëï êáé ÖéëïìÝíï óõíå÷ßæïõí ôç èåñáðåßá ôïõò êáé äåí õðïëïãßæïíôáé.
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/68592-%CE%B2%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτό το τόπικ γιατί υπάρχει; ???

Offline agraf

• Αλλαγή
Άντε γαμη...τε πράσινοι και κόκκινοι (με όποια σειρα θέλετε).

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=gata