Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Ρε Μπάμπη γιατί συγκρατημένη "λίγη" κριτική?
Περιμένουμε την εικοστή  Ιανουαρίου. Εάν πράγματι αρχίσει η AMK2, όχι κριτική, Γαμοσταυρίδια του κερατα και πόλεμο και σφαγή θα ύπαρξη. Εάν υποπτεύθηκα στην A AMK ότι κάτι δεν πάει καλά με την Λαϊκή Βάση που πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούν- με την μεθόδευση αποκλεισμού του Λαου του P.A.Ο.K. και στο δεύτερο γύρο, θα τα πούμε ένα καλο χεράκι με όλους αυτούς που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με πρόβατα που δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται.

Ακούς ΖΑΓΟΡΑΚΗ?

ΖΗΣΗ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ!!

kostas4

• Guest
το ειχα ξαναγραψει οτι δεν εχουμε τμημα μαρκετινγκ και καποιοι μου απαντησαν οτι το εχει αναλαβει ο βιολιδης. αυτα τα πραγματα δεν ειναι σοβαρα αλλα εγω τους δικαιολογω 100% γιατι δεν προλαβαινουν να κανουν οσα πρεπει.
η παε χρειαζεται περισσοτερα ικανα στελεχη.ας πληρωσουν για να παρουν εναν να οργανωσει το τμημα μαρκετινγκ οπως πρεπει και τα λεφτα του θα τα βγαλει απο την δουλεια που θα γινει

Offline dave

• Αλλαγή
Ας κανουμε στην διοικηση μας σήμερα και λιγη κριτική. Αν αληθευει η ημερομηνια που δινουν τα σπορια για την ΑΜΚ (20/01/2010) τοτε και πάλι όσον αφορα την διαφήμιση της ΑΜΚ η διοίκηση έλαμψε δια της απουσίας της. Αν την διαφήμιση την ανέλαβαν τα σπόρια με πίπες τύπου δείξε ποιος είσαι και τετοια λογια να αγαπιόμαστε δεν κάνουμε τίποτα. Δεν βάλαμε τον απόδημο ελληνισμό στην ΑΜΚ αλλά βασικά δεν εξηγήσαμε στον κόσμο μας συνολικά γιατί να πάρει. Παρε γενικώς και αορίστος για δειξεις ποιος εισαι. Το ποιος ειμαι το δειχνω καθημερινά στην δουλειά μου στην οικογένεια και στους φίλους μου. Με τα καλά μου και με τα στραβά μου ρε αδερφέ.Το γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να μοιραστεί ξανά σε κομμάτια στον βασικό του κορμό που ειναι ο κοσμος του πρέπει καποιος να το εξηγησει. Γιατί ο κοσμος του πρέπει να ξαναγίνει ο μοναδικός του αιμοδότης αλλά και ο μοναδικός του κυρίαρχος πρέπει να εξηγηθεί. Για να ειμαι ακριβής επερεπε να εχει εξηγηθεί εδω και πολύ καιρο. Τωρα 5 μερες πριν την ΑΜΚ εχουμε μεινει να διαβάζουμε σπορια και φοβάμαι οτι και η διοικηση θα μεινει με σπορια στα χερια αντι για χρήματα.
Υ.Γ. Να σημειώσω τέλος το εξης. Για να πετύχαινε αυτή η ΑΜΚ έπρεπε η δουλειά να άρχιζε την επόμενη της προηγούμενης ΑΜΚ. Να αναγνώριζε αυτό το τμήμα Μαρκετινκ την συνδρομή του απλού φιλάθλου ίσως με μία απλή εκτύπωση φύλλου μετοχών και να το έστελνε μαζι με μια ευχαριστήρια επιστολή του Ζαγορ στο σπίτι του καθενός. Ή εν πάσει περιπτώση να έδειχνε με καποιο τροπο οτι οι 10.000 νεοι μέτοχοι ειναι ένα απο το σώμα του ΠΑΟΚ και οχι απλοι μαλακες χρηματοδοτες που αγοραζουν διαρκειας, φορμες μπλουζες μπαλες μετοχές και εγω δεν ξερω τι αλλο. Το τμήμα Μαρκετινκ ομως ειναι για τον πουτσο με μηδεν ιδεες και μηδεν πρωτοβουλίες. Γενικότερα κυριοι εκει πανω το οτι ο ΠΑΟΚ εχει εναν λαο που λατρευει την ομαδα, σας εχει κανει να επαναπαύεστε οτι αυτος θα τρεξει ακομα και οταν τα ξανακανουμε σκατα γιατι παντα αυτο γινεται. Ξυπνήστε γιατι οι ανταγωνιστές μας ειναι απο εσας 400 χρονια μπροστα και κοιμαστε τον υπνο του δικαίου.Αλλιώς τον μπούλο απο εκει μεσα γιατι η υπομονή εχει και τα οριά της.

