Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Ζήσης Βρύζας, στη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί αποκαλύψεων μέσω δηλώσεών που φέρεται να έκανε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης», ο παλαίμαχος άσος φέρεται να είπε στο παρασκήνιο της πίτας της Νεάπολης:
«Με έφαγε η κλίκα των δημοσιογράφων. Με αφήσανε να βγάλω το κάρο από τη λάσπη και με εκβιάσανε για να δεχτώ να γυρίσει ο Ζαγοράκης. Κάψανε το θέμα του Σαλπιγγίδη οι ρουφιάνοι της ΠΑΕ.
Είμαι άμισθος και πληρώνω για τον ΠΑΟΚ. Χάρισα το συμβόλαιό, ενώ κάποιοι άλλοι; Αν μιλήσω θα κάνω κακό στην ομάδα».
Ο Ζ. Βρύζας, πάντως, διέψευσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όσα αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:
«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν επειδή φοράω παντελόνια. Περνιέται μια άποψη, ότι ο Βρύζας σαν τσατσάκι κλαίγεται για κάποια κατάσταση. Έχω πλήρη συνείδηση που βρίσκομαι, ξεκάθαρες ιδέες, κι αν έχω ένα πρόβλημα πιάνω το Θόδωρο και το λέω. Υπάρχουν στιγμές διαφωνιών, αλλά αυτό δε θα μου επιστρέψει ποτέ να βάλω προσωπικούς στόχους πάνω από το συμφέρον της ομάδας.
Δε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα. Όλοι ξέρετε τι σχέση που διατηρώ με τους δημοσιογράφους, είναι υγιής σχέση χωρίς καμιά εξάρτηση, όπως και με συνδεσμίτες και με όποιον τριγύρω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό υπηρετώ και δε θα αλλάξω ποτέ. Υπάρχει πλήρης συνείδηση της κατάστασης, ξεκάθαρα πράγματα. Αν υπήρχε διαφορετική άποψη, είχα πει ότι υπηρετώ το σύλλογο υπηρετώντας την αλήθεια και να λέω αυτό που πιστεύω».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=121354