συμφωνω απολυτα, το εχω ξαναπει οτι με τις ΑΜΚ η ΠΑΕ δε το χει καθολου...αν οντως ανοιξει στις 20 τοτε η προσπαθεια φετος ηταν ακομα χειροτερη απο περυσι.
μαλλον φαινεται οτι απεχουμε ακομα πολυ οργανωτικα απο μια εταιρεια με σωστο τμημα μαρκετινγκ, ισως να θελει υπομονη και σε αυτο. η κριτικη ωστοσο πρεπει να γινεται

fatal_invasion

• Guest
Εντάξει όντως η διαφημιστική καμπάνια είναι σχεδόν ανύπαρκτη.Αλλά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚσής έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει.Ελπίζω πώς όπως δε χρειάστηκε καμπάνια για τα φετινά διαρκείας,έτσι δε θα χρειαστεί και για τη φετινή ΑΜΚ.
Αλλά ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Ανύπαρκτο τμήμα Και πληθώρα χορηγών,δε συμβαδίζουν.

kostas4

• Guest
fatal οι χορηγοι με το μαρκετινγκ δεν εχουν και πολυ σχεση.καμια θα ελεγα
το να εχεις επαφες και προιον που πουλαει ωστε να ελκυεις χορηγους δεν σημαινει οτι ξερεις και απο μαρκετινγκ.
στην θεσσαλονικη θα ελεγα οτι υπαρχουν μολις 2-3 ατομα που το κατεχουν και εχουν την καταλληλη εμπειρια

baron

• Guest
Μήπως χάσατε το δασος?

Η AMK είναι στρατηγική επιλογή της διοίκησης.

Το marketing είναι μονο ΕΝΑ από τα εκτελεστικά όργανα ενός Project με το όνομα AMK.

chiltsid

• Guest
οποιος ειναι προβατο χρειαζεται καμπανιες και μαλακιες!
οποιος ηθελε να μαθει,εμαθε ποτε ειναι κτλ,αλλωστε απο το καλοκαιρι ξερουμε ποτε περιπου θα ειναι η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου,δεκεμβριο-ιανουαριο ειχαν πει!
οι πιο πολλοι εχουν βαλει ενα μικρο ποσακι στην ακρη!
το ενδιαφερον μας για την αυξηση και λαικες βασεις το ειδαμε και οταν γινοταν οι γενικες συνελευσεις.
τον εναν τον εφταιγε οτι το ανακοινωναν μονο 10 μερες πριν,τον αλλων η ωρα,τον αλλων το μερος και που ξερω γω!αλλα λογια να αγαπιομαστε!

και εγω διαφωνω με τον τροπο που γινεται η αυξηση(πιο πολυ με το θεμα του εξωτερικου),με την διαφήμιση κτλ,αλλα δεν νομιζω να βγει καποιος απο την ΠΑΕ και πει,εχουμε παραπονο απο τον κοσμο που δεν πηρε μετοχες ή πουν στο τελος πως μπηκαμε μεσα επειδη δεν ειχε επιτυχια η αυξηση!
αμα πουνε ενα απο αυτα τα δυο,τοτε να ακουσουν κραξιμο,αλλιως κλαιν μαιν μαγκες!

οι πιο πολλοι απο εδω θα ξανα παρουμε,οι υπολοιποι που θελουν παικταρα και διαφημίσεις για να βαλουν 10-20 ευρω ας πανε να τα ξοδεψουν καλυτερα σε κανα παιδικο σταθμο!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Chil εχεις αδικο. Δηλαδη ο κατοικος εξωτερικου (που κακα τα ψεμματα μπορει να βαλει παραπανω λεφτα απο τον ελληνα) πως θα το μαθει? Αν δεν εχει χρονο να ασχολειται με φορουμ ή να βλεπει σαλονικιωτικες εφημεριδες πως θα το μαθει? Απο τους αγωνες του ΠΑΟΚ που δειχνει η νοβα ή απο τις συζητησεις σε μπυραριες? Μην λεμε και ο,τι θελουμε..Ειναι φαουλ η διοικηση σε αυτο το θεμα. Ουτε καν διαφημιση στο ημιχρονο των αγωνων του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει αλλα ουτε καν και μια διαφημιστικη πινακιδα στην Τουμπα για να μαθει ο κατοικος εξωτερικου τι γινεται.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

baron

• Guest
-"ποτε λες να πούλησης την αγελάδα ρε μαλακα?"

-"E, δεκέμβριο η Ιανουάριο. θα δούμε. έχει ο θεός"

-"Και εγώ πως θα το μάθω?"

-"E κατέβα στην πλατεία, κάποιος θα στο σφυρίξει!"

chiltsid

• Guest
@gkaz,ετσι οπως το θετεις δεν διαφωνω,αλλωστε το γραφω:

και εγω διαφωνω με τον τροπο που γινεται η αυξηση(πιο πολυ με το θεμα του εξωτερικου),με την διαφήμιση κτλ

αμα ηταν στο χερι μου θα εδινα βασει μονο στα αλανια του εξωτερικου,αλλα δεν ειμαι εγω υπευθυνος!

αλλα ετσι οπως το θετουν οι φιλοι πριν απο μενα και καποιοι αλλοι,αξιζουν την απαντηση που εδωσα πριν,ελπιζω να καταλαβαινεις ;) !

@baron,κατεβαζει γαλα η αγελαδα?

baron

• Guest
και είναι και για πούλημα- κρίμα είναι καλο το ζώο, και θα πάει ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ!

Offline dave

• Αλλαγή
τσιλτ αν ειναι η αμκ να απευθυνεται μονο σε 5-10.000 κομαντος γαμησε τα...οπως λες αυτοι ξερουν, οι υπολοιποι ειναι το θεμα...

Offline tsag

• Αλλαγή
ειναι πολύ κουλή η αντιμετώπιση της ΑΜΚ από τη διοίκηση όσον αφορά στους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Περίεργα πράγματα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ας κανουμε στην διοικηση μας σήμερα και λιγη κριτική. Αν αληθευει η ημερομηνια που δινουν τα σπορια για την ΑΜΚ (20/01/2010) τοτε και πάλι όσον αφορα την διαφήμιση της ΑΜΚ η διοίκηση έλαμψε δια της απουσίας της. Αν την διαφήμιση την ανέλαβαν τα σπόρια με πίπες τύπου δείξε ποιος είσαι και τετοια λογια να αγαπιόμαστε δεν κάνουμε τίποτα. Δεν βάλαμε τον απόδημο ελληνισμό στην ΑΜΚ αλλά βασικά δεν εξηγήσαμε στον κόσμο μας συνολικά γιατί να πάρει. Παρε γενικώς και αορίστος για δειξεις ποιος εισαι. Το ποιος ειμαι το δειχνω καθημερινά στην δουλειά μου στην οικογένεια και στους φίλους μου. Με τα καλά μου και με τα στραβά μου ρε αδερφέ.Το γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να μοιραστεί ξανά σε κομμάτια στον βασικό του κορμό που ειναι ο κοσμος του πρέπει καποιος να το εξηγησει. Γιατί ο κοσμος του πρέπει να ξαναγίνει ο μοναδικός του αιμοδότης αλλά και ο μοναδικός του κυρίαρχος πρέπει να εξηγηθεί. Για να ειμαι ακριβής επερεπε να εχει εξηγηθεί εδω και πολύ καιρο. Τωρα 5 μερες πριν την ΑΜΚ εχουμε μεινει να διαβάζουμε σπορια και φοβάμαι οτι και η διοικηση θα μεινει με σπορια στα χερια αντι για χρήματα.
Υ.Γ. Να σημειώσω τέλος το εξης. Για να πετύχαινε αυτή η ΑΜΚ έπρεπε η δουλειά να άρχιζε την επόμενη της προηγούμενης ΑΜΚ. Να αναγνώριζε αυτό το τμήμα Μαρκετινκ την συνδρομή του απλού φιλάθλου ίσως με μία απλή εκτύπωση φύλλου μετοχών και να το έστελνε μαζι με μια ευχαριστήρια επιστολή του Ζαγορ στο σπίτι του καθενός. Ή εν πάσει περιπτώση να έδειχνε με καποιο τροπο οτι οι 10.000 νεοι μέτοχοι ειναι ένα απο το σώμα του ΠΑΟΚ και οχι απλοι μαλακες χρηματοδοτες που αγοραζουν διαρκειας, φορμες μπλουζες μπαλες μετοχές και εγω δεν ξερω τι αλλο. Το τμήμα Μαρκετινκ ομως ειναι για τον πουτσο με μηδεν ιδεες και μηδεν πρωτοβουλίες. Γενικότερα κυριοι εκει πανω το οτι ο ΠΑΟΚ εχει εναν λαο που λατρευει την ομαδα, σας εχει κανει να επαναπαύεστε οτι αυτος θα τρεξει ακομα και οταν τα ξανακανουμε σκατα γιατι παντα αυτο γινεται. Ξυπνήστε γιατι οι ανταγωνιστές μας ειναι απο εσας 400 χρονια μπροστα και κοιμαστε τον υπνο του δικαίου.Αλλιώς τον μπούλο απο εκει μεσα γιατι η υπομονή εχει και τα οριά της.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση ότι πολλοί είμαστε κατ' επάγγελμα γκρινιάρηδες, παραπονιόμαστε για το τι κάνει το τμήμα μάρκετινγκ για την ΑΜΚ, τι να κάνει ρε παιδιά??? Χρειάζετται καμπάνια για να πας στην τράπεζα και να δώσεις μερικά ευρώ που σε περισσεύουν??? Δηλαδή κράζουμε τους νεοπαοκτσήδες που θέλουν τον κοντοπούτανο στον ΠΑΟΚ, απαιτούμε όμως καμπάνια για να τους πείσουμε να πάνε και να δώσουν κανά φράγκο κινητοποιώντας όλο το τμήμα μάρκετινγκ προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι ξέρουμε πόσο σφιχτοί είμαστε οικονομικά, αλλά θέλουμε το τμήμα μάρκετινγκ της μπαρτσελόνα, να φέρνει 35 χορηγείες, να κάνει σελίδες στο ίντερνετ για να πουλιούνται προϊόντα της ομάδας, να εκμεταλεύεται την εμπορικότητα και την δυναμική του σωματείου, να οργώσουν την γερμανία, αμερική, αυστραλία για να κινητοποιήσουν τον παοκτσή του εξωτερικού, ξέρουμε όμως πόσο κοστίζουν όλα αυτά??? Εδώ ο βρύζας με τον γ.χ. πήγαν στην αργεντινή για παίκτες με έξοδα της παε και ακόμα το διαβάζουμε ότι ξόδεψαν τζάμπα λεφτά της παε, σκεφτείται να στείλεις από καμιά 7-8 άτομα σε αυστραλία, αμερική, γερμανία και όπου αλλού υπάρχουν ελληνες να κάνουν κινήσεις για προκειμένου να συμετάσχει ο παοκτσής του εξωτερικού στην ΑΜΚ. Πόσο θα κοστίσει όλο αυτό?? Έχουμε την δυνατότητα να το υποστηρίξουμε όλο αυτό το εγχείρημα, όταν σφιγόμαστε να βρούμε 2 κατοστάρικα για να πάρουμε έναν παίκτη που παίζουμε 6 μήνες χωρίς φόρ??? Ο έλληνας του εξωτερικού πολύ απλα αν θέλει να βοηθήσει κατά την γνώμη μπορεί εύκολα και ωραία να δώσει τα λεφτά σε κάποιον συγγενη εδώ στην ελλάδα και να πάρει όσες μετοχές θέλει, ούτε καμπάνιες χρειάζονται ούτε αντιπροσωπείες ούτε τίποτα. Ας είναι οι μετοχές στο όνομα του αδερφού του ή του πατέρα του ή της μάνας του ή του ξαδέρφου του. Και στο όνομά του να είναι οι μετοχές υπάρχει περίπτωση να πάρει μέρος σε καμιά Γ.Σ. μετόχων από τη στιγμή που ο ανθρωπος θα μένει στο εξωτερικό?? Όποιος θέλει να πάρει μπορεί να το κάνει χωρίς να δει καμιά διαφήμιση στο ράδιο ή στην τηλεόραση, όπως και αυτός που δεν θέλει να αισθανεται αγελάδα που τον αρμεγουν μπορεί να μην δώσει ούτε φράγκο, δικαίωμά του καθενός είναι να πράξει ότι γουσταρει και κατά συνείδηση, ούτε θα σωθεί ο ΠΑΟΚ από τα δικά μου 50-100 ευρώ που είμαι πρόβατο, ούτε θα καταστραφεί από τα 50-100 ευρώ που δεν θα δώσει ο ψαγμένος. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις και δικαιολογίες να δώσεις ή να μην δώσεις.  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν ειπαμε να κανουμε Παγκοσμια καμπανια της κοκα κολα. Αλλα εδω παει να περασει η ΑΜΚ σχεδον στα μουλωχτα, λες και ειναι κακο να μαθευτει! Και δε νομιζω οτι καποιες συνετευξεις τυπου και μερικα διαφημιστικα φυλλαδια ειναι δυσκολο να γινουν. Αλλα απο την αλλη ακομα και βοηθεια να ζητουσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ιδεες κλπ απο τον κοσμο, παλι καλυτερα θα πηγαινε!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Προφανώς δεν θέλει η ΠΑΕ να πάρει περισσότερα απ' όσα χρειάζεται για να "τρέξει την ομάδα"...

Offline dave

• Αλλαγή
γιατι εγκοιστ? δε το χα σκεφτει αυτο που λες

Offline savage republic

• Βασικός
Γιατί είναι της άποψης ότι οι ομάδες διοικούνται καλύτερα με έναν ή περισσότερους (αλλά λίγους) ιδιοκτήτες - λεφτάδες, παρά με δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται. Και μεταξύ μας, με βάση τα όσα έχω δει να συμβαίνουν από κινήσεις που υπερασπίζονται αυτό το μοντέλο, καλά κάνουν. Από την άλλη, στο χέρι μας είναι ( ; ).

Offline dave

• Αλλαγή
ενταξει το να χει μετοχες ο κοσμος δεν ειναι δημοκρατια...απλα οταν ζητας λεφτα σε αμκ για να τρεξει η ομαδα, να πληρωσεις, να κανεις μεταγραφες κλπ ο κοσμος εχει ενα παραπανω λογο να ασκησει πιεση οταν κατι δεν αρεσει. αρα οπως το καταλαβαινω εγω αν το σκεφτονται ετσι μαλλον θετικο ειναι αφου σου λεει τους ζηταμε λεφτα καθε λιγο και λιγακι για να κανουμε εμεις κουμαντο...